Lediga jobb som Naturbruk i Tyresö

Se lediga jobb som Naturbruk i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Anläggnings- och parkarbetare till ANLÄGGNINGSSAMFÄLLIGHETEN KRUSBODA

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning. Krav Körkort B och Hjullastarvana gärna snöröjning Ort Tyresö Yrke Anläggnings- och parkarbetare Du kommer att ingå i vårt arbetslag som består av fyra personer. Dina arbetsuppgifter är allmän skötsel och underhåll av markytor i vårt stora bostadsområde Krusboda. Vi söker dig som har kunskap och intresse för park och trädgårdsskötsel. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är ... Visa mer
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning.
Krav Körkort B och Hjullastarvana gärna snöröjning
Ort Tyresö
Yrke Anläggnings- och parkarbetare
Du kommer att ingå i vårt arbetslag som består av fyra personer. Dina
arbetsuppgifter är allmän skötsel och underhåll av markytor i vårt stora
bostadsområde Krusboda. Vi söker dig som har kunskap och intresse för park
och trädgårdsskötsel. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte
rädd att hugga i när det behövs. Tillsammans med arbetslaget ska du erbjuda
bra service och ett professionellt bemötande gentemot de boende. Under
vinterhalvåret ingår beredskap för snöröjning med hjullastare.

Arbetsbeskrivning i korthet:
Gräsklippning och trädgårdsarbete
Snö- och halkbekämpning
Trädfällning
Upprustning av lekplatser och torg

Om dig:
Vi söker dig som både kan jobba i grupp och arbeta självständigt. Du ska vara flexibel, självgående och serviceinriktad.
Du har erfarenhet av park och trädgårdsskötsel.

Krav
B-körkort
Hjullastarvana gärna snöröjning


Meriterande
Trädgårdsutbildning
Motorsågskort
Anläggningserfarenhet

Tillträdesdag enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-12-31
Maila till Alexsandra Willart på [email protected]


Välkommen med din ansökan!
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Nu söker vi en ny enhetschef för vår utemiljögrupp

Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu en ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta, är empatisk och vet hur man skapar trygga, trivsamma och hållbara utemiljöer. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter... Visa mer
Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu en ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta, är empatisk och vet hur man skapar trygga, trivsamma och hållbara utemiljöer.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke, samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.
Om uppdraget som enhetschef för utemiljögruppen
Som enhetschef för utemiljögruppen ansvarar du för skötsel och reparationer i utemiljö genom arbetsledning och samordning av teamets arbete. Du ser till att våra områden är rena, snygga och trygga. Ansvarar för årsplanering och medverkar i projekt och underhållsplanering. I rollen ingår även samordning och ansvar för vinterunderhåll och kontakt med entreprenörer. Löpande administrativt arbete som beställningar, attestering fakturor är också en del i ditt arbete. Dessutom att medverka vid hyresgästmöten.
I rollen som chef för vår utemiljö ser vi gärna att du har:
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning med inriktning mot trädgårdsanläggning.
Gärna påbyggnadsutbildning, KY-utbildning eller liknande med inriktning mot trädgård och/eller fastighet.
Minst tre års erfarenhet från liknande uppdrag.
Goda ledaregenskaper.
Erfarenhet av datasystem och goda kunskaper i Office-program.
B-körkort för manuell bil.
God förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom fastighetsförvaltning, trädgårdsskötsel och arbetsledning. Du har kunskap i lekplatsers utformning och planering av utemiljö. Du har även arbetat med park- och trädgårdsskötsel, trädgårdsanläggning och asfaltläggning och är van att arbete med trädgårdsmaskiner. Du har givetvis god datavana och vana att jobba i relevanta affärssystem. Du har arbetat med budget, uppföljning och övrig administration. Du är van att leda medarbetare och trivs att jobba i team. Du ser det som utvecklande att ha goda hyresgästkontakter och vill planera för en god utemiljö.


Om Tyresö Bostäder och våra värderingar
Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjlighet att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:
Dialog – vi lyssnar och återkopplar.
Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.
Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.
Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.
Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarna.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag .
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Bertil Ekvall Förvaltningschef, på telefon 08-682 61 93.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-chef, på telefon 08-682 61 32. Fackliga företrädare, Ann-sofie Persson, Vision, nås på telefon 08-682 61 61 och Kent Sundell, Fastighetsanställdas förbund, på telefon 08-6826153.
Varmt välkommen till oss på Tyresö Bostäder! Mer information om vår verksamhet hittar du på vår hemsida. Visa mindre

Arbetande Arbetsledare

Just nu söker vi?en arbetsledare inom trädgård, snöröjning och upprustning. Är du van att arbeta som arbetsledare? Har du en bakgrund inom trädgårdsarbete och/eller anläggning? Trivs du i en varierande roll och vill arbeta utomhus? Är du serviceminded och noggrann? Då vill vi höra mer om dig, ansök redan idag! I tjänsten som arbetsledare kommer du att ingå i en arbetsgrupp med fokus på utemiljö. Detta innebär att du i din roll som arbetsledare tar ansva... Visa mer
Just nu söker vi?en arbetsledare inom trädgård, snöröjning och upprustning.
Är du van att arbeta som arbetsledare? Har du en bakgrund inom trädgårdsarbete och/eller anläggning? Trivs du i en varierande roll och vill arbeta utomhus? Är du serviceminded och noggrann?
Då vill vi höra mer om dig, ansök redan idag!
I tjänsten som arbetsledare kommer du att ingå i en arbetsgrupp med fokus på utemiljö. Detta innebär att du i din roll som arbetsledare tar ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp, vilket främst består av skötsel av trädgård- och grönytor men. Du ansvarar för att det är ordning och reda inom ditt ansvarsområde. I ditt arbete ingår ett nära samarbete med styrelsen, boenden i området, tjänsteleverantörer och andra aktörer. Arbetet är varierande och passar dig som trivs med fysiskt arbete och som har vilja och engagemang att ge professionell service.
För att lyckas i denna roll har/är du:
· Erfarenhet av arbetsledning eller relevant utbildning inom området
· Förmåga att se kundens behov och avhjälpa problem innan de uppstår
· Noggrann, serviceinriktad och ta ansvar för dina uppgifter
· God vana av snöröjning, körning med hjullastare, maskinsandsopning
· Gärna erfarenhet av plattläggning och snickeri
· Uppmärksam på problem som behöver åtgärdas i området
· Goda kunskaper av svenska i tal och skrift
Rollen kräver att du har B-körkort. Det är meriterande att ha giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, exempelvis motorsåg och hjullastare.
Om företaget
Anläggningssamfälligheten Krusboda, (ASK) är en samfällighet som har till uppgift att genomföra tillsyn, skötsel, reparation, underhåll och drift av vårt gemensamma område, Krusboda. Alla fastighetsägare (1386 radhus, villor och lägenheter) i Krusboda är medlemmar i ASK och äger andelar i samfälligheten. Området omfattar totalt 80 ha med bland annat fyra fotbollsplaner, en utomhuspool och ett stort antal torg och lekplatser.
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
· Daglig planering och arbetsledning
· Personalansvar med stöttning från styrelsen
· Ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, beskärning
· Upprustning av torg och lekplatser
· Utföra enklare reparationer och underhåll
· Underhåll av maskiner.
· Snöröjning och halkbekämpning
Övrig information
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning.
Start: Omgående.
Placering: Krusboda, Tyresö
Välkommen med din ansökan till Alexsandra Willart, [email protected]
Rekryteringen sker löpande. Visa mindre

Trädgårdsmästare

Vi på VGP trädgård söker nu ytterligare en medarbetare till vårt härliga gäng! VI utför det mesta inom trädgårdsanläggning och skötsel, plantering samt snöröjning. Vi arbetar åt både företag, föreningar och privatpersoner. Vi utgår ifrån Tyresö men arbetar i hela Stockholm med omnejd. Vi utför vinterunderhåll med jour under vinterhalvåret i form av plogning och handskottning. Under våren arbetar vi mycket med sandupptagning och beskärning. Sommarhalvåret ... Visa mer
Vi på VGP trädgård söker nu ytterligare en medarbetare till vårt härliga gäng!
VI utför det mesta inom trädgårdsanläggning och skötsel, plantering samt snöröjning. Vi arbetar åt både företag, föreningar och privatpersoner. Vi utgår ifrån Tyresö men arbetar i hela Stockholm med omnejd.
Vi utför vinterunderhåll med jour under vinterhalvåret i form av plogning och handskottning. Under våren arbetar vi mycket med sandupptagning och beskärning. Sommarhalvåret är det fokus på trädgårdsunderhåll. Under hösten blir det åter fokus på beskärning och mycket nyplanteringar.


Vi söker dig som:
Har en trädgårdsutbildning eller minst tre års yrkeserfarenhet
Krav på B-körkort, meriterande om du har förarbevis för hjullastare eller grävmaskin
Observera att vi endast söker efter dig som uppfyller de efterfrågade kraven.


Vi rekryterar löpande!
Skicka in din ansökan till: [email protected]


OBS! Märk din ansökan med: JOBB trädgårdsmästare Visa mindre

Parkarbetare till park- och naturvårdsenheten

Vad vi gör  Park- och naturvårdsenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten består av parkarbetare och naturvårdare, trädgårdsmästare, enhetschef, arbetsledare, gruppledare och en landskapsarkitekt. Vi tar hand om park-och grönområden, torgytor, naturområden, reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 17 medarbetare som är engagerade i att ska... Visa mer
Vad vi gör 
Park- och naturvårdsenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen.

Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten består av parkarbetare och naturvårdare, trädgårdsmästare, enhetschef, arbetsledare, gruppledare och en landskapsarkitekt. Vi tar hand om park-och grönområden, torgytor, naturområden, reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 17 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som parkarbetare kommer du att utföra löpande skötsel och tillsyn av parker, torg, promenadstråk och naturområden i kommunen.

Det omfattar skötsel av planteringar, gräsytor, buskar, lekplatser, häckar, träd och hårdgjorda ytor, sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma.

Visst schemalagt helgarbete kan förekomma. Vi arbetar måndag till torsdag, från kl. 06:30 till kl. 16:00 och fredagar från kl. 06:30 till 13:00. Under vintern kan du välja att ingå i vinterberedskap, vilket innebär att du ska kunna jobba dag, kvällar och helger enligt schemaläggning.

Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde höst 2023.

Vi har kollektivavtal med Kommunal. Du kommer att ha en fast lön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. B-körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna ta dig runt i områdena med bil. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi arbetar i systemet Artvise via mobil, läsplatta eller dator där vi besvarar synpunkter från kommuninvånarna. En god datorvana är meritererande för uppgiften.

Som person så är du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du kan se helheten men även detaljerna i arbetet. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande:

- yrkesvana inom park- och naturvård såsom ogräsrensning, beskärning, lövupptagning, planteringar osv


- utbildning Arbete på väg 1 2Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef Jenny Strand, [email protected] ,08-578 283 31

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Engagerad trädgårdsarbetare under sommaren med möjlighet till förlängning

Är du engagerad, driven och gillar att arbeta utomhus med trädgård och skötsel? Då har du kommit helt rätt! Nu söker vår kund en ny trädgårdsarbetare in till deras glada team i Tyresö, söder om Stockholm. Du kommer att jobba med ett gäng duktiga och ödmjuka kollegor som gillar att arbeta med kroppen utomhus och hålla trädgårdar och parker fina och rena, här lägger kunden stor vikt av personligt engagemang. Vi söker alltså en positiv och driven trädgårdsar... Visa mer
Är du engagerad, driven och gillar att arbeta utomhus med trädgård och skötsel? Då har du kommit helt rätt!
Nu söker vår kund en ny trädgårdsarbetare in till deras glada team i Tyresö, söder om Stockholm. Du kommer att jobba med ett gäng duktiga och ödmjuka kollegor som gillar att arbeta med kroppen utomhus och hålla trädgårdar och parker fina och rena, här lägger kunden stor vikt av personligt engagemang.
Vi söker alltså en positiv och driven trädgårdsarbetare som gärna har erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Du kommer ingå i ett team på 6-8 personer och tycka om att samarbeta och samtidigt inte ha problem med att jobba självständigt. I rollen kommer du primärt arbeta med skötseln omkring bostadshus i Tyresö kommun, söder om Stockholm. Dina dagliga uppgifter kommer bestå av skötsel av redan planterade markytor. Du kommer bland annat ha ansvaret för ogräsrensning, bevattning, gräsklippning, renhållning av trädgårdar etc.
Krav:
Prata och förstå svenska
B-Körkort
Erfarenhet av trädgårdsarbete eller liknande jobb.

Meriterande:
Trädgårdsutbildning

Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via länken (ej via mail), inkludera CV och personligt brev.
Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Janmicks.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Liselotte Lööf Entreprenad söker en Arbetsledare

LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling. Om rollen Vi behöver nu förstärka vår arbetsledning med en ny kollega. Du ko... Visa mer
LL Bolagen är en företagsgrupp som erbjuder sina kunder miljö- och kostnadseffektiva lösningar inom huvudområdena avfallshantering och återvinning, drift och underhåll av markanläggningar, vinterunderhåll, lättare anläggningsarbeten, fastighetsunderhåll samt sanering. Koncernen befinner sig i en intressant fas med offensiva ambitioner för en fortsatt stark tillväxt och utveckling.
Om rollen
Vi behöver nu förstärka vår arbetsledning med en ny kollega. Du kommer med utgångspunkt från våra kunders krav/förväntningar planera samt följa upp det dagliga arbetet inom ramen för uppsatta mål och riktlinjer.
Du får en spännande, viktig och varierad roll där mycket av din tid kommer läggas på att ansvara för administrationen och rapporteringen kring projekt och kunder.
Du kommer till en prestigelös och entreprenöriell företagsgrupp med en härlig vi känsla.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Samarbete med andra arbetsledare och koordinera verksamhetens löpande arbete.
· Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
· Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen.
· Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom LL bolagen såväl som med underleverantörer för att lösa uppdraget.
· Uppföljning och framtagning av statistik
· Efterlevnadskontroll gällande kundavtal
· Deltar i driftmöten för verksamhetens framdrift och egenkontroll.
· Vara med i koncernens strategiska arbete med affärsutveckling, utveckling av nya tjänster och produkter, och digitala lösningar.
Din profil
Vill du vara med och ta ansvar för vår framtid i branschen som gör skillnad. Då har du kommit rätt!
Du ska trivas med att ha ett omväxlande arbete inomhus likväl som utomhus. Du är självgående och ansvarstagande. Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster stor vikt vid ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt där du gillar att vara spindeln i nätet.
Dina kvalifikationer och meriter
Det förekommer daglig kontakt med våra kunder så goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
B-körkort är ett krav.
Du är datakunnig i Officepaket. Erfarenhet av kvalitets- och/eller miljöarbete enligt ISO 9001, 14001 och 45001 är meriterande.


Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst som passar dig?
Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till [email protected] snarast möjligt men senast den 6 juni 2023.
Intervjuer sker löpande. Anställningen kommer börja enligt överenskommelse.
Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Gilbert Storm, [email protected] Du kan även vända dig till Sofia Kindström, HR-chef, [email protected]. Visa mindre

Nu söker vi en ny enhetschef för vår utemiljögrupp

Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta och som är socialt kompetent, empatisk och som vet hur man skapar hållbara utemiljöer. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägen... Visa mer
Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta och som är socialt kompetent, empatisk och som vet hur man skapar hållbara utemiljöer.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke, samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.
Om uppdraget som enhetschef för utemiljögruppen
Som enhetschef för utemiljögruppen ansvarar du för skötsel och reparationer i utemiljö genom arbetsledning och samordning av teamets arbete. Du ser till att våra områden är rena, snygga och trygga. Ansvarar för årsplanering och medverkar i projekt och underhålls­planering. I rollen igår även samordning och ansvar för vinterunderhåll och kontakt med entreprenörer. Löpande administrativt arbete som beställningar, attestering av fakturor är också en del i ditt arbete. Dessutom att medverka vid hyresgästmöten.
Kanske arbetar du idag med utemiljö och känner att du är redo för nästa steg i karriären och få leda en personalgrupp?
I rollen som chef för vår utemiljö ser vi gärna att du har:
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning med inriktning mot trädgårdsanläggning
Gärna påbyggnadsutbildning, KY-utbildning eller liknande med inriktning mot trädgård och/eller fastighet
Minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag
Goda ledaregenskaper
Erfarenhet av datasystem och goda kunskaper i Office-program.
B-körkort för manuell bil.
God förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet inom inom fastighetsförvaltning, trädgårdsskötsel och arbetsledning. Du har kunskap i lekplatsers utformning och säkerhet samt planering av utemiljö. Du har även arbetat med park- och trädgårdsskötsel, trädgårdsanläggning och asfaltläggning och är van att arbete med trädgårdsmaskiner. Du har arbetat med budget, uppföljning och övrig administration. Du är van att leda personal och trivs att jobba i och leda team. Du ser det som utvecklande att värna om våra hyresgästkontakter och vill planera för en god, trygg och hållbar utemiljö.
Om Tyresö Bostäder och våra värderingar
Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:
Dialog – vi lyssnar och återkopplar.
Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.
Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.
Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.
Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarnaTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Ronny Mofalk, Enhetschef utemiljö, på telefon 08-682 61 60.
Rekryteringen sker i samarbete med Tove Öjes på Itfokus. Visa mindre

Engagerad trädgårdsarbetare under sommaren, chans till förlängning

Är du engagerad, driven och gillar att arbeta utomhus med trädgård och skötsel? Då har du kommit helt rätt! Nu söker vår kund en ny trädgårdsarbetare in till deras glada team i Tyresö, söder om Stockholm. Du kommer att jobba med ett gäng duktiga och ödmjuka kollegor som gillar att arbeta med kroppen utomhus och hålla trädgårdar och parker fina och rena, här lägger kunden stor vikt av personligt engagemang.  Vi söker alltså en positiv och driven trädgårdsar... Visa mer
Är du engagerad, driven och gillar att arbeta utomhus med trädgård och skötsel? Då har du kommit helt rätt!
Nu söker vår kund en ny trädgårdsarbetare in till deras glada team i Tyresö, söder om Stockholm. Du kommer att jobba med ett gäng duktiga och ödmjuka kollegor som gillar att arbeta med kroppen utomhus och hålla trädgårdar och parker fina och rena, här lägger kunden stor vikt av personligt engagemang. 
Vi söker alltså en positiv och driven trädgårdsarbetare som gärna har erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. Du kommer ingå i ett team på 6-8 personer och tycka om att samarbeta och samtidigt inte ha problem med att jobba självständigt. I rollen kommer du primärt arbeta med skötseln omkring bostadshus i Tyresö kommun, söder om Stockholm. Dina dagliga uppgifter kommer bestå av skötsel av redan planterade markytor. Du kommer bland annat ha ansvaret för ogräsrensning, bevattning, gräsklippning, renhållning av trädgårdar etc. 
Krav:
Prata och förstå svenska 
B-Körkort
Erfarenhet av trädgårdsarbete eller liknande jobb.
Meriterande: Trädgårdsutbildning 

Låter detta intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via länken (ej via mail), inkludera CV och personligt brev.
Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Janmicks.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se. Visa mindre

Tyresö kommun söker en parkarbetare

Vad vi gör och vill Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utma... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Vi arbetar fokuserat med implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten består av parkarbetare och naturvårdare, trädgårdsmästare, enhetschef, arbetsledare, gruppledare och en landskapsarkitekt. Vi tar hand om park-och grönområden, torgytor, naturområden, reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 17 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren parkarbetare med inriktning park och grönyteskötsel.

I arbetet ingår löpande skötsel och tillsyn av parker, torg, promenadstråk och naturområden i Kommunen.

Det omfattar skötsel av planteringar, gräsytor, buskar, lekplatser, häckar, träd och hårdgjorda ytor, sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma. Visst schemalagt helgarbete kan förekomma. Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde våren 2023.

Vi arbetar måndag till torsdag, från kl. 06:30 till kl. 16:00 och fredagar från kl. 06:30 till 13:00. Under vintern kan du välja att ingå i vinterberedskap, vilket innebär att du ska kunna jobba dag, kvällar och helger enligt schemaläggning.

Vi har kollektivavtal med Kommunal. Du kommer att ha en fast lön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi ser gärna även sökande med längre trädgårdsutbildning. Du ska ha god växtkännedom och erfarenhet då du kommer arbetar med perennplanteringar samt plantering och skötsel av vår-, sommar- och höstblommor. Erfarenhet och utbildning för motorsåg och röjsåg är meriterande. B-körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna ta dig runt i områdena med bil.

Du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi arbetar med systemet Artvise där vi via mobil, läsplatta eller dator bearbetar synpunkter från kommuninvånarna. En god datorvana är meritererande för uppgiften.

Som person så är du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du kan se helheten men även detaljerna i arbetet. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande
• yrkesvana inom park- och naturvård såsom trädfällning, beskärning, perenner, planteringar osv
• körkort för motorsåg AB och röjsåg
• utbildning Arbete på väg 1 2

Välkommen med din ansökan

Kan det här vara tjänsten för dig? Ansök redan idag! Välkommen med din ansökan, senast 13 april 2023.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon:
Enhetschef: Esther Östin, telefon: 08-578 298 68, mejl: [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Nu söker vi en ny enhetschef för vår utemiljögrupp

Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta och som är socialt kompetent, empatisk och som vet hur man skapar hållbara utemiljöer. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägen... Visa mer
Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta och som är socialt kompetent, empatisk och som vet hur man skapar hållbara utemiljöer.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke, samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.
Om uppdraget som enhetschef för utemiljögruppen
Som enhetschef för utemiljögruppen ansvarar du för skötsel och reparationer i utemiljö genom arbetsledning och samordning av teamets arbete. Du ser till att våra områden är rena, snygga och trygga. Ansvarar för årsplanering och medverkar i projekt och underhålls­planering. I rollen igår även samordning och ansvar för vinterunderhåll och kontakt med entreprenörer. Löpande administrativt arbete som beställningar, attestering av fakturor är också en del i ditt arbete. Dessutom att medverka vid hyresgästmöten.
I rollen som chef för vår utemiljö ser vi gärna att du har:
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning med inriktning mot trädgårdsanläggning
Gärna påbyggnadsutbildning, KY-utbildning eller liknande med inriktning mot trädgård och/eller fastighet
Minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag
Goda ledaregenskaper
Erfarenhet av datasystem och goda kunskaper i Office-program.
B-körkort för manuell bil.
God förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom fastighetsförvaltning, trädgårdsskötsel och arbetsledning. Du har kunskap i lekplatsers utformning och säkerhet samt planering av utemiljö. Du har även arbetat med park- och trädgårdsskötsel, trädgårdsanläggning och asfaltläggning och är van att arbete med trädgårdsmaskiner. Du har arbetat med budget, uppföljning och övrig administration. Du är van att leda personal och trivs att jobba i och leda team. Du ser det som utvecklande att värna om våra hyresgästkontakter och vill planera för en god, trygg och hållbar utemiljö.
Om Tyresö Bostäder och våra värderingar
Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:
Dialog – vi lyssnar och återkopplar.
Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.
Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.
Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.
Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarnaTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Ronny Mofalk, Enhetschef utemiljö, på telefon 08-682 61 60.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-chef, på telefon 08-682 61 32. Fackliga företrädare, Ann-Sofie Persson, Vision, nås på telefon 08-682 61 61 och Rolf Sundell, Fastighetsanställdas förbund, på telefon 08-682 61 08. Visa mindre

Nu söker vi en ny enhetschef för vår utemiljögrupp

Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta och som är socialt kompetent, empatisk och som vet hur man skapar hållbara utemiljöer. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägen... Visa mer
Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu ny enhetschef för vår utemiljögrupp. Vi söker dig som är en naturlig ledare med god förmåga att samarbeta och som är socialt kompetent, empatisk och som vet hur man skapar hållbara utemiljöer.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 500 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke, samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.
Om uppdraget som enhetschef för utemiljögruppen
Som enhetschef för utemiljögruppen ansvarar du för skötsel och reparationer i utemiljö genom arbetsledning och samordning av teamets arbete. Du ser till att våra områden är rena, snygga och trygga. Ansvarar för årsplanering och medverkar i projekt och underhålls­planering. I rollen igår även samordning och ansvar för vinterunderhåll och kontakt med entreprenörer. Löpande administrativt arbete som beställningar, attestering av fakturor är också en del i ditt arbete. Dessutom att medverka vid hyresgästmöten.
I rollen som chef för vår utemiljö ser vi gärna att du har:
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning med inriktning mot trädgårdsanläggning
Gärna påbyggnadsutbildning, KY-utbildning eller liknande med inriktning mot trädgård och/eller fastighet
Minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag
Goda ledaregenskaper
Erfarenhet av datasystem och goda kunskaper i Office-program.
B-körkort för manuell bil.
God förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom fastighetsförvaltning, trädgårdsskötsel och arbetsledning. Du har kunskap i lekplatsers utformning och säkerhet samt planering av utemiljö. Du har även arbetat med park- och trädgårdsskötsel, trädgårdsanläggning och asfaltläggning och är van att arbete med trädgårdsmaskiner. Du har arbetat med budget, uppföljning och övrig administration. Du är van att leda personal och trivs att jobba i och leda team. Du ser det som utvecklande att värna om våra hyresgästkontakter och vill planera för en god, trygg och hållbar utemiljö.
Om Tyresö Bostäder och våra värderingar
Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna. Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:
Dialog – vi lyssnar och återkopplar.
Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.
Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.
Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.
Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarnaTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Ronny Mofalk, Enhetschef utemiljö, på telefon 08-682 61 60.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-chef, på telefon 08-682 61 32. Fackliga företrädare, Ann-Sofie Persson, Vision, nås på telefon 08-682 61 61 och Rolf Sundell, Fastighetsanställdas förbund, på telefon 08-682 61 08. Visa mindre

Arbetsledare utemiljöenheten

Vad vi gör och vill Tyresö Kommun jobbar aktivt med att forma en modern organisation som snabbt kan möta uppkomna utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Utemiljöenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och Infrastrukturavdelningen. Vi sköter och underhåller utemiljön på kommunens fastigheter sommar som vinter. Enheten består av parkarbetare, enhetschef, arbetsledare. Vi är sammanlagt 15 medarbetare som är engage... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö Kommun jobbar aktivt med att forma en modern organisation som snabbt kan möta uppkomna utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla.

Utemiljöenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och Infrastrukturavdelningen. Vi sköter och underhåller utemiljön på kommunens fastigheter sommar som vinter.

Enheten består av parkarbetare, enhetschef, arbetsledare. Vi är sammanlagt 15 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och lekvänliga grönmiljöer för våra stora och små invånare. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
Vi söker en arbetsledare till vår enhet, som sköter grönytor och vinterväghållning på skol- och förskolemark samt olika stödboenden. Du är en av två arbetsledare som planerar, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet som styrs av vårt intraprenadskontrakt med fastighetsenheten. Som arbetsledare arbetar du regelbunden i synpunkthanteringssystemet DeDu. Du är kunskapsresurs i utvecklingen och projektering av grönområden, trädgårdar och skolgårdar på fastighetsmark.

Arbetet innebär även att du deltar i regelbundna driftmöten med våra fastighetsförvaltare, som du ha ett väldigt nära samarbete med. Du har ett nära samarbete med andra verksamheter/enheter som tex park- och naturvårdsenheten, arbetsmarknadsenheten, gatu- och VA- enheten. Du leder olika projekt framåt och ser till att uppfylla våra ekonomiska mål.

Rollen som arbetsledare innebär ett stort eget ansvar, vilket också ger möjlighet att påverka och utvecklas i tjänsten.

Vem är du?
Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom arbetsledning och grönyteförvaltning liksom utbildning inom trädgårdsskötsel och -underhåll. Du har utbildning eller dokumenterade kunskaper inom arbetsmiljö och värderar en säker arbetsplats högt.

Du ska ha minst 3 års erfarenhet av arbetsledning. Du bör även ha erfarenhet av att använda de flesta vanligt förekommande trädgårdsmaskiner och handredskap. Du innehar väldokumenterade växtkunskaper.

Du innehar praktiska kunskaper inom trädgårdsskötsel och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommun eller fastighetsbolag. Du har även dokumenterad erfarenhet av projekt- och arbetsledning. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Du har erfarenhet av beställarrollen i kontakt med underentreprenörer.

- B-körkort, minst


- Datorvana, god-mycket god


- Växtkännedom, mycket godStor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kommunkollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat. Cirkulär ekonomi och hållbarhet är du välbekant med. Du handlar efter kommunens värdeord och strävar efter ständiga förbättringar för vår enhet och din egen utveckling.

Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30 december 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef  utemiljöenheten Jenny Strand, [email protected], 08-578 28 23 31

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Tyresö kommun söker en trädgårdsmästare

Vad vi gör och vill Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utma... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Vi arbetar fokuserat med implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten består av parkarbetare och naturvårdare, enhetschef, arbetsledare, gruppledare och en landskapsarkitekt. Vi tar hand om park-och grönområden, torgytor, naturområden, reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 16 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren trädgårdsmästare som har i uppdrag att planera och utföra det dagliga arbetet kring våra perennplanteringar samt våra säsongskompositioner.

I arbetet ingår löpande skötsel och tillsyn av utemiljön, parker och närnatur. Det omfattar skötsel av planteringar, gräsytor, buskar, häckar och träd sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma. Visst schemalagt helgarbete kan förekomma. Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet.

Arbetsplatsen strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde vår 2023. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi arbetar måndag till torsdag, från kl. 06:30 till kl. 16:00 och fredagar från kl. 06:30 till 13:00. Under vintern kan du välja att ingå i vinterberedskap, vilket innebär att du ska kunna jobba dag, kvällar och helger enligt schemaläggning.

Vi har kollektivavtal med Kommunal. Du kommer att ha en fast lön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en flerårig eftergymnasial trädgårdsmästarutbildning. Du ska ha god växtkännedom och arbetslivserfarenhet då du kommer att ansvara för paradplanteringar i våra parker samt plantering och skötsel av vår-, sommar- och höstblommor. Du har kvalificerade beskärningskunskaper och vet vilka beskärningsverktyg som är bäst för uppdraget. Erfarenhet och utbildning för motorsåg och röjsåg är meriterande.

B-körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna ta dig runt i kommunen med bil.

Du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi arbetar med systemet Artvise där vi via mobil, läsplatta eller dator bearbetar synpunkter från kommuninvånarna. En god datorvana är meritererande för uppgiften.

Som person så är du noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du kan se helheten men även detaljerna i arbetet. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra kommuninvånare. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

- yrkesvana inom park- och trädgårdsskötsel såsom planering och komposition av perennrabatter, plantering och skötsel , träd- och buskbeskärning.


- körkort för motorsåg och röjsåg


- utbildning Arbete på väg 1 2Välkommen med din ansökan
Ansök redan idag!
Kan det här vara tjänsten för dig? Välkommen med din ansökan, senast 12 mars 2023.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef: Esther Östin, telefon: 08-578 298 68, mejl: [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Snöröjning / vinterunderhåll

Vi växer och behöver bli fler! VGP Trädgård startades 2005 och är idag ett väletablerat företag inom trädgård. Vi utför alla typer av trädgårdstjänster, markanläggning, gräsläggning, stora beskäringar mm. På vintern utför vi snöröjning och halkbekämpning. Vi är ett härligt gäng med många olika kompetenser. VGP Trädgård har kollektivavtal med Grön arbetsgivare. Vi utgår från vårt kontor i Tyresö, men har kunder runt om i hela Stockholm. Nu söker vi en säso... Visa mer
Vi växer och behöver bli fler!
VGP Trädgård startades 2005 och är idag ett väletablerat företag inom trädgård. Vi utför alla typer av trädgårdstjänster, markanläggning, gräsläggning, stora beskäringar mm. På vintern utför vi snöröjning och halkbekämpning. Vi är ett härligt gäng med många olika kompetenser. VGP Trädgård har kollektivavtal med Grön arbetsgivare. Vi utgår från vårt kontor i Tyresö, men har kunder runt om i hela Stockholm.
Nu söker vi en säsongsarbetare omgående.
Du ska inte vara främmande för långa arbetspass, kunna ha beredskap/jour under vintersäsongen som pågår mellan oktober och april.
Det är meriterande med erfarenhet från snöröjning samt förarbevis.
För rätt person finns möjlighet för tillsvidareanställning inom företaget. Visa mindre

Trädgårdsanläggare / Markanläggare

Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet från trädgård, plattläggning, murbyggnation, plantering och kantstensarbeten. Har du erfarenhet från stenläggning, sätta cortenstål, lättare snickerier, förarbevis för hjullastare och/eller grävmaskin så ser vi det som meriterande. Tjänsten är på heltid. Krav: B-körkort Visa mer
Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet från trädgård, plattläggning, murbyggnation, plantering och kantstensarbeten.
Har du erfarenhet från stenläggning, sätta cortenstål, lättare snickerier, förarbevis för hjullastare och/eller grävmaskin så ser vi det som meriterande.
Tjänsten är på heltid.
Krav: B-körkort Visa mindre

Trädgårdsdesigner / Trädgårdsarbetare

Vi växer och behöver bli fler! VGP Trädgård startades 2005 och är idag ett väletablerat företag inom trädgård. Vi utför alla typer av trädgårdstjänster, markanläggning, gräsläggning, stora beskäringar mm. På vintern utför vi snöplogning och halkbekämpning. Vi är ett härligt gäng med många olika kompetenser. VGP Trädgård har kollektivavtal med Grön arbetsgivare. Vi utgår från vårt kontor i Tyresö, men har kunder runt om i hela Stockholm. Vi söker nu dig so... Visa mer
Vi växer och behöver bli fler!
VGP Trädgård startades 2005 och är idag ett väletablerat företag inom trädgård. Vi utför alla typer av trädgårdstjänster, markanläggning, gräsläggning, stora beskäringar mm. På vintern utför vi snöplogning och halkbekämpning. Vi är ett härligt gäng med många olika kompetenser. VGP Trädgård har kollektivavtal med Grön arbetsgivare. Vi utgår från vårt kontor i Tyresö, men har kunder runt om i hela Stockholm.
Vi söker nu dig som är trädgårdsdesigner / trädgårdsarbetare och som har några års erfarenhet inom trädgårdsdesign. Du skapar och formar i Sketchup. Du har tidigare konsulterat, planerat och designat. Du sätter kundens behov, önskemål och förväntningar i fokus, även kostnader.
När du inte konsulterar, planerar eller designar så är du ute på fältet och arbetar.
Krav: B-körkort Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi växer och behöver bli fler! VGP Trädgård startades 2005 och är idag ett väletablerat företag inom trädgård. Vi utför alla typer av trädgårdstjänster, markanläggning, gräsläggning, stora beskäringar mm. På vintern utför vi snöplogning och halkbekämpning. Vi är ett härligt gäng med många olika kompetenser. VGP Trädgård har kollektivavtal med Grön arbetsgivare. Vi utgår från vårt kontor i Tyresö, men har kunder runt om i hela Stockholm. Vi söker nu dig so... Visa mer
Vi växer och behöver bli fler!
VGP Trädgård startades 2005 och är idag ett väletablerat företag inom trädgård. Vi utför alla typer av trädgårdstjänster, markanläggning, gräsläggning, stora beskäringar mm. På vintern utför vi snöplogning och halkbekämpning. Vi är ett härligt gäng med många olika kompetenser. VGP Trädgård har kollektivavtal med Grön arbetsgivare. Vi utgår från vårt kontor i Tyresö, men har kunder runt om i hela Stockholm.
Vi söker nu dig som har 2-4 års erfarenhet från trädgård, markanläggning, gräsläggning, plantering, beskärning, ogräsrensning mm. Du har god vana av att hantera de verktyg och maskiner som arbetet kräver. Tjänsten är på heltid.
Krav: B-körkort Visa mindre

Trädgårdsmästare/medarbetare till privatkundsmarknad

Inom kort startar vi Trivselträdgårdars 25:e skötselsäsong och vi behöver dig. Vill du arbeta med oss? På Trivselträdgårdar arbetar vi på helårsbasis med planering, anläggning samt skötsel av trädgård, park och landskap, alltid med fokus på kvalitet. Företaget som är privatägt har funnits sedan 1998 och är beläget i Tyresö. Bland våra kunder finns förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatkunder. Vi har en modern maskinpark med flertalet elmaski... Visa mer
Inom kort startar vi Trivselträdgårdars 25:e skötselsäsong och vi behöver dig. Vill du arbeta med oss?
På Trivselträdgårdar arbetar vi på helårsbasis med planering, anläggning samt skötsel av trädgård, park och landskap, alltid med fokus på kvalitet. Företaget som är privatägt har funnits sedan 1998 och är beläget i Tyresö. Bland våra kunder finns förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatkunder. Vi har en modern maskinpark med flertalet elmaskiner och har ett aktivt miljöarbete.
Vi värderar trivsel högt och ett kvalitativt slutresultat är viktigt för oss.
Trivselträdgårdar söker dig som är genuint intresserad av utemiljö. Vi tror att du har god växtkännedom och har arbetat tidigare med en variation av olika utemiljöer. Har du ett driv och strävar efter förbättringar i livet finns bra utvecklingsmöjligheter hos oss. Du kanske har haft eget företag och vill ha gemenskapen, trygghet och nya utmaningar.
Vi vill att du har god social förmåga, är ansvarstagande, arbetar effektivt och har en helhetsblick.
Hos oss kommer du att arbeta mestadels med skötseluppdrag hos flertalet av våra privatkunder. Du och din kollega har direkt kundkontakt och ansvarar tillsammans med verksamhetschefen för planering och utförande av aktuella uppdrag.
Vi erbjuder en säsongsanställning på heltid, tjänstepension, förmåner inom friskvård och möjlighet till träning finns i lokalerna. Företaget är kollektivavtalsanslutet. Vi hoppas att du kan starta under mars månad om vädret tillåter och säsongen brukar avslutas i slutet av oktober.
B-körkort och god körvana är ett krav. Utbildning inom utemiljö är ett krav. Erfarenhet är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande. Märk din ansökan med aktuell tjänst, då vi söker flertalet medarbetare.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Agriculture- Farm worker

Agriculture- Farm worker We are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming. The work consists of working with machines and animals and repair buildings. Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep. Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks. Most of the work planned with the management and executed individually. We are looking to hire a reliable, responsible... Visa mer
Agriculture- Farm worker
We are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming.
The work consists of working with machines and animals and repair buildings.
Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep.
Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks.


Most of the work planned with the management and executed individually.
We are looking to hire a reliable, responsible, self-motivated person who is skilled at organizing their time and schedule.


The person needs to be able to communicate in English (European are welcome to apply).


Experince: Needs to have a few years of experince in similar work
Salary: as agreed
Employment: part or fulltime
Start: as agreed
Place: Sweden, Gotland
Housing; provided
CV : to [email protected]
No phone calls Visa mindre

Säsongsarbetare till park- och naturvårdsenheten

Tyresö Kommun söker tre säsongsarbetare till park- och naturvårdsenheten Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Park- och naturvårdsenheten är en av... Visa mer
Tyresö Kommun söker tre säsongsarbetare till park- och naturvårdsenheten

Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Park- och naturvårdsenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten består av parkarbetare och naturvårdare, trädgårdsmästare, enhetschef, arbetsledare, gruppledare och landskapsarkitekt. Vi tar hand om park-och grönområden, torgytor, naturområden, reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 17 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
I arbetet ingår gräsklippning med åkbara maskiner, trimning av gräs, ogräsrensning, tömning av soptunnor, hundlatriner och andra kärl. Även renhållning i park- och gatumark med hjälp av plockpinne och borttagning av småklotter och klistermärken på papperskorgar, skyltar och bänkar ingår i tjänsten. Ditt arbete kommer att vara mycket viktig för invånare och besökare i Tyresö.

Din arbetsinsats leder till en trevlig och trivsam upplevelse av kommunen och resultatet blir en välvårdad miljö. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.
Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid mellan maj och september 2022. Vi arbetar måndag till torsdag, från kl. 06:30 till kl. 16:00 och fredagar från kl. 06:30 till 13:00. Vi har kollektivavtal med Kommunal. Du kommer att ha timlön.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett öga för en ren och snygg utemiljö. Du brinner för skötsel av grönytor, renhållning och återvinning. Du är ansvarstagande och slutför alltid dina arbetsuppgifter. Du ska ha stort säkerhetstänk och alltid värna om en säker och trevlig arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

B-körkort är ett krav då du kommer att behöva ta dig runt i kommunen med bil och åkbara gräsklippare. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi arbetar med systemet Artvise där vi via mobil, läsplatta eller dator bearbetar synpunkter från kommuninvånarna varför datorvana är ett krav för uppgiften. Yrkesvana av grönyteskötsel är meriterande liksom erfarenhet av trimmer. Utbildning i Arbete på väg 1 2 är meriterande. Även en god lokalkännedom är meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du kan se helheten men även detaljerna i arbetet. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom du ingår i en grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Du har även förmåga att arbeta självständigt. Du är självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar ansvar över att du fysiskt och psykiskt klarar av arbetsuppgifterna. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra kommuninvånare. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Vi lägger stor vikt vid personligt lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Ansök redan idag! Kan det här vara tjänsten för dig? Välkommen med din ansökan, senast 24 mars 2022. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef: Esther Östin, telefon: 08-578 298 68, mejl: [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Medarbetare till skötseluppdrag

Inom kort startar vi Trivselträdgårdars 25:e skötselsäsong och vi behöver dig. Vill du arbeta med oss? På Trivselträdgårdar arbetar vi på helårsbasis med planering, anläggning samt skötsel av trädgård, park och landskap, alltid med fokus på kvalitet. Företaget som är privatägt har funnits sedan 1998 och är beläget i Tyresö. Bland våra kunder finns förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatkunder. Vi har en modern maskinpark med flertalet elmaski... Visa mer
Inom kort startar vi Trivselträdgårdars 25:e skötselsäsong och vi behöver dig. Vill du arbeta med oss?
På Trivselträdgårdar arbetar vi på helårsbasis med planering, anläggning samt skötsel av trädgård, park och landskap, alltid med fokus på kvalitet. Företaget som är privatägt har funnits sedan 1998 och är beläget i Tyresö. Bland våra kunder finns förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatkunder. Vi har en modern maskinpark med flertalet elmaskiner och har ett aktivt miljöarbete.
Vi värderar trivsel högt och ett kvalitativt slutresultat är viktigt för oss.
Trivselträdgårdar söker dig som är genuint intresserad av skötsel av utemiljö. Vi tror att du har god växtkännedom och erfarenhet av skötsel. Har du ett driv och strävar efter förbättringar i livet finns bra utvecklingsmöjligheter hos oss.
Hos oss kommer du att arbeta mestadels med skötseluppdrag hos flertalet bostadsrättsföreningar, där du och dina kollegor använder trädgårdsår och checklistor som arbetsunderlag. Samtliga arbetsplatser är belägna inom Tyresö kommun.
Vi erbjuder en säsongsanställning på heltid, tjänstepension, förmåner inom friskvård och möjlighet till träning finns i lokalerna. Företaget är kollektivavtalsanslutet. Vi hoppas att du kan starta under mars månad om vädret tillåter och säsongen brukar avslutas i slutet av oktober.
B-körkort och god körvana är ett krav. Utbildning inom utemiljö är ett krav. Erfarenhet är meriterande.
Intervjuer kommer att ske löpande. Märk din ansökan med aktuell tjänst, då vi söker flertalet medarbetare.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Farming work ,Lantarbetare

we are absent owners and need a responsible (one) person to handle our animals and take care of the buildings etc, we like to improve buildings fields animals constantly. Today we there is around 50 suckling cows + helfers to give a calf in the spring and summer we also have around 225 , Lennart Falk Fast anställning/hel eller deltid. Start enligt överenskommelse. Lön: Enligt ök. Godtagbar flytande engelska i tal och skrift förväntas Skicka ansökan med CV... Visa mer
we are absent owners and need a responsible (one) person to handle our animals and take care of the buildings etc, we like to improve buildings fields animals constantly.
Today we there is around 50 suckling cows + helfers to give a calf in the spring and summer we also have around 225 ,
Lennart Falk
Fast anställning/hel eller deltid.
Start enligt överenskommelse.
Lön: Enligt ök.
Godtagbar flytande engelska i tal och skrift förväntas
Skicka ansökan med CV
Send application to:
[email protected]
eller fax: 08 798 2070
eller post till:


GMS International
BOX 715 , 135 17 TYRESÖ
No phone calls. Visa mindre

Professionell för Gröna arbeten ,Lantarbetare

we are absent owners and need a responsible (one) person to handle our animals and take care of the buildings etc, we like to improve buildings fields animals constantly. Today we there is around 50 suckling cows + helfers to give a calf in the spring and summerWe also have around 225 -250 Sheeps , Lennart Falk Fast anställning/hel eller deltid. Start enligt överenskommelse. Lön: Enligt ök. Godtagbar flytande engelska i tal och skrift förväntas Skicka ansö... Visa mer
we are absent owners and need a responsible (one) person to handle our animals and take care of the buildings etc, we like to improve buildings fields animals constantly.
Today we there is around 50 suckling cows + helfers to give a calf in the spring and summerWe also have around 225 -250 Sheeps ,
Lennart Falk
Fast anställning/hel eller deltid.
Start enligt överenskommelse.
Lön: Enligt ök.
Godtagbar flytande engelska i tal och skrift förväntas
Skicka ansökan med CV
Send application to:
[email protected]
eller fax: 08 798 2070
eller post till:


GMS International
BOX 715 , 135 17 TYRESÖ
No phone calls. Visa mindre

Kvalificerad Skötselpersonal Utemiljö

Vad vi gör och vill Är du en positiv lagspelare med minst 1 års erfarenhet av skötsel av offentliga utemiljöer? Vi står mitt i en spännande utveckling av Kommunen, där det satsas mycket på utemiljö på Skola, Förskola och Stödboenden. Utemiljöenheten är 1 av 9 enheter på Samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller Kommunens fastighetsmark, sommar och vintertid. Enheten består av parkarbetare, arbetsledare och enhetsche... Visa mer
Vad vi gör och vill
Är du en positiv lagspelare med minst 1 års erfarenhet av skötsel av offentliga utemiljöer?
Vi står mitt i en spännande utveckling av Kommunen, där det satsas mycket på utemiljö på Skola, Förskola och Stödboenden.

Utemiljöenheten är 1 av 9 enheter på Samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller Kommunens fastighetsmark, sommar och vintertid. Enheten består av parkarbetare, arbetsledare och enhetschef. Vi samarbetar nära med Park- och Naturvårdsenheten. Med dem delar vi verkstadstjänster, landskapsarkitekttjänst och maskiner/redskap och fordon. enheten jobbar i ett intraprenadkontrakt åt Fastighetsenheten, och omfattar ca 93 objekt, såsom skolor, förskolor och stödboenden.

Om tjänsten
Du skulle ingå i ett lag på ca 11 skötselarbetare, 2 arbetsledare och en enhetschef som har bred erfarenhet, olika bakgrund men samma mål. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Du skulle jobba med löpande skötsel och tillsyn av utemiljön på kommunens fastigheter inom skola/förskola/stödboenden mm. Det omfattar skötsel av gångar, gräsytor, buskar, häckar och träd, sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma.

Du skulle ingå i ett lag på ca 11 skötselarbetare, 2 arbetsledare och en enhetschef som har bred erfarenhet, olika bakgrund men samma mål. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Tjänsten är på 100% med möjlighet att tillträda omgående. Anställning tillsvidare, helårsbaserad med månadslön. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Visst schemalagt kvälls- och helgarbete kan förekomma. Under vintertid så deltar man i en beredskap för handskottning av entréer och trappor, vilket ger ett välkommet tillskott på lönen.

Vi arbetar måndag - torsdag 06:30 - 16:00, fredag från 06:30 - 14:00. Vi har kollektivavtal med Kommunal. Du kommer att ha en fast lön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som en flerårig eftergymnasial utbildning inom trädgård. Du ska ha växtkännedom och arbetslivserfarenhet min. 1 år, då du kommer att arbeta självständigt på våra gårdar med mycket blandade växtmaterial. Utbildning och erfarenhet av motorsåg/röjsåg, är meriterande. B-körkort är ett krav då du kommer att ta dig runt till våra objekt med bil. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi jobbar i ärendehanteringssytemet Dedu dagligen, där man självständigt hanterar inkomna ärenden och rapporterar in avvikelser.

Du har ett stort intresse för det gröna, är arbetsam, samarbetsvillig och flexibel och månar om ett gott slutresultat. Arbetet utförs både självständigt och i grupp. Du arbetar nära våra stora och små kommuninnevånare och vi eftersträvar ett bra bemötande och service i alla situationer. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng. Arbetsplatsen strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbetet och fritid. Hos oss erbjuds en stimulerande arbetsplats med goda kollegor, där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Kompetenskrav:

- Eftergymnasial utbildning inom trädgård
- B-körkort
- Goda beskärningskunskaper
- Svenska i tal och skrift
- Grundläggande datorkunskaper

Meriterande:

- Yrkesvana inom park- och trädgårdsskötsel
- Körkort för motorsåg och röjsåg
- Hjullastarkort

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30 november 2021. Intervjuer kan ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef, Tove Palmqvist, [email protected] och 08-578 280 59.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Arbetsledare Utemiljöenheten

Vad vi gör och vill Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utma... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Vi arbetar fokuserat med implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer. Utemiljöenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller utemiljön på kommunens fastigheter sommar som vinter.

Enheten består av parkarbetare, enhetschef, arbetsledare. Vi är sammanlagt 14 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och lekvänliga grönmiljöer för våra stora och små invånare. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
Vi söker en arbetsledare till vår enhet, som sköter grönytor och vinterväghållning på skol- och förskolmark samt olika stödboenden. Tjänsten som arbetsledare innebär att du jobbar i ett team av två arbetsledare. Du planerar, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet på skol- och förskolgårdar, olika boenden och andra fastigheter som tex. torp i kulturlandskap. Det dagliga arbetet följer ett intraprenadskontrakt med kommunens Fastighetsenhet.

Som arbetsledare arbetar du regelbunden i synpunkthanteringssystemet DeDu, i ett lekplatsunderhållssystem och i ett markskötselprogram. Du komma att arbeta med upprättande av skötselplaner och är kunskapsresursen i utvecklingen av grönområden, trädgårdar och skolgårdar på fastighetsmark. Arbetet innebär även att du deltar i regelbundna driftmöten med kommunens fastighetsförvaltare, som du har ett väldigt nära samarbete med. Du arbetar nära andra enheter såsom Fastighetsenheten, Park- och Naturvårdsenheten, Arbetsmarknadsenheten, Gatuenheten och VA-enheten. Du leder olika projektet framåt och ser till att uppfylla våra ekonomiska mål. Rollen som arbetsledare innebär ett stort eget ansvar, vilket också ger möjlighet att påverka och utvecklas i tjänsten.

Vem är du?
Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom arbetsledning och grönyteförvaltning liksom utbildning inom trädgårdsskötsel och -underhåll. Du har utbildning eller dokumenterade kunskaper inom arbetsmiljö och värderar en säker arbetsplats högt.

Du ska ha minst 5 års erfarenhet av arbetsledning. Du bör även ha erfarenhet av att använda de flesta vanligt förekommande trädgårdsmaskiner och handredskap. Du innehar goda, väldokumenterade växtkunskaper och är bekant med att upprätta skötselplaner.

Du innehar praktiska kunskaper inom trädgårdsskötsel och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommun eller fastighetsbolag. Du har även dokumenterad erfarenhet av projekt- och arbetsledning. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Vidare har du

* B-körkort, minst
* Datorvana, god-mycket god
* Växtkännedom, mycket god

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kommunkollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat. Cirkulär ekonomi och hållbarhet är du välbekant med. Du handlar efter kommunens värdeord och strävar efter ständiga förbättringar för vår enhet och din egen utveckling. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30 december 2021. Tjänsten tillsätts löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef, Tove Palmqvist, [email protected], 08-57828059

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Arbetsledare till Park- och naturvårdsenheten i Tyresö kommun

Vad vi gör och vill Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utma... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Vi arbetar fokuserat med implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av nio enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och grönområden, torgytor, naturområden, reservat och friluftsområden. Enheten består av parkarbetare och naturvårdare, enhetschef, arbetsledare, gruppledare och en landskapsarkitekt. Vi är sammanlagt 16 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som arbetsledare planerar, utvecklar och leder du arbetet för din grupp bestående av fyra naturvårdare.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av planeringen för vård och utveckling av Tyresös naturreservat och naturmark. Du ansvarar för samordningen av viltvård och bekämpning av invasiva främmande arter i kommunen. Du handleder våra avtalade entreprenörer, deltar i samrådsmöten med olika föreningar och svarar på inkommande synpunkter och felanmälningar. Du bidrar med information om naturvård till allmänheten och interna utbildningsinsatser samt leder arbetet med upprättande av skötselplaner. Du är en kunskapsresurs inom naturvård vid framtagandet av nya detaljplaner och reservat. Du är van vid administrativa arbeten i kommun eller myndighet. Det förväntas att du kan kommunicera i både tal och skrift på ett adekvat sätt. Vi arbetar med systemet Artvise där vi via mobil, läsplatta eller dator bearbetar synpunkter från kommuninvånarna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom biologi, skogsvård, naturvård, biogeo, LING samt mycket god datorvana. Du innehar kunskaper inom praktisk natur-och miljövård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommun eller myndighet och dokumenterad erfarenhet av projekt- och arbetsledning. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Vidare har du;

• B-körkort
• Utbildning i praktisk landskapsvård
• Goda användningskunskaper inom GIS och excel.

Det är meriterande med erfarenhet av nyckelbiotoper, fornminnesvård, viltvård, naturvärdesbedömning och AutoCAD.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kommunkollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat. Cirkulär ekonomi och hållbarhet är du välbekant med. Du handlar efter kommunens värdeord och sträver efter ständiga förbättringar för vår enhet och din egen utveckling.

Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 27 November 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef, Esther Östin, [email protected] och 08-578 298 68.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Professionell för Gröna arbeten ,Lantarbetare

we are absent owners and need a responsible (one) person to handle our animals and take care of the buildings etc, we like to improve buildings fields animals constantly. Today we there is around 50 suckling cows + helfers to give a calf in the spring and summerWe also have around 225 -250 Sheeps , Lennart Falk Fast anställning/hel eller deltid. Start enligt överenskommelse. Lön: Enligt ök. Godtagbar flytande engelska i tal och skrift förväntas Skicka ... Visa mer
we are absent owners and need a responsible (one) person to handle our animals and take care of the buildings etc, we like to improve buildings fields animals constantly.
Today we there is around 50 suckling cows + helfers to give a calf in the spring and summerWe also have around 225 -250 Sheeps ,
Lennart Falk
Fast anställning/hel eller deltid.
Start enligt överenskommelse.
Lön: Enligt ök.
Godtagbar flytande engelska i tal och skrift förväntas
Skicka eller maila din ansökan senast den 2021-09-20 med CV
Send application to:
[email protected]
eller fax: 08 798 2070
eller post till:


GMS International
BOX 715 , 135 17 TYRESÖ
No phone calls. Visa mindre

Produktionsingenjör - Inmotion Technologies

Inmotion Technologies fortsätter sin tillväxtresa och vill nu stärka upp sitt Manufacturing Engineering-team med dig som vill jobba med produktionsteknik. Här finns ett bolag präglat av stark tillsammanskultur, prestigelöshet och ett stort tekniskt driv! Nu har du chansen att bli en del av ett världsledande företag inom elektrifiering av bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande ordon. Inmotion utvecklar själva produkter som ingår i dri... Visa mer
Inmotion Technologies fortsätter sin tillväxtresa och vill nu stärka upp sitt Manufacturing Engineering-team med dig som vill jobba med produktionsteknik. Här finns ett bolag präglat av stark tillsammanskultur, prestigelöshet och ett stort tekniskt driv!

Nu har du chansen att bli en del av ett världsledande företag inom elektrifiering av bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande ordon. Inmotion utvecklar själva produkter som ingår i drivlinan för elektriska och hybrida fordon och tillverkar dem i egna fabriker i Stockholm, USA och Kina.

Som en del i tillväxtresan kommer en helt ny produktionslokal att byggas om ca 6000m2 i anslutning till befintlig byggnad. Planerad inflyttning är under våren 2023.

Som produktionsingenjör på Inmotion är du ansvarig för utveckling och driftsättning av nya produktionslinor samt att ta ägandeskap för befintliga produktionsprocesser. Du arbetar tvärfunktionellt nära R&D och produktionsledning, övriga medarbetare inom gruppen samt medarbetare inom andra avdelningar, där alla sitter i samma byggnad.

I rollen kommer du bland annat att:

- Tillsammans med ett team, kravställa tillverkningsprocess och produktionsutrustning.
- Delta i djupare problemlösning i produktionsrelaterade ärenden i tvärfunktionella samarbeten.
- Aktivt arbeta för att förbättra säkerhet, kapacitet och kostnad.
- Ta fram dokumentation och processer som framförallt Automotive-kunder kräver.


Inmotion Technologies erbjuder en trivsam arbetsmiljö med trevliga, kompetenta kollegor och en hjälpsam och prestigelös atmosfär. En roll i ett team med bra stämning på en arbetsplats som värdesätter din trivsel och work-life-balance. Rollen är omväxlande och du verkar i en global koncern som är fokuserad på tillväxt inom snabbväxande marknader. Detta ger stora möjligheter till professionell utveckling för rätt person. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur som har ständig förbättring som en ledstjärna. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Inmotion Technologies AB.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att självständigt och i team driva aktiviteter mot uppsatta mål. Du är noggrann, gillar problemlösning och har öga för detaljer. Du är nyfiken och har ett intresse att ta dig an nya utmaningar. Du är ansvarstagande, metodisk och strukturerad vilket är viktigt då produktvariationen är stor och kraven högt ställda från våra kunder.

- Du är ingenjör inom produktion, mekanik eller elektronik.
- Du har flera års erfarenhet av att arbeta inom produktion som produktionsingenjör.
- Du har stor kunskap inom Automotive-standarder (bland annat IATF).
- Du behärskar verktyg som exempelvis FMEA och styrplan som ingår i PPAP.
- Du är väl insatt i Lean-produktion.
- Du talar och skriver flytande svenska och engelska.


Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om automation av produktion samt att arbeta med eller har ett har ett starkt intresse för sustainability-frågor.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2021-12-10. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Inmotion Technologies med Dinkel & Friends AB och rekryteringskonsult Jessica Dinkel. För mer information kontakta Jessica Dinkel 0709-644622 eller [email protected] Välkommen med din ansökan!

Om Inmotion
Inmotion är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, lastbilar och bussar. Inmotion har kontor och tillverkning fördelat över tre enheter i Sverige, Kina och USA. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 220 medarbetare och här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien. http://en.evs-inmotion.com/ Visa mindre

Tyresö Kommun söker en trädgårdsmästare

Vad vi gör och vill Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utman... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Vi arbetar fokuserat med implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av nio enheter på avdelningen samhällsmiljö- och infrastruktur. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten består av parkarbetare och naturvårdare, enhetschef, arbetsledare, gruppledare och en landskapsarkitekt. Vi tar hand om park-och grönområden, torgytor, naturområden, reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 16 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren trädgårdsmästare som har i uppdrag att planera och utföra det dagliga arbetet kring våra perennplanteringar samt våra säsongskompositioner.
I arbetet ingår löpande skötsel och tillsyn av utemiljön, parker och närnatur. Det omfattar skötsel av planteringar, gräsytor, buskar, häckar och träd, sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma. Visst schemalagt helgarbete kan förekomma. Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Arbetsplatsen strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.Vi arbetar måndag till torsdag, från kl. 06:30 till kl. 16:00 och fredagar från kl. 06:30 till 13:00. Under vintern så kommer du att ingå i vinterberedskap, vilket innebär att du ska kunna jobba dag, kvällar och helger enligt schemaläggning. 

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde hösten 2021. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi har kollektivavtal med Kommunal. Du kommer att ha en fast lön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en flerårig eftergymnasial trädgårdsmästarutbildning. Du ska ha god växtkännedom och arbetslivserfarenhet då du kommer att ansvara för paradplanteringar i våra parker samt plantering och skötsel av vår-, sommar- och höstblommor. Du ska ha kvalificerade beskärningskunskaper och vet vilka beskärningsverktyg som är bäst för uppdraget. B-körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna ta dig runt i kommunen med bil.

Erfarenhet och utbildning för motorsåg och röjsåg är meriterande. Vi arbetar med systemet Artvise där vi via mobil, läsplatta eller dator bearbetar synpunkter från kommuninvånarna. En god datorvana är meritererande för uppgiften. Det är även meriterande om du har utbildning "Arbete på väg 1+2". Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person så är du noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du kan se helheten men även detaljerna i arbetet. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra kommuninvånare. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Vidare är du självgående och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan samarbeta med andra, men har även förmåga att arbeta självständigt. Du tar ansvar över din hälsa så du fysiskt och psykiskt klarar av arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 18 november 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef: Esther Östin, [email protected], 08 578 298 68


Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Agriculture- Farm worker

Agriculture- Farm worker We are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming. The work consists of working with machines and animals and repair buildings. Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep. Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks. Most of the work planned with the management and executed individually. We are looking to hire a reliable, responsibl... Visa mer
Agriculture- Farm worker
We are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming.
The work consists of working with machines and animals and repair buildings.
Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep.
Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks.


Most of the work planned with the management and executed individually.
We are looking to hire a reliable, responsible, self-motivated person who is skilled at organizing their time and schedule.


The person needs to be able to communicate in English (European are welcome to apply).


Experince: Needs to have a few years of experince in similar work
Salary: as agreed
Employment: part or fulltime
Start: as agreed
Place: Sweden, Gotland
Housing; provided
CV : to [email protected]
No phone calls Visa mindre

Tyresö kommun söker kvalificerad skötselpersonal

Vad vi gör och vill Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, o... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Under våren har enheter och avdelningar förändrats för att på bästa sätt kunna möta organisationens nya behov. Under hösten kommer vi att fokusera på implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av åtta enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som har var sin arbetsledare. Grupperna tar hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 27 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.Om tjänsten
I arbetet ingår löpande skötsel och tillsyn av utemiljön, parker och närnatur. Det omfattar skötsel av planteringar, gräsytor, buskar, häckar, träd och hårdgjorda ytor sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma. Visst schemalagt helgarbete kan förekomma. Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.Vem är du?
Du som söker har B-körkort och en flerårig eftergymnasial trädgårdsutbildning och minst 2 säsongers erfarenhet av yrkesmässigt skötsel i offentliga miljöer.

Vi ser gärna att du ha erfarenhet av att designa och komponera stora perenn- och säsongsplanteringar. Du är van med den aktuella växtsortiment och du ha stora erfarenheter inom skötsel av rabatter och planteringar.

Det är meriterande att du ha följande kunskaper:

- Växtkännedom TCYK
- Skötsel och förvaltning av utemiljö TCYK
- Beskärning och Trädvård TCYK
- Hjullastarkort
- Truckkort
- Motorsågskort
- Röjsågskort
- BE-kort

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga samt stor servicekänsla. Du har gedigen specialkunskap inom trädgård och skötsel och är självgående samt nytänkande. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du vet vad cirkulär ekonomi innebär och är van med att jobba mot miljö- och klimatmål. Du deltar aktivt i vårt arbetsmiljöarbete och utvecklingen av vår enhet.

Vidare är du praktiskt lagd, flexibel och lyhörd. Du arbetar nära våra stora och små kommuninnevånare så vi eftersträvar en stor servicekänsla och noggrannhet. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Ansök redan idag!
Kan det här vara tjänsten för dig? Välkommen med din ansökan, senast 18 april 2021

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef park- och naturvårdsenheten: Esther Östin

telefon: 08-578 298 68, mejl: [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Tyresö kommun söker kvalificerad skötselpersonal

Vad vi gör och vill Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, o... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020.

Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Under våren har enheter och avdelningar förändrats för att på bästa sätt kunna möta organisationens nya behov. Under hösten kommer vi att fokusera på implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av åtta enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Vi vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som har var sin arbetsledare. Grupperna tar hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 27 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
I arbetet ingår löpande skötsel och tillsyn av utemiljön, parker och närnaturen. Det omfattar skötsel av planteringar, gräsytor, buskar, häckar, träd och hårdgjorda ytor, sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma. Visst schemalagt helgarbete kan förekomma. Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde så snart som möjligt. 

Vem är du?
Du som söker har B-körkort, en flerårig eftergymnasial trädgårdsutbildning och minst 2 säsongers erfarenhet av yrkesmässigt skötsel i offentliga miljöer.

Vi ser gärna att du ha erfarenhet av att designa och komponera stora perenn- och säsongsplanteringar. Du är van med den aktuella växtsortiment och du ha stora erfarenheter inom skötsel av rabatter och planteringar.

Det är meriterande att du ha följande kunskaper:

- Växtkännedom TCYK
- Skötsel och förvaltning av utemiljö TCYK
- Beskärning och trädvård TCYK
- Hjullastarkort
- Truckkort
- Motorsågskort
- Röjsågskort
- BE-kort

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga samt stor servicekänsla. Du har gedigen specialkunskap inom trädgård och skötsel och är självgående samt nytänkande. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du vet vad cirkulär ekonomi innebär och är van med att jobba mot miljö- och klimatmål. Du deltar aktivt i vårt arbetsmiljöarbete och utvecklingen av vår enhet.

Vidare är du praktiskt lagd, flexibel och lyhörd. Du arbetar nära våra stora och små kommuninnevånare så vi eftersträvar en stor servicekänsla och noggrannhet. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Ansök redan idag!
Kan det här vara tjänsten för dig? Välkommen med din ansökan, senast 4 juni 2021.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef: Esther Östin, telefon: 08-578 298 68, mejl: [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Arbetsledare och miljösamordnare

Vi erbjuder miljö- och trädgårdstjänster för privata markägare, myndigheter, kommuner mm. Vi letar efter en arbetsledare som har erfarenhet av arbete med vattendrag och förgroning samt lång erfarenhet av arbete med bygg och trädgård. Arbetsledaren ska även ha körkort B samt kunna köra lätt lastbil och släp. Arbetsledaren ska ha bra kommunikativ förmåga och vara sakkunnig. Kravet är även att arbetsledaren ska tala flytande svenska, engelska eller ryska.... Visa mer
Vi erbjuder miljö- och trädgårdstjänster för privata markägare, myndigheter, kommuner mm.


Vi letar efter en arbetsledare som har erfarenhet av arbete med vattendrag och förgroning samt lång erfarenhet av arbete med bygg och trädgård. Arbetsledaren ska även ha körkort B samt kunna köra lätt lastbil och släp. Arbetsledaren ska ha bra kommunikativ förmåga och vara sakkunnig. Kravet är även att arbetsledaren ska tala flytande svenska, engelska eller ryska. Visa mindre

Vi söker dig senior med trädbeskärningskunskap för uppdrag i Tyresö!!

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetens att utföra trädbeskärningar av främst fruktträd men även andra arter, hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov och förväntningar i fokus. Vidare månar du om att skapa goda relationer med våra kunder, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt har arbetslivserfarenhet och kunskap av trädbeskärning . Önskvärt är att du innehar körkort för bil.
Hos oss arbetar du för att du kan och vill! Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi värdesätter långsiktighet och kontinuitet, det innebär att vid löpande eller återkommande uppdrag ger vi alltid samma medarbetare uppdraget för att kunden ska känna sig trygg i att känna igen vår medarbetare!


Hos oss går du inte i pension, utan i passion för ditt uppdrag! Visa mindre

Vi söker dig senior med trädgårdskunskap för uppdrag i Tyresö!!

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetens att utföra trädgårdsuppdrag hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov och förväntningar i fokus. Vidare månar du om att skapa goda relationer med våra kunder, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt har arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera inom trädgårdsbranchens tjänsteområden såsom plantering, gräsklippning, häckklippning, bevattning, trädbeskärning mm. Önskvärt är att du innehar körkort för bil.
Hos oss arbetar du för att du kan och vill! Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi värdesätter långsiktighet och kontinuitet, det innebär att vid löpande eller återkommande uppdrag ger vi alltid samma medarbetare uppdraget för att kunden ska känna sig trygg i att känna igen vår medarbetare!


Hos oss går du inte i pension, utan i passion för ditt uppdrag! Visa mindre

Extrapersonal till kund i Tyresö!

Ansök    Sep 7    Logent AB    Fiskare
Om tjänsten Är du student och letar efter ett fysiskt extrajobb? Brinner du för havets läckerheter och har ett genuint intresse för fisk? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Tyresö där dina främsta arbetsuppgifter innebära plock, pack, vägning och paketering av företagets produkter vilket i det här fallet är fisk och skaldjur. Arbetetstiderna är förlagda 07-16. Vi ser gärna att du kan jobba minst tre gånger i... Visa mer
Om tjänsten
Är du student och letar efter ett fysiskt extrajobb? Brinner du för havets läckerheter och har ett genuint intresse för fisk? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Tyresö där dina främsta arbetsuppgifter innebära plock, pack, vägning och paketering av företagets produkter vilket i det här fallet är fisk och skaldjur.

Arbetetstiderna är förlagda 07-16. Vi ser gärna att du kan jobba minst tre gånger i veckan.

Om kunden
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och anpassningsbar då arbetet sker i team. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och serviceinriktad. Arbetet sker i ett högt tempo vilket kräver att du är stresstålig och kan behålla lugnet i pressade situationer. Arbetet är vidare tufft och kräver god fysik. Har du tidigare erfarenhet från denna bransch är det en fördel. Meriterande är även om du har truckkort.

För att söka tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

- Erfarenhet från liknande arbete
- Körkort B är inget krav men är meriterande
- Talar och skriver svenska obehindrat

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till park- och naturvårdsenheten

Park- och naturvårdsenheten i Tyresö kommun söker en arbetsledare. Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbet... Visa mer
Park- och naturvårdsenheten i Tyresö kommun söker en arbetsledare.
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt Samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Under våren har enheter och avdelningar förändrats för att på bästa sätt kunna möta organisationens nya behov. Under hösten kommer vi att fokusera på implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av åtta enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen.

Vad vi gör och vill
Park- och naturvårdsenheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som har var sin arbetsledare. Grupperna tar hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 23 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation och lek.

Om jobbet
Vi söker en arbetsledare till gruppen som sköter park- och grönområden i Tyresö. Tjänsten som arbetsledare innebär att du planerar, leder och utvecklar parkdriften i kommunen. Du fördela det dagliga arbetet på våra grönområden och bidrar till kompetensutvecklingen bland personalen. Som arbetsledare behandlar du regelbundet synpunkter och felanmälningar i synpunkthanteringssystemet Artvise och har daglig kontakt med våra invånare. Du planerar kommunal utsmyckning av våra parker och trafikmiljöer och tar fram varierande säsongsblomsterprogram. Du komma att arbeta med upprättande av skötselplaner och är kunskapsresursen i utvecklingen av parker och grönområden i kommunen.

Du har ett nära samarbete med andra grupper inom park- och naturvårdsenheten  och till andra verksamheter som tex arbetsmarknadsenheten och VA. Du leder olika projektet framåt och ser till att uppfylla våra ekonomiska mål.

Rollen som arbetsledare innebär ett stort eget ansvar, vilket också ger möjlighet att påverka och utvecklas i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom trädgård, har kunskaper inom naturvård och ekologi samt god datorvana samt jobbat i trädgårdsyrket minst 8 år. Du har höga växtkunskaper och är bekant med det nyaste sortimentet hos svenska plantskolor. Du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Vidare har du;


• B-körkort
• Arbete på väg 1-3
• Ergonomikunskaper
• Arbetsmiljöutbildning
• Kunskap inom konflikthantering
• Projektledning

Det är meritererande om du har gått en lekplatsbesiktningskurs, har erfarenhet av att arbeta med röjsåg, motorsåg och olika gräsklippare, samt kunskaper inom GIS.

Vi söker dig som är stabil och tydlig samt har förmågan att vara en god handledare. Du behöver ha en förmåga att stötta och utveckla dina medarbetare. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du har god förmåga att knyta nya kontakter och föra dialog med människor i olika situationer.

Vidare är du praktiskt lagd, flexibel och lyhörd. Du kan anpassa dig till nya situationer och har lätt för att samarbeta. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 20 juli 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontaktaenhetschef Esther Östin: [email protected] eller 08-578 298 68.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

 


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Tyresö växer och kommunen behöver möta ett ökande behov av bostäder och samhällsservice. Genom att samla alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling och skötsel har vi stärkt hela kedjan, från initiering till drift. Vårt uppdrag är att genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi förvaltar färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark.

Vi bygger nu ett modernt samhällsbyggnadskontor som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Park- och naturvårdsenheten söker kvalificerad skötselpersonal

Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gem... Visa mer
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor i januari 2020. Målet är att skapa en organisation som kan genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi klarar av att förvalta färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift.

Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla. Under våren har enheter och avdelningar förändrats för att på bästa sätt kunna möta organisationens nya behov. Under hösten kommer vi att fokusera på implementering av ny organisation, införandet av nya arbetssätt och teamaktiviteter för att minska stuprör och främja nya samarbetsformer.

Park- och naturvårdsenheten är en av åtta enheter på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen.

Vad vi gör och vill
Park- och naturvårdsenheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som har var sin arbetsledare. Grupperna tar hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 25 medarbetare som är engagerade i att skapa trevliga, säkra och artrika grönmiljöer för rekreation och lek. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.

Om tjänsten
I arbetet ingår löpande skötsel och tillsyn av utemiljön, parker och kommunens fastigheter inom skola/förskola m.m. Det omfattar skötsel av planteringar, gräsytor, buskar, häckar, träd och hårdgjorda ytor sommar som vinter. Mindre anläggningsarbeten samt reparationer kan förekomma. Visst schemalagt helgarbete kan förekomma.

Vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde till hösten 2020.

Vem är du?
Arbetet utförs både självständigt och i grupp. Du är självgående, samarbetsvillig och flexibel och månar om ett gott slutresultat. Du arbetar nära våra stora och små kommuninnevånare så vi eftersträvar en stor servicekänsla och noggrannhet. Du deltar aktivt i vårt arbetsmiljöarbete och utvecklingen av vår enhet.

Du som söker har B-körkort och en flerårig eftergymnasial trädgårdsutbildning och minst 2 säsongers erfarenhet av yrkesmässigt trädgårdsarbete samt snöröjning.

Meriterande:


• Behärskar svenska språket
• Växtkännedom TCYK
• Skötsel och förvaltning av utemiljö TCYK
• Beskärning och Trädvård TCYK
• Maskinförare multimaskiner
• Hjullastarkort
• Truckkort
• Motorsågskort
• Röjsågskort
• BE-kort

Ansök redan idag!
Kan det här vara tjänsten för dig? Välkommen med din ansökan, senast 30 september 2020.

Har du frågor? Kontakta oss då via mejl eller telefon.
Parkchef; Esther Östin, [email protected], 08-578 298 68
Parkarbetsledare; Tove Palmqvist, [email protected], 08-578 280 59
Parkarbetsledare; Anders Håkansson, [email protected], 08-578 280 58

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Tyresö växer och kommunen behöver möta ett ökande behov av bostäder och samhällsservice. Genom att samla alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling och skötsel har vi stärkt hela kedjan, från initiering till drift. Vårt uppdrag är att genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi förvaltar färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark.

Vi bygger nu ett modernt samhällsbyggnadskontor som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Lagbas till park- och naturverksamheten

Ansök    Feb 10    Tyresö kommun    Parkförman
Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker en lagbas Vad vi gör och vill  Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation och lek.... Visa mer
Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker en lagbas
Vad vi gör och vill 
Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation och lek.

Om tjänsten
Som lagbas kommer du leda och samordna en grupp av åtta parkarbetare. Du kommer hjälpa gruppen med prioriteringen bland arbetsuppgifter och vara ansvarig för kvalitetstillsyn för utförda arbeten. Vi lägger stor vikt på att skötsel- och underhållsarbeten är faktamannamässig utförd och att kvalitén på kommunens grönområden ökar ständigt.

Som lagbas behandlar du dessutom regelbundet synpunkter och felanmälningar i synpunkthanteringssystemet Artvise. Du kommer arbeta tätt ihop med arbetsledningen och vara delaktig i årsplaneringen

Du leder, fördelar och deltar i arbetsuppgifter som plantering av perenner, buskar och sommarblommor, gräsvård, röjning, beskärning, trädfällning, och underhåll av parkutrustning såsom parksoffor och papperskorgar. Vintertid ingår snöberedskap och vinterunderhåll av bil-, gång- och cykelvägar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom trädgård och minst fem års arbetslivserfarenhet av trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Du har god datorvana och erfarenhet av arbetsledning. Vidare har du;


• B-körkort
• Motorsågskort A+B+C
• Växtkännedom
• Röjsågskort RA
• Hjullastarkort
• Heta arbeten

Det är meritererande med erfarenhet av naturvård, biologisk mångfald och sommarungdomprojekt.

Vi söker dig som är lugn, stabil och tydlig samt har förmågan att vara en god handledare. Du har en stor kvalitetskänsla och är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du behöver ha en förmåga att stötta och utveckla dina medarbetare. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du har god förmåga att knyta nya kontakter och föra dialog med människor i olika situationer.

Vidare är du praktiskt lagd, flexibel och lyhörd. Du kan anpassa dig till nya situationer och har lätt för att samarbeta. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 april 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Esther Östin: [email protected] eller 08-578 298 68.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

 


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Anläggare - känn dig välkommen till oss på ABTOT

Vi letar efter dig som jobbar i anläggningsbranschen! ABTOT inriktar sig främst mot finplanerings arbeten runt om i stockholms området. ABTOTs vision är att vara ett nytänkande företag i en konservativ bransch. Anställningen är på heltid, fast anställning med provanställning. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Vi vill ha dig som har erfarenhet av: Plattläggning Ritningsläsning Anlägga växtbäddar Förbereda för asfalt Arbete kring anlä... Visa mer
Vi letar efter dig som jobbar i anläggningsbranschen! ABTOT inriktar sig främst mot finplanerings arbeten runt om i stockholms området. ABTOTs vision är att vara ett nytänkande företag i en konservativ bransch.


Anställningen är på heltid, fast anställning med provanställning. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.


Vi vill ha dig som har erfarenhet av:
Plattläggning
Ritningsläsning
Anlägga växtbäddar
Förbereda för asfalt
Arbete kring anläggnings maskiner
Erfarenhet av att köra anläggningsmaskiner
Montering av lekredskap
Kantsättning
GjutningDu ska vara ansvarstagande och självgående då arbetslagen ofta är i par. Utbildning från mark- och anläggning är meriterande men viktigast är din erfarenhet och personliga kompetens.


Du ska kunna kommunicera flytande på svenska eller engelska.


B-körkort är ett krav.


För mer information om tjänsten kontakta Viktor Ekwall, [email protected]. Skicka din ansökan senast den 15 april, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbetsledare till park- och naturverksamheten

Ansök    Feb 10    Tyresö kommun    Skogsmästare
Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker en operativ arbetsledare Vad vi gör och vill  Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekr... Visa mer
Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker en operativ arbetsledare
Vad vi gör och vill 
Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation och lek.

Om tjänsten
Du kommer att delvis att arbeta som naturvårdare vilket omfattar underhåll och tillsyn av naturreservat, naturområden, friluftsområdet Alby och tätortsnära skog såväl sommar- som vintertid. Som arbetande arbetsledare behandlar du dessutom regelbunden synpunkter och felanmälningar i synpunkthanteringssystemet Artvise. Du kan också komma att arbeta med upprättande av skogsvårdsplaner och vara till hjälp som kunskapsresurs i nya detaljplaner och reservat.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av vård och utveckling av Tyresös naturreservat och naturmark. Du leder, fördelar och deltar i arbetsuppgifter som röjning, beskärning, trädfällning, gräsvård, och underhåll av gångvägar och stigar. Vintertid ingår det preparering av skidspår och skridskobanor på Albysjön

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom skogsvård, naturvård och ekologi samt god datorvana. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Vidare har du;


• B-körkort
• Motorsågskort A+B+C
• Röjsågskort RA
• Traktorkort
• Jägarexamen
• Behörighet att framföra terränghjuling och snöskoter

Det är meritererande med erfarenhet av nyckelbiotoper, fornminnesvård, vildvård, naturvärdesbedömning och GIS.

Vi söker dig som är lugn, stabil och tydlig samt har förmågan att vara en god handledare. Du behöver ha en förmåga att stötta och utveckla dina medarbetare. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du har god förmåga att knyta nya kontakter och föra dialog med människor i olika situationer.

Vidare är du praktiskt lagd, flexibel och lyhörd. Du kan anpassa dig till nya situationer och har lätt för att samarbeta. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 april 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Esther Östin: [email protected] eller 08-578 298 68

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

 


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Engagerad säsongspersonal till park- och naturverksamheten

Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker säsongspersonal Vad vi gör och vill  Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation oc... Visa mer
Park- och naturverksamheten i Tyresö kommun söker säsongspersonal
Vad vi gör och vill 
Park- och naturverksamheten i Tyresö vårdar, sköter och underhåller kommunens park- och naturmarker. Enheten är indelat i tre grupper som ta hand om park-och grönområden, grönytor på skol- och förskolmark och naturområden i reservat och friluftsområden. Vi är sammanlagt 21 medarbetare som är engagerad i att skapa trevliga, säkrar och artrika grönmiljöer för rekreation och lek.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med skötsel, tillsyn och underhåll av kommunens grönytor. Som säsongspersonal är du ett tillskott till ordinarie parkpersonal då du ska stärka upp bemanningen under säsongen.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av gräsvård som gräsklippning och trimning, plantering av säsongsblommor och perenner, vattning, tömning av papperskorgar och hundlatriner, renhållning av grönytor, beskärning och slyröjning.

Vi erbjuder säsongsanställningar på heltid med olika löptider från 4-6 månader med tillträde den 18 maj 2020.

Vem är du?
Du som söker har dokumenterad erfarenhet av yrkesmässigt trädgårdsarbete. Vidare har du:


• B-körkort
• Växtkännedom
• Röjsågskort RA
• Traktorkort

Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du kan arbeta självständigt med stor ansvarskänsla. Du är arbetsam, samarbetsvillig och flexibel och månar om ett gott resultat. Du har stor servicekänsla, praktiskt lagd och är noggrann i ditt utförande.  Du har god förmåga att knyta nya kontakter och föra dialog med människor i olika situationer. Arbetet kräver fysisk rörlighet för arbete ute i terräng.

Välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 april 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Esther Östin: [email protected] eller 08-578 298 68

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.

 


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Trädgårdsarbete

GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan v... Visa mer
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!

Detta
ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet.
GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via
Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och
10 i Norge.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra
oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan
våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på
slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en
annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och
lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet
redan vad vi talar om.Markarbete i form av att rensa, klippa häckar, ta ned buskage, jämna till, rulla gräsmatta, hämta jord och övrigt material för markarbeten, plantera och genomföra arbetet samt köra avfall till tippen.

Arbetsuppgifter
Markarbete i form av att rensa, klippa häckar, ta ned buskage, jämna till, rulla gräsmatta, hämta jord och övrigt material för markarbeten, plantera och genomföra arbetet samt köra avfall till tippen.

Kvalifikationer
Körkort och tillgång till bil med dragkrok och vana i att köra släp är ett plus. Du talar och kommunicerar på god Svenska och har lätt att samarbeta och gärna med glimten i ögat. Bor du dessutom i eller nära Tyresö är det en fördel.

Personliga egenskaper
Du är tillmötesgående mot kund och socialt kompetent rent allmänt. Du har även ett personligt intresse av växter rent allmänt och har kunskaper om växter, beskärning etc.

Kontaktinformation
GOveteran, [email protected]

Arbetsplats
Myggdalsvägen 18

135 43 Tyresö Visa mindre

Pensionär med stort intresse för trädgårdsarbete

Ansök    Jan 28    GOveteran    Greenkeeper
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan v... Visa mer
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!

Detta
ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet.
GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via
Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och
10 i Norge.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra
oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan
våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på
slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en
annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och
lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet
redan vad vi talar om.Arbetsuppgifter
Du ska kunna beskära träd och buskar. Gräva i mark för växter rent allmänt och allt till trädgårdsarbetets hörande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du har fysik för att kunna gräva, köra skottkärra och bära buskar och har du körkort och tillgång till bil och släp är det ett plus.

Personliga egenskaper
Du är social och tillmötesgående. Du har lätt till ett leende och kan ge kunden förslag på trädgårdens utseende. Givetvis ska du ha intresse av trädgårdsarbete rent generellt.

Kontaktinformation
Franchisetagare / Partner

Arbetsplats
Myggdalsvägen 18

13543 Tyresö Visa mindre

Extrapersonal till kund i Tyresö!

Ansök    Aug 5    Logent AB Stockholm    Fiskare
Om tjänsten Är du student och letar efter ett fysiskt extrajobb? Brinner du för havets läckerheter och har ett genuint intresse för fisk? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Tyresö där dina främsta arbetsuppgifter innebära plock, pack, vägning och paketering av företagets produkter vilket i det här fallet är fisk och skaldjur. Arbetetstiderna är förlagda 07-16. Vi ser gärna att du kan jobba minst tre gånger i... Visa mer
Om tjänsten
Är du student och letar efter ett fysiskt extrajobb? Brinner du för havets läckerheter och har ett genuint intresse för fisk? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Tyresö där dina främsta arbetsuppgifter innebära plock, pack, vägning och paketering av företagets produkter vilket i det här fallet är fisk och skaldjur.

Arbetetstiderna är förlagda 07-16. Vi ser gärna att du kan jobba minst tre gånger i veckan.

Om kunden
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och anpassningsbar då arbetet sker i team. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och serviceinriktad. Arbetet sker i ett högt tempo vilket kräver att du är stresstålig och kan behålla lugnet i pressade situationer. Arbetet är vidare tufft och kräver god fysik. Har du tidigare erfarenhet från denna bransch är det en fördel. Meriterande är även om du har truckkort.

För att söka tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

- Erfarenhet från liknande arbete
- Körkort B är inget krav men är meriterande
- Talar och skriver svenska obehindrat

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Samordnare till daglig verksamhet med hundinriktning

Om ossFunkisgruppen AB strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena. Vi löser livspusslet!Funkisgruppen är ett privatägt svenskt aktiebolag. Vi erbjuder, förutom personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, även daglig verksamhet för personkrets 1, boendestöd, ledsagarservice, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet.Om digVi söker dig som vill ... Visa mer
Om ossFunkisgruppen AB strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena. Vi löser livspusslet!Funkisgruppen är ett privatägt svenskt aktiebolag. Vi erbjuder, förutom personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, även daglig verksamhet för personkrets 1, boendestöd, ledsagarservice, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet.Om digVi söker dig som vill arbeta som samordnare på vår planerade dagliga verksamhet för personkrets 1 med hundinriktning. Du som söker har dokumenterad utbildning på hundar såväl som tidigare erfarenhet av vår målgrupp. ArbetsuppgifterSom samordnare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet på vår hundinriktade dagliga verksamhet. Du kommer att, tillsammans med verksamhetschef, ansvara för att planera och bygga upp verksamheten inför start. Vår målsättning är att den hundinriktade verksamheten ska erbjuda hundrastning till privatpersoner. ÖvrigtFör rätt person så finns det möjlighet att arbeta upp till heltid. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan v... Visa mer
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!

Detta
ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet.
GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via
Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och
10 i Norge.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra
oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan
våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på
slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en
annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och
lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet
redan vad vi talar om.Trädgårdsarbetare

Arbetsuppgifter
Markarbete i form av att rensa, klippa häckar, ta ned buskage, jämna till, rulla gräsmatta, hämta jord och övrigt material för markarbeten, plantera och genomföra arbetet samt köra avfall till tippen.

Kvalifikationer
Körkort och tillgång till bil med dragkrok och vana i att köra släp är ett krav. Du talar och kommunicerar på god Svenska och har lätt att samarbeta och gärna med glimten i ögat.

Personliga egenskaper
Känsla och kunskap för trädgård, arbetsvilja, noggrannhet, fysisk kapacitet i att genomföra arbetet. Gärna erfarenhet i att hantera en motorsåg. Att kunna se behov och att kunna ta egna initiativ är ett måste. 

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
bollmora gårdsväg

13543 Tyresö Visa mindre

Agriculture - Farm worker

Ansök    Jul 18    Gotland    Lantbrukare, djuruppfödning
Agriculture- Farm workerWe are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming.The work consists of working with machines and animals.Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep.Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks.Most of the work planned with the management and executed individually.We are looking to hire a reliable, responsible, self-motivated person who i... Visa mer
Agriculture- Farm workerWe are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming.The work consists of working with machines and animals.Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep.Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks.Most of the work planned with the management and executed individually.We are looking to hire a reliable, responsible, self-motivated person who is skilled at organizing their time and schedule.The person needs to be able to communicate in English (European are welcome to apply). Experince: Needs to have a few years of experince in similar workSalary: as agreedEmployment: part or fulltime Start: as agreed Place: Sweden, Gotland Housing; providedCV : to [email protected] phone calls Visa mindre

Extrapersonal till kund i Tyresö!

Ansök    Jun 25    Logent AB Stockholm    Fiskare
Om tjänsten Är du student och letar efter ett fysiskt extrajobb? Brinner du för havets läckerheter och har ett genuint intresse för fisk? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Tyresö där dina främsta arbetsuppgifter innebära plock, pack, vägning och paketering av företagets produkter vilket i det här fallet är fisk och skaldjur. Arbetetstiderna är förlagda 07-16. Vi ser gärna att du kan jobba minst tre gånger i... Visa mer
Om tjänsten
Är du student och letar efter ett fysiskt extrajobb? Brinner du för havets läckerheter och har ett genuint intresse för fisk? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi produktionspersonal till vår kund i Tyresö där dina främsta arbetsuppgifter innebära plock, pack, vägning och paketering av företagets produkter vilket i det här fallet är fisk och skaldjur.

Arbetetstiderna är förlagda 07-16. Vi ser gärna att du kan jobba minst tre gånger i veckan.

Om kunden
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och anpassningsbar då arbetet sker i team. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och serviceinriktad. Arbetet sker i ett högt tempo vilket kräver att du är stresstålig och kan behålla lugnet i pressade situationer. Arbetet är vidare tufft och kräver god fysik. Har du tidigare erfarenhet från denna bransch är det en fördel. Meriterande är även om du har truckkort.

För att söka tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

- Erfarenhet från liknande arbete
- Körkort B är inget krav men är meriterande
- Talar och skriver svenska obehindrat

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Agriculture - Farm worker

Ansök    Jun 7    Gotland    Lantbrukare, djuruppfödning
Agriculture- Farm workerWe are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming.The work consists of working with machines and animals.Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep.Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks.Most of the work planned with the management and executed individually.We are looking to hire a reliable, responsible, self-motivated person who i... Visa mer
Agriculture- Farm workerWe are looking to hire an additional, self-going person who has experience from farming.The work consists of working with machines and animals.Tasks: Taking care of the animals, suckling cows and sheep.Machines: Must be able to handle the farm machines, tractor and similar for above tasks.Most of the work planned with the management and executed individually.We are looking to hire a reliable, responsible, self-motivated person who is skilled at organizing their time and schedule.The person needs to be able to communicate in English (European are welcome to apply). Experince: Needs to have a few years of experince in similar workSalary: as agreedEmployment: part or fulltime Start: as agreed Place: Sweden, Gotland Housing; providedCV : to [email protected] phone calls Visa mindre

Sommarjobb Park - och trädgårdsarbete v25 - 32

Sommarjobb Park- och trädgårdsarbete v25-32 Anläggningssamfälligheten Krusboda, Tyresö Yrke Sommarjobb Park- och trädgårdsarbete Sista ansökningsdag 2019-04-05 Vi söker dig som vill arbeta hos oss under sommarlovet, v 25-32. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning och vattning i vårt stora bostadsområde Krusboda. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder är punktlig och pålitlig. Arbetsbeskrivning i korthet: Skötsel av gr... Visa mer
Sommarjobb Park- och trädgårdsarbete v25-32
Anläggningssamfälligheten Krusboda, Tyresö

Yrke Sommarjobb Park- och trädgårdsarbete

Sista ansökningsdag 2019-04-05

Vi söker dig som vill arbeta hos oss under sommarlovet, v 25-32.
Dina arbetsuppgifter är i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning och vattning i vårt stora bostadsområde Krusboda.
Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder är punktlig och pålitlig.

Arbetsbeskrivning i korthet:
Skötsel av gräsmattor och rabatter.

Krav
A1 körkort/EU Moped

Varaktighet
under sommarlovet v 25-32 2019

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-04-05
Maila din ansökan med ett personligt brev till [email protected]

Arbetsgivare
Anläggningssamfälligheten Krusboda
Krusboda Torg 16
135 35 Tyresö

Mail och hemsida
www.ask-krusboda.se mail [email protected]
Välkommen med Din ansökan senast 2019-04-05.

Urval kommer dock att ske löpande under ansökningstiden så skicka in Din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre