Lediga jobb som Kundtjänstmedarbetare i Tyresö

Se lediga jobb som Kundtjänstmedarbetare i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Servicekoordinator

Ansök    Okt 9    Multeral AB    Kundtjänstmedarbetare
Servicekoordinator till Stockholm Nu söker vi en till servicekoordinator till vårt team i Stockholm. Brinner du för att ge godservice och vara företagets ansikte utåt? Då kan du vara den vi söker! Arbetsuppgifter Servicekoordinatorns huvuduppgift är att göra processerna så effektiva och smidiga som möjligt genomatt vara länken mellan kunderna och serviceteknikerna. Du blir en viktig kugge för att det dagliga arbetet ska flyta på enligt plan i serviceorgani... Visa mer
Servicekoordinator till Stockholm
Nu söker vi en till servicekoordinator till vårt team i Stockholm. Brinner du för att ge godservice och vara företagets ansikte utåt? Då kan du vara den vi söker!
Arbetsuppgifter
Servicekoordinatorns huvuduppgift är att göra processerna så effektiva och smidiga som möjligt genomatt vara länken mellan kunderna och serviceteknikerna. Du blir en viktig kugge för att det dagliga arbetet ska flyta på enligt plan i serviceorganisationen.
Du kommer att koordinera och planera jobben både för egna tekniker och externa servicetekniker ute i landet. En viktig del i arbetet är också att följa upp status på ärenden med utförare och hålla kunder informerade om viktiga detaljer och eventuellaförändringar. Samverkan med övriga avdelningar på företaget sker frekvent för att bland annat kunna lämna kostnadsofferter till kund på pågående serviceuppdrag. Att prata och svara i telefon samt att kommunicera via mail och chatt ingår i arbetsuppgifterna.
Kvalifikationer
• Gymnasial utbildning
• Yrkeserfarenhet från liknade roll
• Tekniskt intresse
• Behärska MS Office
• Kommunicerar svenska obehindrat i tal och skrift
• Förståelse för engelska i tal och skrift
Som person är du:
• Service- och kundorienterad och intresserad av att lösa kundens ärende på bästa sätt
• Positiv och initiativtagande
• Strukturerad och noggrann
• Kommunikativ
Intresserad?
Skicka CV och ett personligt brev till Wictoria Gurenius på [email protected] senast 27oktober 2023. Märk din ansökan med ”Servicekoordinator”. Skicka gärna in din ansökan snarast eftersomurval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är 07.00-16.00 mån-fre. Frågor om tjänsten besvaras av Wictoria på [email protected]. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Om Multeral
Vi förser några av världens starkaste varumärken med restaurangutrustning och kaffemaskiner frånbranschledande tillverkare. Bland våra kunder finns McDonalds, Max Burgers, Burger King, Preem,Circle K, Ica, 7-eleven med flera. Hos oss arbetar runt 60 personer som utgår från något av våra kontor i Örebro, Stockholm och Göteborg. Visa mindre

Servicerådgivare till Trygg Bil

Servicerådgivare till Trygg Bil, din Volkswagenverkstad i Tyresö Vår organisation växer och vi behöver nu anställa en dedikerad servicerådgivare till vår fina Volkswagenanläggning i Tyresö, södra Stockholm. Tjänsten passar för dig som trivs i en rådgivande roll ut mot kund där ett högt kundfokus är ett av våra ledord. Här får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken. Beskrivning Vi bedrive... Visa mer
Servicerådgivare till Trygg Bil, din Volkswagenverkstad i Tyresö
Vår organisation växer och vi behöver nu anställa en dedikerad servicerådgivare till vår fina Volkswagenanläggning i Tyresö, södra Stockholm.
Tjänsten passar för dig som trivs i en rådgivande roll ut mot kund där ett högt kundfokus är ett av våra ledord. Här får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.
Beskrivning
Vi bedriver en fullserviceanläggning inklusive skadeverkstad och servar och reparerar ca 150 bilar i veckan. Vi är en privatägd återförsäljare med stort fokus på att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder den optimala kundresan.
Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av en familjär stämning där det är korta beslutsvägar och där du får vara med att påverka verksamheten. Vi drivs av vår värdegrund som är Kundnöjdhet, Kvalitet, Personal & Långsiktighet.
Om tjänsten
Du får ett 30-tal engagerade kollegor, detta inkluderar servicerådgivare, backoffice-personal och verkstadskollegor. Vi värdesätter en arbetsmiljö där vi har roligt och utvecklas tillsammans som team, där vi stöttar och peppar varandra samt att vi inte är rädda för att kavla upp armarna när så behövs.
I din roll som servicerådgivare är det du som är proffset och stjärnan ut mot våra kunder. Genom en god service och rådgivning säkerställer du att kunden får den hjälp den behöver samt att du bemöter kunden med professionalitet och kvalitét under hela verkstadsbesöket.
Dina främsta arbetsuppgifter är att ta emot våra kunder i vår kundmottagning där du tar emot och lämnar ut bilar, bokar in kunder för service och/eller reparation till våra mekaniker. Du kommer även att fakturera samt återkomma till kunder med prisförslag.
Dator och telefon kommer att vara dina främsta arbetsverktyg tillsammans med en stor del kundhantering.
Ingen dag är den andra lik och det är därför viktigt att du trots oväntade situationer och ett högt arbetstempo kan bibehålla kvalitét på dina arbetsuppgifter samt ett gott bemötande både mot kund och mot dina kollegor.
Din erfarenhet
Vi söker dig med minst två års arbetserfarenhet från ett serviceyrke där kundhantering och administration varit i fokus. Genom detta har du god insikt i värdet av att arbeta servicemedvetet, flexibelt och noggrant.
Du har god administrativ förmåga och förmåga att sätta dig in i nya IT-system. Vi arbetar bl a i WinAssist, Elsa, Cabas.
Du behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift, samt innehar goda kunskaper i engelska.
B-körkort är ett krav.
Har du tidigare arbetat som servicerådgivare på en Volkswagenverkstad är det en merit.
Har du fordonsteknisk utbildning och erfarenhet är även det en merit.
Det här utmärker dig
Vi söker dig med högt kundfokus som trivs i en koordinerad roll där du har många processer och kontakter i gång samtidigt. Flexibel, strukturerad samt noggrann är egenskaper som beskriver dig i ditt arbete, likväl att du alltid förhåller dig till våra uppsatta rutiner och processer.
Du är en lagspelare som gillar att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor och du har en positiv inställning till ditt dagliga arbete. Då tjänsten innebär mycket kontakt både internt och externt behöver du ha en god kommunikativ förmåga samt en förmåga att anpassa ditt bemötande utefter varje enskild individ.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Trygg Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Ansökan
Trygg Bil genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Maila din ansökan snarast till:
[email protected]
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är 30 september.
För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta: Oskar Järking, mobil: 079-0630910 och/eller Eva Svensson, mobil: 070-8945761 (HR)
Välkommen med din ansökan!
www.tryggbil.se Visa mindre

Servicesäljare/Kundtjänstmedarbetare

Vår organisation har växt och vi ser nu ett behov av att anställa en dedikerad kundtjänstmedarbetare till vår fina Volkswagenanläggning i Tyresö, södra Stockholm. Vi bedriver en fullserviceanläggning inkl skadeverkstad och servar och reparerar ca 150 bil/vecka. Vi är en privatägd återförsäljare av VW, Skoda och Seat, med stort fokus på att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder den optimala kundresan. Om rollen Som kundtjänstmedarbetare hos oss äger... Visa mer
Vår organisation har växt och vi ser nu ett behov av att anställa en dedikerad kundtjänstmedarbetare till vår fina Volkswagenanläggning i Tyresö, södra Stockholm.
Vi bedriver en fullserviceanläggning inkl skadeverkstad och servar och reparerar ca 150 bil/vecka.
Vi är en privatägd återförsäljare av VW, Skoda och Seat, med stort fokus på att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder den optimala kundresan.


Om rollen
Som kundtjänstmedarbetare hos oss äger man sin egen avdelning, man hanterar alla inkommande samtal och utför service- och reparationsbokningar direkt i vårat affärssystem, man har ett eget avskilt kontor och arbetar mycket självständigt.
Erfarenhet och kunskap inom VW, Skoda och Seat är meriterande och teknisk kunskap är grundläggande.
Du kommer att svara på inkommande samtal och lägga in bokningar i affärssystemet, du kommer att koppla vidare samtal till övriga medarbetare ,vid behov, samt följa upp egen statistik som man rapporterar till Servicechef.
Under upplärning, om ca 2 veckor, går man parallellt med övriga servicerådgivare.
Tjänsten behöver tillsättas fr o m 2023-09-01


- Inkommande samtal
- Servicebokningar
- Skadebesiktningsbokningar
- Koppla samtal till berörd part
- Växel och statistikansvar
- Garantibokningar
- Bokningar fältåtgärder
- System WinAssist, Elsa
- Arbetstider 8-17 Visa mindre

Seeking Interns for Coaching Business

Ansök    Jul 10    BayPaz League    Kundtjänstmedarbetare
Hello, We are excited to announce that our new coaching business is currently accepting internship applications from interested and driven individuals . We are looking for a reliable and dedicated intern to join our team and help us grow our business. The duration of the internship will be at least 8 weeks with possibility of a 1 year employment. As an intern, you will be responsible for assisting with day-to-day business operations including but not l... Visa mer
Hello,


We are excited to announce that our new coaching business is currently accepting internship applications from interested and driven individuals . We are looking for a reliable and dedicated intern to join our team and help us grow our business. The duration of the internship will be at least 8 weeks with possibility of a 1 year employment.


As an intern, you will be responsible for assisting with day-to-day business operations including but not limited to social media management, email communication, customer service, scheduling, and administrative tasks. You will also have the opportunity to learn about the coaching business and gain hands-on experience in a supportive and growth-driven environment.


Our ideal candidate must have strong communication skills, be proficient in Microsoft Office and possess excellent organizational skills. Previous experience in a customer service environment and social media management is a plus but not required.


If you are interested in applying to become our intern, please send us your resume along with a brief cover letter telling us about why you believe you would be a good fit for our coaching business. We’re excited to hear from you and potential candidates will be contacted for an interview process.


Best regards!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skapa karriär hos oss!

Impressive Relations Vi är det bolag som värdesätter din utveckling, med hjälp av vårat etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att utvecklas. Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar vi nu våra försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en hä... Visa mer
Impressive Relations

Vi är det bolag som värdesätter din utveckling, med hjälp av vårat etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att utvecklas. Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar vi nu våra försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar.Tjänstebeskrivning:
Vi söker en engagerad och driven person som kommer att vara ansvarig för att ta kontakt med nya kunder för våra samarbetspartners. Du kommer att bygga och upprätthålla positiva och långsiktiga relationer med kunder genom professionell kommunikation och kundservice, proaktivt kontakta potentiella kunder via telefon för att presentera våra tjänster inom bland annat solceller och låneförmedling.

Vi anser att kunskap är nyckeln för att lyckas i våran bransch, därav förser vi alla våra anställda med en meriterande utbildning inom försäljning och det område man arbetar inom. Parallellt kommer du få anpassad coachning för att hela tiden utvecklas i din roll.

Vi söker dig som vill lyckas och har en vilja av stål. Du är driven och ser positivt på utmaningar. Du tycker om att prata och ta kontakt med människor. Du drivs av utveckling och vill nå långt i karriären. Vi vill att du ser möjligheter överallt.

Egenskaper & Kompetenskrav:

- Positiv och energisk

- Serviceminded

- Målmedveten och driven

- Utåtriktad, hög social kompetens

- Behärskar svenska och engelska på en professionell nivåVi erbjuder dig:

- Heltidsanställning

- Fast lön + provision

- Kontor i Vasastan

- Kontinuerliga AW’s, teamaktiviteter och priser

- Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner

- Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation

På Impressive Relations får du som anställd en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra fast lön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Sälj utbildning kommer ske löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Erol Yigit, Rekryterare
46 790 75 53 90
[email protected] Visa mindre

Säljare inom solceller & finans!

Impressive Relations Vi är det bolag som värdesätter din utveckling, med hjälp av vårat etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att utvecklas. Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar vi nu våra försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en hä... Visa mer
Impressive Relations

Vi är det bolag som värdesätter din utveckling, med hjälp av vårat etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att utvecklas. Impressive Relations är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar vi nu våra försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger oss en härlig sammanhållning och tillsammans står vi starka inför framtidens utmaningar.Tjänstebeskrivning:
Vi söker en engagerad och driven person som kommer att vara ansvarig för att ta kontakt med nya kunder för våra samarbetspartners. Du kommer att bygga och upprätthålla positiva och långsiktiga relationer med kunder genom professionell kommunikation och kundservice, proaktivt kontakta potentiella kunder via telefon för att presentera våra tjänster inom bland annat solceller och låneförmedling.

Vi anser att kunskap är nyckeln för att lyckas i våran bransch, därav förser vi alla våra anställda med en meriterande utbildning inom försäljning och det område man arbetar inom. Parallellt kommer du få anpassad coachning för att hela tiden utvecklas i din roll.

Vi söker dig som vill lyckas och har en vilja av stål. Du är driven och ser positivt på utmaningar. Du tycker om att prata och ta kontakt med människor. Du drivs av utveckling och vill nå långt i karriären. Vi vill att du ser möjligheter överallt.

