Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Tyresö

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Lokalvårdare Storstockholm

Lokalvårdare verkstäder, deltid 20 t/vecka (4 t/dag), ingen yrkeserfarenhet krävs, introduktionsutbildning ingår, svensk eller engelsktalande, helst manlig och med nystartsstöd Visa mer
Lokalvårdare verkstäder, deltid 20 t/vecka (4 t/dag), ingen yrkeserfarenhet krävs, introduktionsutbildning ingår, svensk eller engelsktalande, helst manlig och med nystartsstöd Visa mindre

Loklavårdade Södertälje

Lokalvårdare med placering i Södertälje, timanställning deltid 16 t/vecka, provanställning, personer med nystartstöd prioteras, gärna kvinnlig, Visa mer
Lokalvårdare med placering i Södertälje, timanställning deltid 16 t/vecka, provanställning, personer med nystartstöd prioteras, gärna kvinnlig, Visa mindre

Städare med B-körkort

Vi söker för närvarande en erfaren städare med ett års arbetslivserfarenhet och giltigt B-körkort. Vi är ett företag som erbjuder städtjänster av hög kvalitet till våra kunder. Du ska ha förmåga att självständigt utföra olika rengöringsuppgifter noggrant och effektivt. B-körkort är ett krav för att du ska kunna förflytta sig mellan olika arbetsplatser. Du är flexibel och tycker om att samarbeta med dina kollegor. Visa mer
Vi söker för närvarande en erfaren städare med ett års arbetslivserfarenhet och giltigt B-körkort.
Vi är ett företag som erbjuder städtjänster av hög kvalitet till våra kunder.
Du ska ha förmåga att självständigt utföra olika rengöringsuppgifter noggrant och effektivt.
B-körkort är ett krav för att du ska kunna förflytta sig mellan olika arbetsplatser.
Du är flexibel och tycker om att samarbeta med dina kollegor. Visa mindre

Lokalvårdare

Företaget Ease, Joy & Glory erbjuder uthyrning av stugor och lägenheter i Ånge, Tyresö och Ljungby kommun. Uthyrningen avser både kortare och längre tidsperioder. Hyresgästerna är både svenska och internationella. Vi söker nu lokalvårdare till våra olika anläggningar Tyresö och Ljungby. Vi behöver en lokalvårdare som kan rengöra fastigheterna grundligt och underhålla dem. Du behöver ha B-körkort och egen bil då dessa anläggningar är utspridda på flera plat... Visa mer
Företaget Ease, Joy & Glory erbjuder uthyrning av stugor och lägenheter i Ånge, Tyresö och Ljungby kommun. Uthyrningen avser både kortare och längre tidsperioder. Hyresgästerna är både svenska och internationella.
Vi söker nu lokalvårdare till våra olika anläggningar Tyresö och Ljungby. Vi behöver en lokalvårdare som kan rengöra fastigheterna grundligt och underhålla dem. Du behöver ha B-körkort och egen bil då dessa anläggningar är utspridda på flera platser.


Vi ser fram emot att höra från dig!


För mer information om företaget se www.ramsjocamping.com eller www.billebro.se Visa mindre

Hemstädare med någon form av anställningsstöd

Vi söker en medarbetare till vårt team. Att jobba hos oss innebär att man får flera olika arbetsuppgifter. Hemstädning, storstädning och flyttstädning. Du ska vara service inriktad och social person med eget ansvar och erfarenhet av de arbetsuppgifter vi utför. Tillträde efter överenskommelse och provanställning i 6 månader. Lön enligt kollektivavtal . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpas... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt team. Att jobba hos oss innebär att man får flera olika arbetsuppgifter. Hemstädning, storstädning och flyttstädning.
Du ska vara service inriktad och social person med eget ansvar och erfarenhet av de arbetsuppgifter vi utför. Tillträde efter överenskommelse och provanställning i 6 månader.
Lön enligt kollektivavtal .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare med B-körkort

Vi söker dig som vet att du trivs med att arbeta med lokalvård/ hemstäd och som vill komma till ett arbete där du verkligen behövs och gör skillnad. För att trivas i rollen behöver du ha intresse för god service och samarbetsförmåga. Du är noggrann och van med att arbeta självständigt men kan även arbeta bra ihop med andra kollegor. Personliga egenskaper som flexibilitet, ansvarsfull och engagerad i arbetet är önskvärt. Du har även förmågan att strukturera... Visa mer
Vi söker dig som vet att du trivs med att arbeta med lokalvård/ hemstäd och som vill komma till ett arbete där du verkligen behövs och gör skillnad. För att trivas i rollen behöver du ha intresse för god service och samarbetsförmåga. Du är noggrann och van med att arbeta självständigt men kan även arbeta bra ihop med andra kollegor. Personliga egenskaper som flexibilitet, ansvarsfull och engagerad i arbetet är önskvärt. Du har även förmågan att strukturera, planera och organisera ditt arbete med entusiasm.


B-körkort
Starkt meriterande om du har god städvana sedan tidigare. Visa mindre

Erfarna hemstädare till Hemfrid Tyresö

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi flexibla och erfarna Hemstädare i Tyresö till vårt Serviceteam. Dina arbetsuppgifter I rollen som Hemstädare i vårt serviceteam ansvarar du för att utföra städningar av högsta kvaliteten ute hos våra kunder. Du ansvarar primärt för att arbeta med städuppdrag vid behov av vikariat ute hos ... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi flexibla och erfarna Hemstädare i Tyresö till vårt Serviceteam.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Hemstädare i vårt serviceteam ansvarar du för att utföra städningar av högsta kvaliteten ute hos våra kunder. Du ansvarar primärt för att arbeta med städuppdrag vid behov av vikariat ute hos kunder samt hjälpa till med nyckelhantering. Du kommer många gånger att städa tillsammans med dina kollegor ute hos kunder och ansvara för kvalitetssäkring av dessa uppdrag. För att trivas i den här rollen bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo och vara anpassningsbar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma

- Moppa golv och rengöra ytor

- Stryka, vika och ev. tvätta kläder

- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat

- Byta lakan och bädda

Din profil

Som en del av Serviceteamet på Hemfrid har du en viktig roll - att tillsammans med dina kollegor ge våra kunder bästa möjliga service. Du är en engagerad, stödjande och coachande person som drivs av att motivera dina kollegor och utvecklas i din arbetsroll. Du tycker om att arbeta självständigt men även i team och du drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara strukturerad och organiserad är viktigt för dig. Självklart ska du även brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har tidigare erfarenhet av städning i privata hem (ett måste!)
- Vill utvecklas inom hemstädning
- Har en positiv attityd
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17
- Pratar svenska eller engelska

Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring

- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning med fokus på din utveckling!
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!Hemfrid is Sweden's largest company within home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service and much more.

Now we are looking for flexible and experienced home cleaners in Tyresö.

Your work assignments

As a member of our serviceteam at Hemfrid you are responsible for cleaning of the highest quality at our customers. Your primary work tasks will be general cleaning in case we need a substitute as well as helping out with key management. You will also clean together with your colleagues at customers. You will be in charge of assuring that the cleaning is done with the right quality. To be allageble for this role you have to like to work in a high pace and be adaptable.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting

- Mopping floors and clean surfaces

- Iron, fold and wash clothes

- Decorate pillows and put everything in order, make the customer's home cozy

- Change the sheets and make the bed

Your profile

As part of the service-team at Hemfrid, you have an important role - to provide your customers with the best possible service together with your colleagues. You are commited, supportive and a coaching person that thrives and are motivated by quality and pleased customers. It is important for you to be structured and organized. Of course you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this you also:

- Have previous experience of home cleaning
- Want to develop within home cleaning

- Have a positive attitude

- Can work flexible hours Monday-Friday between 8 am-5 pm
- Speak swedish or english

We offer

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreement and good terms of employment
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance

- Wellness grant
- Training within home cleaning services, focusing on your development!
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!

Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid! Visa mindre

Storstädare - fönsterputsare

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Städare/Lokalvårdare
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs. Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil. Visa mer
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs.
Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Lokalvårdare till Huddinge Kommun

Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 250 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade. Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon form av erfarenhet av lokalvår... Visa mer
Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 250 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade.
Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon form av erfarenhet av lokalvårdsyrket. Körkort är meriterande.
Din profil
I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne. Du måste kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta i grupp.
Du har lätt för att se vad som måste göras och har inga problem med att hugga i, du är flexibel och förstår att förutsättningarna ibland kan förändras och arbetsuppgifterna måste anpassas till kundens verksamhet och det är inget problem för dig.
Du skall kunna tala och förstå svenska eller engelska.
Arbetsuppgifter
Vi utför trappstädning, lägenhetsstädning, skolstädning, kontorsstädning, golvvård, storstädning, fönsterputs, sanering och flyttstädning.
Arbetstider
Våra städobjekt för dessa tjänster ligger främst i Huddinge kommun. Arbetstiderna kan variera men ligger framförallt under eftermiddag och kväll.
Vi bedriver vår verksamhet från våra två kontor i Arlandastad (HK) och Stockholm (Skrubba).
Välkommen att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Kollegor till framtida städuppdrag / Colleagues for future cleaning assi...

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland ann... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma
- Moppa golv och rengöra ytor
- Stryka, vika och ev. tvätta kläder
- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat
- Byta lakan och bädda


Din profil

Som Hemstädare söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare
- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande
- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska
- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17
- Vi ser gärna att du bor i Tyresö-området, eller har enkelt att ta dig till Tyresö


Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring
- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!
- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!


Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

I våra rekryteringar gör vi alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service, and much more.

Right now, we are looking for home cleaners for future cleaning assignments in Tyresö.

Your work assignments

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting
- Mopping floors and cleaning surfaces
- Wash clothes, iron, and folding
- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy
- Change the sheets and make the bed


Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course, you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience in a service profession
- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent
- You speak and understand basic Swedish or English
- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17
- We would like you to live in the Tyresö area, or have easy access to Tyresö


We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third-part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Wellness grant
- Training within home cleaning services with a focus on your development
- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!


Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

In our recruitments process, we always do a background check before employment. Visa mindre

Kollegor till framtida städuppdrag / Colleagues for future cleaning assi...

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland ann... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma

- Moppa golv och rengöra ytor

- Stryka, vika och ev. tvätta kläder

- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat

- Byta lakan och bädda

Din profil

Som Hemstädare söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare

- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande

- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska

- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17

- Vi ser gärna att du bor i Tyresö-området, eller har enkelt att ta dig till Tyresö

Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring

- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

I våra rekryteringar gör vi alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service, and much more.

Right now, we are looking for home cleaners for future cleaning assignments in Tyresö.

Your work assignments

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting

- Mopping floors and cleaning surfaces

- Wash clothes, iron, and folding

- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy

- Change the sheets and make the bed

Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course, you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience in a service profession

- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent

- You speak and understand basic Swedish or English

- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17

- We would like you to live in the Tyresö area, or have easy access to Tyresö

We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third-part insurance, health insurance, retirement pension insurance

- Wellness grant

- Training within home cleaning services with a focus on your development

- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!

Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

In our recruitments process, we always do a background check before employment. Visa mindre

Kollegor till framtida städuppdrag / Colleagues for future cleaning assi...

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland ann... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma

- Moppa golv och rengöra ytor

- Stryka, vika och ev. tvätta kläder

- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat

- Byta lakan och bädda

Din profil

Som Hemstädare söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare

- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande

- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska

- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17

- Vi ser gärna att du bor i Tyresö-området, eller har enkelt att ta dig till Tyresö

Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring

- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

I våra rekryteringar gör vi alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service, and much more.

Right now, we are looking for home cleaners for future cleaning assignments in Tyresö.

Your work assignments

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting

- Mopping floors and cleaning surfaces

- Wash clothes, iron, and folding

- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy

- Change the sheets and make the bed

Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course, you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience in a service profession

- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent

- You speak and understand basic Swedish or English

- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17

- We would like you to live in the Tyresö area, or have easy access to Tyresö

We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third-part insurance, health insurance, retirement pension insurance

- Wellness grant

- Training within home cleaning services with a focus on your development

- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!

Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

In our recruitments process, we always do a background check before employment. Visa mindre

Kollegor till framtida städuppdrag / Colleagues for future cleaning assi...

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland ann... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma

- Moppa golv och rengöra ytor

- Stryka, vika och ev. tvätta kläder

- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat

- Byta lakan och bädda

Din profil

Som Hemstädare söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare

- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande

- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska

- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17

- Vi ser gärna att du bor i Tyresö-området, eller har enkelt att ta dig till Tyresö

Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring

- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

I våra rekryteringar gör vi alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service, and much more.

Right now, we are looking for home cleaners for future cleaning assignments in Tyresö.

Your work assignments

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting

- Mopping floors and cleaning surfaces

- Wash clothes, iron, and folding

- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy

- Change the sheets and make the bed

Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course, you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience in a service profession

- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent

- You speak and understand basic Swedish or English

- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17

- We would like you to live in the Tyresö area, or have easy access to Tyresö

We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third-part insurance, health insurance, retirement pension insurance

- Wellness grant

- Training within home cleaning services with a focus on your development

- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!

Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

In our recruitments process, we always do a background check before employment. Visa mindre

Kollegor till framtida städuppdrag / Colleagues for future cleaning assi...

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat. Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö. Dina arbetsuppgifter Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bland ann... Visa mer
Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, fönsterputs, flyttservice och mycket annat.

Just nu söker vi hemstädare till framtida städuppdrag i Tyresö.

Dina arbetsuppgifter

Som Hemstädare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service genom våra proffsiga städtjänster. Du arbetar självständigt hos dina kunder med stort eget ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Dammsuga och damma

- Moppa golv och rengöra ytor

- Stryka, vika och ev. tvätta kläder

- Piffa kuddar och göra kundens hem ombonat

- Byta lakan och bädda

Din profil

Som Hemstädare söker vi dig som tycker om att arbeta självständigt och som drivs av kvalitet och nöjda kunder. Att vara noggrann och punktlig är viktigt för dig. Du behöver även vara engagerad och ha en positiv attityd. Självklart skall du brinna för städning, precis som vi gör!

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet från ett serviceyrke sedan tidigare

- Starkt meriterande om du arbetat just som Hemstädare, Housekeeper eller motsvarande

- Talar och förstår grundläggande svenska eller engelska

- Kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan klockan 8-17

- Vi ser gärna att du bor i Tyresö-området, eller har enkelt att ta dig till Tyresö

Vi erbjuder

Vi har en tydlig ambition - det är att vara branschens bästa arbetsgivare. För oss är det en självklarhet att erbjuda bra villkor för våra anställda.

- En tillsvidareanställning med 75 % sysselsättningsgrad
- Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring

- Friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

- Goda möjligheter att utvecklas och växa inom Hemfrid
- Gratis mobilabonnemang
- Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

I våra rekryteringar gör vi alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Hemfrid is Sweden's largest company in home cleaning. We help our customers with services such as cleaning, window cleaning, moving service, and much more.

Right now, we are looking for home cleaners for future cleaning assignments in Tyresö.

Your work assignments

As a home cleaner at Hemfrid you have an important role - to give your customers the best service. You work independently and have your own customers with a great responsibility.

Your work tasks include:

- Vacuum and dusting

- Mopping floors and cleaning surfaces

- Wash clothes, iron, and folding

- Decorate pillows and decorations and make the customer's home cozy

- Change the sheets and make the bed

Your profile

We are looking for colleagues who like to work independently and who are driven by quality and customer service. You need to be responsible and punctual. You also need to be dedicated to your job and have a positive attitude. Of course, you should be passionate about cleaning, just like we are!

In addition to this:

- You have previous experience in a service profession

- It is a strong merit if you have worked as a Home Cleaner, Housekeeper or equivalent

- You speak and understand basic Swedish or English

- Can work flexible working hours Monday-Friday between 8 - 17

- We would like you to live in the Tyresö area, or have easy access to Tyresö

We offer you

We have a clear ambition - to be the industry's best employer. Good working conditions are important to us. That is why we offer, among other things:

- A permanent employment with a 75% employment rate
- Collective agreements and good terms of employment
- Third-part insurance, health insurance, retirement pension insurance

- Wellness grant

- Training within home cleaning services with a focus on your development

- Good opportunities to develop and grow within Hemfrid
- Free mobile subscriptions
- Colleagues from all over the world!

Do you want to join our journey? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

In our recruitments process, we always do a background check before employment. Visa mindre

Lokalvårdare

Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade. Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon erfarenhet av lokalvårdsyrket.... Visa mer
Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade.
Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon erfarenhet av lokalvårdsyrket. Körkort är meriterande.
Din profil
I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne. Du måste kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta i grupp.
Du har lätt för att se vad som måste göras och har inga problem med att hugga i, du är flexibel och förstår att förutsättningarna ibland kan förändras och arbetsuppgifterna måste anpassas till kundens verksamhet och det är inget problem för dig.
Du skall kunna tala och förstå svenska eller engelska.
Arbetsuppgifter
Vi utför trappstädning, lägenhetsstädning, skolstädning, kontorsstädning, golvvård, storstädning, fönsterputs, sanering och flyttstädning.
Vi bedriver vår verksamhet från våra två kontor i Arlandastad (HK) och Stockholm (Skrubba).
Välkommen att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Städare

Ansök    Jun 25    Magica Mm HB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och professionell i ditt arbete . Du gillar att jobba med städning och service. Du ska vara noggrann, passar tider och är hjälpsam mot kunder. Tidigare erfarenhet är en fördel. Du har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska. Vi är städföretag som jobbar mest med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning i Stockholm och Tyresö, Haninge, Huddinge, Nacka. Om du tror du skulle passa in rollen då du ä... Visa mer
Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och professionell i ditt arbete .
Du gillar att jobba med städning och service. Du ska vara noggrann, passar tider och är hjälpsam mot kunder.
Tidigare erfarenhet är en fördel. Du har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska.
Vi är städföretag som jobbar mest med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning i Stockholm och Tyresö, Haninge, Huddinge, Nacka.


Om du tror du skulle passa in rollen då du är välkommen att skicka din ansökan till [email protected]. Visa mindre

Lokalvårdare, Städare

Ansök    Jun 27    Kyro Service    Städare/Lokalvårdare
Hej! Företaget växer och nu behöver jag en person som kan hjälpa mig på företaget. Dina arbetsuppgifter är att städa och göra rent främst i privathushåll men det förekommer också trappstädning samt skolstädning. Arbetsplatsen varierar eftersom vi åker ut till kunderna, som är utsprida runt Stockholm. Vi söker dig som tidigare erfarenhet inom: Hemstädning Flytt- och storstädning Trappstädning Kontorstädning Krav Du ska minst ha två tidigare referenser för ... Visa mer
Hej!
Företaget växer och nu behöver jag en person som kan hjälpa mig på företaget.
Dina arbetsuppgifter är att städa och göra rent främst i privathushåll men det förekommer också trappstädning samt skolstädning. Arbetsplatsen varierar eftersom vi åker ut till kunderna, som är utsprida runt Stockholm.
Vi söker dig som tidigare erfarenhet inom:
Hemstädning
Flytt- och storstädning
Trappstädning
Kontorstädning

Krav
Du ska minst ha två tidigare referenser för att vara aktuellt till jobbet. Det kommer att begäras utdrag från belastningsregistret. Du ska även kunna kommunicera dig med kunden samt arbetsledaren i enkelhet.
Vi erbjuder
Ett fast arbetsschema med viss frihet där du kan anpassa jobbet efter din egen tid. Ett varmt stämning med trevliga kunder och god sammanhållning.
Skicka ditt CV samt en kort beskrivning av dig själv så hör vi av oss inom en vecka för eventuellt intervju. Visa mindre

Lokalvårdare

Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade. Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon erfarenhet av lokalvårdsyrket.... Visa mer
Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade.
Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon erfarenhet av lokalvårdsyrket. Körkort är meriterande.
Din profil
I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne. Du måste kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta i grupp.
Du har lätt för att se vad som måste göras och har inga problem med att hugga i, du är flexibel och förstår att förutsättningarna ibland kan förändras och arbetsuppgifterna måste anpassas till kundens verksamhet och det är inget problem för dig.
Du skall kunna tala och förstå svenska eller engelska.
Arbetsuppgifter
Vi utför trappstädning, lägenhetsstädning, skolstädning, kontorsstädning, golvvård, storstädning, fönsterputs, sanering och flyttstädning.
Arbetstider
Våra städobjekt för dessa tjänster ligger främst i Flemingsberg, Segeltorp och Glömsta. Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 06.00-10.00 och kl. 15.00-18.00. Städobjekten kan delas upp på flera personer enligt önskemål.
Vi bedriver vår verksamhet från våra två kontor i Arlandastad (HK) och Stockholm (Skrubba).
Välkommen att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Städare

Vi är ett nystartat företag men med många års erfarenhet. Vi erbjuder bland annat barnpassning och städning till våra kunder i Stockholmsområdet. Vi söker en städare som kommer att städa hem och vissa kontorslokaler, erfarenhet är ett plus. Tjänsten är en deltidstjänst, minst 60% i månaden. Man bör kunna vara tillgänglig för arbetspass under hela dagen och ibland lite senare på kvällen. Språkkunskaper flytande Engelska, Baskunskaper Svenska. Arbetsplats... Visa mer
Vi är ett nystartat företag men med många års erfarenhet. Vi erbjuder bland annat barnpassning och städning till våra kunder i Stockholmsområdet.
Vi söker en städare som kommer att städa hem och vissa kontorslokaler, erfarenhet är ett plus.
Tjänsten är en deltidstjänst, minst 60% i månaden. Man bör kunna vara tillgänglig för arbetspass under hela dagen och ibland lite senare på kvällen.
Språkkunskaper flytande Engelska, Baskunskaper Svenska.
Arbetsplatsen är i Stockholms området och förorter till stockholm. Visa mindre

Lokalvårdare

Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade. Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon erfarenhet av lokalvårdsyrket.... Visa mer
Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade.
Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har någon erfarenhet av lokalvårdsyrket. Körkort är meriterande.
Din profil
I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne. Du måste kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta i grupp.
Du har lätt för att se vad som måste göras och har inga problem med att hugga i, du är flexibel och förstår att förutsättningarna ibland kan förändras och arbetsuppgifterna måste anpassas till kundens verksamhet och det är inget problem för dig.
Du skall kunna tala och förstå svenska eller engelska.
Arbetsuppgifter
Vi utför trappstädning, lägenhetsstädning, skolstädning, kontorsstädning, golvvård, storstädning, fönsterputs, sanering och flyttstädning.
Arbetstider
Våra städobjekt för dessa tjänster ligger främst i Haninge och på Dalarö. Arbetstiderna i Haninge är måndag-fredag kl. 06.00-10.00 och kl. 15.00-18.00. Arbetstiderna på Dalarö är måndag -fredag kl. 14.00-18.00. Städobjekten kan delas upp på flera personer enligt önskemål.
Vi bedriver vår verksamhet från våra två kontor i Arlandastad (HK) och Stockholm (Skrubba).
Välkommen att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Hemstädare med någon form av anställningsstöd

Vi söker en medarbetare till vårt team. Att jobba hos oss innebär att man får flera olika arbetsuppgifter. Hemstädning, storstädning och flyttstädning. Du ska vara service inriktad och social person med eget ansvar och erfarenhet av de arbetsuppgifter vi utför. Tillträde efter överenskommelse och provanställning i 6 månader. Lön enligt kollektivavtal . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpas... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt team. Att jobba hos oss innebär att man får flera olika arbetsuppgifter. Hemstädning, storstädning och flyttstädning.
Du ska vara service inriktad och social person med eget ansvar och erfarenhet av de arbetsuppgifter vi utför. Tillträde efter överenskommelse och provanställning i 6 månader.
Lön enligt kollektivavtal .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster.

Nära & Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster så som städning. Kunderna finns runt Stor Stockholm. Vi söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning. Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem. Talar engelska eller svenska. Vi behöver dig som vill jobba deltid. Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta... Visa mer
Nära & Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster så som städning. Kunderna finns runt Stor Stockholm.
Vi söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning.
Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem.
Talar engelska eller svenska.
Vi behöver dig som vill jobba deltid.
Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta kunder men kan också vara engångsuppdrag som t.ex. provstäd, storstädning, visning städning eller liknande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Storstädare - fönsterputsare

Ansök    Feb 27    Nap Group AB    Städare/Lokalvårdare
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs. Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil. Visa mer
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs.
Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Lokalvårdare

Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade. Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har körkort (krav) och gärna någon erfar... Visa mer
Effekt Svenska AB är ett företag med drygt 30 år på marknaden för lokalvård och olika tjänster inom Facility Service. Vi har vårt huvudkontor i Arlandastad men vår marknad sträcker sig från södra Stockholm till Uppsala län. Effekt omsätter ca 100 Mkr, har ca 200 anställda och är ISO 9001:14001 samt Svanen certifierade.
Vi söker ansvarsfulla, pigga, och noggranna medarbetare till vårt företag. Vi letar efter dig som har körkort (krav) och gärna någon erfarenhet av lokalvårdsyrket.
Din profil
I jobbet behöver du vara noggrann, strukturerad, serviceinriktad, ha ett gott bemötande och självklart ordningssinne. Du måste kunna arbeta självständigt men samtidigt ha lätt för att samarbeta i grupp.
Du har lätt för att se vad som måste göras och har inga problem med att hugga i, du är flexibel och förstår att förutsättningarna ibland kan förändras och arbetsuppgifterna måste anpassas till kundens verksamhet och det är inget problem för dig.
Vi ser helst att du talar svenska och/eller engelska.
Arbetsuppgifter
Vi utför trappstädning, lägenhetsstädning, skolstädning, kontorsstädning, golvvård, storstädning, fönsterputs, sanering och flyttstädning.
Vi bedriver vår verksamhet från våra två kontor i Arlandastad (HK) och Stockholm (Skrubba).
Välkommen att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Hemstädare med någon form av anställningsstöd

Vi söker en medarbetare till vårt team. Att jobba hos oss innebär att man får flera olika arbetsuppgifter. Hemstädning, storstädning och flyttstädning. Du ska vara service inriktad och social person med eget ansvar och erfarenhet av de arbetsuppgifter vi utför. Tillträde efter överenskommelse och provanställning i 6 månader. Lön enligt kollektivavtal . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpas... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt team. Att jobba hos oss innebär att man får flera olika arbetsuppgifter. Hemstädning, storstädning och flyttstädning.
Du ska vara service inriktad och social person med eget ansvar och erfarenhet av de arbetsuppgifter vi utför. Tillträde efter överenskommelse och provanställning i 6 månader.
Lön enligt kollektivavtal .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Krav B-körkort Arbeta inom hemstädning

Du har viss vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder. Vi har företagsbilar vilket innebär att du måste ha B-körkort för manuell eller automat växlad bil. Önskvärt att du förstår eller håller på att lära dig svenska språket. I vårt dagliga arbete förekommer hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och fönsterputsning samt kontorsstädning. Vi är verksamma i Tyresö, Haninge, Jordbro, Nacka, Enskede men rör oss även i andra... Visa mer
Du har viss vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder.
Vi har företagsbilar vilket innebär att du måste ha B-körkort för manuell eller automat växlad bil.
Önskvärt att du förstår eller håller på att lära dig svenska språket.
I vårt dagliga arbete förekommer hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och fönsterputsning samt kontorsstädning.


Vi är verksamma i Tyresö, Haninge, Jordbro, Nacka, Enskede men rör oss även i andra närliggande kommuner.
Vi tillhandahåller företagskläder med väl synlig logga.
Vi är kollektivavtalsanslutna.
Företaget är beläget i Tyresö
Vi börjar dagen med att vi bjuder på en kopp kaffe 7,30 för att sedan starta arbetet klockan 8,00
Arbetstider vanligtvis mellan 8,00-17,00
Vi söker nu nya medarbetare till vårt arbetslag.
Tänk på att lägga till i ditt Cv:
Profilbild
Presentation av vem du är
tidigare erfarenheter
vilken kommun du bor i
mobilnummer
bekräfta att du innehar B-körkort
språkkunskaperCv som ej uppfyller kriterierna kommer inte att besvaras.
Varmt välkommen att maila in din ansökan. Visa mindre

Lokalvårdare - Störstädning och fönsterputs

Ansök    Dec 27    Nap Group AB    Städare/Lokalvårdare
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs. Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil. Visa mer
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs.
Tjänsten kräver B körkort och tillgång till egen bil. Visa mindre

Hemstädning, och flyttstädning

Ansök    Dec 22    EF Städservice    Städare/Lokalvårdare
Vi på EF Städservice söker nu erfarna städare för hemstädning och flyttstädning . EJ LOKALVÅRDARE. Extra samt deltid. Svenska är ett krav. B-körkort är ett plus. Minst 1 års erfarenhet krävs. Referenser från tidigare arbetsgivare inom städ kommer att krävas. Vid intresse maila [email protected] Visa mer
Vi på EF Städservice
söker nu erfarna städare för hemstädning och flyttstädning .
EJ LOKALVÅRDARE.
Extra samt deltid.
Svenska är ett krav.
B-körkort är ett plus.
Minst 1 års erfarenhet krävs.
Referenser från tidigare arbetsgivare inom städ kommer att krävas.
Vid intresse maila [email protected] Visa mindre

Städare sökes till Göteborg

Är du noggrann, social och pålitlig, som har erfarenhet i städningsbranchen, och vill jobba deltid? Då söker vi dig! Vi anställer nu en städare som kan jobba i Södra Skärgården i Göteborg. ( Brännö, Styrsö, Donsö) Inträde den 12/12. Erfarenhet är meriterande men vi lägger stort fokus på din personlighet. Du ska vara positiv, kommunikativ och ha bra samarbetsförmåga. Ansök jobbet genom att skicka ditt CV till [email protected]. OBS att intervjuer sker löp... Visa mer
Är du noggrann, social och pålitlig, som har erfarenhet i städningsbranchen, och vill jobba deltid? Då söker vi dig!
Vi anställer nu en städare som kan jobba i Södra Skärgården i Göteborg. ( Brännö, Styrsö, Donsö) Inträde den 12/12.
Erfarenhet är meriterande men vi lägger stort fokus på din personlighet. Du ska vara positiv, kommunikativ och ha bra samarbetsförmåga.
Ansök jobbet genom att skicka ditt CV till [email protected]. OBS att intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonalds Tyresö söker städare, nattarbete

Ansök    Dec 23    Vypudden AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker en ansvarsfull städare som kan ta egna initiativ och är självgående för städning av köket efter att vi har stängt restaurangen. Arbetstiderna kommer att vara 21:30-03:30 fem dagar i vecka. Lönen är timlön med natt OB ersättning enligt kollektivavtal. Visa mer
Vi söker en ansvarsfull städare som kan ta egna initiativ och är självgående för städning av köket efter att vi har stängt restaurangen. Arbetstiderna kommer att vara 21:30-03:30 fem dagar i vecka.
Lönen är timlön med natt OB ersättning enligt kollektivavtal. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Nov 21    Nap Group AB    Städare/Lokalvårdare
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs. Visa mer
Lokalvårdare med egen bil sökes som har erfarenhet ifrån byggstäd, storstäd, flyttstäd, hemstäd och fönsterputs. Visa mindre

Städpersonal-hemtjänst-Tyresö

Vi är ett hemtjänstföretag. Vi arbetar hos våra kunder i ordinärt boende. Vi söker dig som är duktig på att städa. Du gillar att arbeta med människor, har ett positivt synsätt. Vi vill ge våra kunder den bästa servicen och ser därför att du gör det samma. Du arbetar självständigt ock kan ta egna beslut. Du är noggrann. På grund av arbetets karaktär är det viktigt att du talar flytande svenska och kan skriva på svenska. Du åker med bil till våra kunder runt... Visa mer
Vi är ett hemtjänstföretag. Vi arbetar hos våra kunder i ordinärt boende.
Vi söker dig som är duktig på att städa. Du gillar att arbeta med människor, har ett positivt synsätt. Vi vill ge våra kunder den bästa servicen och ser därför att du gör det samma. Du arbetar självständigt ock kan ta egna beslut. Du är noggrann. På grund av arbetets karaktär är det viktigt att du talar flytande svenska och kan skriva på svenska.
Du åker med bil till våra kunder runt om i Tyresö kommun. Körkort är ett måste.
Du städar hemma hos våra kunder. Du dokumenterar när du kommer till kontoret och hos kunden. På grund av kundernas önskemål söker vi endast kvinnlig personal. Visa mindre

Städare

Ansök    Dec 9    Magica Mm HB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och professionell i ditt arbete . Du gillar att jobba med städning och service. Du ska vara noggrann, passar tider och är hjälpsam mot kunder. Tidigare erfarenhet är en fördel. Du har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska. Vi är städföretag som jobbar mest med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning i Stockholm och Tyresö, Haninge, Huddinge, Nacka. Om du tror du skulle passa in rollen då du ä... Visa mer
Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och professionell i ditt arbete .
Du gillar att jobba med städning och service. Du ska vara noggrann, passar tider och är hjälpsam mot kunder.
Tidigare erfarenhet är en fördel. Du har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska.
Vi är städföretag som jobbar mest med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning i Stockholm och Tyresö, Haninge, Huddinge, Nacka.


Om du tror du skulle passa in rollen då du är välkommen att skicka din ansökan till [email protected]. Visa mindre

Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster.

Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster så som städning. Kunderna finns runt Stor Stockholm. Vi söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning. Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem. Talar engelska eller svenska. Vi behöver dig som vill jobba deltid. Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta ... Visa mer
Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster så som städning. Kunderna finns runt Stor Stockholm.
Vi söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning.
Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem.
Talar engelska eller svenska.
Vi behöver dig som vill jobba deltid.
Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta kunder men kan också vara engångsuppdrag som t.ex. provstäd, storstädning, visning städning eller liknande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare

Vi söker en städare för en deltidstjänst ca 100 timmar i månaden, kan bli mer men inte mindre. Erfarenhet är en fördel. Man bör ej vara allergisk eller känslig för djur eller damm m.m. Arbetet kan ibland utföras på helger. Vi har kollektivavtal och bra anställningsvillkor. Lönen sätts efter erfarenhet och utbildningsnivå. Vi har kunder i och utanför Stockholm så man bör vara beredd på att åka till olika arbetsplatser. SL-kort står vi för. Körkort är ett pl... Visa mer
Vi söker en städare för en deltidstjänst ca 100 timmar i månaden, kan bli mer men inte mindre. Erfarenhet är en fördel. Man bör ej vara allergisk eller känslig för djur eller damm m.m.
Arbetet kan ibland utföras på helger.
Vi har kollektivavtal och bra anställningsvillkor. Lönen sätts efter erfarenhet och utbildningsnivå.
Vi har kunder i och utanför Stockholm så man bör vara beredd på att åka till olika arbetsplatser. SL-kort står vi för.
Körkort är ett plus men inget krav.
Tala Svenska eller Engelska flytande. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder helhetslösningar för hemmet, föreningen eller företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder. Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är belägna i... Visa mer
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder helhetslösningar för hemmet, föreningen eller företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder.
Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är belägna i Tyresö men har städuppdrag över hela Storstockholm både hemma hos privatkunder och på företagslokaler.
Krav: Svenska eller Engelska. Tidigare erfarenhet från branschen. Körkort är inget krav, men meriterande.
Vi är måna om vår personal och har såklart kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Har du B-körkort och vill arbeta inom hemstädning

Vi söker dig som har viss vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder. Vi söker dig som förstår eller håller på att lära dig svenska språket. Vi har företagsbilar vilket innebär att du måste ha B-körkort för manuell eller automat växlad bil. I vårt dagliga arbete förekommer hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Kan även förekomma kontorsstädning. Vi är verksamma i Tyresö, Haninge, Jordbro, Nacka, Enske... Visa mer
Vi söker dig som har viss vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder.
Vi söker dig som förstår eller håller på att lära dig svenska språket.
Vi har företagsbilar vilket innebär att du måste ha B-körkort för manuell eller automat växlad bil.
I vårt dagliga arbete förekommer hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Kan även förekomma kontorsstädning.


Vi är verksamma i Tyresö, Haninge, Jordbro, Nacka, Enskede men rör oss även i andra närliggande kommuner.
Vi tillhandahåller företagskläder med väl synlig logga.
Vi är kollektivavtalsanslutna.
Företaget är beläget i Tyresö
Vi börjar dagen med att vi bjuder på en kopp kaffe 7,30 för att sedan starta arbetet klockan 8,00
En vanlig arbetsdag sträcker sig vanligtvis mellan 8,00-17,00
Vi söker nu nya medarbetare till vårt arbetslag.
Tänk på att:
Förse ditt Cv med en profilbild
kort beskrivning av dig själv
tidigare erfarenheter
vilken kommun du bor i
mobilnummer
bekräfta att du innehar B-körkort
språkkunskaperCv som ej uppfyller kriterierna kommer tyvärr inte att besvaras.
Varmt välkommen att maila in din ansökan. Visa mindre

Mattvättare Städare

Städare Lokalvårdare Mattvättare Du ska bo i Tyresö eller närliggande kommun. Arbete finns i Tyresö Körkort B Svenska språket Självständigt Fria tider 50% eller 100% svar till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Städare Lokalvårdare Mattvättare
Du ska bo i Tyresö eller närliggande kommun.
Arbete finns i Tyresö
Körkort B
Svenska språket
Självständigt
Fria tider
50% eller 100%
svar till [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hemstädning, flyttstädning och lokalvård

Vi på EF Städservice, söker nu erfarna städare för hemstädning, flyttstädning samt lokalvård i stor Stockholm. Svenska är ett krav. B-körkort är ett plus. Referens från tidigare arbetsgivare kommer att krävas. Vid intresse maila [email protected] Visa mer
Vi på EF Städservice,
söker nu erfarna städare för hemstädning, flyttstädning samt lokalvård i stor Stockholm.
Svenska är ett krav. B-körkort är ett plus.
Referens från tidigare arbetsgivare kommer att krävas.
Vid intresse maila [email protected] Visa mindre

McDonalds Tyresö söker städare, nattarbete

Ansök    Jun 30    Vypudden AB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker en ansvarsfull städare som kan ta egna initiativ och är självgående för städning av våran matsal efter att vi har stängt restaurangen. Arbetstiderna kommer att vara 23:30-03:30 söndag till torsdag varje vecka. Visa mer
Vi söker en ansvarsfull städare som kan ta egna initiativ och är självgående för städning av våran matsal efter att vi har stängt restaurangen. Arbetstiderna kommer att vara 23:30-03:30 söndag till torsdag varje vecka. Visa mindre

Städare - Lokalvårdare

Nu söker vi erfarna städare för hemstädning samt lokalvård till våra nya projekt i stor stockholm. Deltid, samt extra. Visa mer
Nu söker vi erfarna städare för hemstädning samt lokalvård till våra nya projekt i stor stockholm.


Deltid, samt extra. Visa mindre

Städare

Ansök    Jul 25    Magica Mm HB    Städare/Lokalvårdare
Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och professionell i ditt arbete . Du gillar att jobba med städning och service. Du ska vara noggrann, passar tider och är hjälpsam mot kunder. Tidigare erfarenhet är en fördel. Du har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska. Vi är städföretag som jobbar mest med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning i Stockholm och Tyresö, Haninge, Huddinge, Nacka. Om du tror du skulle passa in rollen då du ä... Visa mer
Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och professionell i ditt arbete .
Du gillar att jobba med städning och service. Du ska vara noggrann, passar tider och är hjälpsam mot kunder.
Tidigare erfarenhet är en fördel. Du har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska.
Vi är städföretag som jobbar mest med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning i Stockholm och Tyresö, Haninge, Huddinge, Nacka.


Om du tror du skulle passa in rollen då du är välkommen att skicka din ansökan till [email protected]. Visa mindre

Städare sökes med erfarenhet

Ansök    Mar 8    Mr Helper AB    Städare/Lokalvårdare
Hej Jag hade tidigare ett städ och hemtjänst företag med 100 anställda. Nu har jag startat mitt nya företag som jobbar med Städning, Trädgård, Fönsterputs samt fixarservice. Jag söker dig som har erfarenhet inom städning.Du får gärna ha körkort, Du får gärna ha bra språkvana i Svenska. Du får gärna bo nära Tyresö. Till en början så har behöver jag någon som kan jobba på timmar, men jag har en stor efterfrågan på städningar men kan inte tacka ja till jobb... Visa mer
Hej
Jag hade tidigare ett städ och hemtjänst företag med 100 anställda. Nu har jag startat mitt nya företag som jobbar med Städning, Trädgård, Fönsterputs samt fixarservice.
Jag söker dig som har erfarenhet inom städning.Du får gärna ha körkort, Du får gärna ha bra språkvana i Svenska. Du får gärna bo nära Tyresö.
Till en början så har behöver jag någon som kan jobba på timmar, men jag har en stor efterfrågan på städningar men kan inte tacka ja till jobben då jag saknar personal.
Hör gärna av dig om du känner att denna annons verkar vara något för dig. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder helhetslösningar för hemmet, föreningen eller företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder. Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är belägna i... Visa mer
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder helhetslösningar för hemmet, föreningen eller företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder.
Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är belägna i Tyresö men har städuppdrag över hela Storstockholm både hemma hos privatkunder och på företagslokaler.
Krav: Svenska eller Engelska. Tidigare erfarenhet från branschen. Körkort är inget krav, men meriterande.
Vi är måna om vår personal och har såklart kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städare - Lokalvårdare

Ansök    Apr 23    EF Städservice    Städare/Lokalvårdare
Söker lokalvårdare/städare inom hemstädning och lokalvård, som är självgående. Deltid samt extra . Våra projekt finns i Storstockholm. Hör av om detta är ni. Visa mer
Söker lokalvårdare/städare inom hemstädning och lokalvård, som är självgående. Deltid samt extra .
Våra projekt finns i Storstockholm.
Hör av om detta är ni. Visa mindre

Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster.

Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster som städning. Vi på söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning. Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem. Talar engelska eller svenska. Vi behöver dig som vill jobba deltid. Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta kunder men kan också vara engångsuppd... Visa mer
Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster som städning.
Vi på söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning.
Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem.
Talar engelska eller svenska.
Vi behöver dig som vill jobba deltid.
Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta kunder men kan också vara engångsuppdrag som t.ex. provstäd, storstädning, visning städning eller liknande.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig. Vi söker en städare/lokalvårdare som vill arbeta hos oss på Reforma Bostad! Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av hemstäd, kontorsstäd och städning i fastighetsytor. Förutom att du städar noggrant och fint är det också viktigt för oss att du har ett trevl... Visa mer
Städare/Lokalvårdare
Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig.
Vi söker en städare/lokalvårdare som vill arbeta hos oss på Reforma Bostad!
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av hemstäd, kontorsstäd och städning i fastighetsytor. Förutom att du städar noggrant och fint är det också viktigt för oss att du har ett trevlig och bra bemötande.
Tidigare erfarenhet från städning är meriterande.
Vi hör till i Stockholm/Älta.
Tjänsten är på heltid, 40h/vecka. Visa mindre

Lokalvårdare byggstäd / storstäd

Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på www.08stad.se Endast svar via mail [email protected] Visa mer
Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på www.08stad.se
Endast svar via mail [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare storstäd

Nu söker vi fler lokalvårdare till vår verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår storstäd och flyttstäd: Körkort och erfarenhet är ett krav. Har du tillgång till egen bil är det ett plus. [email protected] Visa mer
Nu söker vi fler lokalvårdare till vår verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår storstäd och flyttstäd:
Körkort och erfarenhet är ett krav. Har du tillgång till egen bil är det ett plus.
[email protected] Visa mindre

Lokalvårdare byggstäd / storstäd

Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se Endast svar via mail [email protected] Visa mer
Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se
Endast svar via mail [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare

Om jobbet Nu är vi ute efter en engagerad medarbetare till vår städfirma, med start omgående. OM DIG: Vi söker dig med lite erfarenhet i hemstädning och övrig städ. Du skall trivas med ett omväxlande arbete, vara positiv, noggrann samt seriös och passa tider. ARBETSMILJÖ: Du kommer att arbeta både i privata bostäder och i kontorsmiljö. Med tanke på att det kan finnas husdjur är det viktigt att du ej har allergi. Visa mer
Om jobbet
Nu är vi ute efter en engagerad medarbetare till vår städfirma, med start omgående.
OM DIG:
Vi söker dig med lite erfarenhet i hemstädning och övrig städ. Du skall trivas med ett omväxlande arbete, vara positiv, noggrann samt seriös och passa tider.
ARBETSMILJÖ:
Du kommer att arbeta både i privata bostäder och i kontorsmiljö. Med tanke på att det kan finnas husdjur är det viktigt att du ej har allergi. Visa mindre

Mattvätt Städ

Hej, Vi söker en städare mattvättare. Krav lite erfarenhet av arbete. Talar svenska bra. Körkort B. Krav du ska bo helst i Tyresö kommun eller närliggande kommun. Arbete gäller 4 mån med start omgående,eventullt längre tid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi söker en städare mattvättare.
Krav lite erfarenhet av arbete.
Talar svenska bra.
Körkort B.
Krav du ska bo helst i Tyresö kommun eller närliggande kommun.
Arbete gäller 4 mån med start omgående,eventullt längre tid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder helhetslösningar för hemmet, föreningen eller företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder. Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är belägna i... Visa mer
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder helhetslösningar för hemmet, föreningen eller företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder.
Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är belägna i Tyresö men har uppdrag över hela Storstockholm.
Krav: Svenska eller Engelska. Tidigare erfarenhet från branschen. Körkort är inget krav, men meriterande.
Vi är måna om vår personal och har såklart kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Har du B-körkort och vill arbeta inom hemstädning

Vi söker dig som har viss vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder. Vi söker dig som förstår eller håller på att lära dig svenska språket. Vi har företagsbilar vilket innebär att du måste ha B-körkort för manuell & automat växlad bil. I vårt dagliga arbete förekommer hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi är verksamma i Tyresö, Haninge, Nacka, Enskede men rör oss även i andra kommuner. Vi tillhanda... Visa mer
Vi söker dig som har viss vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder.
Vi söker dig som förstår eller håller på att lära dig svenska språket.
Vi har företagsbilar vilket innebär att du måste ha B-körkort för manuell & automat växlad bil.
I vårt dagliga arbete förekommer hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning och fönsterputsning.


Vi är verksamma i Tyresö, Haninge, Nacka, Enskede men rör oss även i andra kommuner.
Vi tillhandahåller företagskläder med väl synlig logga.
Vi är kollektivavtalsanslutna.
Företaget är beläget i Tyresö
Vi startar dagen med att vi bjuder på en kopp kaffe 7,30 för att sedan starta arbetet klockan 8,00
En vanlig arbetsdag sträcker sig vanligtvis mellan 8,00-17,00
Vi söker nu nya medarbetare till vårt arbetslag.
Förse ditt Cv med en profilbild
kort beskrivning av dig själv
tidigare erfarenheter
vilken kommun du bor i
mobilnummer
bekräfta att du innehar B-körkort
språkkunskaperCv som ej uppfyller kriterierna kommer tyvärr inte att besvaras.
Varmt välkommen att maila in din ansökan. Visa mindre

Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster.

Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster som städning. Vi på söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning. Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem. Talar engelska eller svenska. Vi behöver dig som vill jobba deltid. Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta kunder men kan också vara engångsuppd... Visa mer
Nära&Kära hjälper privatpersoner med hushållsnära tjänster som städning.
Vi på söker nya medarbetare som är intresserad av att hjälpa privatpersoner med hemstädning.
Arbetet passar dig som har god social kompetens med hög servicekänsla, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och hellre ser möjligheter än problem.
Talar engelska eller svenska.
Vi behöver dig som vill jobba deltid.
Arbetstiden är oftast schemalagda med fasta kunder men kan också vara engångsuppdrag som t.ex. provstäd, storstädning, visning städning eller liknande.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare byggstäd / storstäd

Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se Endast svar via mail [email protected] Visa mer
Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se
Endast svar via mail [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare byggstäd / storstäd

Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se Endast svar via mail [email protected] Visa mer
Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se
Endast svar via mail [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Sep 16    Tamayo Städ AB    Städare/Lokalvårdare
Om jobbet Nu är vi ute efter en engagerad medarbetare till vår städfirma, med start omgående. OM DIG: Vi söker dig med lite erfarenhet i hemstädning och övrig städ. Du skall trivas med ett omväxlande arbete, vara positiv, noggrann samt seriös och passa tider. ARBETSMILJÖ: Du kommer att arbeta både i privata bostäder och i kontorsmiljö. Med tanke på att det kan finnas husdjur är det viktigt att du ej har allergi. Visa mer
Om jobbet
Nu är vi ute efter en engagerad medarbetare till vår städfirma, med start omgående.
OM DIG:
Vi söker dig med lite erfarenhet i hemstädning och övrig städ. Du skall trivas med ett omväxlande arbete, vara positiv, noggrann samt seriös och passa tider.
ARBETSMILJÖ:
Du kommer att arbeta både i privata bostäder och i kontorsmiljö. Med tanke på att det kan finnas husdjur är det viktigt att du ej har allergi. Visa mindre

Hemstädare/Home Cleaner Freska - Tyresö

Är du redo att bli en del av vår Freska-familj? Vi söker nya Hemstädare idag! Om tjänsten Din arbetsplats kommer vara i våra kunders käraste plats - deras hem! Därför söker vi personer som tycker om att bygga långvariga kundrelationer, leverera enastående kundservice och lösa problem självständigt. På Freska spelar du roll. Vi värdesätter ditt arbete mycket och vill verkligen att du ska lyckas och utvecklas med oss. Våra värderingar People first, Growth o... Visa mer
Är du redo att bli en del av vår Freska-familj? Vi söker nya Hemstädare idag!
Om tjänsten
Din arbetsplats kommer vara i våra kunders käraste plats - deras hem!
Därför söker vi personer som tycker om att bygga långvariga kundrelationer, leverera enastående kundservice och lösa problem självständigt.
På Freska spelar du roll. Vi värdesätter ditt arbete mycket och vill verkligen att du ska lyckas och utvecklas med oss. Våra värderingar People first, Growth och Responsibility implementeras i allt vi gör och är viktiga för oss, för våra kunder men inte minst för våra anställda. Vi erbjuder dig utbildning i hemstädning, fullt stöd från Freska-teamet och möjlighet att växa i ditt yrke och inom företaget.
Som hemstädare kommer några av dina arbetsuppgifter att omfatta att dammsuga, moppa och damma. Du är organiserad, punktlig, serviceinriktad och har en förståelse för att varje hem och kund är unik!
Vi vill att du ska vara nöjd med ditt arbete!
Vi söker dig som:
talar svenska eller engelska
är positiv och har ett öga för detaljer
har passion för kundservice och hemstädning
kan arbeta flexibelt mellan våra öppettider 07.00-18.00.
har ett giltigt arbetstillstånd
har körkort och tillgång till bil, meriterande

Vad vi erbjuder dig:
Ett deltidskontrakt från 50 %
Utbildning i hemstädning
Karriärmöjligheter
Kollektivavtal
Betald restid mellan kunder
Friskvårdsbidrag

Skicka in din ansökan idag - Vi anställer löpande!
Vi ser fram emot att träffa dig!
Team Freska
--------------------------------------------------------------------
Are you ready to be a part of the Freska family? We are looking for new home cleaners to join us!
About the position
You will be working in our customers' dearest place - their homes!
Therefore we are looking for people who enjoy building long-lasting customer relationships, outstanding customer service and solve problems independently.
At Freska you will matter. We highly value the work you do and truly want you to succeed and develop with us. Our values People first, Growth and Responsibility are implemented in everything we do and are important for us, for our customers but last but not least for our employees. We offer you training in home cleaning, full support from the Freska team and the opportunity to grow in your profession and in the company.
As a home cleaner some of your work tasks will include vacuuming, mopping, oven cleaning and dusting. You are organized, punctual, service minded and appreciate that every home and customer is unique!
We want you to be happy with your work!
We are looking for you who:
speaks Swedish or English
has a positive vibe and an eye for details
have a passion for customer service and cleaning
can work flexible between our working hours 07.00-18.00.
has a valid working permit
has a driving license and access to a car, advantage but not a requirement

What we offer you:
A part- time contract from 50 %
Training in home cleaning
Career opportunities
Collective agreement
Paid travel time between customers
Exercises benefit

Send in your application today - We employ on an ongoing basis!
We are looking forward to meeting you!
Team Freska Visa mindre

Lokalvårdare byggstäd / storstäd

Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se Endast svar via mail [email protected] Visa mer
Nu söker vi byggstädare & storstädare. Krav egen bil & körkort samt erfarenhet. Läs mer om oss på 08stad.se
Endast svar via mail [email protected] Visa mindre

Lokalvårdare storstäd

Nu söker vi fler lokalvårdare till vår verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår storstäd och flyttstäd: Körkort och erfarenhet är ett krav. Har du tillgång till egen bil är det ett plus. Visa mer
Nu söker vi fler lokalvårdare till vår verksamhet.
I arbetsuppgifterna ingår storstäd och flyttstäd:
Körkort och erfarenhet är ett krav.
Har du tillgång till egen bil är det ett plus. Visa mindre

Storstädare

Nu söker vi flera storstädare inför storstäd och flyttstäd. Körkort och bil är ett krav samt tidigare erfarenhet. Maila idag [email protected] Visa mer
Nu söker vi flera storstädare inför storstäd och flyttstäd.
Körkort och bil är ett krav samt tidigare erfarenhet. Maila idag [email protected] Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Har du B-körkort Behärskar svenska språket i tal & skrift Bor du i eller i närheten av Tyresö Vill du arbeta i ett familjeägt företag med god kamratanda Har du erfarenhet av att arbeta med hemstädning, storstädning, flyttstädning, visningsstädning Kan du boka in dig för återkommande arbetspass men även komma in med kort varsel Har du svarat ja på dessa punkter kan du vara den vi söker. Rena Linjer är ett städföretag som utför städtjänster åt privatpersoner... Visa mer
Har du B-körkort
Behärskar svenska språket i tal & skrift
Bor du i eller i närheten av Tyresö
Vill du arbeta i ett familjeägt företag med god kamratanda
Har du erfarenhet av att arbeta med hemstädning, storstädning, flyttstädning, visningsstädning
Kan du boka in dig för återkommande arbetspass men även komma in med kort varsel
Har du svarat ja på dessa punkter kan du vara den vi söker.
Rena Linjer är ett städföretag som utför städtjänster åt privatpersoner & företag.
Vi söker för tillfället en vikare som kan boka in återkommande uppdrag för både kortare och längre tid.
Våra förväntningar på dig som arbetssökande är:
Att du tar dig tid att läsa platsannonsen
Att du är ansvarstagande & flexibel
Att du kan passa & hålla tiderVad kan du förvänta dig av oss:
Kollektivavtal
God kamratanda
Närvarande chefer/arbetsledare

När du mailar ditt cv till oss.
Lägg in profilbild -alltid trevligt att se ett ansikte
Skriv i vilken kommun du bor
Skriv in att du innehar B-körkort
Lägg till mobilnummer så att vi kan nå dig
För & efternamn
bifoga gärna en kort beskrivning om dig själv
kan du fler språk, skriv gärna vilka Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder en helhetslösning för både hemmet, föreningen och företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder. Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är beläg... Visa mer
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har funnits sedan 1989 och är ett etablerat företag som erbjuder en helhetslösning för både hemmet, föreningen och företaget. Vi erbjuder alla typer av städningar, fönsterputs och trädgårdstjänster till våra kunder.
Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu erfarna städare/lokalvårdare för våra nya uppdrag. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad grupp och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi är belägna i Tyresö men har uppdrag över hela Storstockholm.
Krav: Svenska eller Engelska. Tidigare erfarenhet från branschen. Körkort är inget krav, men meriterande.
Vi är måna om vår personal och har såklart kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Städare

Vi behöver glädjande nog utöka vår personalstyrka. Vi söker dig som har vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder. Du som person är ansvarsfull, plikttrogen och som kan passa tider. Vi söker dig som innehar B-körkort och behärskar svenska språket i tal och skrift. Företaget är beläget i Tyresö och våra arbetsdagar kan sträcka sig mellan kl 8,00 - 17,00 vilket gör att det är bra om du inte bor för långt bort. Vi utför arbete över större delen... Visa mer
Vi behöver glädjande nog utöka vår personalstyrka. Vi söker dig som har vana vid städyrket med hemstädning hos privata kunder. Du som person är ansvarsfull, plikttrogen och som kan passa tider. Vi söker dig som innehar B-körkort och behärskar svenska språket i tal och skrift. Företaget är beläget i Tyresö och våra arbetsdagar kan sträcka sig mellan kl 8,00 - 17,00 vilket gör att det är bra om du inte bor för långt bort. Vi utför arbete över större delen av Stockholm. Vi söker dig som kan boka in arbete med kort varsel men även dig som kan boka in återkommande arbetspass för längre tid. Vi utför hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputsning. Vår personal har arbetskläder och tillgång till företagsbil. Vi är kollektivavtalsanslutna. När du söker tjänsten är det önskvärt att du bifogar en bild på dig själv samt skriver vart du bor, i vilken kommun och ett telefonnummer vi kan nå dig på. Vi vill även att du skriver om du innehar körkort för manuell eller automatväxlad bil. I det personliga brevet kan du kort beskriva dig själv och erfarenheter av arbetslivet, intressen osv . Vi kommer att besvara de ansökningar som motsvarar våra krav och önskemål. I senare skede kan utdrag ur polisregistret begäras att du uppvisar. varmt välkommen med ditt Cv & personliga brev. Visa mindre

Lokalvårdare till Tyresö kommun

Ansök    Apr 28    Tyresö kommun    Städare/Lokalvårdare
Vad vi gör och vill Nu behöver vi förstärkning till vårt härliga lokalvårdsteam i Tyresö och vi söker därför dig som är positiv, serviceinriktad och grym på att städa. Idag så är vi 17 stycken lokalvårdare som älskar att hålla rent och vi utför varje städmoment med stort engagemang och stolthet. Målet för oss är att leverera en hög städkvalitet med modern teknik och skapa trivsel, för alla som nyttjar kommunens lokaler. Om tjänsten I uppdraget som loka... Visa mer
Vad vi gör och vill
Nu behöver vi förstärkning till vårt härliga lokalvårdsteam i Tyresö och vi söker därför dig som är positiv, serviceinriktad och grym på att städa.

Idag så är vi 17 stycken lokalvårdare som älskar att hålla rent och vi utför varje städmoment med stort engagemang och stolthet. Målet för oss är att leverera en hög städkvalitet med modern teknik och skapa trivsel, för alla som nyttjar kommunens lokaler.

Om tjänsten
I uppdraget som lokalvårdare så ingår det både daglig städning, samt storstädsmoment löpande under hela året. I arbetsuppgifterna ingår det också:

- Egenkontroller och kvalitetssäkringar av ditt eget städområde
- Inventering och beställning av lokalvårdsartiklar
- Visst arbetsmiljöarbete
- Arbeta med lokalvårdsenhetens uppsatta mål
- Hantera olika skurmaskiner och highspeedmaskinerDet är ett flertal tjänster som ska tillsättas med tillträde i augusti 2021. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med varierande omfattning. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vem är du?
Det är meriterande om du som söker denna tjänst har utbildning inom PRYL, SRY eller annan likvärdig städutbildning. Vi sätter stort värde på att du har ett genuint intresse av lokalvård och att du gillar att ge service. Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet av tidigare lokalvårdsarbete.

Då det ingår att du bland annat ska kunna läsa och utföra städning efter våra städinstruktioner så behöver du kunna behärska svenska i tal och skrift.

Som person är du flexibel, serviceinriktad och självgående. Vi ser också att du är kvalitetsmedveten och ansvarstagande.Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 16 maj 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via telefon:

Enhetschef: Jenny Skoog, 08-578 296 61

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Extra städpersonal

Lönetyp: timlön Städare/Lokalvårdare Kommun: Stockholm/Tyresö Extra städpersonal, tim anställning Krav: B-körkort Vi är ett växande städföretag som söker noggrann och ansvarsfull städpersonal. Tjänsten innefattar uppdrag så som storstädning, flyttstädning, visningsstädning samt veckostädning hos fasta kunder. Vi söker dig som innehar B-körkort, behärskar svenska språket väl och är social, utåtriktad samt punktlig. Vi söker dig som är flexibel och kan... Visa mer
Lönetyp: timlön


Städare/Lokalvårdare Kommun: Stockholm/Tyresö
Extra städpersonal, tim anställning
Krav: B-körkort
Vi är ett växande städföretag som söker noggrann och ansvarsfull städpersonal.
Tjänsten innefattar uppdrag så som storstädning, flyttstädning, visningsstädning samt veckostädning hos fasta kunder.
Vi söker dig som innehar B-körkort, behärskar svenska språket väl och är social, utåtriktad samt punktlig.
Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel men även boka in återkommande arbetspass.
Är du den vi söker kommer du att få arbeta tillsammans med en erfaren städledare tills du känner dig trygg och kan arbeta mer självständigt.
Krav på dig som sökande:
Erfarenhet inom hemstädning
Tala och förstå svenska
B-körkort
Kunna ta dig runt om i Stockholm med kommunaltrafik.
Kunna arbeta i hem där det finns husdjur som exempelvis hund och katt.

Meriterande:


Att läsa platsannonsen, för att se om kraven uppfylls.


Erfarenhet inom fönsterputs är en fördel, men inget krav.
Cv med profilbild
Kort beskrivning om vem du är som person Visa mindre

Städerskor

Lindalens Städ och tilläggstjänster är en arbetsplats som sätter människan i fokus. Vi vill att medarbetarna ska må bra och trivas lika mycket som våra kunder, den balansen är vårt signum och framgångskoncept. Vi har funnit i Tyresö sedan 1989 och erbjuder tjänster inom hemtjänst, alla typer av städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, gräsklippning och snöskottning i hela Stockholm. Nu söker vi personer som vill ingå i vårt glada städteam och som gillar att... Visa mer
Lindalens Städ och tilläggstjänster är en arbetsplats som sätter människan i fokus. Vi vill att medarbetarna ska må bra och trivas lika mycket som våra kunder, den balansen är vårt signum och framgångskoncept. Vi har funnit i Tyresö sedan 1989 och erbjuder tjänster inom hemtjänst, alla typer av städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, gräsklippning och snöskottning i hela Stockholm. Nu söker vi personer som vill ingå i vårt glada städteam och som gillar att städa och har ett extra öga för detaljer. Vi söker dig som är noggrann och effektiv i ditt arbete och gillar att arbeta både ensam och i team. En stor fördel om du har städvana från hotellstädning sedan tidigare.
Vi söker nu 10 personer för kortare uppdrag.
Vi är ett företag som prioriterar arbetsmiljön högt, vi vill ha det roligt på jobbet samtidigt som man tar ett stort ansvar och gör ett bra jobb. Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

Krav Behärska svenska språket i tal och skrift B-körkort Läs annonsen innan Cv skickas in Vi är ett växande städföretag i Tyresö som söker ytterligare en flexibel, ansvarsfull och noggrann person till vårt team. Vi söker dig som innehar B-körkort och behärskar svenska språket i tal och skrift, är social, utåtriktad samt punktlig. Vi söker dig som har erfarenhet av städyrket Har du inte erfarenhet men är intresserad och vill lära dig så skriv det i dit... Visa mer
Krav
Behärska svenska språket i tal och skrift
B-körkort
Läs annonsen innan Cv skickas inVi är ett växande städföretag i Tyresö som söker ytterligare en flexibel, ansvarsfull och noggrann person till vårt team.
Vi söker dig som innehar B-körkort och behärskar svenska språket i tal och skrift, är social, utåtriktad samt punktlig.
Vi söker dig som har erfarenhet av städyrket
Har du inte erfarenhet men är intresserad och vill lära dig så skriv det i ditt cv.
Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel men även boka in återkommande arbetspass.
Tjänsten innefattar uppdrag så som storstädning, hemstädning, flyttstädning, visningsstädning samt veckostädning hos fasta kunder.
Är du den vi söker kommer du att få arbeta tillsammans med en erfaren städledare tills du känner dig trygg och kan arbeta mer självständigt.
Arbetstiden kan vara något varierande så en fördel är att du inte bor för långt ifrån Tyresö.
Tjänsten kan leda till fast anställning i framtiden.
Vad händer nu?
Stämmer det här in på dig och att du har läst annonsen noga.
Vill vi gärna att du skickar in ditt Cv där du:
Berättar lite om dig själv och dina erfarenheter.
Skriv in i ditt Cv om du har körkort och språkkunskaper.
Lägg till en profilbild på ditt Cv.
Lägg till mobilnummer där vi kan nå dig på. Visa mindre

Extra städpersonal

Lönetyp: timlön Städare/Lokalvårdare Kommun: Stockholm/Tyresö Extra städpersonal, tim anställning/vikarie Vi är ett växande städföretag hemmahörande i Tyresö, vi är även kollektivavtalsanslutna. Vi söker noggrann och ansvarsfull städpersonal Tjänsten innefattar uppdrag så som; -storstädning, -flyttstädning -visningsstädning -samt veckostädning hos fasta kunder. Vi söker dig som; -Behärskar svenska språket i tal och skrift -Är social, utåtrikta... Visa mer
Lönetyp: timlön


Städare/Lokalvårdare Kommun: Stockholm/Tyresö
Extra städpersonal, tim anställning/vikarie


Vi är ett växande städföretag hemmahörande i Tyresö, vi är även kollektivavtalsanslutna.


Vi söker noggrann och ansvarsfull städpersonal
Tjänsten innefattar uppdrag så som;
-storstädning,
-flyttstädning
-visningsstädning
-samt veckostädning hos fasta kunder.


Vi söker dig som;
-Behärskar svenska språket i tal och skrift
-Är social, utåtriktad samt punktlig
-Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
-Kan boka in återkommande arbetspass.


Är du den vi söker kommer du att få arbeta tillsammans med en erfaren personal tills du känner dig trygg och kan arbeta mer självständigt.


Stämmer våra krav in på dig, mejla ditt cv med profilbild till oss.
Krav på dig som sökande:
Erfarenhet inom hemstädning
Tala och förstå svenska språket väl
B-körkort
Kunna ta dig runt om i Stockholm med kommunaltrafik.
Kunna arbeta i hem där det finns husdjur som exempelvis hund och katt.
Inte vara allergisk mot något som vanligtvis förekommer i ett hem så som rengöringsmedel mm
CV med profilbildMeriterande:
Erfarenhet inom fönsterputs är en fördel, men inget krav.
Cv med profilbild Visa mindre

Vi söker seniora hemstädare/lokalvårdare i Tyresö. Är du den vi söker?

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.
FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag fyra år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!
För oss är nöjda kunder och medarbetare i fokus . Därför söker vi dig som är noggrann, punktlig, social och tycker det är fantastiskt att kunna göra skillnad genom att städa och göra fint. För oss är kommunikation och lyhördhet en stor del av uppdraget vilket gör att du måste kunna tala mycket god svenska. Vi har en god gemenskap på arbetsplatsen och ser att du är en person som ser relationsskapande som viktigt. Det är önskvärt att du innehar bilkörkort. Vi har många kunder som behöver din hjälp för att få vardagen mer trivsam! Våra kunder är företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och organisationer. Arbetsuppgifterna består av allt från vardaglig veckostäd hos privatpersoner till trappstäd hos bostadsrättsföreningar, samt kontorstäd på företag. Det är ett varierande uppdrag , där du ges möjlighet att verkligen göra stor social och naturligtvis ren skillnad hemma hos våra kunder, samt att du kan arbeta enskilt och i team. Vi ger våra kunder kontinuitet, dvs samma medarbetare varje gång, vilket innebär relationsskapande på hög nivå. Detta uppskattas både av våra medarbetare och våra kunder.
Det gillar vi!


Vi ser det som en fördel att du kan hantera mobiltelefon och/ eller dator då vi använder oss av digitalt rapporteringssystem.


Din insats gör våra kunders vardag både trivsammare och enklare och mycket uppskattning utlovas! Hos oss arbetar du för att du vill och kan ! Visa mindre

Husfru / köksassistent på Tyresö Slottskrog

Det finns flera anledningar att investera i professionell städning. Arbetsplatsen och dess lokaler är en mycket viktig del av verksamhetens ansikte utåt och där kan du hjälpa oss! Det är även viktigt att personalen har en ren och trivsam miljö att jobba i. För att söka tjänsten MÅSTE du ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ha minst 3 års erfarenhet från liknande arbete. Uppfyller du ej dessa kriterier ber vi dig avstå från att sä... Visa mer
Det finns flera anledningar att investera i professionell städning.


Arbetsplatsen och dess lokaler är en mycket viktig del av verksamhetens ansikte utåt och där kan du hjälpa oss! Det är även viktigt att personalen har en ren och trivsam miljö att jobba i.


För att söka tjänsten MÅSTE du ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, ha minst 3 års erfarenhet från liknande arbete. Uppfyller du ej dessa kriterier ber vi dig avstå från att sända din ansökan.


Om rollen
Nu söker vi en person som ska ta hand om våra vackra lokaler på Tyresö Slottskrog samt assistera köket vid behov som köksnisse på timmar.


Du ska vara erfaren städande husfru samt köksnisse. Är du flexibel och kan tänka dig att arbeta på våra andra anläggningar kan vi eventuellt erbjuda dig mer timmar.


Huvudsakliga arbetsuppgifter är städning & disk. Du är med och bidrar till en helhetsupplevelse på alla våra ställen genom att hålla rent och snyggt. Du kan även få rycka in och arbeta med andra arbets-uppgifter vid behov som förberedelse i köket, duka till fester mm.


Våra lokaler:
Tyresö Slottskrog – krog & festvåning i Tyresö
Nacka Gourmet Catering – vårt catering kök i Järla Sjö
Lavalhallen – festvåning i Järla Sjö
Stora Henriksvik – sommarcafé och festvåning på Långholmen i city
Musikaliska - konserthus mitt i city


Din personlighet
Som person är du glad, positiv, organiserad och samarbetsvillig.
Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Att du kan arbeta i grupp och även individuellt utan problem att få jobbet gjort.
Att du kan arbeta över gränserna då vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna.
Att du är flexibel med arbetstider och arbetsplats då vi har 5 st lokaler/ställenKravprofil:
Mist 3 års erfarenhet av liknande arbete
Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
Körkort BVi erbjuder dig
En arbetsplats med varierande arbetstider och dagar
Ett gott samarbete med kollegor
Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss
En omväxlande arbetsplats där inget event är det andra likt
För bra arbetsinsatser kan detta spegla din lönAnsökan
Tillträde för tjänsten omgående
Tjänsten gäller alla dagar i veckan både dagar och kvällar förekommer.


Under vissa perioder kan vi behöva dig fler timmar som tex april-midsommar, sept & okt och mitten av november till ca 22 december då vi har julbord.


Har du frågor kring tjänsten eller vi söka kan du maila till [email protected].


Märkning på ansökan: Husfru / köksassistent


Vi behandlar bara ansökningar som uppfyller vår kravprofil och har fullständigt cv samt personligt brev.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

lokalvårdare / Städare

Ansök    Jun 16    Attenta AB    Städare/Lokalvårdare
En eller flera platser inom Stockholmsområdet med inriktning på kontor och fastighetsstädning. Du har tidigare jobbat med städning. Att du är självständig och noggrann. Har du någon form av yrkesutbildning inom städning såsom SRY, så är det meriterande. Detta är dock ej ett krav. Vi söker alla typer, det spelar ingen roll om du är studerande och bara söker efter något extra, eller vill jobba heltid. Städare / Lokalvårare sökes, Heltid / Deltid inom Stockh... Visa mer
En eller flera platser inom Stockholmsområdet med inriktning på kontor och fastighetsstädning. Du har tidigare jobbat med städning. Att du är självständig och noggrann. Har du någon form av yrkesutbildning inom städning såsom SRY, så är det meriterande. Detta är dock ej ett krav. Vi söker alla typer, det spelar ingen roll om du är studerande och bara söker efter något extra, eller vill jobba heltid.
Städare / Lokalvårare sökes, Heltid / Deltid inom Stockholmsområdet.

Gärna med SRY-bevis eller likanande,

Vad god och skicka ditt CV till : [email protected]. Visa mindre

Hemstäderska sökes!

Vi söker en städerska med god erfarenhet av hemstädning. Vi ser att du har en personlig och professionell relation till kunderna. Som person är du noggrann, ansvarstagande och ordningsam med en stor känsla för service. Vidare önskar vi en driven, engagerad person som kan ta egna initiativ och inte är rädd för att ta i där det behövs. Du ska kunna se det "lilla extra" och vara flexibel. Ett gott bemötande gentemot kund och att lyssna av vad kund önskar är e... Visa mer
Vi söker en städerska med god erfarenhet av hemstädning. Vi ser att du har en personlig och professionell relation till kunderna.
Som person är du noggrann, ansvarstagande och ordningsam med en stor känsla för service. Vidare önskar vi en driven, engagerad person som kan ta egna initiativ och inte är rädd för att ta i där det behövs.
Du ska kunna se det "lilla extra" och vara flexibel.
Ett gott bemötande gentemot kund och att lyssna av vad kund önskar är egenskaper som vi efterlyser.
Du kan kommunicera och uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Tjänsten är en behovs / timanställning med start omgående och tiderna är varierande. (Mellan 9-17)
Körkort önskvärt men ej krav.
Egen bil önskvärt.
Arbetsplats: Tyresö med omnejd.
Ansök senast den 10 juni. Visa mindre

Städare Lokalvårdare

#jobbjustnu Städvana erfarenhet minst 2 år Vi tvättar mattor och möbler Språk krav flyttade svenska Kunna arbeta med ansvar och självständig Körkort krav B Arbetstid 4 - 7 timmar om dan Bor i Tyresö eller närliggande kommun Arbetsplats arbete startas och avslutas i Tyresö,vi arbetar i Stockholm city. Visa mer
#jobbjustnu


Städvana erfarenhet minst 2 år
Vi tvättar mattor och möbler
Språk krav flyttade svenska
Kunna arbeta med ansvar och självständig
Körkort krav B
Arbetstid 4 - 7 timmar om dan
Bor i Tyresö eller närliggande kommun
Arbetsplats arbete startas och avslutas i Tyresö,vi arbetar i Stockholm city. Visa mindre

Hemhjälp/Hundvakt - Tyresö

Ansök    Jan 16    GOveteran    Städare/Lokalvårdare
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan v... Visa mer
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!

Detta
ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet.
GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via
Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och
10 i Norge.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra
oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan
våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på
slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en
annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och
lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet
redan vad vi talar om.Hundvakt/hemhjälp i Tyresö

Arbetsuppgifter
Du ska ta med hunden/hundarna på promenad i deras hemmiljö. Du ska mata hundarna. Göra dem sällskap i deras hemmiljö plus lite enklare städning, såsom torka golvet efter hundarna etc. beroende på kundens önskemål.

Kvalifikationer
Du pratar god Svenska och du har givetvis den fysik som krävs för att kunna ta med hundar på en promenad. 

Personliga egenskaper
Du är en lugn person och givetvis har du vana att umgås med hundar.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
bollmora gårdsväg

13543 Tyresö Visa mindre

Hemservice specialist till Tyresö

Ansök    Nov 27    Vardagsfrid AB    Städare/Lokalvårdare
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam i Tyresö! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserat sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För r... Visa mer
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam i Tyresö!

Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserat sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget.

Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål.

Vi söker nu flera kollegor till våra hemstädningskunder i Tyresö

Rollen som hemstädare:

- Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet.
- Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170 kvm
- Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma.
- Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka.
- Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17)
- Vi söker dig som vill arbeta deltid

Krav på dig som sökande:

Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem.- Du har grundläggande språkkunskaper i svenska.
- Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar.
- Du tycker om ordning och reda.
- Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning.
- Du är inte rädd för hundar eller katter.
- Du är inte allergisk mot husdjur eller damm.
- Du förekommer EJ i polisens belastningsregister.
- Meriterande om Du har körkort

Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Välkommen med din ansökan till jobb.vardagsfrid.se, senast 10 Dec 2019. Urval till intervjuer kommer att ske löpande till våra rekryteringsträffar.

Om du har frågor du kan gärna skicka mejl till : [email protected] Visa mindre

Städare / Lokalvårdare - Tyresö

Ansök    Dec 3    GOveteran    Städare/Lokalvårdare
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan v... Visa mer
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!

Detta
ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet.
GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via
Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och
10 i Norge.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra
oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan
våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på
slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en
annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och
lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet
redan vad vi talar om.-Lokalvård /städning hos privatpersoner i Tyresö

Kvalifikationer
-God svenska i tal och skrift
-Tidigare erfarenhet inom städning / lokalvård

Personliga egenskaper
-Serviceinriktad
-Noggrann
-Pålitlig
-Ansvarsfull

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Strandtorget 2

135 63 Tyresö Visa mindre

Extra städpersonal

Lönetyp:r timlön Städare/Lokalvårdare Kommun: Stockholm/Tyresö Extra personal, tim anställning Vi är ett växande städföretag som söker noggrann och ansvarsfull städpersonal. Tjänsten innefattar uppdrag så som storstädning, flyttstädning, visningsstädning samt veckostädning hos fasta kunder. Vi söker dig som behärskar svenska språket väl och är social, utåtriktad samt punktlig. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel men även boka i... Visa mer
Lönetyp:r timlön


Städare/Lokalvårdare Kommun: Stockholm/Tyresö
Extra personal, tim anställning
Vi är ett växande städföretag som söker noggrann och ansvarsfull städpersonal.
Tjänsten innefattar uppdrag så som storstädning, flyttstädning, visningsstädning samt veckostädning hos fasta kunder. Vi söker dig som behärskar svenska språket väl och är social, utåtriktad samt punktlig. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel men även boka in återkommande arbetspass. Är du den vi söker kommer du att få arbeta tillsammans med en erfaren städledare tills du känner dig trygg och kan arbeta mer självständigt.


Krav på dig som sökande:
Viss erfarenhet inom hemstädning.
Talar och förstår svenska eller engelska.
Kunna ta dig runt om i Stockholm med kommunaltrafik.
Kunna arbeta i hem där det finns husdjur som exempelvis hund och katt.
Inte vara allergisk mot något som vanligtvis förekommer i ett hem.Meriterande:
Körkort men inget krav.
Erfarenhet inom fönsterputs är en fördel, men inget krav. Visa mindre

Städare / Cleaner till område Tyresö , Stockholm

Ansök    Aug 5    Hemfrid    Städare/Lokalvårdare
Just nu söker vi fler städare i Tyresö, Stockholm Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Tyresö-området som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi finns även i Malmö, Göteborg, Linköping, Norrköping, Västerås och U... Visa mer
Just nu söker vi fler städare i Tyresö, Stockholm

Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Tyresö-området som vill jobba med städning.
Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi finns även i Malmö, Göteborg, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

Att städa i privata hem. Du kommer bland annat att damma, dammsuga, moppa, tvätta och stryka i Hemfrids kunders hus och lägenheter. Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 - 10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse.

Vi letar efter dig som

- Gillar att ge bra service
- Drivs av kvalitet och nöjda kunder
- Är ansvarstagande och engagerad
- Är noggrann och punktlig
- Har en positiv attityd
- Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Vi erbjuder

- En tillsvidareanställning på deltid på 75%
- Gratis mobilabonnemang
- Kollektivavtal och schyssta villkor
- Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
- Utbildning inom hemstädning
- Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals
- Härliga kollegor från hela världen
- Arbetstider är måndag-fredag mellan kl 8-17

Vill du bli en i vårt team? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

________________________________________________________________________________________

Cleaners to the area of Tyresö, Stockholm

We are presently looking for service minded cleaners to the area of Tyresö.Hemfrid is Sweden’s first and biggest supplier of domestic services. We offer cleaning in private homes, moving and nanny services as well as many other utilities, contributing to our customers’ every day flow.

Our offices are situated in Malmö, Gothenburg, Linköping, Norrköping, Västerås and Uppsala, while the main office is in Stockholm.
Job Summary


- Cleaning in customers’ homes (dusting, mopping, vacuum cleaning, ironing etc.)
- 5-10 regular customers every week

Requirements


- You are thorough, responsible and independent
- Motivated by delivering quality and customer satisfaction
- Responsible and punctual
- Positive attitude
- Basic spoken knowledge in Swedish or English

We Offer You


- Permanent part time position 75%
- Workweek: Monday to Friday, 8:00 am to 5:00 pm
- Collective agreement
- Free cellphone subscription
- Wellness grant
- Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance
- Training in home cleaning
- Swedish courses through our partnership with Swedish for Professionals

Come join us! Apply right now. Visa mindre

Städerskor

Lindalens Städ och tilläggstjänster är en arbetsplats som sätter människan i fokus. Vi vill att medarbetarna ska må bra och trivas lika mycket som våra kunder, den balansen är vårt signum och framgångskoncept. Vi har funnit i Tyresö sedan 1989 och erbjuder tjänster inom hemtjänst, alla typer av städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, gräsklippning och snöskottning. Nu söker vi personer som vill ingå i vårt glada städteam och som gillar att städa och har e... Visa mer
Lindalens Städ och tilläggstjänster är en arbetsplats som sätter människan i fokus. Vi vill att medarbetarna ska må bra och trivas lika mycket som våra kunder, den balansen är vårt signum och framgångskoncept. Vi har funnit i Tyresö sedan 1989 och erbjuder tjänster inom hemtjänst, alla typer av städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, gräsklippning och snöskottning. Nu söker vi personer som vill ingå i vårt glada städteam och som gillar att städa och har ett extra öga för detaljer. Vi söker dig som är noggrann och effektiv i ditt arbete och gillar att arbeta både ensam och i team. En stor fördel om du har städvana från hemstädningar sedan tidigare. B-körkort är ett krav. Du kommer att arbeta med städning hos företag och privatpersoner där du tillsammans med dina kollegor bidrar till att ge våra kunder ett fräscht och rent hem eller arbetsplats.Vi är ett företag som prioriterar arbetsmiljön högt, vi vill ha det roligt på jobbet samtidigt som man tar ett stort ansvar och gör ett bra jobb.Vi samlas på kontoret 7,45 och går igenom dagens arbete tillsammans och dagen avslutas även på kontoret. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Apr 26    Global Omsorg    Städare/Lokalvårdare
Global Omsorg söker just nu en lokalvårdare som kan arbeta med lokalvård i alla fastigheter som vi hyr till våra verksamheter. På Global Omsorg arbetar cirka 20 personer och nu söker vi förstärkning i teamet.Som lokalvårdare hos Global Omsorg kommer dina dagar att ägnas åt lägenhetsstädning samt kontorsstädning.Vi ser gärna att du har B-Körkort. Visa mer
Global Omsorg söker just nu en lokalvårdare som kan arbeta med lokalvård i alla fastigheter som vi hyr till våra verksamheter. På Global Omsorg arbetar cirka 20 personer och nu söker vi förstärkning i teamet.Som lokalvårdare hos Global Omsorg kommer dina dagar att ägnas åt lägenhetsstädning samt kontorsstädning.Vi ser gärna att du har B-Körkort. Visa mindre

lokalvårdare / Städare

Ansök    Apr 9    Attenta AB    Städare/Lokalvårdare
Städare / Lokalvårare sökes, Heltid / Deltid inom Stockholmsområdet. Gärna med SRY-bevis eller likanande, Vad god och skicka ditt CV till : [email protected]. Du har tidigare jobbat med städning. Att du är självständig och noggrann. Har du någon form av yrkesutbildning inom städning såsom SRY, så är det meriterande. Detta är dock ej ett krav. Vi söker alla typer, det spelar ingen roll om du är studerande och bara söker efter något extra, eller vill jobb... Visa mer
Städare / Lokalvårare sökes, Heltid / Deltid inom Stockholmsområdet.

Gärna med SRY-bevis eller likanande,

Vad god och skicka ditt CV till : [email protected].


Du har tidigare jobbat med städning. Att du är självständig och noggrann. Har du någon form av yrkesutbildning inom städning såsom SRY, så är det meriterande. Detta är dock ej ett krav. Vi söker alla typer, det spelar ingen roll om du är studerande och bara söker efter något extra, eller vill jobba heltid.


En eller flera platser inom Stockholmsområdet med inriktning på kontor och fastighetsstädning. Visa mindre