Egenskaper & Kompetenskrav:

- Positiv och energisk

- Serviceminded

- Målmedveten och driven

- Utåtriktad, hög social kompetens

- Behärskar svenska och engelska på en professionell nivåVi erbjuder dig:

- Heltidsanställning

- Fast lön + provision

- Kontor i Vasastan

- Kontinuerliga AW’s, teamaktiviteter och priser

- Mycket goda utvecklingsmöjligheter till ledarpositioner

- Meriterande utbildningar inom försäljning och kommunikation

På Impressive Relations får du som anställd en harmonisk arbetsplats även om tempot varierar varje dag. Som säljare i detta projekt kommer du kunna känna trygghet med en bra fast lön plus provisionen som du själv kommer kunna påverka. Sälj utbildning kommer ske löpande med hjälp av duktiga coacher på plats. Du som älskar att utvecklas och vill ta nya steg i karriären kommer kunna få möjlighet att växa och få stöttning för att nå nya höjder.

Vi erbjuder dig en roll där du själv är med påverkar din egen verklighet och där beslutsvägarna är korta. En kultur som drivs av en stark teamkänsla, resultat och ett högt engagemang i allt vi gör.

Vi ser fram emot din ansökan!

Erol Yigit, Rekryterare
46 790 75 53 90
[email protected] Visa mindre

LL Bolagen söker Kundtjänstmedarbetare

LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling. Vill du vara med och ta ansvar för vår framtid? Då ska du arbeta i vår brans... Visa mer
LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling.
Vill du vara med och ta ansvar för vår framtid? Då ska du arbeta i vår bransch. Vårt arbete är konkret och skapar ett hållbarare samhälle med miljön i fokus.
Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt arbete där vi gärna ser att du som medarbetare utvecklas i rollen och drivs av att skapa samt upprätthålla goda relationer.
LL Bolagen sitter i trevliga och ljusa lokaler i Tyresö. Här präglas arbetsmiljön av goda möjligheter att få vara med och påverka.
Din roll
Du kommer vara vårt ansikte utåt med huvuduppgift att hantera våra kundkontakter genom att vara behjälplig med de tjänster vi erbjuder men också lägga upp och planera jobb i vårt verksamhetssystem.
Du kommer arbeta i en grupp som ser till att växeln är bemannad under våra öppettider. Ni kommer arbeta och supporta samtliga avdelningar inom koncernen. Aktivt delaktig i uppfyllandet av våra kunduppdrag med daglig kontakt mot vår egen personal som våra underleverantörer för att meddela förändringar och göra uppföljningar.
Dina arbetsuppgifter
· Kundkontakt
· Order-mottagning/läggning och uppföljning
· Registerunderhåll
· Hantera avvikelser
· Problemlösare
· Samarbete med egen personal och UE

Din profil
Som person ser vi att du är positiv och gillar att vara i händelsernas centrum, hålla en hög servicenivå och nyfiken inför uppgiften. Du är Social och kommunikativ, lätt att uttrycka i både tal och skrift.
Du har yrkeserfarenhet från administration och/eller kundtjänst. Erfarenhet från logistik-/återvinningsbranschen är meriterande men inget krav, det viktigaste är nyfikenhet och viljan att lära. Har god data/systemvana.

Du gillar ett högt arbetstempo, hantera flera frågor samtidigt och känna nöjdhet när verksamheten påverkat positivt av dina beslut och handlingar.
Vill att du ska känna dig välkommen och bidra till vår goda stämning, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst som passar dig?


Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till [email protected] snarast möjligt men senast den 30 juli 2023.
Intervjuer sker löpande. Anställningen kommer börja enligt överenskommelse.
Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten så är du välkommen att höra av dig till William Beckman, Team Leader Återvinning, [email protected].
Du kan även vända dig till Sofia Kindström, HR-chef, [email protected] Visa mindre

Inside Sales Specialist - Hedvig

Vi söker nu glada och trevliga personer med säljdriv till rollen som säljande kundtjänst. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta på ett snabbväxande försäkringsbolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera säljande samtal med primärt befintlig kund, kombinerat med kundtjänstuppdrag. Du kommer ha en nyckelroll i att upprätthålla en hög kundnöjdhet och därmed bidra till företagets framgång. Vi söker dig som har ett utpräglat sinne för s... Visa mer
Vi söker nu glada och trevliga personer med säljdriv till rollen som säljande kundtjänst. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta på ett snabbväxande försäkringsbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera säljande samtal med primärt befintlig kund, kombinerat med kundtjänstuppdrag. Du kommer ha en nyckelroll i att upprätthålla en hög kundnöjdhet och därmed bidra till företagets framgång.

Vi söker dig som har ett utpräglat sinne för service, är målmedveten och har ett naturligt säljande förhållningssätt. Du har även erfarenhet av säljande kundtjänst och är van vid att arbeta mot uppsatta mål.

För att anställning ska ske kräver vi att du kan påvisa registerutdrag som påvisar att du är ostraffad samt att du inte har betalningsanmärkningar.

Vi söker flera personer till denna roll och intervjuer kommer att ske löpande. Om du vill vara med och bygga något stort och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget, så är det här jobbet för dig.

Vad vi söker:

- Erfarenhet av säljande kundtjänst

- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska

- Högt kundfokus och god serviceanda

- Driven, målmedveten och självgående

- Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändrade omständigheter

Vi ser fram emot din ansökan och om du har några frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till oss.

Erol Yigit, Rekryterare
46 790 75 53 90
[email protected] Visa mindre

kund service & Inne säljare

Ansök    Jun 7    Sedir Food AB    Kundtjänstmedarbetare
hej vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp. Skriv mejl till oss och på svenska samt så ska ni vara folkbokförda i Sverige. du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt ... Visa mer
hej
vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp.
Skriv mejl till oss och på svenska samt så ska ni vara folkbokförda i Sverige.
du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :)
Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matvarugrossist aktiv inom detaljhandel med fokus mot stora och små matbutikerna i hela Sverige och Finland
därför är det prioriterad att få träffa dig som har jobbat med livsmedel branschen i flera år helst
välkommen med din CV
vi föredrar kontakt med bara mejl först, inga samtal eller besök i början, tack för er förståelse
mejla till: [email protected]
vi lovar inte att kunna eller hinna svara alla inkomande mejl men vi försöker svara alla
välkomna
#jobbjustnu
MVH
Sedir Food AB Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Maj 11    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Vill jobba som spelvärd i Malta ? In... Visa mer
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du flytande svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till ett kafferosteri i Tyresö

Kafferosteriet Koppar är ett modernt kafferosteri beläget i Tyresö. Vi rostar och packar specialkaffe som njuts av tusentals hushåll runt om i Sverige. Just nu söker vi dig som vill jobba hos oss med att ta hand om våra kunder och stötta på packstationen. Vi har några av Sveriges gladaste och nöjdaste kunder. Ett skäl till detta, förutom att vi rostar kaffe av yppersta kvalitet, är att de får en toppklasservice när de kontaktar oss. Vi kommunicerar med v... Visa mer
Kafferosteriet Koppar är ett modernt kafferosteri beläget i Tyresö. Vi rostar och packar specialkaffe som njuts av tusentals hushåll runt om i Sverige.
Just nu söker vi dig som vill jobba hos oss med att ta hand om våra kunder och stötta på packstationen.
Vi har några av Sveriges gladaste och nöjdaste kunder. Ett skäl till detta, förutom att vi rostar kaffe av yppersta kvalitet, är att de får en toppklasservice när de kontaktar oss. Vi kommunicerar med våra kunder via email och att hålla nivån uppe blir en av dina kärnuppgifter hos oss. Har du erfarenhet av kundtjänstservice är det ett plus, men inget måste. Är du en prestigelös, lösningsorienterad och ansvarsfull person som kan formulera dig väl i både tal och skrift, har en god datorvana samt vilja och rätt attityd, lär vi dig gärna att bli en stjärna på service!
Som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande email från våra kunder och skickar digitalt över inkommande ordrar till packstationen. Kundtjänstarbete kan utföras på distans, men kräver närvaro vissa specifika tider under en vardag.
Utöver kundtjänst får du gärna lära dig att sköta packstationen. På packstationen skriver vi ut etiketter, etiketterar våra kaffebrev, fyller dem med kaffebönor eller malt efter bryggmetod, och försluter förpackningarna. Här är det viktigt med flinka fingrar och fokus så att rätt kaffesort hamnar i rätt kaffebrev.
Anställningen är en timanställning mellan 50% och 80% av heltid, beroende på behov. Arbetstider kan variera under förmiddagen, men du behöver alltid kunna ”avsluta” dagen vid 5-tiden alla vardagar.
Känner du att du kan passa i, sök gärna så berättar vi mer!
Skicka din ansökan till [email protected]. Vi rekryterar löpande och annonsen finns kvar tills tjänsten är tillsatt. Visa mindre

Säljande kundtjänst!

Vi söker nu glada och trevliga personer med säljdriv till rollen som säljande kundtjänst. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta på ett snabbväxande försäkringsbolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera säljande samtal med primärt befintlig kund, kombinerat med kundtjänstuppdrag. Du kommer ha en nyckelroll i att upprätthålla en hög kundnöjdhet och därmed bidra till företagets framgång. Vi söker dig som har ett utpräglat sinne för s... Visa mer
Vi söker nu glada och trevliga personer med säljdriv till rollen som säljande kundtjänst. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta på ett snabbväxande försäkringsbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera säljande samtal med primärt befintlig kund, kombinerat med kundtjänstuppdrag. Du kommer ha en nyckelroll i att upprätthålla en hög kundnöjdhet och därmed bidra till företagets framgång.

Vi söker dig som har ett utpräglat sinne för service, är målmedveten och har ett naturligt säljande förhållningssätt. Du har även erfarenhet av säljande kundtjänst och är van vid att arbeta mot uppsatta mål.

För att anställning ska ske kräver vi att du kan påvisa registerutdrag som påvisar att du är ostraffad samt att du inte har betalningsanmärkningar.

Vi söker flera personer till denna roll och intervjuer kommer att ske löpande. Om du vill vara med och bygga något stort och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget, så är det här jobbet för dig.

Vad vi söker:

- Erfarenhet av säljande kundtjänst

- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska

- Högt kundfokus och god serviceanda

- Driven, målmedveten och självgående

- Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändrade omständigheter

Vi ser fram emot din ansökan och om du har några frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till oss.

Erol Yigit, Rekryterare
46 790 75 53 90
[email protected] Visa mindre

Lingon söker nya kundtjänstmedarbetare!

Lingon är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Välkommen till Lingon, ditt nya hem med oändliga utvecklingsmöjligheter oavsett vem du är, hur du är, eller vad du vill bli. Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi erbjuder dig: - Utbildning i världsklass - AWs och diverse ro... Visa mer
Lingon är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Välkommen till Lingon, ditt nya hem med oändliga utvecklingsmöjligheter oavsett vem du är, hur du är, eller vad du vill bli.
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats Visa mindre

Customer Service Representative till Tyresö/Stockholm

AkzoNobel Vehicle Refinishes is one of the world leading suppliers within the aftermarket for the car- and the aerospace industry. The head office for the Vehicle Refinishes is located in Sassenheim, Netherlands, where also the main units for R & D, production and distribution are located. In the Nordics the business is driven through Akzo Nobel Car Refinishes, with the paint brands Sikkens® and Lesonal®. The focus is on the car refinishes market and comme... Visa mer
AkzoNobel Vehicle Refinishes is one of the world leading suppliers within the aftermarket for the car- and the aerospace industry. The head office for the Vehicle Refinishes is located in Sassenheim, Netherlands, where also the main units for R & D, production and distribution are located. In the Nordics the business is driven through Akzo Nobel Car Refinishes, with the paint brands Sikkens® and Lesonal®. The focus is on the car refinishes market and commercial vehicles and to be the customers single supplier.

Customer Service is part of sales and interlinks with Sales and Marketing on the business side and with supply and supply planning on the operational side to offer the best service to our customers.
Are you passionate about great customer service? Do you have the mindset to exceed customers and organization expectations and value job satisfaction and working balance? Then you are the new colleague we are searching for to our Nordic head office in Tyresö, just outside Stockholm.


Why should you work at AkzoNobel?
With us at AkzoNobel you are met by a warm and welcoming atmosphere, where we work together with a focus on innovation and sustainability, to achieve the goal of being a world leader in the colour industry. Diversity enriches our workplaces, and we work actively together with our employees to make them feel comfortable and develop. We work strategically to become a better employer. This result, among other things, in that we are appointed to one of Sweden's Career Companies and have received Top Employer certification 2023. We offer you an international working environment where you get to take on rewarding and challenging tasks that broaden your horizons and develop you in your role. You will work with competent and like-minded colleagues who share your attitude and enthusiasm. Welcome to us!

What you will do?
As Customer Service Representative, you are working together with the team of three to serve our customers in the Nordics. In your role you will be support and improve team performance and develop individuals as customer service specialists.
Your main responsibilities are:
• Daily interactions with customers associated with their order processing, complaint registration, general management and information required.
• Fulfil the "Order To Cash" (OTC) cycle for all assigned orders and ensure processing and monitoring in accordance with agreed terms in order to optimally serve customer needs and be in compliance with law, regulations and AkzoNobel procedures
• Provide high customer service level by building and maintaining customer relationships internal / external
• Manage customer orders i.e. order acceptance, order entry, order confirmation and order to follow up including documentation and questions
• Proactively reaching out to customers to follow up on contract fulfilments
• Continuous improvement i.e implement and/or optimize work processes, techniques, share knowledge / best practice
• Implementation of new e-tools for order handling

You will report to Customer Service Manager Europe and will be located at our site in Tyresö.
Who you are?
As a person you have a strong solid interpersonal and influencing ability with a sense of empathy towards your team members and customers. You are a team player with an open mindset and optimism. You show great ability of discipline and self-confidence in your daily work. You possess great experience of sales processes and supporting tools and business knowledge of commercial understanding, strategic perspective, supply chain and internal services knowledges and logistic, export and customer rules and regulations.

You have at least three years of experience within Customer Service. You have good knowledge in a CRM-system (we are using SAP) and MS Office. You need to be fluent both in Swedish and English, verbal as well as in writing. A plus is if you have any kind of experience in car refinishing.
Would you like to join?
We welcome people from all different backgrounds who see sustainability, safety and innovation as important principles. If you have a passion for paint, take the plunge and submit your application already today for your chance to work together with us!
We do not accept applications via email or phone.
For further information about the role, please contact Patrick Sidler, Customer Service Manager Europe, +34 662 394 676


For more information about the recruitment process, please contact please contact Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 8564 Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Mar 21    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta. Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill jobba som spelvärd i Malta ? Inget belast... Visa mer
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta.
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill jobba som spelvärd i Malta
? Inget belastningsregister Visa mindre

Jobba Som Kundtjänst

Ansök    Mar 1    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som account manager på We Quest i Stockholm för att jobba som kundtjänst! Pratar du ren svenska & vill jobba som kundtjänst? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som kundtjänst. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Kundtjänst- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill jobba med... Visa mer
Sök jobbet som account manager på We Quest i Stockholm för att jobba som kundtjänst!
Pratar du ren svenska & vill jobba som kundtjänst? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som kundtjänst. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Kundtjänst- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill jobba med kundtjänst
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Kundtjänst

Ansök    Mar 2    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som account manager på We Quest i Stockholm för att jobba som kundtjänst! Pratar du ren svenska & vill jobba som kundtjänst? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som kundtjänst. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Kundtjänst- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill jobba med... Visa mer
Sök jobbet som account manager på We Quest i Stockholm för att jobba som kundtjänst!
Pratar du ren svenska & vill jobba som kundtjänst? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som kundtjänst. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Kundtjänst- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill jobba med kundtjänst
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Kundtjänst

Ansök    Feb 28    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som account manager på We Quest i Stockholm för att jobba som kundtjänst! Pratar du ren svenska & vill jobba som kundtjänst? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som kundtjänst. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Kundtjänst- & produktutbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Vill jobba med... Visa mer
Sök jobbet som account manager på We Quest i Stockholm för att jobba som kundtjänst!
Pratar du ren svenska & vill jobba som kundtjänst? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer We Quest dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som kundtjänst. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Kundtjänst- & produktutbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Vill jobba med kundtjänst
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Finskspråkig kundtjänstmedarbetare till Unilever

Vi söker nu dig som tillsammans med oss på Webhelp vill vara ansiktet utåt för Unilevers kundtjänst! I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att hjälpa kunder över telefon, email och chatt och leverera den bästa möjliga servicen. Du besvarar frågor angående produkternas innehåll, inköpsställe och hanterar reklamationer. Unilever är ett av världens ledande företag inom försäljning och tillverkning av konsumentvaror. De levererar av en rad olika produkt... Visa mer
Vi söker nu dig som tillsammans med oss på Webhelp vill vara ansiktet utåt för Unilevers kundtjänst!
I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att hjälpa kunder över telefon, email och chatt och leverera den bästa möjliga servicen. Du besvarar frågor angående produkternas innehåll, inköpsställe och hanterar reklamationer.
Unilever är ett av världens ledande företag inom försäljning och tillverkning av konsumentvaror. De levererar av en rad olika produkter inom bland annat livsmedel, hygien och skönhet från mer än 400 olika varumärken varav Lipton, Knorr och Dove är några. Varje dag använder 2,5 miljarder människor Unilevers produkter för att se bra ut, må bra och få ut mer av livet.
Gillar du att jobba självständigt, är proaktiv och lyhörd?
Perfekt! Om du dessutom tycker om att hjälpa kunder, är van att ta egna initiativ, har en mycket god social och verbal förmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Då är det här ett jobb för dig!
Flytande kunskaper i finska och svenska
God datorvana
Erfarenhet av kundtjänstarbete är meriterande
Fyllt 18 år
Finns ej med i belastningsregistret

Webhelps kontor ligger i Solna, och vi söker en person som kan arbeta på kontoret minst några dagar i veckan. Efter utbildningen finns det möjlighet att arbeta en del av dagarna på hemifrån, men det går självklart att arbeta helt från kontoret också.
Vi erbjuder dig inte bara karriärmöjligheter utan naturligtvis också...
???? Månadslön + språktillägg enligt kollektivavtal
??????? Friskvårdsbidrag
???? Möjlighet till delvis distansarbete
???? Utvecklingsmöjligheter hos Webhelp NordicSTART: Snarast möjligt
PLACERINGSORT: Solna Torg 19, med möjlighet att arbeta delvis hemifrån.
ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, tillsvidare
ARBETSTIDER: Måndag-Fredag 08:00-16:30
LÖN: Enligt kollektivavtal med Unionen


Intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående ansökan kan du kontakta rekryterare Maria Blom, [email protected].


Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
By joining us at Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us. Visa mindre

Jobba I Cypern

Ansök    Feb 12    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba i Cypern! Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Cypern ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Har kundtjänsterfarenhet ? Driven & resu... Visa mer
Sök jobbet som kundtjänst på RoligaJobb för att jobba i Cypern!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Cypern? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Cypern. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Cypern
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Har kundtjänsterfarenhet
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Nu söker vi en kundvärd

Tyresö Bostäder söker nu en kundvärd. Vi söker dig som är en serviceminded lagspelare, en god administratör och har förmågan att skapa goda relationer. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter sk... Visa mer
Tyresö Bostäder söker nu en kundvärd.
Vi söker dig som är en serviceminded lagspelare, en god administratör och har förmågan att skapa goda relationer.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.
Om jobbet som kundvärd
Du är en utpräglad serviceperson som tycker om att bidra till goda relationer, bra lösningar och vill vara en viktig del i ett härligt team. Som kundvärd hos oss har du en central roll i företaget, vilket innebär många kontakter med andra avdelningar, entreprenörer, hyresgäster och bostadssökande främst per telefon och mail. Du har förmågan att lyssna, förstå och se andras behov och har en mycket god social förmåga. Du kommer att ingå i ett härligt team som i samarbete med övriga på företaget tar hand om våra fastigheter och hyresgäster.
Om arbetsuppgifterna:
Ingen dag är den andra lik som kundvärd och rollen omfattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:
Ta emot felanmälan per mail eller telefon
Arbeta i flertal olika programvaror (Offiepaketet, Vitec mfl)
Planera och genomföra omflyttningsdagar
Avisera information i trapphus och postboxar
Medverka vid olika interna möten
Medverka vid bomöten
Lägenhetsvisningar
Behjälplig vid behov med kund- och entreprenörskontakter i vår receptionVi ser gärna att du har:
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning.
Erfarenhet av kundservice och liknande arbetsuppgifter.
Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem och en god förmåga att snabbt sätta sig in i nya system.
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Ha god förmåga att samordna aktiviteter där flera parter är inblandade.
B-körkort.

Meriterande är om du har en förvaltarutbildning eller erfarenhet från annat allmännyttigt bolag.
Om Tyresö Bostäder och våra värderingar
Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:
Dialog – vi lyssnar och återkopplar.
Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.
Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.
Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.
Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarna.Anställningsvillkor
Tjänsten är en visstidsanställning i 6 månader med möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag till [email protected] och märk ansökan ”Kundvärd”. Sista ansökningsdag är den 9 mars 2023. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sanna Larsen, Förvaltare, på telefon 08-682 61 54.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-chef, på telefon 08-682 61 32. Fackliga företrädare, Ann-Sofie Persson, Vision, nås på telefon 08-682 61 61 och Rolf Sundell, Fastighetsanställdas förbund, på telefon 08-682 61 08.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer information om vår verksamhet hittar du på vår hemsida. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare / kommunikatör sökes för uppdrag 1 år i Sundbyberg !

Uppdragsbeskrivning: Till vår kund med säte i Sundbyberg söker vi en kundservicemedarbetare till ett interimsuppdrag som initialt pågår i ett år och med chans till förlängning enligt önskemål. Du bli anställd av Soros Consulting AB och uthyrd till kund. Den här rollen är ny och innebär både ett ansvar för samordning av information och kommunikation. Du förväntas vara ansiktet utåt och hantera diverse arbetsuppgifter med en serviceminded inställning, såsom... Visa mer
Uppdragsbeskrivning:
Till vår kund med säte i Sundbyberg söker vi en kundservicemedarbetare till ett interimsuppdrag som initialt pågår i ett år och med chans till förlängning enligt önskemål.
Du bli anställd av Soros Consulting AB och uthyrd till kund.
Den här rollen är ny och innebär både ett ansvar för samordning av information och kommunikation.
Du förväntas vara ansiktet utåt och hantera diverse arbetsuppgifter med en serviceminded inställning, såsom:
Besvara inkommande samtal från allmänheten
Besvara/hantera inkommande mejl kunder, entreprenörer och intresserad allmänhet
Söka svar på frågor via kundens webb och ibland via kontakter i verksamheten
Uppdatera Kunskapsdatabasen
Ta fram, samordna informationsmaterial
Sammanställa och analyseraSkallkrav:
Akademisk examen inom kommunikation. Alternativt motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som kunden bedömer relevant för uppdraget.
5 års erfarenhet av liknande arbete med kvalificerat kundservicearbete.
Minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som kommunikatör.
Minst 1 års vana av att arbeta i Officepaketet.
Minst 1 års vana av att arbeta i ärendehanteringssystem.
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Goda kunskaper i engelska, först och främst i tal.Det är meriterande, men inget krav, om du tidigare har erfarenheter av att utveckla och förvalta kunddatabaser och/eller ärendehanteringssystem samt har tidigare erfarenhet från energibranschen.
Uppdraget påbörjas omgående eller så snart som möjligt. Önskat startdatum 1 februari 2023. Vår kund kan dock vara flexibel för eventuella uppsägningstider.
Hur du ansöker:
Urval och intervjuer sker löpande och skyndsamt! För att ansöka om tjänsten maila in ditt CV till:
[email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi en kundvärd som kan jobba vid behov

Tyresö Bostäder söker dig som vill jobba extra vid behov som kundvärd hos oss. Tjänsten är en behovstjänst där du rings in när vi behöver extra stöd i gruppen. Men för bästa start och snabb upplärning för att komma in i rollen, behöver vi dig redan 3–5 dagar/vecka i två månader. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, f... Visa mer
Tyresö Bostäder söker dig som vill jobba extra vid behov som kundvärd hos oss. Tjänsten är en behovstjänst där du rings in när vi behöver extra stöd i gruppen. Men för bästa start och snabb upplärning för att komma in i rollen, behöver vi dig redan 3–5 dagar/vecka i två månader.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke, samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.
Kanske är du student eller pensionär och är i behov av ett extra arbete dagtid på vardagar? Är du positiv och lösningsorienterad med trevlig telefonröst och en noggrann administratör? Då är det kanske dig vi söker!
Om uppdraget som kundvärd
Du är en utpräglad serviceperson som tycker om att bidra till goda relationer, bra lösningar och vill vara en viktig del i ett härligt team. Som kundvärd hos oss har du en central roll i företaget, vilket innebär många kontakter med andra avdelningar, entreprenörer, hyresgäster och bostadssökande främst per telefon och mail. Du har förmågan att lyssna, förstå och se andras behov och har en mycket god social förmåga. Du kommer att ingå i ett härligt team som i samarbete med övriga på företaget tar hand om våra fastigheter och hyresgäster.
Om arbetsuppgifterna:
Ingen dag är den andra lik som kundvärd och rollen omfattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:
Ta emot felanmälan per mail eller telefon
Arbeta i flertal olika programvaror (Offiepaketet, Vitec mfl)
Planera och genomföra omflyttningsdagar
Avisera information i trapphus och postboxar
Medverka vid olika interna möten
Behjälplig vid behov med kund- och entreprenörskontakter i vår receptionOm dina kunskaper och förmågor
För att bli framgångsrik i rollen som Kundvärd hos oss ser vi att du har:
Gymnasiekompetens
Flera års erfarenhet av kundservice och liknande arbetsuppgifter
Stor erfarenhet av att arbeta i olika datasystem och en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Kunskap i andra språk är meriterande.
Ha god förmåga att samordna aktiviteter där flera parter är inblandade
B-körkort
Meriterande är om du har erfarenhet från annat allmännyttigt bostadsbolag.Om Tyresö Bostäder och våra värderingar
Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:
Dialog – vi lyssnar och återkopplar.
Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.
Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.
Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.
Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarna.


Tjänsten är en behovsanställning, extra vid behov. Lön; timlön. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag .
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sanna Larsen, Enhetschef Förvaltning, på telefon 08-682 61 54.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-chef, på telefon 08-682 61 32. Fackliga företrädare, Ann-Sofie Persson, Vision, nås på telefon 08-682 61 61 och Rolf Sundell, Fastighetsanställdas förbund, på telefon 08-682 61 08. Visa mindre

Suomenkielinen palveluneuvoja Unileverille

Webhelp Nordic tekee yhteistyötä Unileverin kanssa, tarjoten maailmanluokan asiakaspalvelua Unileverin kuluttaja-asiakkailleen. Tuotemerkeillä kuten Ben & Jerry’s, Ingman ja Dove, Unilever on yksi maailman johtavista kulutustavaroita ja elintarvikkeita myyvistä ja valmistavista yrityksistä. Sinun työtehtäväsi on antaa parasta mahdollista palvelua Unileverin pohjoismaisille asiakkaille puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse auttaen heitä muun muassa tuottei... Visa mer
Webhelp Nordic tekee yhteistyötä Unileverin kanssa, tarjoten maailmanluokan asiakaspalvelua Unileverin kuluttaja-asiakkailleen. Tuotemerkeillä kuten Ben & Jerry’s, Ingman ja Dove, Unilever on yksi maailman johtavista kulutustavaroita ja elintarvikkeita myyvistä ja valmistavista yrityksistä.
Sinun työtehtäväsi on antaa parasta mahdollista palvelua Unileverin pohjoismaisille asiakkaille puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse auttaen heitä muun muassa tuotteiden saatavuuteen ja sisältöön liittyvissä kysymyksissä. Tässä tehtävässä palvelet asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi. Työhön sisältyy myös taustatehtäviä kuten postinkäsittelyä.
Unileverin tiimi löytyy Webhelpin toimistolta Tukholmassa. Etsimme tähän tehtävään henkilöä, joka pystyy työskentelemään pääsääntöisesti toimistoltamme käsin. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus suorittaa osan työpäivistä etänä.
ETSIMME SINUA
Etsimme sinua, joka yhdessä Webhelpin kanssa olet Unileverin kasvot ulospäin. Olet luonteeltasi proaktiivinen ja energinen ja otat aina asiakkaiden tarpeet huomioon. Nautit itsenäisistä työtehtävistä ja olet oma-aloitteinen. Sinulla on erittäin hyvät sosiaaliset taidot ja ilmaiset itseäsi hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Pyrit aina parhaimpaan mahdolliseen asiakaspalveluun ammattitaidollasi ja sitoutuneisuudellasi.
Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, ruotsia ja englantia
Sinulla on hyvä tietokoneosaaminen
Olet vähintään 18 vuotta
Pystyt työskentelemään toimistoltamme Tukholmassa
Asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi

TARJOAMME SINULLE
???? Kuukausipalkan sekä kielilisän
???? Työehtosopimuksen (Unionen)
??????? Hyvinvointilisän (Friskvårdsbidrag)
???? Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
???? Erinomaiset etenemismahdollisuudet WebhelpilläALOITUS: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
TYÖSUHDE: Vakituinen ja kokoaikainen, 6 kk koeaika
TYÖAJAT: Ma-pe 08:00-16:30
PAIKKA: Solna Torg 19, Tukholma. Koulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa osan työpäivistä etänä.


Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian! Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuustesti, jonka linkin saat sähköpostiisi pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Testin suorittaminen on edellytys rekrytointiprosessissa etenemiselle.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Maria Blom, [email protected]. Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Dec 14    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Energisk & vill jobba i Malta ? Inget belastni... Visa mer
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Energisk & vill jobba i Malta
? Inget belastningsregister Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare inom ekonomi till företag i Tyresö

Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig! Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö Om oss KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en vikti... Visa mer
Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomi- och kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta på kundreskontraavdelningen. Tjänsten innebär arbete inom kundreskontra med fokus på kundtjänst. I rollen kommer man främst att bemöta kunder över telefon men även arbeta parallellt med kundreskontra tillsammans med resten av personalen på avdelningen.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet av kundtjänst/service. Du har god problemlösningsförmåga och gillar att hjälpa kunderna med deras frågor. Meriterande är även om du har erfarenhet av ekonomi och gillar att jobba med siffror.

Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i ditt sätt att bemöta kunder och orädd att ta dig an nya uppgifter.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse, gärna omgående. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på KFX HR-partner på 08-663 99 00. Visa mindre

Suomenkielinen palveluneuvoja Unileverille

PALVELUNEUVOJAN TEHTÄVÄ Webhelp Nordic tekee yhteistyötä Unileverin kanssa tarjoten maailmanluokan asiakaspalvelua Unileverin kuluttaja-asiakkaille. Tuotemerkeillä kuten Ben & Jerry’s, Ingman ja Dove, Unilever on yksi maailman johtavista kulutustavaroita ja elintarvikkeita myyvistä ja valmistavista yrityksistä. Sinun työtehtäväsi on antaa parasta mahdollista palvelua Unileverin pohjoismaisille asiakkaille puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse auttaen heit... Visa mer
PALVELUNEUVOJAN TEHTÄVÄ
Webhelp Nordic tekee yhteistyötä Unileverin kanssa tarjoten maailmanluokan asiakaspalvelua Unileverin kuluttaja-asiakkaille. Tuotemerkeillä kuten Ben & Jerry’s, Ingman ja Dove, Unilever on yksi maailman johtavista kulutustavaroita ja elintarvikkeita myyvistä ja valmistavista yrityksistä.
Sinun työtehtäväsi on antaa parasta mahdollista palvelua Unileverin pohjoismaisille asiakkaille puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse auttaen heitä muun muassa tuotteiden saatavuuteen ja sisältöön liittyvissä kysymyksissä. Tässä tehtävässä palvellaan asiakkaita suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että ruotsiksi. Työhön sisältyy myös taustatehtäviä kuten postinkäsittelyä.
Unileverin tiimi löytyy Solnan toimistoltamme Tukholmassa. Etsimme henkilöä, joka pystyy työskentelemään pääsääntöisesti Solnan toimistoltamme. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus suorittaa osan työpäivistä etänä.
ETSIMME SINUA
Etsimme sinua, joka yhdessä Webhelpin kanssa olet Unileverin kasvot ulospäin. Olet luonteeltasi proaktiivinen ja energinen ja otat aina asiakkaiden tarpeet huomioon. Nautit itsenäisistä työtehtävistä ja olet oma-aloitteinen. Sinulla on erittäin hyvät sosiaaliset taidot ja ilmaiset itseäsi hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Pyrit aina parhaimpaan mahdolliseen asiakaspalveluun ammattitaidollasi ja sitoutuneisuudellasi.
Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, ruotsia ja englantia
Sinulla on hyvä tietokoneosaaminen
Olet vähintään 18 vuotta
Pystyt työskentelemään toimistoltamme Tukholmassa
Asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi

TARJOAMME SINULLE
Kuukausipalkan ja kielilisän
Työehtosopimuksen (Unionen)
Hyvinvointilisän (Friskvårdsbidrag)
Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
Etenemismahdollisuuksia Webhelpillä

Webhelp Nordicin kasvaessa luomme jatkuvasti työntekijöillemme uusia mahdollisuuksia kehittyä urallaan ja kokea uusia haasteita.
ALOITUS: Mahdollisimman pian, viimeistään 24.1.2023.
TYÖSUHDE: Vakituinen ja kokoaikainen, 6 kk koeaika
TYÖAJAT: Ma-pe 08:00-16:30
PAIKKA: Solna, Tukholma
VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: Mahdollisimman pian, viimeistään 17.1.2023.
Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian! Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuustesti, jonka linkin saat sähköpostiisi pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Testin suorittaminen on edellytys rekrytointiprosessissa etenemiselle. Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Nov 19    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Energisk & vill jobba i Malta ? Inget belastni... Visa mer
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Energisk & vill jobba i Malta
? Inget belastningsregister Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare inom ekonomi till företag i Tyresö

Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig! Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö Om oss KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en vikti... Visa mer
Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomi- och kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta på kundreskontraavdelningen. Tjänsten innebär arbete inom kundreskontra med fokus på kundtjänst. I rollen kommer man främst att bemöta kunder över telefon men även arbeta parallellt med kundreskontra tillsammans med resten av personalen på avdelningen.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet av kundtjänst/service. Du har god problemlösningsförmåga och gillar att hjälpa kunderna med deras frågor. Meriterande är även om du har erfarenhet av ekonomi och gillar att jobba med siffror.

Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i ditt sätt att bemöta kunder och orädd att ta dig an nya uppgifter.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse, gärna omgående. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på KFX HR-partner på 08-663 99 00. Visa mindre

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Unilever

Är du en person som brinner för service? Pratar du flytande finska och svenska? Då har vi tjänsten för dig! Webhelp Nordic samarbetar med Unilever och erbjuder kundservice i världsklass till Unilevers konsumentkunder. Med varumärken som Ben & Jerry's, Ingman och Dove är Unilever ett av världens ledande företag som säljer och tillverkar konsumentvaror och livsmedel. Ditt arbete som kundtjänstmedarbetare består av att ge våra kunder bästa tänkbara support oc... Visa mer
Är du en person som brinner för service? Pratar du flytande finska och svenska? Då har vi tjänsten för dig!
Webhelp Nordic samarbetar med Unilever och erbjuder kundservice i världsklass till Unilevers konsumentkunder. Med varumärken som Ben & Jerry's, Ingman och Dove är Unilever ett av världens ledande företag som säljer och tillverkar konsumentvaror och livsmedel.
Ditt arbete som kundtjänstmedarbetare består av att ge våra kunder bästa tänkbara support och service via telefon, mail och chat både på finska och svenska.
Unilevers team finns på vårt kontor i Solna. Vi söker i första hand en person som kan arbeta enligt hybridmallen både från vårt kontor i Stockholm och på distans hemifrån. Bor du någon annanstans i Sverige går det även att utföra arbetet på distans, alternativt från ett annat Webhelp-kontor runt om i Sverige.
VI SÖKER DIG
Vi söker dig som tillsammans med Webhelp är Unilevers ansikte utåt. Du är proaktiv och energisk av naturen och tar alltid hänsyn till kundernas behov. Du trivs med självständiga arbetsuppgifter och är initiativtagande. Du har mycket god social förmåga och uttrycker dig väl både i tal och skrift. Du strävar alltid efter bästa möjliga kundservice med din professionalism och ditt engagemang.
Vad vi förväntar oss av dig:
Du har flytande kunskaper i finska, svenska och engelska
Du har god datorvana
Du är minst 18 år
Erfarenhet av kundservice är meriterandeVI ERBJUDER DIG
Fast månadslön och språktillägg
Kollektivavtal (Unionen)
Friskvårdsbidrag
Möjlighet att jobba hemifrån
Karriärsmöjligheter och nya utmaningar inom Webhelp


START: Så snart som möjligt, senast under januari 2023
ANSTÄLLNING: Tillsvidare och heltid, 6 mån provanställning
ARBETSTID: mån-fre 08:00-16:30
LÖN: Enligt kollektivavtal
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-10.
Vi intervjuar kandidater redan innan ansökningstiden går ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! I rekryteringsprocessen även ingår ett personlighetstest, vars länk du får i ett epostmeddelande kort efter att du skickat in din ansökan. Att genomföra testet är en förutsättning för att komma vidare i rekryteringsprocessen.
___________________________________________________
Webhelp?is a multinational Business Process Outsourcing company with its head office in Paris, France, that is making business more human for the world’s most exciting brands.
By?choosing Webhelp,?you will be part of a community of over 100'000 game-changers from more than 190 locations, speaking more than 80 languages in 50+ countries.?
Join us at?Webhelp you will have the opportunity to be part of a multicultural team, a fast-paced?environment,?and a diverse pool of engaging projects for some of the most progressive brands worldwide.
More information can be found at www.webhelp.com
Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us
#Finnish #Swedish #English Visa mindre

kund service & Inne säljare

Ansök    Nov 9    Sedir Food AB    Kundtjänstmedarbetare
hej vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp. du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :) Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matva... Visa mer
hej
vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp.
du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :)
Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matvarugrossist aktiv inom detaljhandel med fokus mot stora och små matbutikerna i hela Sverige och Finland
därför är det prioriterad att få träffa dig som har jobbat med livsmedel branschen i flera år helst
välkommen med din CV
vi föredrar kontakt med bara mejl först, inga samtal eller besök i början, tack för er förståelse
mejla till: [email protected]
vi lovar inte att kunna eller hinna svara alla inkomande mejl men vi försöker svara alla
välkomna
#jobbjustnu
MVH
Sedir Food AB Visa mindre

Customer Service Rep

Intermediate jobbar med kunder och produkter som har med att importera från Kina och Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett östeuropeiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Östeuropa och men även Sverige och söker där... Visa mer
Intermediate jobbar med kunder och produkter som har med att importera från Kina och Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett östeuropeiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Östeuropa och men även Sverige och söker därmed en kundstödsspecialist för att jobba med kundstöd i olika former mot Intermediates kunder.

I Kundstödet kan ingå omfattande perioder av att jobba hos kund med allehanda uppgifter, däribland bokföring, personalhantering, inköp och kundhantering å kundens vägnar.

Rollen är junior men kräver högskoleexamen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba I Malta

Ansök    Nov 16    Getdet AB    Kundtjänstmedarbetare
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta! Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ???? Erbjuder: ? Fast grundlön & bonus ? Jobba i Malta ? Betald resa, boende & utbildning Krav: ? Ren svenska i tal & skrift ? Energisk & vill jobba i Malta ? Inget belastni... Visa mer
Sök jobbet som spelvärd på RoligaJobb för att jobba i Malta!
Pratar du ren svenska & vill jobba i Malta? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar RoligaJobb dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba i Malta. Sök Nu! ????
Erbjuder:
? Fast grundlön & bonus
? Jobba i Malta
? Betald resa, boende & utbildning
Krav:
? Ren svenska i tal & skrift
? Energisk & vill jobba i Malta
? Inget belastningsregister Visa mindre

kund service & Inne säljare

Ansök    Okt 5    Sedir Food AB    Kundtjänstmedarbetare
hej vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp. du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :) Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matva... Visa mer
hej
vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp.
du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :)
Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matvarugrossist aktiv inom detaljhandel med fokus mot stora och små matbutikerna i hela Sverige och Finland
därför är det prioriterad att få träffa dig som har jobbat med livsmedel branschen i flera år helst
välkommen med din CV
vi föredrar kontakt med bara mejl först, inga samtal eller besök i början, tack för er förståelse
mejla till: [email protected]
vi lovar inte att kunna eller hinna svara alla inkomande mejl men vi försöker svara alla
välkomna
#jobbjustnu
MVH
Sedir Food AB Visa mindre

kund service & Inne säljare

Ansök    Aug 18    Sedir Food AB    Kundtjänstmedarbetare
hej vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp. du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :) Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matva... Visa mer
hej
vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp.
du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :)
Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matvarugrossist aktiv inom detaljhandel med fokus mot stora och små matbutikerna i hela Sverige och Finland
därför är det prioriterad att få träffa dig som har jobbat med livsmedel branschen i flera år helst
välkommen med din CV
vi föredrar kontakt med bara mejl först, inga samtal eller besök i början, tack för er förståelse
mejla till: [email protected]
vi lovar inte att kunna eller hinna svara alla inkomande mejl men vi försöker svara alla
välkomna
#jobbjustnu
MVH
Sedir Food AB Visa mindre

Kundsupport till Bilreda

Arbetsbeskrivning Bilreda är ett av Sveriges 5 största företag inom vagnparksadministration och har de senaste åren haft en stadig tillväxt. På vårt ljusa kontor på Södermalm i Stockholm arbetar ett 20-tal engagerade medarbetare i ett sammansvetsat team som tillsammans bidrar till att ge våra kunder ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Vi behöver nu stärka upp vår kundsupport med ytterligare en medarbetare! Som medarbetare i kundsupporten kommer du so... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Bilreda är ett av Sveriges 5 största företag inom vagnparksadministration och har de senaste åren haft en stadig tillväxt. På vårt ljusa kontor på Södermalm i Stockholm arbetar ett 20-tal engagerade medarbetare i ett sammansvetsat team som tillsammans bidrar till att ge våra kunder ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Vi behöver nu stärka upp vår kundsupport med ytterligare en medarbetare!

Som medarbetare i kundsupporten kommer du som trivs i en varierad och administrativ roll till din rätt. Här har du telefon- och mailkontakt med såväl kunder som förare och besvarar frågor kring bilägandet. Det kan exempelvis handla om förmånsvärden, milrapportering, drivmedelskort, bilbeställningar och allmänna lönefrågor i samband med bilägandet. Du kommer även arbeta med administrativa arbetsuppgifter såsom bilkalkyler, beställning och uppstart av fordon, förarbyten, kostnadsställesändringar och rapporter. Kundsupporten består av sex rutinerade medarbetare som dagligen bollar kundärenden och lösningar med varandra. Här finns möjlighet att lära dig mycket och utvecklas inom biladministration!

Hos oss arbetar vi med frihet under ansvar och ett modernt ledarskap. Detta är en direktrekrytering till en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, start enligt överenskommelse.


Din Profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från en administrativ och kundorienterad roll. Erfarenhet inom billeasing, finansiering, leveransadministration eller annan administrativ roll inom bilbranschen är mycket meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du är en duktig administratör med kunden i fokus.
För att matcha profilen har du minst gymnasieexamen, goda kunskaper i Officepaketet och med fördel i Excel. Som person är du noggrann och strukturerad och drivs av att ge försklassig service. Att arbeta med siffror och ekonomi är naturligt för dig. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift och ser det som självklart att hugga i där det behövs.

Om företaget
Vi på Bilreda ska underlätta företags bilägande genom att hjälpa dem administrera vagnparken. Visionen är att vara det självklara valet för företag som vill ha hjälp med sin bilhantering då vi underlättar vagnparkarksadministrationen och kan erbjuda kostnadseffektiva och innovativa lösningar utifrån våra kunders behov.

Företaget startades 1994 och har i över tjugo år varit en av de stora aktörerna inom fordonsadministration. Sedan 2014 är Bilreda ett helägt dotterbolag till First Rent Car AB och vi sitter i nya fräscha lokaler mitt på Södermalm i centrala Stockholm.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Ethan Arancibia, tel. 070-840 69 73. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig! Visa mindre

Customer Service Rep

Ansök    Jun 12    Intermediate AB    Kundtjänstmedarbetare
Intermediate jobbar med kunder och produkter som har med att importera från Kina och Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett östeuropeiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Östeuropa och men även Sverige och söker där... Visa mer
Intermediate jobbar med kunder och produkter som har med att importera från Kina och Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett östeuropeiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Östeuropa och men även Sverige och söker därmed en kundstödsspecialist för att jobba med kundstöd i olika former mot Intermediates kunder.

I Kundstödet kan ingå omfattande perioder av att jobba hos kund med allehanda uppgifter, däribland bokföring, personalhantering, inköp och kundhantering å kundens vägnar.

Rollen är junior men kräver högskoleexamen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Customer Service Rep

Ansök    Jun 12    Intermediate AB    Kundtjänstmedarbetare
Intermediate sysslar med att importera och exportera produkter i egen räkning men även för Intermediates kunders räkning. Vi sitter i fräscha lokaler på i centrala Tyresö. Du behöver ha gedigen & dokumenterad erfarenhet av online marketing och sales i Kina - t.ex. av Taobao, T-Mall och JD. Vidare behöver du ha kunskap och erfarenhet av import och export samt grundläggande bokföringskunskaper. En utbildning i business administration är att föredra. Intermed... Visa mer
Intermediate sysslar med att importera och exportera produkter i egen räkning men även för Intermediates kunders räkning. Vi sitter i fräscha lokaler på i centrala Tyresö. Du behöver ha gedigen & dokumenterad erfarenhet av online marketing och sales i Kina - t.ex. av Taobao, T-Mall och JD. Vidare behöver du ha kunskap och erfarenhet av import och export samt grundläggande bokföringskunskaper. En utbildning i business administration är att föredra. Intermediate expanderar verksamheten mot Kina och men även Sverige och söker därmed en kundstödsspecialist för att jobba med kundstöd i olika former mot Intermediates kunder.
I Kundstödet kan ingå omfattande perioder av att jobba hos kund med allehanda uppgifter, däribland bokföring, personalhantering, inköp och kundhantering å kundens vägnar.
Rollen är junior men kräver högskoleexamen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

LL Bolagen söker Kundtjänstmedarbetare

LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling. Vill du vara med och ta ansvar för vår framtid? Då ska du arbeta i vår brans... Visa mer
LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling.
Vill du vara med och ta ansvar för vår framtid? Då ska du arbeta i vår bransch. Vårt arbete är konkret och skapar ett hållbarare samhälle med miljön i fokus.
Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt arbete där vi gärna ser att du som medarbetare utvecklas i rollen och drivs av att skapa samt upprätthålla goda relationer.
LL Bolagen sitter i trevliga och ljusa lokaler i Tyresö. Här präglas arbetsmiljön av goda möjligheter att få vara med och påverka.
Din roll
Du kommer vara vårt ansikte utåt med huvuduppgift att hantera våra kundkontakter genom att vara behjälplig med de tjänster vi erbjuder men också lägga upp och planera jobb i vårt verksamhetssystem.
Du kommer arbeta i en grupp som ser till att växeln är bemannad under våra öppettider. Ni kommer arbeta och supporta samtliga avdelningar inom koncernen. Aktivt delaktig i uppfyllandet av våra kunduppdrag med daglig kontakt mot vår egen personal som våra underleverantörer för att meddela förändringar och göra uppföljningar.
Dina arbetsuppgifter
· Kundkontakt
· Order-mottagning/läggning och uppföljning
· Registerunderhåll
· Hantera avvikelser
· Problemlösare
· Samarbete med egen personal och UE

Din profil
Som person ser vi att du är positiv och gillar att vara i händelsernas centrum, hålla en hög servicenivå och nyfiken inför uppgiften. Du är Social och kommunikativ, lätt att uttrycka i både tal och skrift.
Du har yrkeserfarenhet från administration och/eller kundtjänst. Erfarenhet från logistik-/återvinningsbranschen är meriterande men inget krav, det viktigaste är nyfikenhet och viljan att lära. Har god data/systemvana.
Du gillar ett högt arbetstempo, hantera flera frågor samtidigt och känna nöjdhet när verksamheten påverkat positivt av dina beslut och handlingar.
Vill att du ska känna dig välkommen och bidra till vår goda stämning, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst som passar dig?
Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till [email protected] snarast möjligt men senast den 30 juli 2022.
Intervjuer sker löpande. Anställningen kommer börja enligt överenskommelse.
Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten så är du välkommen att höra av dig till
Sofia Kindström, HR-chef, 070-401 46 23 eller [email protected]. Du kan även vända dig till William Beckman, Team Leader Återvinning, [email protected] Visa mindre

Stockholm: Web-order assistent

Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än? Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas.  Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera h... Visa mer
Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än?


Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas. 

Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket. 


Vi direktrekryterar en Administratör till Sunwind med placering i Tyresö!

 

Sunwind Gylling har sedan starten 1989 varit den ledande leverantören av energi- och komfortlösningar till stugor och det mobila fritidslivet. Vårt sortiment består bl.a. av vårt eget varumärke av solpaneler, batterier, gasolprodukter m.m.

 

Sunwind söker nu en kundservicemedarbetare på heltid till vårt trivsamma och nyrenoverade kontor i Stockholm/Tyresö.

 

Om tjänsten och arbetsuppgifterna:

 

Tjänsten som kundservicemedarbetare är ny hos oss, så den som börjar har stor möjlighet att påverka och utforma tjänsten själv.

 

I arbetsuppgifterna ingår att ge våra kunder bra service via telefon, e-mail och i vår butik.
Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket.
En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
Du måste kunna arbeta både enskilt och i team.

 

Vi söker dig som:

Är serviceinriktad, orädd och initiativtagande.
Gärna erfarenhet av liknade arbete, men inget måste. Vi viktlegger personliga egenskaper!
Orädd för nya datasystem.
Skriver och pratar svenska obehindrat.
Har vana att arbeta i Office-paketet.
  Vi erbjuder:

Ett självständigt och utvecklande arbete!
En god arbetsmiljö och stark företagskultur!
Ett företag i tillväxt med solid ekonomi!
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till företag i Tyresö

Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig! Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö Om oss KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig ... Visa mer
Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö


Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomi- och kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta på kundreskontraavdelningen. Tjänsten innebär arbete inom kundreskontra med fokus på kundtjänst. I rollen kommer man främst att bemöta kunder över telefon men även arbeta parallellt med kundreskontra tillsammans med resten av personalen på avdelningen.

Kvalifikationer
För denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet av kundtjänst/service. Du har god problemlösningsförmåga och gillar att hjälpa kunderna med deras frågor. Meriterande är även om du har erfarenhet av ekonomi och gillar att jobba med siffror.

Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i ditt sätt att bemöta kunder och orädd att ta dig an nya uppgifter.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på KFX HR-partner på 08-663 99 00. Visa mindre

Ekonomi- och kundtjänstmedarbetare sökes till företag i söderort

Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig! Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i södra Stockholm Om oss KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du e... Visa mer
Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i södra Stockholm


Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomi- och kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta på kundreskontraavdelningen. Tjänsten innebär arbete inom kundreskontra med fokus på kundtjänst. I rollen kommer man främst att bemöta kunder över telefon men även arbeta parallellt med kundreskontra tillsammans med resten av personalen på avdelningen.

Kvalifikationer
För denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet av kundtjänst/service. Du har god problemlösningsförmåga och gillar att hjälpa kunderna med deras frågor. Meriterande är även om du har erfarenhet av ekonomi och gillar att jobba med siffror.

Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i ditt sätt att bemöta kunder och orädd att ta dig an nya uppgifter.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på KFX HR-partner på 08-663 99 00. Visa mindre

Stockholm: Web-order assistent

Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än? Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas.  Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera h... Visa mer
Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än?


Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas. 

Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket. 


Vi direktrekryterar en Administratör till Sunwind med placering i Tyresö!

 

Sunwind Gylling har sedan starten 1989 varit den ledande leverantören av energi- och komfortlösningar till stugor och det mobila fritidslivet. Vårt sortiment består bl.a. av vårt eget varumärke av solpaneler, batterier, gasolprodukter m.m.

 

Sunwind söker nu en kundservicemedarbetare på heltid till vårt trivsamma och nyrenoverade kontor i Stockholm/Tyresö.

 

Om tjänsten och arbetsuppgifterna:

 

Tjänsten som kundservicemedarbetare är ny hos oss, så den som börjar har stor möjlighet att påverka och utforma tjänsten själv.

 

I arbetsuppgifterna ingår att ge våra kunder bra service via telefon, e-mail och i vår butik.
Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket.
En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
Du måste kunna arbeta både enskilt och i team.

 

Vi söker dig som:

Är serviceinriktad, orädd och initiativtagande.
Gärna erfarenhet av liknade arbete, men inget måste. Vi viktlegger personliga egenskaper!
Orädd för nya datasystem.
Skriver och pratar svenska obehindrat.
Har vana att arbeta i Office-paketet.
  Vi erbjuder:

Ett självständigt och utvecklande arbete!
En god arbetsmiljö och stark företagskultur!
Ett företag i tillväxt med solid ekonomi!
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Lingon söker Kundtjänstmedarbetare

Ansök    Mar 2    Berry Sales AB    Kundtjänstmedarbetare
Lingon är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar tävlin... Visa mer
Lingon är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar
Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Ekonomi- och kundtjänstmedarbetare sökes till företag i Tyresö

Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig! Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö. Om oss KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig... Visa mer
Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet inom kundservice och vill jobba mer med ekonomi? Söker du nya utmaningar och vill bredda ditt kunskapsområde? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Just nu söker vi en ekonomi- och kundtjänstmedarbetare till vår kund i Tyresö.


Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomi- och kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta på kundreskontraavdelningen. Tjänsten innebär arbete inom kundreskontra med fokus på kundtjänst. I rollen kommer man främst att bemöta kunder över telefon men även arbeta parallellt med kundreskontra tillsammans med resten av personalen på avdelningen.

Kvalifikationer
För denna roll ser vi att du har minst 1 års erfarenhet av kundtjänst/service. Du har god problemlösningsförmåga och gillar att hjälpa kunderna med deras frågor. Meriterande är även om du har erfarenhet av ekonomi och gillar att jobba med siffror.

Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i ditt sätt att bemöta kunder och orädd att ta dig an nya uppgifter.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare med start enligt överenskommelse. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på KFX HR-partner på 08-663 99 00. Visa mindre

Nu söker vi en kundvärd

Tyresö Bostäder söker nu en kundvärd. Vi söker dig som är en serviceminded lagspelare, en god administratör och har förmågan att skapa goda relationer. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter s... Visa mer
Tyresö Bostäder söker nu en kundvärd.
Vi söker dig som är en serviceminded lagspelare, en god administratör och har förmågan att skapa goda relationer.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.


Om jobbet som kundvärd
Som kundvärd har du en central roll, vilket innebär många kontakter med andra avdelningar, samarbetspartners, hyresgäster och bostadssökande. Du kommer att ta emot besökare och felanmälan främst via reception, telefon och mail, ha kontakt med entreprenörer och samarbetspartners, vara med och planera och genomföra omflyttningsdagar samt medverka i bomöten och olika projekt. I rollen förekommer det både kommunikativa och administrativa arbetsuppgifter och du blir en viktig kontakt för våra hyresgäster. Du kommer att ingå i ett härligt team som i samarbete med övriga avdelningar på företaget tar hand om våra hyresgäster och fastigheter.
För att lyckas i rollen som kundvärd uppskattar du att arbeta med andras boende och tycker att det är givande och roligt att hålla i helheten för en god boendemiljö. Du är en serviceperson som tycker om att samarbeta, bidra till goda relationer och vara en del i ett team. Du har förmågan att lyssna, förstå och se andras behov och har en god social förmåga.

Vi ser gärna att du har:
- Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning.
- Erfarenhet av kundservice och liknande arbetsuppgifter.
- Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem och en god förmåga att snabbt sätta sig in i nya system.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
- Ha god förmåga att samordna aktiviteter där flera parter är inblandade.
- B-körkort.
Meriterande är om du har en förvaltarutbildning eller erfarenhet från annat allmännyttigt bolag.

Om Tyresö Bostäder
Vi är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Arbetstiderna är måndag till torsdag klockan 07.30 – 16.15 och fredag 07.30 – 15.00. Du kommer att arbeta på vårt fina kontor nära Tyresö centrum.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag till [email protected] och märk ansökan ”Kundvärd”.
Sista ansökningsdag är den 15 mars 2022.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sanna Larsen, Teamledare Kundvärdar, per mail [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer information om vår verksamhet hittar du på www.tyresobostader.se. Visa mindre

Stockholm: Web-order assistent

Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än? Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas.  Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera h... Visa mer
Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än?


Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas. 

Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket. 


Vi direktrekryterar en Administratör till Sunwind med placering i Tyresö!

 

Sunwind Gylling har sedan starten 1989 varit den ledande leverantören av energi- och komfortlösningar till stugor och det mobila fritidslivet. Vårt sortiment består bl.a. av vårt eget varumärke av solpaneler, batterier, gasolprodukter m.m.

 

Sunwind söker nu en kundservicemedarbetare på heltid till vårt trivsamma och nyrenoverade kontor i Stockholm/Tyresö.

 

Om tjänsten och arbetsuppgifterna:

 

Tjänsten som kundservicemedarbetare är ny hos oss, så den som börjar har stor möjlighet att påverka och utforma tjänsten själv.

 

I arbetsuppgifterna ingår att ge våra kunder bra service via telefon, e-mail och i vår butik.
Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket.
En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
Du måste kunna arbeta både enskilt och i team.

 

Vi söker dig som:

Är serviceinriktad, orädd och initiativtagande.
Gärna erfarenhet av liknade arbete, men inget måste. Vi viktlegger personliga egenskaper!
Orädd för nya datasystem.
Skriver och pratar svenska obehindrat.
Har vana att arbeta i Office-paketet.
  Vi erbjuder:

Ett självständigt och utvecklande arbete!
En god arbetsmiljö och stark företagskultur!
Ett företag i tillväxt med solid ekonomi!
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Lingon söker Kundtjänstmedarbetare

Lingon är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar tävlin... Visa mer
Lingon är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar
Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Ta nästa kliv hos oss som kundtjänstmedarbetare!

Ansök    Jan 19    Berry Invest AB    Kundtjänstmedarbetare
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar ... Visa mer
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar


Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Stockholm: Web-order assistent

Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än? Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas.  Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera h... Visa mer
Hej! Är du mellan 22-30 år och vet att du skulle kunna vara duktig på kundservice, men inte nödvändigtvis har haft möjlighet att visa dina talanger än?


Vi söker en ung person som är hungrig på att bygga sin karriär hos oss. Vi vill inte ha någon med lång arbetserfarenhet, utan någon som har en brinnande vilja att lära och utvecklas. 

Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket. 


Vi direktrekryterar en Administratör till Sunwind med placering i Tyresö!

 

Sunwind Gylling har sedan starten 1989 varit den ledande leverantören av energi- och komfortlösningar till stugor och det mobila fritidslivet. Vårt sortiment består bl.a. av vårt eget varumärke av solpaneler, batterier, gasolprodukter m.m.

 

Sunwind söker nu en kundservicemedarbetare på heltid till vårt trivsamma och nyrenoverade kontor i Stockholm/Tyresö.

 

Om tjänsten och arbetsuppgifterna:

 

Tjänsten som kundservicemedarbetare är ny hos oss, så den som börjar har stor möjlighet att påverka och utforma tjänsten själv.

 

I arbetsuppgifterna ingår att ge våra kunder bra service via telefon, e-mail och i vår butik.
Då försäljningen via vår hemsida och e-handeln växer så kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bli att administrera hemsidan.
Du kommer även arbeta med produkttexter på vår hemsida så det är viktigt med en stark känsla för svenska språket.
En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
Du måste kunna arbeta både enskilt och i team.

 

Vi söker dig som:

Är serviceinriktad, orädd och initiativtagande.
Gärna erfarenhet av liknade arbete, men inget måste. Vi viktlegger personliga egenskaper!
Orädd för nya datasystem.
Skriver och pratar svenska obehindrat.
Har vana att arbeta i Office-paketet.
  Vi erbjuder:

Ett självständigt och utvecklande arbete!
En god arbetsmiljö och stark företagskultur!
Ett företag i tillväxt med solid ekonomi!
 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Recruitmore, [email protected]. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Customer Service Rep

Intermediate jobbar med kunder och produkter från Kina, Sydostasienoch Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder. Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett sydasiatiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Sydostasien men även Sverige och söker därmed en kundstöd... Visa mer
Intermediate jobbar med kunder och produkter från Kina, Sydostasienoch Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder.
Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett sydasiatiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Sydostasien men även Sverige och söker därmed en kundstödsspecialist för att jobba med kundstöd i olika former mot Intermediates kunder.
I Kundstödet kan ingå omfattande perioder av att jobba hos kund med allehanda uppgifter, däribland bokföring, personalhantering, inköp och kundhantering å kundens vägnar.
Rollen är junior men kräver högskoleexamen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Ta nästa kliv hos oss som kundtjänstmedarbetare!

Ansök    Dec 17    Berry Invest AB    Kundtjänstmedarbetare
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar ... Visa mer
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar


Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Ta nästa kliv hos oss som kundtjänstmedarbetare!

Ansök    Dec 14    Berry Invest AB    Kundtjänstmedarbetare
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar ... Visa mer
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar


Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

kund service & Inne säljare

Ansök    Dec 3    Sedir Food AB    Kundtjänstmedarbetare
hej vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp. du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :) Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matva... Visa mer
hej
vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp.
du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :)
Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matvarugrossist aktiv inom detaljhandel med fokus mot stora och små matbutikerna i hela Sverige och Finland
därför är det prioriterad att få träffa dig som har jobbat med livsmedel branschen i flera år helst
välkommen med din CV
vi föredrar kontakt med bara mejl först, inga samtal eller besök i början, tack för er förståelse
mejla till: [email protected]
vi lovar inte att kunna eller hinna svara alla inkmande mejl och försöker svara alla
välkomna
#jobbjustnu
MVH
Sedir Food AB Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbt... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Lingon söker Kundtjänst Medarbetare

Lingon är en utav Sveriges snabbast växande mobiloperatörer med kontor i Stockholm och Sundsvall. Vi är ett ungdomligt företag som består av unga killar och tjejer i åldrarna 18-30 , med mycket fart och spring. Vi arrangerar ofta kickoffs och fester med dom anställda. Att ha roligt på jobbet och en trivsam arbetsplats är det viktigaste för oss på Lingon. Vi har i dagsläget cirka 30st anställda och är inne i en väldigt expansiv fas just nu där vi växer så ... Visa mer
Lingon är en utav Sveriges snabbast växande mobiloperatörer med kontor i Stockholm och Sundsvall.
Vi är ett ungdomligt företag som består av unga killar och tjejer i åldrarna 18-30 , med mycket fart och spring. Vi arrangerar ofta kickoffs och fester med dom anställda. Att ha roligt på jobbet och en trivsam arbetsplats är det viktigaste för oss på Lingon.
Vi har i dagsläget cirka 30st anställda och är inne i en väldigt expansiv fas just nu där vi växer så det knakar och söker därför efter en kundtjänstmedarbetare med egenskaper som :
Positiv inställning
Snabblärd
Social
Plikttrogen och skötsam
Vill göra karriärGrundlön : 17500kr/mån + Sälj provisioner
Arbetstider : 10.00-19.00 Måndag - Fredag
Arbetsplats : Bromma i Stockholm
Tjänsten är en heltids prov anställning som sedan övergår till fast anställning.
Jobbet går ut på att svara i telefonen när våra kunder ringer och behöver hjälp med sina abonnemang och telefoner. Förekommer en del retur och winback hantering. Postning och admin.
Provisioner på 25kr -500kr per winback , så det finns goda möjligheter att påverka sin lön och tjäna uppemot 30000-40000kr i månaden för den som har vilja att utvecklas och gillar mersälj.
Det är meriterande att ha jobbat med kundtjänst tidigare eller uppsökande försäljning tidigare som till exempel Telemarketing , Dörrknack eller Event.
En grundlig utbildning ges innan start.
Platserna tillsätts löpande så passa på att sök till Sveriges mest fartfyllda arbetsplats och bli en del av vårt team av vinnare! Visa mindre

kund service & Inne säljare

Ansök    Aug 31    Sedir Food AB    Kundtjänstmedarbetare
hej vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp. du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande post, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :) Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven ... Visa mer
hej
vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp.
du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande post, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :)
Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matvarugrossist aktiv inom detaljhandel med fokus mot stora och små matbutikerna i hela Sverige och Finland
därför är det prioriterad att få träffa dig som har jobbat med livsmedel branschen i flera år helst
välkommen med din CV
vi föredrar kontakt med bara mejl först, inga samtal eller besök i början, tack för er förståelse
mejla till: [email protected]
vi lovar inte att kunna eller hinna svara alla inkmande mejl och försöker svara alla
välkomna
#jobbjustnu
MVH
Sedir Food AB Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbt... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare i Stockholm

Ansök    Maj 25    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av kundtjänst inom e-handel och teknisk support?  Har du arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg med ett stort intresse för kundservice i världsklass och har högsta fokus på kund & kvalitet? Skulle du beskriva dig själv som en social, initiativtagande och kundorienterad person som drivs av att göra skillnad för kunderna? Du kommer arbeta för ett företag i Tyresö som säljer verktyg, maskiner, arbetskläder och s... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av kundtjänst inom e-handel och teknisk support?  Har du arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg med ett stort intresse för kundservice i världsklass och har högsta fokus på kund & kvalitet? Skulle du beskriva dig själv som en social, initiativtagande och kundorienterad person som drivs av att göra skillnad för kunderna? Du kommer arbeta för ett företag i Tyresö som säljer verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning. Här välkomnas du av trevliga kollegor och en arbetsplats med härlig stämning. Det är start omgående fram till 31 december 2021 med chans till förlängning. Låter det som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan, redan idag!

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa ett av företags kunder genom att besvara samtal och ta emot mejl
Säkerställa att kundens ärenden blir lösta på bästa möjliga sätt från start till mål.
Teknisk support
Orderhantering
Enklare dokumentation
Du ger god service mot kunderna och är företagets roll utåt.
Det är viktigt att du trivs med telefonen och datorn som verktyg och kan navigera snabbt emellan.
Arbeta i affärssystemet Jeevs


Arbetstider
Heltid, start omgående till och med 31/12 med chans till förlängning. Kontoret är beläget i Tyresö med direktbuss från Gullmarsplan. Arbetet sker idag på plats på kontoret och på distans i och med rådande pandemi. Arbetstiderna är 8-17 med 1 h lunch.

Kvalifikationer
Det här behöver du:
Erfarenhet av kundtjänst inom specifikt e-handel med telefon som ditt främsta arbetsverktyg
Erfarenhet av teknisk support
Goda kunskaper i Officepaketet
Flytande kunskaper i Svenska, i tal såväl som i skrift
God datavana samt lättlärd i olika system
Avklarad gymnasieutbildning

Det är är meriterande, dock ej ett krav:
Kunskaper i affärssystemet Jeevs eller annat affärssystem
Goda kunskaper i Engelska, i tal såväl som i skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du nyfiken, inititativtagande och framåt med ett kundorienterad inställning samt noggrannt arbetssätt. Du har alltid kunden i högsta fokus och drivs av att hitta lösningar på problem.  Du hjälper gärna dina kollegor, arbetar bra i både i team och självständigt tillsammans med  mycket tålamod.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-06-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ronja Romano

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Customer Service Representative Team Leader

AkzoNobel Vehicle Refinishes is one of the world leading suppliers within the aftermarket for the car- and the aerospace industry. The head office for the Vehicle Refinishes is located in Sassenheim, Netherlands, where also the main units for R & D, production and distribution are located. In the Nordics the business is driven through Akzo Nobel Car Refinishes AB, with the paint brands Sikkens® and Lesonal®. The focus is on the car refinishes market and co... Visa mer
AkzoNobel Vehicle Refinishes is one of the world leading suppliers within the aftermarket for the car- and the aerospace industry. The head office for the Vehicle Refinishes is located in Sassenheim, Netherlands, where also the main units for R & D, production and distribution are located. In the Nordics the business is driven through Akzo Nobel Car Refinishes AB, with the paint brands Sikkens® and Lesonal®. The focus is on the car refinishes market and commercial vehicles and to be the customers single supplier.

Customer Service is part of sales and interlinks with Sales and Marketing on the business side and with supply and supply planning on the operational side to offer the best service to our customers.

Are you passionate for both customer service and people management? Do you have the mindset to exceed customers and organization expectations and value job satisfaction and working balance? Then you are the new colleague we are searching for!

What you will do?
As Customer Service Representative Team Leader, you are working together with your team of two to serve our customers in the Nordics. You will have a coordinating role and take the responsibility to support and improve team performance and develop individuals as customer service specialists. Your main responsibilities are:
• Support and assure the Customer Service Team´s highly interactions with customers associated with their order processing, complaint registration, general management and information required
• Fulfil the "Order To Cash" (OTC) cycle for all assigned orders and ensure processing and monitoring in accordance with agreed terms in order to optimally serve customer needs and be in compliance with law, regulations and AkzoNobel procedures
• Provide high customer service level by building and maintaining customer relationships internal / external
• Manage customer orders i.e. order acceptance, order entry, order confirmation and order to follow up including documentation and questions
• Proactively reaching out to customers to follow up on contract fulfilments
• Continuous improvement i.e implement and/or optimize work processes, techniques, share knowledge / best practice
• Implementation of new e-tools for order handling


You will report to Customer Service Manager Europe and will be located at our site in Tyresö.

Who you are?
As a person you have a strong solid interpersonal and influencing ability with a sense of empathy towards your team members and customers. You are a natural leader and a team player with an open mindset and optimism. You show great ability of discipline and self-confidence in your daily work. You possess great experience of sales processes and supporting tools and business knowledge of commercial understanding, strategic perspective, supply chain and internal services knowledges and logistic, export and customer rules and regulations.

You have at least three years of experience within Customer Service and you are today working as a Team Leader/Coordinator or would like to step up with new challenges as a Team Leader. You have good knowledge in a CRM-system (we are using SAP) and MS Office. You need to be fluent both in Swedish and English, verbal as well as in writing.

What can AkzoNobel offer you?
At AkzoNobel we offer a warm and inclusive atmosphere where we work together as one to reach our goal of being the reference in color and protection. With focus on diversity and innovation we actively work with our co-workers for you to thrive and continuously develop. This is also the basis to why we were appointed one of Sweden’s Career companies 2020. We offer you an international environment where you will take on rewarding and challenging projects that will broaden your senses and challenge you. You will work with competent and like-minded colleagues whom share your attitude and enthusiasm. Welcome to us!

Would you like to join?
We welcome people from all different backgrounds who see sustainability, safety and innovation as important principles. If you have a passion for paint, take the plunge and submit your application already today for your chance to work together with us!


We do not accept applications via email or phone.


For further information about the role, please contact Patrick Sidler, Customer Service Manager Europe, +34 662 394 676
For more information about the recruitment process, please contact please contact Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 8564 Visa mindre

Customer Service Representative Team Leader

AkzoNobel Vehicle Refinishes is one of the world leading suppliers within the aftermarket for the car- and the aerospace industry. The head office for the Vehicle Refinishes is located in Sassenheim, Netherlands, where also the main units for R & D, production and distribution are located. In the Nordics the business is driven through Akzo Nobel Car Refinishes AB, with the paint brands Sikkens® and Lesonal®. The focus is on the car refinishes market and co... Visa mer
AkzoNobel Vehicle Refinishes is one of the world leading suppliers within the aftermarket for the car- and the aerospace industry. The head office for the Vehicle Refinishes is located in Sassenheim, Netherlands, where also the main units for R & D, production and distribution are located. In the Nordics the business is driven through Akzo Nobel Car Refinishes AB, with the paint brands Sikkens® and Lesonal®. The focus is on the car refinishes market and commercial vehicles and to be the customers single supplier.

Customer Service is part of sales and interlinks with Sales and Marketing on the business side and with supply and supply planning on the operational side to offer the best service to our customers.

Are you passionate for both customer service and people management? Do you have the mindset to exceed customers and organization expectations and value job satisfaction and working balance? Then you are the new colleague we are searching for!

What you will do?
As Customer Service Representative Team Leader, you are working together with your team of two to serve our customers in the Nordics. You will have a coordinating role and take the responsibility to support and improve team performance and develop individuals as customer service specialists. Your main responsibilities are:
• Support and assure the Customer Service Team´s highly interactions with customers associated with their order processing, complaint registration, general management and information required
• Fulfil the "Order To Cash" (OTC) cycle for all assigned orders and ensure processing and monitoring in accordance with agreed terms in order to optimally serve customer needs and be in compliance with law, regulations and AkzoNobel procedures
• Provide high customer service level by building and maintaining customer relationships internal / external
• Manage customer orders i.e. order acceptance, order entry, order confirmation and order to follow up including documentation and questions
• Proactively reaching out to customers to follow up on contract fulfilments
• Continuous improvement i.e implement and/or optimize work processes, techniques, share knowledge / best practice
• Implementation of new e-tools for order handling


You will report to Customer Service Manager Europe and will be located at our site in Tyresö.

Who you are?
As a person you have a strong solid interpersonal and influencing ability with a sense of empathy towards your team members and customers. You are a natural leader and a team player with an open mindset and optimism. You show great ability of discipline and self-confidence in your daily work. You possess great experience of sales processes and supporting tools and business knowledge of commercial understanding, strategic perspective, supply chain and internal services knowledges and logistic, export and customer rules and regulations.

You have at least three years of experience within Customer Service and you are today working as a Team Leader/Coordinator or would like to step up with new challenges as a Team Leader. You have good knowledge in a CRM-system (we are using SAP) and MS Office. You need to be fluent both in Swedish and English, verbal as well as in writing.

What can AkzoNobel offer you?
At AkzoNobel we offer a warm and inclusive atmosphere where we work together as one to reach our goal of being the reference in color and protection. With focus on diversity and innovation we actively work with our co-workers for you to thrive and continuously develop. This is also the basis to why we were appointed one of Sweden’s Career companies 2020. We offer you an international environment where you will take on rewarding and challenging projects that will broaden your senses and challenge you. You will work with competent and like-minded colleagues whom share your attitude and enthusiasm. Welcome to us!

Would you like to join?
We welcome people from all different backgrounds who see sustainability, safety and innovation as important principles. If you have a passion for paint, take the plunge and submit your application already today for your chance to work together with us!


We do not accept applications via email or phone.


For further information about the role, please contact Patrick Sidler, Customer Service Manager Europe, +34 662 394 676
For more information about the recruitment process, please contact please contact Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 8564 Visa mindre

Vill du bli en viktig del i kundvärdsteamet på Tyresö Bostäder?

Vi söker en positiv, utåtriktad och handlingskraftig medarbetare som under ett drygt år kan förstärka vårt kundvärdsteam. Om du ser dig själv som en kunnig, serviceinriktad administratör som dessutom är praktisk lagd så är det kanske dig vi söker! Om Tyresö Bostäder Tyresö Bostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter och vi gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo. Som hyres... Visa mer
Vi söker en positiv, utåtriktad och handlingskraftig medarbetare som under ett drygt år kan förstärka vårt kundvärdsteam. Om du ser dig själv som en kunnig, serviceinriktad administratör som dessutom är praktisk lagd så är det kanske dig vi söker!
Om Tyresö Bostäder
Tyresö Bostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter och vi gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo. Som hyresvärd arbetar vi därför ständigt med hela upplevelsen, både den inomhus och den utomhus. Vår tanke om att skapa boendeglädje innebär att våra fastigheter och bostäder är attraktiva och passar för hyresgästernas behov tillsammans med en yttre miljö som är trygg och känns trevlig. Mer information om Tyresö Bostäder hittar du på www.tyresobostader.se.
Om jobbet som kundvärd
Som kundvärd hos oss har du en central roll i bolaget, vilket innebär många kontakter med andra avdelningar, entreprenörer, hyresgäster och bostadssökande. Arbets­uppgifterna är kommunikativa, administrativa och inte minst praktiska och du är första kontakten för våra hyresgäster. Du kommer att ingå i ett engagerat team av kundvärdar som i nära samarbete med övriga kollegor på företaget tar hand om våra fastigheter och hyresgäster.
Om arbetsuppgifterna:
Ingen dag är den andra lik som kundvärd och rollen omfattar huvudsakligen följande arbetsuppgifter:
Ta emot felanmälan per mail eller telefon
Kund- och entreprenörskontakter i vår reception
Arbeta i flertal olika programvaror (datasystem)
Samordna aktiviteter som involverar flera delar
Medverka vid bomöten
Lägenhetsvisningar
Planera och genomföra omflyttningsdagar
Avisera information i trapphus och postboxarArbete sker mestadels på kontoret men en dag i veckan är du ute i fastigheterna. Som kundvärd är det du som sköter dialogen med våra hyresgäster med målet att kunna ge hjälpen direkt. Ibland kan dock lösningarna kräva lite mer tid och då är det du som håller i frågan och ansvarar för återkopplingen. Kommunikation sker både muntligt och skriftligt och även om svenska är huvudspråket så är bra kunskap i engelska nödvändigt. Kan du ytterligare språk är det en stor tillgång. Du samordnar information och aktiviteter där flera parter är involverade på ett effektivt, enkelt och tydligt sätt så att processen blir smidig för alla. Arbetstempot varierar och parallell hantering av flera ärenden är inte ovanligt.
Om dina kunskaper och förmågor
För att bli framgångsrik i rollen som Kundvärd hos oss ser vi att du har:
Gymnasiekompetens
Erfarenhet av kundservice och liknande arbetsuppgifter
Gärna tidigare erfarenhet av enklare fastighetsskötsel
Erfarenhet och intresse av arbete i olika datasystem, tillsammans med en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya system
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Kunskap i andra språk är meriterande
Ha god förmåga att samordna aktiviteter där flera parter är inblandad
B-körkortDå du som kundvärd är Tyresö Bostäders ansikte utåt så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Om dig
Du är en utåtriktad servicemänniska som är trygg, självgående och van att ta egna initiativ. Du bidrar till goda relationer, bra lösningar och uppskattar att vara en viktig del i ett härligt team. Du drivs av samarbete och att få saker gjorda och behåller lugnet och kan prioritera även när det ibland händer mycket samtidigt. Som person är du flexibel, har inga problem att justera ditt arbetstempo efter olika behov och förstår också vikten av att följa gemensamma rutiner och policys. Du har förmågan att både lyssna, förstå och göra dig förstådd och du ser andras behov. Din sociala förmåga är tydlig. Sist med inte minst gillar du att ha kul med dina kollegor!
Vad du får
Du kommer att arbeta från vårt nybyggda kontor nära Tyresö centrum. Här erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö med trevligt arbetsklimat. Vi är cirka 45 kollegor med bra villkor och kollektivavtal (Vision, K-avtalet). Här gör alla skillnad och våra prestationer märks. Vi är stolta och månar om vårt fina bostadsbolag och vad vi tillsammans gör för alla som bor i våra fastigheter. Välkommen till oss!
Ansökan
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på heltid med tillträde snarast. Varaktigheten är ca 1 år och din semester kommer behöva förläggas till andra månader än juli.
Välkommen att mejla din ansökan med löneanspråk och möjligt tillträde till vår rekryteringspartner, Ylva Nyhlén, [email protected]. Märk ansökan ”Kundvärd-vik”. Sista ansökningsdag är den 14/3. Du kan också nå Ylva på 070-799 49 69 om du har några frågor. Intervjuer kommer ske löpande, så annonsen kan komma att tas bort innan ovanstående datum. Vi strävar efter att tillsätta tjänsten snarast, så om du är rätt person för jobbet hoppas vi du snabbt skickar din ansökan! Visa mindre

kund service & Inne säljare

Ansök    Apr 19    Sedir Food AB    Kundtjänstmedarbetare
hej vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp. du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande post, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :) Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven ... Visa mer
hej
vi söker dig som gillar dagliga utmaningar, trevlig, punktlig, noggrann, jobbar både självständigt & i grupp, en person som vi alltid kan räkna med att ställa upp.
du kommer jobba i kontor, hjälper till med de dagliga inkommande post, mejl och telefonsamtalen samt följa dina kunder inom ditt ansvarsområde, öka deras omsättning, följa deras betalningar, svara på deras frågor samt hitta nya kunder så klart :)
Vi är på Sedir Food AB, ett familjärt driven matvarugrossist aktiv inom detaljhandel med fokus mot stora och små matbutikerna i hela Sverige och Finland
därför är det prioriterad att få träffa dig som har jobbat med livsmedel branschen i flera år helst
välkommen med din CV
vi föredrar kontakt med bara mejl först, inga samtal eller besök i början, tack för er förståelse
mejla till: [email protected]
vi lovar inte att kunna elelr hinna svara alla inkmande mejl och försöker svara alla
välkomna
#jobbjustnu
MVH
Tholfekar Janjon Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare i Stockholm

Ansök    Dec 11    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av kundtjänst med telefon som ditt främsta arbetsverktyg med ett stort intresse för kundservice och gillar många kundkontakter? Skulle du beskriva dig själv som en social, initiativtagande och kundorienterad person som drivs av att göra skillnad för kunderna? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till ett uppdrag i Tyresö för ett företag som säljer verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning. Det är start omgående f... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av kundtjänst med telefon som ditt främsta arbetsverktyg med ett stort intresse för kundservice och gillar många kundkontakter? Skulle du beskriva dig själv som en social, initiativtagande och kundorienterad person som drivs av att göra skillnad för kunderna? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till ett uppdrag i Tyresö för ett företag som säljer verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning. Det är start omgående fram till och med Mars med chans till förlängning. Låter det som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan, redan idag!

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa ett av företags kunder genom att besvara samtal och ta emot mejl
Säkerställa att kundens ärenden blir lösta på bästa möjliga sätt från start till mål.
Orderhantering
Enklare dokumentation
Du ger god service mot kunderna och är företagets roll utåt.
Det är viktigt att du trivs med telefonen och datorn som verktyg och kan navigera snabbt emellan.
Arbeta i affärssystemet Jeevs


Arbetstider
Heltid, start omgående till och med Mars med chans till förlängning. Kontoret är beläget i Tyresö med direktbuss från Gullmarsplan. Arbetet sker idag på plats på kontoret. Arbetstiderna är 8-17 med 1 h lunch. För att vara aktuell behöver du kunna arbeta i mellandagarna, ej röda dagar.

Kvalifikationer
Det här behöver du:
Minst 3 månaders erfarenhet av kundtjänst med telefon som ditt främsta arbetsverktyg
Goda kunskaper i Officepaketet
Flytande kunskaper i Svenska, i tal såväl som i skrift
God datavana samt lättlärd i olika system
Avklarad gymnasieutbildning


Det är är meriterande, dock ej ett krav:
Kunskaper i affärssystemet Jeevs eller annat affärssystem
Goda kunskaper i Engelska, i tal såväl som i skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du nyfiken, inititativtagande och framåt med ett kundorienterad inställning samt noggrannt arbetssätt. Du har alltid kunden i högsta fokus och drivs av att hitta lösningar på problem.  Du hjälper gärna dina kollegor, arbetar bra i både i team och självständigt samt har mycket tålamod.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-12-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ronja Romano, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Technical Sales Representative

Ansök    Jan 21    TYRESÖ    Kundtjänstmedarbetare
AkzoNobel has a passion for paint. We're experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands - including Dulux, International, Sikkens and Interpon - is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we are active in over 150 countries and employ around 34,500 talented people who are passionate about delivering the high-performance p... Visa mer
AkzoNobel has a passion for paint. We're experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands - including Dulux, International, Sikkens and Interpon - is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we are active in over 150 countries and employ around 34,500 talented people who are passionate about delivering the high-performance products and services our customers expect. AkzoNobel Vehicle Refinishes is one of the world leading suppliers within the aftermarket for the car- and the automotive industry. The head office for the Vehicle Refinishes is located in Sassenheim, Netherlands, where also the main units for R & D, production and distribution are located. In the Nordics the business is driven through Akzo Nobel Car Refinishes AB, with the paint brands Sikkens® och Lesonal®. The focus is on the car refinishes market and commercial vehicles and to be the customers single supplier.
 
Do you have passion for paint and customer? Then this job is for you! We are now searching for a new self-driven colleague that will contribute to our Technical Sales Representative Team within the hole area south of Sweden and you should be able to work temporarily in the Nordic countries.
 
What you will do?
The purpose of this role is to provide technical support and training on the use and application of car refinishes products, services, equipment and documentation in acquiring new business and in maintaining existing customers. Your main responsibilities are:
• Provide total technical support to customers
• Problem solving. Analyzes product-related issues, including on-site analysis and actuations.
• Gather customer needs and requirements in cooperation with Sales & Marketing organization to help building the customer strategy plans
• Actively participate in key phases of the sales process and prospects
• Proactively prevent and solve problems of a technical nature occurring at existing customers.
• Use reporting tools as CRM, up-dates the key customers´ databases with valid, accurate and complete information (visits reports, action reports, cases, regulatory requests)
• Monitor competitive activities at customers´ facilities
• Promote the positive company reputation and develops long-term relations with customers
 
This is a temporary position with immediately start that will last until 2021-04-30 with good prolonged opportunities. You will report directly to Nordic Business Development Manager.


Who you are?
• Minimum 5 years of relevant experience in the field of technical aspects of car refinishes products and application processes.
• Commercial skills and experience are preferred.
• Proven record of dealing effectively with customers and internal stakeholders on technical (and commercial) topics.
• You must be able to communicate in English on a professional level, written and spoken. Knowledge of Swedish is a must-have.
• The ability and experience to work in a structured way, with strategic and long-term vision is necessary.
 
As a person we expect you to be flexible, pragmatic and able to drive changes and to take the overall ownership. You are communicative, able to work cross functional with a high engagement and with a service minded approach.


What can AkzoNobel offer you?
If you share our values and ambitions, we can give you a career where your knowledge and ambitions will be recognized and rewarded. You will be working in an international environment with many possibilities to develop, both personally and professionally. You will be offered interesting and challenging projects that open your view and challenges your enterprise. You will be working with likeminded people that share your attitude and enthusiasm. By working for AkzoNobel you will also help us to achieve our ambition – to be the first choice by our customers, shareholders and employees, all over the world.


Would you like to join? Apply already today with your CV and a cover letter why you are perfect for this role! We go through the applications continuously. We do not accept applications via e-mail, these will be disregarded.
 
For additional information about the vacancy please contact Esa Pukki, Nordic Business Development Manager, +358 40 515 5350
For information about the recruitment process, please contact Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 8564 or [email protected] 
 
All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, or disability.
Requisition ID: 2000 Visa mindre

Vill du arbeta med internationell Kundutveckling & Kundservice (B2B)

GMS International® is a global education company specialized in customized solutions and services for the corporate market - leadership, communications, language, culture, customer service, sales, project management, stress management, personal effectivity & change management. Our courses are delivered at our client's offices and facilities or at centrally located course facilities. Vill du arbeta med internationell Kundutveckling & Kundservice (B2B) ... Visa mer
GMS International® is a global education company specialized in customized solutions and services for the corporate market - leadership, communications, language, culture, customer service, sales, project management, stress management, personal effectivity & change management. Our courses are delivered at our client's offices and facilities or at centrally located course facilities.
Vill du arbeta med internationell Kundutveckling & Kundservice (B2B)


www.gmsgroup.se  söker dig!
Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med Kundutveckling och kundrelationer (B2B) mot lokala och internationella bolag.


Du har kontakt med både svenska och utländska beslutsfattare.


Dina arbetsuppgifter består av att stärka och utveckla nyckelkundrelationer, bredda GMS kundbas,
utveckla nya affärsmöjligheter, bokar kundmöten, skräddarsy kundlösningar, representerar och presenterar bolaget, m.m.


Arbetets omfattning
Fast anställning på deltid.
Start enligt överenskommelse.
Lön: Enligt ök.


Språkkunskaper
Flyttande svenska och engelska i tal och skrift eftersom rollen innebär att ta kontakt med beslutsfattare som idag kan sitta i Sverige eller i andra delar av Europa.
Det är meriterande om du utöver detta även talar andra europeiska språk.
 


Intresserad


Skicka eller maila din ansökan senast den 2020-03-08 med CV .


Send application to:
[email protected]


eller fax: 08 798 2070
eller post till:


GMS International
BOX 715
135 17
TYRESÖ


No phone calls. Visa mindre

Customer Service Rep

Intermediate jobbar med kunder och produkter som har med att importera från Kina och Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett östeuropeiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Östeuropa och men även Sverige och söker där... Visa mer
Intermediate jobbar med kunder och produkter som har med att importera från Kina och Östeuropa samt även datakonsult och relaterad tjänster för samma kunder Du har högskoleexamen; något års yrkeserfarenhet men framförallt en vilja att lära och vara nyfiken. Bor du i Sverige, bra men vi stöttar omlokalisering för rätt person. Du behöver prata minst ett östeuropeiskt språk. Intermediate expanderar verksamheten mot Östeuropa och men även Sverige och söker därmed en kundstödsspecialist för att jobba med kundstöd i olika former mot Intermediates kunder.I Kundstödet kan ingå omfattande perioder av att jobba hos kund med allehanda uppgifter, däribland bokföring, personalhantering, inköp och kundhantering å kundens vägnar.Rollen är junior men kräver högskoleexamen. Visa mindre

Innesäljare med inriktning mot jord / skog till Swedol i Tyresö

Ansök    Apr 25    Swedol AB    Kundtjänstmedarbetare
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolko... Visa mer
Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1,000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.


Brinner du för att göra kunden 100% nöjd och trivs att arbeta inom ett expansivt företag, då kanske det är just dig Swedol söker till innesäljgänget i Tyresö?

Arbetsbeskrivning
Som Innesäljare med inrikting mot jord/skog så är du koncernens ansikte utåt gentemot kunder och samarbetspartners och ansvarig för att säkerställa ett varmt och professionellt bemötande med en hög servicenivå. Du tar emot order och kundservicefrågor via de olika kanalerna - e-mejl, web, telefon, ärendehanteringsystem. I arbetet som Innesäljare hos oss ingår det även att uppdatera avtal samt att stötta företagets säljare.

Din profil

• Du har gymnasie- eller eftergymnasial utbildning.
• Du har erfarenhet från tidigare arbete inom kundtjänst.
• Du har produktkunskap och tidigare erfarenhet inom området jord/skog.
• Du har god IT-vana och kunskaper i ärendehanteringssystem, gärna i Jeeves.

Som person är du serviceinriktad, självgående, initiaitivrik, trivs att jobba i team och är ansvarsfull med en professionell framtoning och driv.

Vi erbjuder
Swedol står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.
 
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.
 
Tjänsten är på heltid tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal inklusive pension ITP1, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
 
Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta chef för Innesälj, Ulrik Franzen 08-742 47 04.
 
Urval och intervjuer sker löpande, men skicka in din ansökan senast 2019-05-25.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre