Lediga jobb som Administrativ assistent i Tyresö

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Ledande leverantör inom Bradskydd söker Teknisk Administratör!

Söker du ett spännande, utmanande och samhällsnyttigt arbete? Här får du möjlighet att kliva in hos en av Sveriges ledande leverantörer av Brandskydd och bidra till deras fortsatta tillväxtresa! Rekryteringen kommer vara kort så ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet! Information om tjänsten Som Teknisk Administratör kommer du tillhöra funktionen IMDS, International Material Data System. Här kommer du ansvara för att koordinera och strukturera... Visa mer
Söker du ett spännande, utmanande och samhällsnyttigt arbete? Här får du möjlighet att kliva in hos en av Sveriges ledande leverantörer av Brandskydd och bidra till deras fortsatta tillväxtresa! Rekryteringen kommer vara kort så ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet!

Information om tjänsten
Som Teknisk Administratör kommer du tillhöra funktionen IMDS, International Material Data System. Här kommer du ansvara för att koordinera och strukturera kunds databas med information om komponenter och dess materialförteckning. Du kommer i rollen ta fram dokumentation till kund med förteckning om vilka material som kunds komponenter innehåller. Du ansvarar självständigt för att kundbilderna är uppdaterade och får du förändringar från kunds håll tar du detta vidare till organisationen för uppdatering. Här får du en arbetsplats där personlig utveckling, god gemenskap och samarbete står i centrum! 

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kund i initialt 12 månader med möjlighet till överrekrytering till kundföretaget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Kunds önskemål är att alla frågor och mail kring tjänsten går till: [email protected]

Arbetsuppgifter

• Koordinera och lägga struktur i databasen
• Genomföra förändringar i dokumentationen och artiklar på kunds begäran
• Ta kontakt med organisationen, inköp och leverantörer för att informera om förändringar

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet av administration och koordinering
• Har ett intresse för teknik och kvalitetssäkring
• Talar och skriver Svenska och engelska obehindrat

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av teknisk administration och kvalitetssäkring.

Som person tror vi att du har en fallenhet för kvalité och struktur. Du tycker om att ha kontakt med organisationen och hjälpa dem i leveransen till kund! Du är van vid att bearbeta mycket data och känner en tillfredställelse i att ha ordning och reda på torpet! Du kommer bli en avgörande del i organisationen när det kommer till kundkännedom och där med vara snabb på bollen när det kommer till att skaffa fram information till dina kollegor!

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Tyresö
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Administratör med god kunskap om beroende och psykisk ohälsa sökes!

Vad vi gör och vill Vuxenenheten är en del av Arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Vårt uppdrag är att utreda, tillgodose och följa upp vuxna kommuninvånares behov av stöd och behandling för att ta sig ur ett problematiskt bruk/beroende av alkohol, narkotika och/eller spel. Enheten har även ansvar för att stötta personer som vill lämna en kriminell livsstil. Att ge stöd åt målgruppens anhöriga ingår.  Enheten består av två delar, en myndighetsdel o... Visa mer
Vad vi gör och vill
Vuxenenheten är en del av Arbetsmarknads- och socialförvaltningen.

Vårt uppdrag är att utreda, tillgodose och följa upp vuxna kommuninvånares behov av stöd och behandling för att ta sig ur ett problematiskt bruk/beroende av alkohol, narkotika och/eller spel. Enheten har även ansvar för att stötta personer som vill lämna en kriminell livsstil. Att ge stöd åt målgruppens anhöriga ingår. 

Enheten består av två delar, en myndighetsdel och en öppenvård. På enheten arbetar 10 socialsekreterare, fyra alkohol-och drogterapeuter, två gruppledare, en enhetschef och en administratör.

Det dagliga arbetet är ofta varierande, ibland akut och det ställer höga krav på att medarbetarna är flexibla och kan arbeta självständigt. För oss är ett gott bemötande, att vi alla hjälps åt, klienten i fokus och ett etiskt förhållningssätt av största vikt. Vi är ett trevligt gäng som tycker om att arbeta tillsammans.

Om tjänsten
Vi söker nu en ersättare för vår fantastiska administratör som ska ta sig an en annan roll i förvaltningen.

Som administratör på vuxenenheten fungerar du lite som en spindel i nätet på enheten. Du servar två verksamheter med administrativa och praktiska göromål utifrån ett helhetsperspektiv.

Här ingår sedvanliga administrativa arbetsuppgifter som förekommer på en enhet inom socialtjänsten. Det handlar tex om fakturahantering, administration vid anställningar, telefoni, bil, arkivering och gallring, broschyrer, blanketter, avtalshantering, upprätta avtal för placeringar och hantering av vissa avgifter, bokning och beställning av kontorsmaterial, resor och lokaler mm.

Utöver det bemannar administratören vår reception och är därmed den första som våra klienter möter när de kommer på besök till oss. Detta ställer krav på att administratören har har erfarenhet av arbete med vår målgrupp och att du bland annat har kunskap i lågaffektivt bemötande. Även handledning av personer som arbetstränar eller har en lönebidragsanställning på enheten ingår i tjänsten.

Vid behov kan även andra uppgifter ingå, tex vara med socialsekreterare vid besök, ta hand om logistik och beställningar vid flytt eller utföra administrativa uppgifter åt en annan enhet eller för hela förvaltningen. Här är förmågan till flexibilitet, förmåga att kunna prioritera och att kunna se till helheten av största vikt.

Vem är du?
Du har minst fullföljd gymnasial utbildning inom ekonomi/administration. Vi vill också att du har flerårig erfarenhet av administrativt arbete och gärna att du har arbetat på en myndighet, fördel inom socialtjänsten. Du ska ha arbetat som boendestödjare eller liknande med målgruppen och det är meriterande om du har utbildning i MI och/eller lågaffektivt bemötande.

Det viktigaste för denna tjänst är att du värdesätter service högt och därför är gott bemötande och samarbetsförmåga en förutsättning. Vi söker dig som vill lära dig nya saker och har förmåga att planera och organisera ditt arbete effektivt. Vi ser gärna att du har mod och kapacitet att fatta beslut inom ditt eget arbetsområde och vill bidra till verksamhetens utveckling.

Du behärskar Officepaketet mycket väl. Kommunikation är naturligt för dig, både i skrift och tal. Du är van att kommunicera digitalt och välkomnar utveckling av digitaliseringsprocesser.

Som person är du självständig och initiativtagande. För att trivas hos oss behöver du tycka om människor och högt tempo. Du gillar oförutsägbara dagar med varierande arbetsuppgifter och trivs i rollen som spindeln i nätet. För dig är det viktigt att allt arbete håller god kvalitet men du har också förmåga att prioritera om arbetsuppgifterna hopar sig. 

Vi letar efter en kollega som kan komplettera vår härliga arbetsgrupp så stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 19 januari 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef, Carina Engelke mail: [email protected] Tel: 08-578 294 18.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Arbetsmarknads- och socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar bland annat barn- och ungdomsvården, missbruksvården, socialpsykiatri samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden.Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Servicekoordinator Dafo Brand

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Till familjära Dafo i Tyresö söker vi nu en Servicekoordinator. Här f... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Till familjära Dafo i Tyresö söker vi nu en Servicekoordinator. Här får du jobba i en spännande och varierande roll med många kontaktytor. Du får en arbetsgivare som satsar på sin personal, stora utvecklingsmöjligheter och kollegor som trivs och har väldigt roligt tillsammans.

Visst låter det bra? Läs vidare!

Om rollen

Som servicekoordinator har du en betydelsefull roll för Dafos serviceverksamhet. Din primära arbetsuppgift är att ge förstklassig service och support både internt och externt till Dafos kunder, servicetekniker och andra medarbetare. Du kommer att ha en koordinerande roll med flera varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor, och därför söker vi dig som har förmågan att se vad som behöver göras, tar ansvar för att det blir gjort, samtidigt som du håller en hög servicenivå.

Ditt team består av sju servicetekniker. På kontoret i Tyresö sitter du tillsammans med två härliga kollegor som har liknande arbetsuppgifter. På kontoret arbetar ca 90 personer och här är stämningen familjär.

Du kommer bland annat att ansvara för:

• Extern och intern support till Dafos kunder, tekniker och andra medarbetare.
• Löpande administration som t ex avtalshantering, orderhantering och fakturering.
• Inkommande beställningar och andra ärenden per telefon och mail.
• Uppföljningar av olika projekt, exempelvis installationsprojekt.
• Koordinera och fördela ut arbete till teknikerna
• Ta emot felanmälningar

Kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, till exempel inom kundtjänst, order, koordinering eller ekonomiadministration.
• God datorvana och systemvana.
• Talar och skriver svenska flytande och behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.
• Det är meriterande om du jobbat med fakturering eller har grundläggande ekonomikunskaper

Viktigt att veta: För denna roll krävs utdrag ut belastningsregistret och svenskt medborgarskap, slutkandidaten kommer att genomgå bakgrundskontroll och säkerhetsprövning.

Vem vi tror att du är:

För att lyckas och göra succé i rollen tror vi först och främst att du är en positiv och lösningsorienterad person. Du motiveras av att leverera förstklassig service och förstår vikten av god kommunikation. Du har förmågan att se vad som behöver göras, tar ägandeskap och känner stort ansvar över dina arbetsuppgifter. På ett engagerat sätt tar du dig an och hanterar många pågående ärenden och lämnar inget ogjort, vilket innebär att du också behöver vara både noggrann och strukturerad. Vidare har du lätt för att samarbeta med alla typer av människor, är öppensinnad och en problemlösare.

Om tjänsten

• Tjänsten utgår huvudsakligen från Dafos huvudkontor i Tyresö. Möjlighet finns att arbeta hemifrån delar av veckan om så önskas.
• Arbetstider mån-tor, 8-17. Fre 8-15. Finns även möjlighet att arbeta mån-tor 7-16, Fre 7-14.
• Tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Säkerhetsprövning kommer att ske i samband med anställning

Om Dafo Brand

Dafo Brand AB är ett svenskägt familjeföretag med 100 års branscherfarenhet. Idag är vi en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskinventering, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 160 medarbetare omsätter vi cirka 400 miljoner kr per år.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund. Visa mindre

Administratör till barn- och ungdomsenheterna

Vad vi gör och vill Barn- och ungdomsenheterna består av två enheter som jobbar tätt tillsammans med att utreda och följa upp insatser för barn och unga mellan 0-20 år. Vi har under ledning av två enhetschefer en mottagningsgrupp, två utredningsgrupper och en insatsgrupp. Enheterna delar på 2 administratörer, 1 koordinator och 1 metodstödjare. Enheterna tillhör Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen. Hos oss hittar du ett trevligt gäng som strävar efte... Visa mer
Vad vi gör och vill
Barn- och ungdomsenheterna består av två enheter som jobbar tätt tillsammans med att utreda och följa upp insatser för barn och unga mellan 0-20 år.

Vi har under ledning av två enhetschefer en mottagningsgrupp, två utredningsgrupper och en insatsgrupp. Enheterna delar på 2 administratörer, 1 koordinator och 1 metodstödjare. Enheterna tillhör Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen. Hos oss hittar du ett trevligt gäng som strävar efter att tillåta olikheter och trivs med att jobba tillsammans. 

I Tyresö strävar vi efter att omsätta de fina orden i praktiken när vi beskriver oss som en kreativ och nyfiken arbetsplats med intresse för nya lösningar tillsammans över enhetsgränser. Vi vill att du ska känna att din kunskap, erfarenhet och engagemang faktiskt gör skillnad och att du ser hur arbetet utvecklas när vi slår våra kloka huvuden ihop. Välkommen till en arbetsplats som vill bli ännu bättre!

Om tjänsten
Vi söker nu en ersättare till en av tjänsterna som administratör. Tjänsten innebär att stötta båda barn- och ungdomsenheterna med administrativt stöd. Några exempel på arbetsuppgifter:

- fakturagranskning och fakturahantering
- administration vid anställningar
- telefoni
- arkivering och gallring
- broschyrer, blanketter
- utveckling av e-tjänst och digitalisering
- Avtalshantering
- Kontroll och bevakning av köpt verksamhet, tex upprätta avtal för placering inom ramavtal och direktupphandling samt bevaka giltiga avtal
- Hantering av avgifter så som administration av föräldraavgift, barnbidrag/underhållsbidrag.
- Bokning och beställning av kontorsmaterial, resor och lokaler

Vem är du?
Du har minst 3-årig gymnasial utbildning och gärna påbyggnadsutbildning inom ekonomi/administration alternativt högskoleutbildning. Du ska ha flerårig erfarenhet av administrativt arbete inom socialtjänsten eller grundläggande kunskap genom annat arbete inom socialtjänsten, gärna men inte nödvändigtvis inom socialtjänstens myndighetsdel. 

Det viktigaste för denna tjänst är att du värdesätter service högt och därför är gott bemötande och samarbetsförmåga en förutsättning. Vi söker dig som vill lära dig nya saker och har förmåga att planera och organisera ditt arbete effektivt. Du har mod och kapacitet att fatta beslut inom ditt eget arbetsområde och vill bidra till verksamhetens utveckling.

Du behärskar Officepaketet mycket väl. Kommunikation är naturligt för dig, både i skrift och tal. Du är van att kommunicera digitalt och välkomnar utveckling av digitaliseringsprocesser.

Som person är du självständig och initiativtagande. För att trivas hos oss behöver du tycka om människor och högt tempo. Du gillar oförutsägbara dagar med varierande arbetsuppgifter och trivs i rollen som spindeln i nätet. För dig är det viktigt att allt arbete håller god kvalitet men du har också förmåga att prioritera om arbetsuppgifterna hopar sig. 

Vi letar efter en kollega som kan komplettera vår härliga arbetsgrupp så stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 17 december 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via e-post:

Jessica Sand, enhetschef, [email protected]

Johanna Kankaanpää, enhetschef, [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Arbetsmarknads- och socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar bland annat barn- och ungdomsvården, missbruksvården, socialpsykiatri samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden.Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Servicekoordinator Dafo Brand

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Till familjära Dafo i Tyresö söker vi nu en Servicekoordinator. Här f... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Till familjära Dafo i Tyresö söker vi nu en Servicekoordinator. Här får du jobba i en spännande och varierande roll med många kontaktytor. Du får en arbetsgivare som satsar på sin personal, stora utvecklingsmöjligheter och kollegor som trivs och har väldigt roligt tillsammans.

Visst låter det bra? Läs vidare!

Om rollen

Som servicekoordinator har du en betydelsefull roll för Dafos serviceverksamhet. Din primära arbetsuppgift är att ge förstklassig service och support både internt och externt till Dafos kunder, servicetekniker och andra medarbetare. Du kommer att ha en koordinerande roll med flera varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor, och därför söker vi dig som har förmågan att se vad som behöver göras, tar ansvar för att det blir gjort, samtidigt som du håller en hög servicenivå.

Ditt team består av sju servicetekniker. På kontoret i Tyresö sitter du tillsammans med två härliga kollegor som har liknande arbetsuppgifter. På kontoret arbetar ca 90 personer och här är stämningen familjär.

Du kommer bland annat att ansvara för:

• Extern och intern support till Dafos kunder, tekniker och andra medarbetare.
• Löpande administration som t ex avtalshantering, orderhantering och fakturering.
• Inkommande beställningar och andra ärenden per telefon och mail.
• Uppföljningar av olika projekt, exempelvis installationsprojekt.
• Koordinera och fördela ut arbete till teknikerna
• Ta emot felanmälningar

Kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, till exempel inom kundtjänst, order, koordinering eller ekonomiadministration.
• God datorvana och systemvana.
• Talar och skriver svenska flytande och behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.
• Det är meriterande om du jobbat med fakturering eller har grundläggande ekonomikunskaper

Viktigt att veta: För denna roll krävs utdrag ut belastningsregistret och svenskt medborgarskap, slutkandidaten kommer att genomgå bakgrundskontroll och säkerhetsprövning.

Vem vi tror att du är:

För att lyckas och göra succé i rollen tror vi först och främst att du är en positiv och lösningsorienterad person. Du motiveras av att leverera förstklassig service och förstår vikten av god kommunikation. Du har förmågan att se vad som behöver göras, tar ägandeskap och känner stort ansvar över dina arbetsuppgifter. På ett engagerat sätt tar du dig an och hanterar många pågående ärenden och lämnar inget ogjort, vilket innebär att du också behöver vara både noggrann och strukturerad. Vidare har du lätt för att samarbeta med alla typer av människor, är öppensinnad och en problemlösare.

Om tjänsten

• Tjänsten utgår huvudsakligen från Dafos huvudkontor i Tyresö. Möjlighet finns att arbeta hemifrån delar av veckan om så önskas.
• Arbetstider mån-tor, 8-17. Fre 8-15. Finns även möjlighet att arbeta mån-tor 7-16, Fre 7-14.
• Tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Säkerhetsprövning kommer att ske i samband med anställning

Om Dafo Brand

Dafo Brand AB är ett svenskägt familjeföretag med 100 års branscherfarenhet. Idag är vi en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskinventering, dokumentation och SBA. Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 160 medarbetare omsätter vi cirka 400 miljoner kr per år.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund. Visa mindre

Administratör till stöd- och servicekontoret

Ansök    Okt 13    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vad vi gör och vill Som administratör ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Kansliet består av tretton personer, nämndsekreterare, arkivarier, administratör samt kanslichef. Här hanteras all dokumentation som rör politiska nämnder, utskott och råd samt andra myndighetsdokument. Kommunkansliet är navet mellan våra förtroendevalda och tjänstepersonsorganisationen. Under valår utgör vi valkansli och ansvarar för genomförandet av val... Visa mer
Vad vi gör och vill
Som administratör ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen.

Kansliet består av tretton personer, nämndsekreterare, arkivarier, administratör samt kanslichef.
Här hanteras all dokumentation som rör politiska nämnder, utskott och råd samt andra myndighetsdokument.
Kommunkansliet är navet mellan våra förtroendevalda och tjänstepersonsorganisationen. Under valår utgör vi valkansli och ansvarar för genomförandet av val till riksdag, kommun och region samt EU-valen.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Daglig administration för kommunkansliet
- Hantering av nya förtroendevalda, registrering i olika system, beställning av ipads, kontakt    med löneenheten
- Hantering av funktionsbrevlåda
- Beställning av behörigheter till olika system
- Kommundirektörens kalender, bokning av möten och uppdatering av händelser
- Koordinera det praktiska inför och under strategidagar till ledningsgrupp
- Fakturahantering och beställningar i ekonomisystemet Proceedo
- Telefonisamordnare, beställa abonnemang och mobiler till ett flertal enheter
- Planering och genomförande av praktikaliteter vid valen
- Systemadministration i W3D3 och Troman
- Redaktör av intranät och hemsida
- Samarbete med kanslichef gällande årsarvoden, olika rapporter och underlag
- Utbetalning av ersättningar i Heroma
- Registrering av handlingar i ärendehanteringssystem
- Kan komma att skriva mindre utredningar samt tjänsteskrivelser

Vem är du?
Du har en högskoleutbildning som ex socionom, statsvetare eller jurist eller annat som arbetsgivaren anser likvärdigt. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt, gärna i politiskt styrd organisation.

Du gillar ordning och reda och att ge service med det där lilla extra som vi tycker att våra medborgare förtjänar. Du är driven, ansvarsfull och självgående samt är flexibel i sitt arbetssätt då rollen kräver många bollar i luften. Förhållningssättet skall präglas av tillgänglighet, dialog och professionalism. Du har förmågan att se helheten och är lösningsfokuserad. Du har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Du är prestigelös, positiv och enkel att samarbeta med. Vidare har du en drivkraft och engagemang som gör att du får saker gjorda på ett effektivt men genomtänkt sätt. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Varmt välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 29 oktober 2023. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Helene Bergström, kanslichef, [email protected], 070-488 96 81

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Service Coordinator och Strategic Assistant

Vi söker en person som kan jobba brett som Service Coordinator och Strategic Assistant Vi söker efter dig som vill arbeta i en bred roll med fokus på administration, inne sälj, inköp och marknad. Vi ser att du har god erfarenhet av att samarbeta med kunder och leverantörer. Du tycker även om varierande arbetsuppgifter, struktur och service samt är van vid att driva ditt eget arbete framåt. I rollen kommer du att arbeta nära bolagets CEO. Då arbetet sker... Visa mer
Vi söker en person som kan jobba brett som Service Coordinator och Strategic Assistant


Vi söker efter dig som vill arbeta i en bred roll med fokus på administration, inne sälj, inköp och marknad. Vi ser att du har god erfarenhet av att samarbeta med kunder och leverantörer. Du tycker även om varierande arbetsuppgifter, struktur och service samt är van vid att driva ditt eget arbete framåt.
I rollen kommer du att arbeta nära bolagets CEO.
Då arbetet sker både på svenska och engelska behöver du hantera båda språken flytande i tal och skrift, stor del av korrespondensen med kunder och leverantörer sker på affärsengelska. Goda kunskaper inom Officepaketet är en förutsättning. Har du även kunskap inom ekonomi är det en merit.
Som person har du lätt för att samarbeta, är noggrann och prestigelös som känner dig trygg med att arbeta självständigt. Vi ser även att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta nära kunder och kollegor då ett personligt engagemang är viktigt för oss. Då engelska är vårt affärsspråk krävs höga kunskaper inom affärsengelska.
Varför ska du söka till Nyfors Teknologi AB
Vi erbjuder en trivsam och flexibel företagskultur där du som anställd är i fokus, Hos oss får du varje dag en utmaning att utvecklas framåt tillsammans bolaget.


Om Nyfors Teknologi AB
Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler i Skrubba i södra Stockholm.
Nyfors Teknologi AB är en innovativ leverantör av avancerade system för svetsning och bearbetning av optisk fiber. Alla Nyfors produkter är utvecklade med användaren i åtanke för bekväm och enkel användning i produktion och laboratoriemiljö. Vi är ett familjeföretag med teknisk expertis och erfarenhet från över 30 år inom branschen. För mer information, besök gärna vår hemsida på www.nyfors.com.
Varmt välkommen att skicka din ansökan till [email protected]
Ansökan enbart via mail.
Intervjuer kommer ske löpande via ansvarig redovisningsbyrå CGM Ekonomi AB Visa mindre

Sekreterare

Hej, Vi söker en sekreterare/administratör med god personkännedom och lyhördhet. Vi är ett företag i en expansiv fas och många av våra kunder talar andra språk än svenska, framförallt franska och arabiska. Därför är det en fördel om du behärskar något av dessa språk. Ditt arbete kommer att gå ut på att hantera förfrågningar, offerter samt etablera en god relation med våra kunder. Du bör därför vara lyhörd och tillmötesgående samtidigt som du på ett ef... Visa mer
Hej,


Vi söker en sekreterare/administratör med god personkännedom och lyhördhet. Vi är ett företag i en expansiv fas och många av våra kunder talar andra språk än svenska, framförallt franska och arabiska. Därför är det en fördel om du behärskar något av dessa språk.


Ditt arbete kommer att gå ut på att hantera förfrågningar, offerter samt etablera en god relation med våra kunder. Du bör därför vara lyhörd och tillmötesgående samtidigt som du på ett effektivt sätt kan ge kunderna den hjälp de är i behov av.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bemanningsadministratör

Ansök    Maj 17    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vad vi gör och vill På Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi gemensamt med att utveckla förskolan och grundskolan i Tyresö och vi sätter alltid barnen och eleverna i fokus. Bemanningsenheten för förskolan/grundskolan sitter på barn- och utbildningsförvaltningen i kommunhuset mitt i Tyresö centrum. Vi är en väl fungerande arbetsgrupp. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utveckl... Visa mer
Vad vi gör och vill
På Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi gemensamt med att utveckla förskolan och grundskolan i Tyresö och vi sätter alltid barnen och eleverna i fokus.

Bemanningsenheten för förskolan/grundskolan sitter på barn- och utbildningsförvaltningen i kommunhuset mitt i Tyresö centrum. Vi är en väl fungerande arbetsgrupp. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Om tjänsten
Bemanningsenhetens arbete består i grunden av bemanning av vikarier inom Tyresö kommuns förskolor och fritidshem. Vår uppgift är att på daglig basis tillgodose vikariebehovet på kommunens förskolor och fritidshem och att säkerställa en god kvalitet på de vikarier som arbetar i verksamheterna.

Som bemanningsadministratör har du tillsammans med en annan administratör det operativa ansvaret för att bemanningen av vikarier fungerar och du är en kontaktperson åt vikarierna och verksamheterna.

Du ansvarar för att det finns tillräckligt med vikarier inom bemanningsenheten vilket innebär arbete med rekrytering såsom urval, intervjuer, referenstagning och kvalitetssäkring av vikarierna.

Det är ett koordinerande uppdrag där du med hjälp av systemet Heroma kommer att matcha vikarier med uppdrag ute på verksamheterna. Du kommer vara en aktiv del av att vi arbetar med ständiga förbättringar av våra arbetssätt och rutiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 75 %. Tillträde till tjänsten sker den 31 Juli 2023.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar att arbeta med administration. Du gillar ordning och reda och att ge service med det där lilla extra som vi tycker att våra kunder förtjänar. Du är driven, ansvarsfull och självgående. Förhållningssättet skall präglas av tillgänglighet, dialog och professionalism. Du har förmågan att se helheten och är lösningsfokuserad. Du har hög kapacitet, är stresstålig och gillar tidiga mornar.

Du har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Du är prestigelös, positiv och enkel att samarbeta med. Vidare har du en drivkraft och engagemang som gör att du får saker gjorda på ett effektivt men genomtänkt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du har minst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har läst personalvetarprogrammet, arbetat med bemanning, massrekrytering och har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du har arbetat i officepaketet, lätt för att lära dig nya system och har du erfarenhet av Winlas, Varbi eller beställardelen i Heroma är det ett plus.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Enhetschef, Linda Wallgren, [email protected], 08-578 29 357.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Pilgrimssamordnare

Projekttjänst med möjlighet till tillsvidareanställning. Är du en noggrann och administrativ lagspelare med känsla för detaljer och struktur? Tycker du om att jobba med kommunikation, både i mötet med människor och digitalt? Har du dessutom intresse för eller erfarenhet av pilgrimsvandring? Är du självgående, öppen och lösningsorienterad och inte rädd för att rycka in där det behövs? Då kommer du passa utmärkt i vårt team! Meriterande – Erfarenhet av att s... Visa mer
Projekttjänst med möjlighet till tillsvidareanställning.
Är du en noggrann och administrativ lagspelare med känsla för detaljer och struktur? Tycker du om att jobba med kommunikation, både i mötet med människor och digitalt? Har du dessutom intresse för eller erfarenhet av pilgrimsvandring? Är du självgående, öppen och lösningsorienterad och inte rädd för att rycka in där det behövs? Då kommer du passa utmärkt i vårt team!
Meriterande
– Erfarenhet av att samordna volontärinsatser.
– God vana av att jobba med sociala medier.
– Att du är diakon eller utbildad pedagog
Arbetsbeskrivning
Samordna volontärer och stiftskontakter, ansvara för att leda och bemanna pilgrimsvandringar, tillsammans med teamet leda pilgrimsledarutbildning och inspirationsdagar. Pilgrimscafét är ett nav i verksamheten där din närvaro är viktig för besökare.
Du kommer att arbeta i ett litet, engagerat och självledande team med fokus på pilgrimsvandring och vuxenundervisning. Pilgrimscentrum finns mitt i en vacker natur- och kulturmiljö vid Tyresö slott, kyrka och vandrarhemmet Prinsvillan som församlingen driver. Helg- och kvällstjänstgöring ingår.
Om Tyresö församling
Tyresö församling är en av drygt 60 församlingar i Stockholms stift, med knappt 27 000 medlemmar och ett 50-tal anställda. I församlingen finns tre kyrkor: Bollmoradalens kyrka, Trollbäckens kyrka och Tyresö kyrka. Till församlingen tillhör också Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö.
Tjänsten är på heltid och intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag: 2/12
För frågor om tjänsten kontakta Sofia Olsson. Direkt: 08-410 937 46. E-post: [email protected]
Välkommen att skicka din ansökan till [email protected]
Märk din ansökan med ”Ansökan Pilgrimssamordnare”.
Fackliga representanter
Kyrkans akademikerförbund (KyrkA): Henrik Brifors. Direkt: 08-555 218 24 SMS: 076-525 78 24. E-post: [email protected]
Svenska Kommunalarbetareförbundet (Kommunal): Jan Johansson, Direkt: 076 128 33 10. Växelnummer: 08-410 937 00. E-post: [email protected]
Lärarförbundet KMR: Maria Bergström. Direkt: 08-616 88 32, 070-616 99 25. E-post: [email protected]
Vision: Oskar Johnsson. Direkt: 08-508 940 37. E-post: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administratör skolskjuts

Ansök    Jan 13    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vad vi gör och vill Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för fyra verksamhetsområden, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. På förvaltningskontoret arbetar vi gemensamt med att utveckla och stödja verksamheterna, ge god service till medborgare och verksamheter. Med fokus på barn och elevers bästa utifrån ett likvärdighetsperspektiv. På förvaltningen finns det ett administrativt stöd till verksamheterna. Om tjänsten Som administrat... Visa mer
Vad vi gör och vill
Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för fyra verksamhetsområden, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

På förvaltningskontoret arbetar vi gemensamt med att utveckla och stödja verksamheterna, ge god service till medborgare och verksamheter. Med fokus på barn och elevers bästa utifrån ett likvärdighetsperspektiv. På förvaltningen finns det ett administrativt stöd till verksamheterna.

Om tjänsten
Som administratör för skolskjutsen inom barn- och utbildningsförvaltningen har du en viktig roll. Du ansvarar för allt som rör skolskjutsen i kommunen. Du tar emot ansökningar, handlägger och fattar beslut om skolskjuts. Du genomför bokningar av skolskjuts i vår leverantörs system, hanterar och följer upp reklamationer. Du har också kontakt med vårdnadshavare och skolor samt är förvaltningens kontaktperson med kommunens leverantör av skolskjuts. Du samarbetar med andra funktioner inom förvaltningen men också med andra förvaltningar inom kommunen. Du hanterar löpande ärenden som rör skolskjuts som kommer in från kommunens ärendehanteringssystem, via e-post eller telefon.

Du har ett nära samarbete med ansvarig skolchef för skolskjutsen och andra centrala funktioner på förvaltningen. I tjänsten ingår myndighetsutövning och handläggning av ärenden.Vem är du?
Utbildningskravet kan variera då tjänsten bygger mycket på erfarenhetsbakgrund men vi vill att du som söker den här tjänsten har minst gymnasial utbildning och dokumenterad erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom offentlig verksamhet. Vi vill också att du arbetat med beslutsfattande och myndighetsutövning tidigare.

Du bör ha god kännedom om kommunal- och förvaltningslagen samt de lagar och förordningar som styr grundskola och gymnasium. Som person är du strukturerad, serviceinriktad och självgående med en stor samarbetsförmåga. Du gillar att skapa nya och bibehålla relationer.

Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot administration. Det är också meriterande om du arbetat inom barn- och utbildningsområdet och/eller med skolskjutsfrågor tidigare.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 27 januari 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Skolchef Martin Lundell, [email protected] 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Projektadministratör till myndighet för uppdrag 1 år!

Vi söker för kunds räkning dig som är en flexibel och noggrann projektadministratör. Du har en god samarbetsförmåga och initiativförmåga. I denna tjänst erbjuds du att arbeta på konsultbasis. Du blir anställd av Soros Consulting men på uppdrag hos kund. Uppdragsbeskrivning: Som person är du självständig och engagerad i att arbeta med breda åtaganden på olika nivåer, högt som lågt. Du kommer vara spindeln i nätet med många kontaktytor. Du har en god priorit... Visa mer
Vi söker för kunds räkning dig som är en flexibel och noggrann projektadministratör. Du har en god samarbetsförmåga och initiativförmåga. I denna tjänst erbjuds du att arbeta på konsultbasis. Du blir anställd av Soros Consulting men på uppdrag hos kund.
Uppdragsbeskrivning:
Som person är du självständig och engagerad i att arbeta med breda åtaganden på olika nivåer, högt som lågt.
Du kommer vara spindeln i nätet med många kontaktytor. Du har en god prioriteringsförmåga och är van av att arbeta med många uppgifter samtidigt.
Arbetsuppgifter:
Uppdraget omfattar att vara administratör och stödja projektmedlemmarna samt bidra till att effektivisera verksamheten genom att skapa struktur. Du förväntas vara sammanhållande och skapa förutsättningar för den administrativa processen i projektet.
I dina arbetsuppgifter ingår;
• Dokumenthantering,
• Diarieföring,
• Onboarding och introduktion av nya projektmedlemmar,
• Föra protokoll från möten,
• Administrera fakturor,
• Mötesbokningar/Resebeställningar vid behov
• Administrera projektverktyget och behörigheter samt nya användare
• Beställningar av kontorsmaterial, datorer samt passerkort
• Viss fakturahantering (Agresso)
• Kvalitetssäkra underlag inför fakturering
• Kontroll av inrapporterade tider
• Bistå vid start och avslut av projekt
• Avlasta och stötta projektmedlemmar och cheferna
Skallkrav:
• Gymnasial skolexamen
• Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete varav 3 år inom den offentliga sektorn.
• Mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
• Minst 5 års erfarenhet med att ha arbetat i Office-paketet med Word, Excel och Powerpoint.
Meriterande:
• Minst 2 års erfarenhet av arbete i bygg och anläggningsbranschen.
• Minst 2 års erfarenhet av olika dokumenthanteringssystem.
• Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i projektform.
Uppdragsperiod:
Start: 2023-01-16
Slut: 2026-12-31 med chans till förlängning i 2 år till
Hur du ansöker:
Urval och intervjuer sker löpande och skyndsamt! För att ansöka om tjänsten, klicka på länken nedan:
https://sorosconsulting.se/2022/12/16/projektadministrator-till-myndighet/
Längst ner på annonsen kan du klicka på "ansök"
Alternativt maila ditt CV till:
[email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Koordinator till Resursenheten

Vad vi gör och vill Som koordinator är du anställd av arbetsmarknad- och socialförvaltningen och har din tillhörighet på resursenheten. Resursenheten är enhet som erbjuder förebyggande och behandlande insatser till barn, ungdomar och deras familjer. Inom enheten jobbar vi bland annat med familjebehandling, stöd till unga brottsutsatta, verkställighet av ungdomstjänst, MiniMaria, föräldrautbildningar, ungdomsmottagningen samt vår öppna förskola. Våra lok... Visa mer
Vad vi gör och vill
Som koordinator är du anställd av arbetsmarknad- och socialförvaltningen och har din tillhörighet på resursenheten.

Resursenheten är enhet som erbjuder förebyggande och behandlande insatser till barn, ungdomar och deras familjer. Inom enheten jobbar vi bland annat med familjebehandling, stöd till unga brottsutsatta, verkställighet av ungdomstjänst, MiniMaria, föräldrautbildningar, ungdomsmottagningen samt vår öppna förskola. Våra lokaler ligger centralt i Tyresö och är lätta att nå med allmänna kommunikationer. Vår koordinator går vidare till en annan tjänst i kommunen, och därför söker vi nu en ersättare.

Om tjänsten
Som koordinator kommer du att arbeta i nära samarbete med enhetschef och övriga medarbetare inom resursenheten. Koordinatorns arbetsuppgifter är att ansvara för det löpande administrativa arbetet på enheten, besvara telefonsamtal, uppdatera websidor samt ge administrativ service till medarbetarna inom enheten. I arbetsuppgifterna ingår också att bistå enhetschefen med bl.a. statistikunderlag, ekonomiska uppföljningar samt personalredovisning. Du har även hand om inkomna fakturor.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom administration eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du är en kunnig och erfaren administratör och har minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du tycker om att ha många och varierande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning och är van att arbeta i Excel. Det är en fördel om du har kunskaper om socialtjänsten och erfarenhet av olika verksamhetssystem inom kommunal förvaltning. Inom förvaltningen arbetar vi i dag med verksamhetssystemen Treserva och Heroma.

Som person är du serviceinriktad och gillar att ha många varierande uppgifter på gång samtidigt. Arbetet förutsätter stor förmåga till egna initiativ och självständigt arbete, och också förmåga till samarbete. Du har goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I urvalet läggs stor vikt vid såväl erfarenheter av verksamhetsområdet som personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 12 augusti 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon: fram till 8 juli , samt efter 8 augusti. Däremellan har vi semester.

Chef Ind/Famoms, Gunilla Strindevall, [email protected] och 08-578 297 11

Koordinator, Eva Pettersson, [email protected] och 08-578 296 02

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Arbetsmarknads- och socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar bland annat barn- och ungdomsvården, missbruksvården, socialpsykiatri samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden.Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Okt 26    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Vi söker en driven och engagerad samordnare av feriejobb!

Vad vi gör och vill Vi är Centrum för arbete och integration. Ett av våra uppdrag är att jobba med kommuninvånare i olika åldrar som behöver stöd för att komma ut i arbetslivet eller till studier. Vi har bland annat ansvar för att samordna kommunens feriejobb som riktar sig till ungdomar 16-17 år. I år får 300 Tyresö-ungdomar möjlighet till feriejobb inom kommunal verksamhet, föreningsliv eller ideella organisationer. Vi vill att våra feriejobb ska ge u... Visa mer
Vad vi gör och vill
Vi är Centrum för arbete och integration.

Ett av våra uppdrag är att jobba med kommuninvånare i olika åldrar som behöver stöd för att komma ut i arbetslivet eller till studier. Vi har bland annat ansvar för att samordna kommunens feriejobb som riktar sig till ungdomar 16-17 år. I år får 300 Tyresö-ungdomar möjlighet till feriejobb inom kommunal verksamhet, föreningsliv eller ideella organisationer. Vi vill att våra feriejobb ska ge ungdomarna arbetslivserfarenhet, möjlighet att växa och komma närmre arbetsmarknaden. Hos oss får du möjlighet att vara med i ett dynamiskt utvecklingsarbete, där dina idéer, erfarenheter och kunskaper är värdefulla och uppskattas. Vi gillar utveckling, ständiga förbättringar och att göra skillnad för våra kommuninvånare – vad gillar du?

Om tjänsten
Vi söker en person som är öppen, idérik och redo att ta ansvar för samordning av kommunens feriejobb. Arbetet innebär att samverka både internt och externt för att hitta arbetsplatser, att ta hand om marknadsföring och information, ansökningar, lottning av platser, kontraktsskrivning, utbildning och stöd till handledare. Du får ansvar för processen från ansökan till avslutat feriejobb med utvärdering och rapportering. Läs gärna mer http://www.tyreso.se/feriejobb om hur vi idag arbetar med våra feriejobb.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi vill att du har tidigare erfarenhet av samordning. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som administratör eller likvärdigt. Vi ser att du har en högre utbildning på högskola eller universitet inom relevant område. Har du arbetat med feriejobb tidigare är det en merit. Du har arbetat med kommunikation och information både internt och externt. Fördel om du har arbetat i systemen Artvise samt Varbi rekrytering och har goda kunskaper i Excel. För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara självständig, strukturerad, gilla att nätverka i olika sammanhang och tänka nytt!

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl: 

Lisa Lönegård enhetschef Centrum för arbete och integration [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Arbetsmarknads- och socialförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar bland annat barn- och ungdomsvården, missbruksvården, socialpsykiatri samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden.Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Administrativ samordnare

Ansök    Maj 19    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vad vi gör och vill Tyresö komvux är en vuxenutbildning i ständig förändring. Vi utvecklar hela tiden verksamheten efter våra elevers behov och möjligheter. Verksamheten präglas av hög kompetens och en vilja att hela tiden ligga i framkant för vuxnas lärande. På C3L står individens behov och undervisningens kvalitet i centrum. Skolans undervisning bygger på alla människors lika värde och undervisningen bedrivs i demokratiska former. C3L är en modern sk... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö komvux är en vuxenutbildning i ständig förändring.

Vi utvecklar hela tiden verksamheten efter våra elevers behov och möjligheter. Verksamheten präglas av hög kompetens och en vilja att hela tiden ligga i framkant för vuxnas lärande.

På C3L står individens behov och undervisningens kvalitet i centrum. Skolans undervisning bygger på alla människors lika värde och undervisningen bedrivs i demokratiska former. C3L är en modern skola med hög teknisk standard där undervisningen utgår från ett vuxenpedagogiskt perspektiv. Lokalerna är anpassade för personer med funktionsvariationer och individuella anpassningar görs utifrån elevers enskilda behov. Vi jobbar alltid efter att möta samhällets krav på kompetens och hjälpa alla våra elever till vidare studier eller till arbete.

Tyresö Komvux (C3L) befinner sig i en expansiv fas. Vi har idag utbildningar inom SFI, SFX, Grundläggande, Gymnasie och yrkesutbildningar. Vi arbetar ständigt med att förbättra och skapa förutsättningar för våra elever att nå sina mål.

Om tjänsten
Som administrativ samordnare har du det övergripande ansvaret för det administrativ arbetet.

Arbetet innebär att du:

- Kan arbeta med våra administrativa system, Alvis, Bestyr, Skola 24 och har goda kunskaper i Office och Excel.


- Administrativt ansvarig för SFX utbildningarna.


- Förvaltar schemat.


- Är lokal och fastighetsansvarig.


- Arbetar med att ta fram underlag till stadsbidragen vid ansökning och redovisning.Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning gärna inom, administration, pedagogik, HR, ekonomi eller liknande och erfarenhet att arbeta administrativt inom vuxenutbildning.

Du gillar att arbeta med människor och har lätt för att samarbeta både internt och externt. Du är flexibel och tycker om att arbeta i en utvecklande och föränderlig verksamhet. Vidare har du goda kunskaper att formulera dig i tal och skrift.

Som person skapar du engagemang och delaktighet i syfte att nå gemensamma mål. Du är stabil och kontrollerad i stressade situationer, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och god förmåga att fokusera på rätt saker. Samarbete är naturligt för dig. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. 

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Rektor, Carina Frisk, [email protected] och 08-578 275 13.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vi söker dig administratör som brinner för att ge god service

Vad vi gör och vill Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för fyra verksamhetsområden, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning där ingår även fritidshem, pedagogisk omsorg, grundsärskola, gymnasiesärskola och den centrala barn- och elevhälsan. På förvaltningskontoret arbetar vi gemensamt med att utveckla och stödja verksamheterna, ge god service till medborgare och verksamheter. Med fokus på barn och elevers bästa utifrån ett likvärdig... Visa mer
Vad vi gör och vill
Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för fyra verksamhetsområden, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning där ingår även fritidshem, pedagogisk omsorg, grundsärskola, gymnasiesärskola och den centrala barn- och elevhälsan.

På förvaltningskontoret arbetar vi gemensamt med att utveckla och stödja verksamheterna, ge god service till medborgare och verksamheter. Med fokus på barn och elevers bästa utifrån ett likvärdighetsperspektiv. Det administrativa stödet ges av vårt team på ett professionellt sätt.

Om tjänsten
Barn- och utbildningsförvaltningens team är förvaltningens administrativa hjärta och arbetar med olika uppdrag inom administration, handläggning och myndighetsutövning. Som administratör inom barn- och utbildningsförvaltningen har du en central roll. Du ingår i ett team runt resursfördelning (utbetalning och kontroll av förskolepeng, skolpeng och gymnasiepeng) samt kö och placeringar. Du hanterar löpande ärenden från kommunens synpunktshantering, sköter avgiftshantering mot vårdnadshavare.

Som en del av myndighetens service har du kontakt med förskolor, skolor och vårdnadshavare. Du har ett nära samarbete med skolchefer samt rektorer och administrativ personal på enheterna. I tjänsten ingår myndighetsutövning och handläggning av ärenden.

Vi arbetar i ett öppet kontorslandskap vilket skapar samhörighet, stöd och bollplank med andra, man står aldrig ensam med en fråga. 

Vem är du?
Utbildningskravet kan variera då tjänsten bygger mycket på erfarenhetsbakgrund. Administratörutbildning eller liknande är en bra grund.

Vi vill att du som söker den här tjänsten har mångårig arbetslivserfarenhet som administratör inom skolområdet och har arbetat med resursfördelning.
Meriterande om du har erfarenhet av att arbete med verksamhetssystem inom området.

Du bör ha god kännedom om lagar och förordningar som styr förskola, skola. gymnasium.
Fördjupade kunskap inom grundskola eller gymnasiets verksamhet är en fördel.

Att arbeta i en kommunal verksamhet innebär att du kommer att arbeta med myndighetsutövning.

Om du är glad, positiv och har engagemang för dina arbetsuppgifter, får du möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar hos oss. 

Som person är du:

- självgående och tar dig an uppgifter


- en person som gärna samarbetar med andra och har god samarbetsförmåga. 


- serviceinriktad, då mycket vi gör, gör vi åt andra. Även små saker kan ha stor betydelse för den enskilda individen. 


- strukturerad, du skapar ordning och reda, har koll på saker och kan styra upp din dag på ett effektivt sätt.  Vid rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 20 maj 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Administratör, Mona Östberg, 08-578 290 37, [email protected] 

Administratör, Susanne Westlund, 08-578 296 38, [email protected] 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du http://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Internationella Engelska Skolan Tyresö söker Administrativ chef

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan Tyresö söker Administrativ chef / Head of Admin & HR 

Nu utökar vi på Internationella Engelska Skolan Tyresö vår ledningsgrupp och skolledning med en administrativ chef / Head of Admin & HR.

Det här är en spännande möjlighet att få vara med och leda och utveckla en av Stockholms bästa skolor!

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 29 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

Om tjänsten som Head of Admin & HR

I rollen som administrativ chef kommer du ingå i skolledningen tillsammans med rektor och två biträdande rektorer. 

Som administrativ chef på IES Tyresö leder, utvecklar och organiserar du arbetet på skolenheten inom ramen för ditt uppdrag från rektor. Rollen som administrativ chef delegeras av rektor för att säkerställa att skolans administrativa arbete fungerar effektivt med en sammanhållen vision och säkerställer de högsta administrativa förväntningarna på skolans personal och elever. 

Head of Admin & HR leder och utvecklar skolans verksamhet och administration för att skolan ska vara en säker och effektiv arbetsplats för personal och elever i linje med IES ethos. Därför arbetar du nära rektor och de biträdande rektorerna för att maximera lärande och elevernas prestationer samt säkerställa att skolans grundläggande administrativa funktioner fungerar. 

Rollen leder den administrativa verksamheten inom skolan - inklusive det systematiska kvalitetsarbete som krävs inom lagstadgade nyckelområden, ex. GDPR-frågor, systematiskt arbetsmiljöarbete samt systematiskt brandskyddsarbete.

Du leder den administrativa gruppen på skolan där du har personalansvar för flera av våra medarbetargrupper; bl.a. IT-koordinator, skoladministratörer, receptionist, vaktmästare, facilitets- och säkerhetskoordinator, elevassistenter/pedagoger, bibliotekarie och SYV. Du är även kontaktperson mot hyresvärd, städbolag och köksentreprenör.

Du ansvarar även för personaluppföljning, personalintroduktion och del av rekryteringsarbetet på skolan.

Du har ett mycket nära samarbete med skolans rektor vad gäller utveckling och effektivisering och tillsammans ansvarar vi för att koordinera skolan.

Kvalifikationer

Utbildning

Du som söker har en akademisk utbildning med relevant inriktning. 

Språk

Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Operativ och strategisk erfarenhet 

Du behöver ha erfarenhet av kvalificerade administrativa uppdrag och ha en god vana av att hantera IT-system. Vi ser gärna att du har erfarenhet sen tidigare av att ha jobbat med systematiskt kvalitetsarbete.

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du gillar att leda andra och har god samarbetsförmåga. Du är strategisk, tänker övergripande och analytiskt och kan se de långsiktiga effekterna av dina beslut. 

Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans och tar initiativ och arbetar målmedvetet för att uppnå resultat.

Du har mycket goda kunskaper inom IT och om dataskyddsförordningen GDPR.

Ledarerfarenhet

Tjänsten innefattar ett omfattande personalansvar så du behöver ha minst tre års erfarenhet av att vara ledare och chef. Har du gått något ledarutvecklingsprogram eller någon ledarutbildning är det meriterande. 

Branscherfarenhet

Har du erfarenhet av tidigare arbete i skolan är detta starkt meriterande.

I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Om IES Tyresö

IES Tyresö stärker sin skolledning och ledningsgrupp. Vi har höga förväntningar och höga krav. Vi finns i Tyresö, bara 10 minuter från Gullmarsplan och 25 minuter från Stockholm C.

Skolan öppnade 2014 och har ca 950 elever i årskurs 4-9 och 100 anställda. Skolan har höga resultat, en trygg miljö och många elever i kö som vill börja här.

Vår skola är en fantastisk och mångsidig miljö där vi har personal och elever med en mängd olika bakgrunder och kulturer. Vi är en väletablerad skola med en stark kultur och gedigna rutiner. 

Skolan genomgår just nu ett ledningsskifte, med en ny rektor och ett förstärkt ledarteam, så detta är ett spännande tillfälle att arbeta med entusiastiska ledare för att fortsätta utveckla skolan.

Ansökan

Skicka din ansökan, med CV och personligt brev via IES Careers. Ansökningar via mail godtas inte.

Eventuella frågor angående tjänsten kan ställas till rektor Mr. Eriksen på [email protected]. Ange "Head of Admin & HR " i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 27/4 2022. Urvalsprocessen och intervjuer kommer att genomföras löpande, vilket innebär att tillsättning kan ske innan ansökningsperioden har gått ut, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Hej plankoordinatorer med intresse av processutveckling!

Ansök    Jan 28    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vad vi gör och vill Tyresö kommun växer – kanske vill just du vara med och forma framtidens Tyresö tillsammans med oss? Vi söker två plankoordinatorer med intresse av processutveckling! Tyresö är en expansiv kommun med visioner om att dagens 48 000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035. Det ställer krav på att bebyggelse- och infrastrukturutvecklingen kan tillgodoses. Vår ambition är utveckla så attraktiva miljöer som möjligt för Tyresöborna. Vi tar... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö kommun växer – kanske vill just du vara med och forma framtidens Tyresö tillsammans med oss? Vi söker två plankoordinatorer med intresse av processutveckling!

Tyresö är en expansiv kommun med visioner om att dagens 48 000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035.

Det ställer krav på att bebyggelse- och infrastrukturutvecklingen kan tillgodoses. Vår ambition är utveckla så attraktiva miljöer som möjligt för Tyresöborna. Vi tar ansvar för hela kedjan i stadsutvecklingsprocessen, från initiering till genomförande och har ett tydligt genomförandefokus i projekten. Här har du som plankoordinator på projektavdelningen en viktig roll i att nå våra mål genom ditt arbete med medborgarservice, planadministration och stöd till avdelningens övergripande arbete med processer och måluppföljning.Om tjänsten
Vi söker nu två plankoordinatorer till projektavdelningen. I rollen som plankoordinator ansvarar du för detaljplaneprocessens administrativa delar och säkerställer att vi uppfyller gällande lagstiftning. I det ingår till exempel utskick, hantering av inkomna synpunkter och information till medborgare samt myndigheter via mejl och webbsidan. Du arbetar tillsammans med avdelningens övriga koordinatorer för att ge medborgarna god service. Du arbetar också med att avdelningens enheter och ledning får det stöd de efterfrågar med till exempel sammanställande av underlag, fakturering, registrering, statistik, informationsspridning. I en av tjänsterna ingår dessutom även arbete med avdelningens process- och måluppföljning samt verksamhetsutveckling.Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad samhällsplanerare, statsvetare eller motsvarande och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en kommun.

Du är van att arbeta med administrativa uppgifter och duktig på att organisera. Du har gott omdöme, egen drivkraft och du säkerställer att inget faller mellan stolarna. Du har arbetat i en liknande roll tidigare och brinner för att ge service. Förutom bra kunskap om planprocessen har du gärna ett intresse av att arbeta med processer och verksamhetsutveckling.

Du behärskar svenska språket väl, både i tal som skrift. Du behärskar även Office-paketet väl och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i olika ärendehanteringssystem, exempelvis EDP Vision, SiteVision och Adobe Creative Cloud.Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 februari 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Chef projektavdelningen: Heléne Hjerdin, [email protected], 08-578 295 07

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Administratör

Tyresö Montessoriskola är en liten enhet med ca 100 elever på skolan och 70 barn på förskolan och bedriver utbildning som grundar sig i Maria Montessoris tankar kring utveckling och lärande. Vi ligger centralt i Tyresö med närhet till skog, parker, centrum, träningsanläggningar, restauranger samt goda kommunala förbindelser. Nu söker vi dig som vill arbeta som administratör i ett nära samarbete med Rektor och personal på både förskola och skola. Du behöver... Visa mer
Tyresö Montessoriskola är en liten enhet med ca 100 elever på skolan och 70 barn på förskolan och bedriver utbildning som grundar sig i Maria Montessoris tankar kring utveckling och lärande. Vi ligger centralt i Tyresö med närhet till skog, parker, centrum, träningsanläggningar, restauranger samt goda kommunala förbindelser.
Nu söker vi dig som vill arbeta som administratör i ett nära samarbete med Rektor och personal på både förskola och skola. Du behöver vara flexibel, positiv och ha lätt för att skapa kontakt med andra människor – vuxna såväl som barn.
I första hand söker vi dig med erfarenhet av arbete på förskola och/eller skola, är du dessutom tekniskt kunnig och van vid att använda datorer och olika system är det ett stort plus. Du behöver utan hinder kunna tala och skriva på svenska.
Exempel på arbetsuppgifter:
- Sortera och scanna papper
- Beställa förbrukningsvaror
- Vara befintlig personal behjälplig med digitala verktyg
- Samla in uppgifter och dokument
- Uppdatera och digitalisera dokument
- Hantera sociala medier
- Ta emot bud och lämna till rätt avdelning
- Sortera och rensa material
- Arbete i barngrupp på förskolan samt på skolans fritidshem
- Viss lokalvård
När du skickar in din ansökan önskar vi att du har ett uppdaterat CV och anger aktuell personlig information. Har du frågor kring tjänsten som inte redan besvarats i annonsen går det bra att skriva dessa ihop med din ansökan. Observera att du som söker inte får komma oanmäld och besöka förskolan eller skolan och inte störa personal som arbetar med frågor angående tjänsten. Endast ansökningar till den angivna e-postadressen behandlas och vi tar ej emot pappersansökningar via post.
Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings- eller bemanningsföretag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör/Receptionist till Annas Pepparkakor

Har du tidigare erfarenhet inom administration och reception? Nu söker Annas Pepparkakor efter en ny medarbetare för ett spännande uppdrag! Om tjänsten Som Administratör/Receptionist kommer du ha en varierande arbetsdag med flera olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta både som receptionist där du är ansiktet utåt för företaget, ta emot besökare, boka möten, ansvara för kontorets allmänna ytor och beställa kontorsmaterial. Du kommer även arbeta med fl... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet inom administration och reception? Nu söker Annas Pepparkakor efter en ny medarbetare för ett spännande uppdrag!

Om tjänsten
Som Administratör/Receptionist kommer du ha en varierande arbetsdag med flera olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta både som receptionist där du är ansiktet utåt för företaget, ta emot besökare, boka möten, ansvara för kontorets allmänna ytor och beställa kontorsmaterial. Du kommer även arbeta med flera administrativa uppgifter som offertskrivning, fakturering, utbetalningar, orderläggning och prisuppdateringar. Du kommer att stötta chefer och/eller hela avdelningar i det dagliga arbetet. Du ingår i ett härligt team på plats på kontoret som ligger i Tyresö.

I din roll som Administratör/Receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ta emot besökare, ansvara för telefon och mail.
- Hantera möten, inköp och orderläggning
- Ekonomisk uppföljning
- Allmän administration
- Stötta chefer och/eller andra avdelningar i det dagliga arbetet

Tjänsten som Administratör/Receptionist är ett konsultuppdrag på heltid med start i Maj och pågår under 1 år med eventuell förlängning. Arbetstiderna är förlagda mellan 08:00-17:00.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och reception, önskvärt tidigare erfarenhet inom enklare ekonomiarbete. Vi söker dig med goda datorsystemvanor, bland annat Microsoft Office. Vi söker även dig som är flytande i Svenska och goda kunskaper i Engelska.

Vidare ser vi att du är ordningsam och strukturerad med ett öga för detaljer samt flexibel i ditt arbetssätt. Det är också positivt om du har förmågan att vara kreativ i att finna lösningar i stället för att se problem. Vidare ser vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att jobba både i team och självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet inom administration, reception och enklare ekonomi
- God datorsystemvana
- Svenska flytande och goda kunskaper i Engelska
- Strukturerad och ordningsam
- Serviceinriktad och god samarbetsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sofi Coulianos via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, Receptionist, Administrator, Ekonomi, Economy, Svenska, Swedish, Engelska, English, Tyresö, Stockholm, Annas Pepparkakor, Adecco Visa mindre

Administratör/Ekonomiassistent till vår kund i Tyresö!

Ansök    Jan 19    Manpower AB    Administrativ assistent
Är du en noggrann, serviceinriktad och självgående person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att vara en viktig kugge i maskineriet? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Administratör/Ekonomiassistent hos vår kund i Tyresö något för dig! Det här är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du inledningsvis är anställd so... Visa mer
Är du en noggrann, serviceinriktad och självgående person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att vara en viktig kugge i maskineriet? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Administratör/Ekonomiassistent hos vår kund i Tyresö något för dig!

Det här är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du inledningsvis är anställd som konsult via Manpower, men där målsättningen är att du sedan kommer att gå över till vår kund i Tyresö.Att jobba som Administratör/Ekonomiassistent hos vår kund i Tyresö

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund i Tyresö. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. Denna roll är en bred administrativ roll med visst ekonomiskt ansvar. I denna tjänst är du en spindel i nätet och hanterar varierade arbetsuppgifter inom administration och ekonomi och har många olika kontaktytor både inom och utanför företaget. För att lyckas tror vi att du har god tidigare erfarenhet av de flesta av arbetsuppgifterna som vi listar nedan. Vi ser det även som en stor fördel om du bor i, eller i närheten av, Tyresö.

Till exempel kommer du att arbeta med:
* Ordermottagning och orderregistrering
* Orderuppföljning
* Lönekörningar
* Löpande fakturering
* Förbereda för den månatliga bokföringen
* Inleverans till lager
* Packning och leverans
* Posthanteringen
* Bemanna telefonen

Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ, ödmjuk och positiv. För att lyckas med arbetet krävs det att du är noggrann i ditt sätt att jobba, har lätt för att lära dig nya saker och är driven. I övrigt kan det vara fördelaktig om du har en ekonomisk utbildning, men detta är inget krav.

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sen tidigare
* Har minst en gymnasial utbildning
* Har en god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, tal och skrift
* Har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
* Har goda kunskaper i Excel.

Det är meriterande om du
* Har erfarenhet av Monitor eller Hogia sen tidigareErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Projektadministratör till Med-Tech företag i Tyresö

Ansök    Maj 24    Frohe AB    Administrativ assistent
Om Frohe Frohe AB ligger i natursköna Tyresö, 15 minuter från Stockholm. Vi är inriktade mot formsprutning och montering av medicintekniska produkter i korta serier med höga krav på finish och precision. I vår fabrik har vi utöver ett 20-tal formsprutor även en verktygsverkstad, projektkontor och en monteringsavdelning. Vi är certifierade enligt ISO13485, 9001 och 14001. Frohe AB grundandes 1991 och ingår sedan hösten 2020 i IV Group tillsammans med fyra s... Visa mer
Om Frohe
Frohe AB ligger i natursköna Tyresö, 15 minuter från Stockholm. Vi är inriktade mot formsprutning och montering av medicintekniska produkter i korta serier med höga krav på finish och precision. I vår fabrik har vi utöver ett 20-tal formsprutor även en verktygsverkstad, projektkontor och en monteringsavdelning. Vi är certifierade enligt ISO13485, 9001 och 14001.
Frohe AB grundandes 1991 och ingår sedan hösten 2020 i IV Group tillsammans med fyra systerföretag i Norge, Polen och Kina. I Tyresö är vi i dagsläget 55 anställda och omsatte under 2020 77 MSEK, och vi har som ambition att växa till 100 MSEK 2023 med ett ökat fokus mot medicinteknik. Vi har även en vision om att expandera vårt erbjudande, att bli ett större stöd och att kunna ta mer ansvar i våra kunders projekt. Därför behöver vi nu stärka upp projektavdelningen med en projektadministratör.
Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara en del av vårt projektteam tillsammans med tre projektledare och en sälj- och projektchef.
Din huvudsakliga roll kommer vara att vid nya eller ändrade produkter bereda artikeluppgifter i vårt affärssystem, genomföra uppmätningar på provkörningar i produktion, samt ta fram nya, eller uppdatera befintliga, instruktioner.
Du kommer att tillbringa ungefär halva dagarna på projektkontoret med administration och halva dagarna i mätrummet tillsammans med våra kvalitetskontrollanter.
I punktform innebär det att det i dina uppgifter exempelvis kommer att ingå:
Stötta projektteamet med diverse projektadministration (uppdatera vårt affärssystem, dokumenthantering)
Skapa och uppdatera instruktioner (till exempel monteringsinstruktioner och kontrollinstruktioner)
Uppmätningar av utfallsprover från provkörningarVi är ett relativt litet företag där vi sätter värde vid att vara flexibla både mot kund och internt och hjälper således varandra där behov finns.
Om dig
Vi söker dig som vill variera administration med mer praktiskt arbete. Du är noggrann, strukturerad och gillar administration. Vidare är du självständig samtidigt som du trivs med att assistera dina kollegor.
Ett krav är att du:
Har erfarenhet från administration
Kan hantera word och excel
Är bekväm med att skriva på svenska och engelska samt kan anpassa dig till olika typer av mottagare
Har minst en gymnasieexamen

Det är meriterande om du har erfarenhet av uppmätning med mätmaskin samt om du kan läsa ritningar.
Vi erbjuder dig
Frohe är ett företag med högt i tak och en kamratlig atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att ge medarbetarna stor egen frihet. Om intresse finns så finns det stora utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder såklart även friskvård och fruktkorg mm.
Tjänsten är på heltid och vi tillämpar flextid.
Ansökan
Skicka in din ansökan till [email protected], ange "Projektadminstratör-2021" i ämnesfältet.
Ansök senast 2021-06-20. Visa mindre

Administrativ assistent

Byggimperuim AB är ett ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare som erbjuder alla tjänster inom olika bygg- och renoveringsprojekt över hela Stockholm. Vi söker en en administrativ kollega med erfarenhet inom byggbranchen. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med andra kollegor där ditt främsta ansvar är att hantera administrationen kring olika byggprojekt. Arbetet innebär en del internationella kontakter, varfö... Visa mer
Byggimperuim AB är ett ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare som erbjuder alla tjänster inom olika bygg- och renoveringsprojekt över hela Stockholm. Vi söker en en administrativ kollega med erfarenhet inom byggbranchen.
Du kommer att arbeta i tätt samarbete med andra kollegor där ditt främsta ansvar är att hantera administrationen kring olika byggprojekt. Arbetet innebär en del internationella kontakter, varför goda kunskaper i engelska, ryska och ytterliga språk är meriterande. Tidigare erfarenhet av projektledning och administration, speciellt inom bygg är också meriterande. Rollen innefattar ett mycket varierande administrativt arbete, och dina typiska arbetsuppgifter är:
- Administration i SharePoint och övriga Microsoft program.
- Koordinera och förbereda presentationsmaterial i PowerPoint. - Administrera, planera och samordna möten samt föra protokoll. - Genomföra och samordna analyser, utredningar och utvärderingar av förbättringsförslag.
- Stöd till projektledningen.


Du har gärna relevant eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning. Du är en erfaren användare av Officepaketet och gärna i SharePoint.
Som person är du driven och kontaktsökanden. Du trivs i en variationsrik roll och ordning och reda i arbetet. Du gillar administration och byggbranschen men kanske än mer uppskattar du god kollegial stämning.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Världens bästa administratör till Tyresö strands förskoleenhet

Ansök    Jan 15    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vad vi gör och vill Vi är en förskoleenhet som ligger i natursköna Tyresö strand. Enheten består av tre förskolor med sammanlagt 220 barn, 38 pedagoger, en rektor och en administratör. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan Lpfö-98 samt kommunens målstyrning med enskilda mål satta utifrån varje enhet. Vi arbetar med ett starkt fokus på resultat, hållbarhet och i nära dialog med både pedagoger och vårdnadshavare. I vår enhet arbetar kompetenta, drivna p... Visa mer
Vad vi gör och vill
Vi är en förskoleenhet som ligger i natursköna Tyresö strand.

Enheten består av tre förskolor med sammanlagt 220 barn, 38 pedagoger, en rektor och en administratör. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan Lpfö-98 samt kommunens målstyrning med enskilda mål satta utifrån varje enhet. Vi arbetar med ett starkt fokus på resultat, hållbarhet och i nära dialog med både pedagoger och vårdnadshavare.

I vår enhet arbetar kompetenta, drivna pedagoger i nära samarbete med rektor och nuvarande administratör. Vårt arbete präglas av hög kvalitet och vi levererar goda resultat. Vi har även en hög andel förskollärare samt barnskötare med lång erfarenhet.

Det är också viktigt för oss att trivas på jobbet och vi har nära till både allvar och skratt i det dagliga arbetet.

Om tjänsten
I tjänsten ingår att arbeta nära rektor med administrativa uppgifter såsom lönerapportering, ekonomi - budget, sjukfrånvaro - vikarieanskaffning och sammanställning av resultat. Den som söker är ansvarig för den administrativa delen i nära samarbete med rektor. Vid planeringsdagar, APT-möten samt andra forum ingår planering och struktur samt att vara delaktig och uppdaterad i förskolans arbete.

Vem är du?
Du som söker har minst två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har relevant utbildning inom administration och ekonomi samt erfarenhet av budgetarbete, fakturahantering och lönerapportering. Du behöver även ha mycket goda kunskaper inom Office-paketet och Google drive samt inom övrig IT då vi arbetar i många olika system.

Det är en merit om du som söker även har erfarenhet av att arbeta i pedagogisk verksamhet, har god kännedom om förskolans uppdrag samt har erfarenhet av Heroma, Proceedo, Vklass och Hypernet.

Du som söker ska kunna arbeta självständigt, vara stabil och trygg i din yrkesroll, kunna samarbeta, vara mål- och resultatinriktad samt vara strukturerad med en helhetssyn. Du är van att arbeta med människor och då våra pedagoger, vårdnadshavare och barn är en av våra främsta tillgångar, blir bemötande och service en otroligt viktig komponent i arbetet. 

Välkommen med din ansökan
Känner du att vi beskrivit just dig?! Varmt välkommen med din ansökan senast 24 januari 2021

Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Christel Jonsson 070-488 97 57/[email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här; www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Administrativ assistent med erfarenhet av byggbranchen

Byggimperuim AB är ett ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare som erbjuder alla tjänster inom olika bygg- och renoveringsprojekt över hela Stockholm. Vi söker en en administrativ kollega med erfarenhet inom byggbranchen. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med andra kollegor där ditt främsta ansvar är att hantera administrationen kring olika byggprojekt. Arbetet innebär en del internationella kontakter, varfö... Visa mer
Byggimperuim AB är ett ett byggföretag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare som erbjuder alla tjänster inom olika bygg- och renoveringsprojekt över hela Stockholm. Vi söker en en administrativ kollega med erfarenhet inom byggbranchen.
Du kommer att arbeta i tätt samarbete med andra kollegor där ditt främsta ansvar är att hantera administrationen kring olika byggprojekt. Arbetet innebär en del internationella kontakter, varför goda kunskaper i engelska, ryska och ytterliga språk är meriterande. Tidigare erfarenhet av projektledning och administration, speciellt inom bygg är också meriterande. Rollen innefattar ett mycket varierande administrativt arbete, och dina typiska arbetsuppgifter är:
- Administration i SharePoint och övriga Microsoft program.
- Koordinera och förbereda presentationsmaterial i PowerPoint. - Administrera, planera och samordna möten samt föra protokoll. - Genomföra och samordna analyser, utredningar och utvärderingar av förbättringsförslag.
- Stöd till projektledningen.


Du har gärna relevant eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning. Du är en erfaren användare av Officepaketet och gärna i SharePoint.
Som person är du driven och kontaktsökanden. Du trivs i en variationsrik roll och ordning och reda i arbetet. Du gillar administration och byggbranschen men kanske än mer uppskattar du god kollegial stämning.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Koordinatorer till samhällsbyggnadskontoret

Ansök    Okt 21    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Samhällsbyggnadskontoret söker två koordinatorer som vill arbeta med medborgarkontakter, service, stadsbyggnadsrelaterade frågor och intern administration Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor med en helt ny enhets- och avdelningsstruktur från 1 maj 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel ti... Visa mer
Samhällsbyggnadskontoret söker två koordinatorer som vill arbeta med medborgarkontakter, service, stadsbyggnadsrelaterade frågor och intern administration
Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor med en helt ny enhets- och avdelningsstruktur från 1 maj 2020.

Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla.

Vem trivs hos oss?
Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Här hittar du kollegor som drivs av utvecklingsvilja och handlingskraft. Vi arbetar gemensamt med att forma vår verksamhet, till exempel genom att göra kompetensutvecklande studieresor tillsammans för att ta del av goda exempel. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Som anställd på Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård. 

Om tjänsten
Vi söker nu två koordinatorer till samhällsbyggnadskontoret. Den ena tjänsten är placerad på enheten för samhällsbyggnadsservice och den andra på bygglovsenheten, båda på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen är en av tre avdelningar på samhällsbyggnadskontoret och består av åtta stycken enheter.

I rollen som koordinator ansvarar du för att medborgarna får god service och att andra enheter samt våra verksamheter/hyresgäster får det stöd de efterfrågar. Du säkerställer att gällande lagstiftning efterlevs i vår kommunikation.

Du stöttar medarbetare och chefer i administrativa processer genom att exempelvis sammanställa underlag, tar fram statistik, sköta omvärldsbevakning och att sprida information internt i organisationen via mail och intranät.

I din roll som koordinator arbetar du även med bland annat registrering av inkomna handlingar, arkivering av ärenden, uppdrag och avtal, expediering av beslut, bevakningar av ärenden, utlämning av offentliga pågående handlingar och kontakt med medborgare via e-post. Som koordinator på bygglovsenheten arbetar du även med rådgivning gällande bygglovsprocessen, Koordinatorerna arbetar med kundservice både internt till kollegor liksom externt direkt till medborgarna i Tyresö.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande administrativ roll och brinner för att ge service. Du är van att arbeta med administrativa uppgifter och duktig på att organisera. Det är meriterande om du är utbildad samhällsplanerare, statsvetare eller motsvarande samt har erfarenhet av att arbeta i en kommun. Du behärskar svenska språket väl både i tal som skrift och behärskar även Office-paketet väl. Du är en duktig skribent och du kommunicerar lika vant via både mejl, i social medier och på hemsidan som i telefon och vid fysiska möten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i olika ärendehanteringssystem, exempelvis Vision.

Din roll som koordinator är utåtriktad med många externa och interna kontakter, vilket kräver en förmåga att informera och kommunicera på ett tydligt och pedagogisk sätt. Du har god samarbetsförmåga, du är prestigelös och lösningsfokuserad. Du är initiativrik och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt och genomtänkt sätt. Din förmåga att väga samman olika intressen och önskemål till en god helhet är avgörande för ett gott slutresultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 28 oktober 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

När du skickar in din ansökan ges du möjlighet att ange om du söker en av tjänsterna eller båda.

Tyresö kommun strävar efter blandade arbetsgrupper och vi välkomnar en mångfald av sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss:
Magnus Johansson, enhetschef, tel. 08-578 28 209

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du på www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

 

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Koordinator som brinner för service och kommunikation sökes!

Samhällsbyggnadskontoret söker en koordinator som vill arbeta med medborgarkontakter, stadsbyggnadsrelaterade frågor och intern administration. Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor med en helt ny enhets- och avdelningsstruktur från 1 maj 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemens... Visa mer
Samhällsbyggnadskontoret söker en koordinator som vill arbeta med medborgarkontakter, stadsbyggnadsrelaterade frågor och intern administration.

Tyresö växer och för att möta det ökade behovet av bostäder och samhällsservice omorganiserade vi oss till ett samhällsbyggnadskontor med en helt ny enhets- och avdelningsstruktur från 1 maj 2020. Genom att organisera alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling, och skötsel till ett gemensamt samhällsbyggnadskontor stärker vi hela kedjan från initiering till drift. Under kommande år vill vi bygga en modern organisation som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla.

Vem trivs hos oss?
Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Här hittar du kollegor som drivs av utvecklingsvilja och handlingskraft. Vi arbetar gemensamt med att forma vår verksamhet, till exempel genom att göra kompetensutvecklande studieresor tillsammans för att ta del av goda exempel. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Som anställd på Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård. 

Om tjänsten
Tjänsten är placerad på enheten för samhällsbyggnadsservice på samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen. Samhällsmiljö- och infrastrukturavdelningen är en av tre avdelningar på samhällsbyggnadskontoret och består av åtta stycken enheter.

I rollen som koordinator ansvarar du för att medborgarna får god service och att andra enheter samt våra verksamheter/hyresgäster får det stöd de efterfrågar. Du säkerställer att gällande lagstiftning efterlevs i vår kommunikation och du är en duktig skribent och du kommunicerar lika vant via både mejl, i social medier och på hemsidan som i telefon och vid fysiska möten.

Du stöttar medarbetare och chefer i administrativa processer genom att exempelvis sammanställa underlag, tar fram statistik, sköta omvärldsbevakning och att sprida information internt i organisationen via mail och intranät.

I din roll som koordinator arbetar du även med bland annat registrering av inkomna handlingar, uppdrag och avtal, expediering av beslut, bevakningar av ärenden och utlämning av offentliga pågående handlingar.

Tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som är en van administratör och duktig på att organisera. Du har arbetat i en liknande roll tidigare och brinner för att ge service. Det är meriterande om du är utbildad samhällsplanerare, statsvetare eller motsvarande samt har erfarenhet av att arbeta i en kommun. Du behärskar svenska språket väl, både i tal som skrift. Du behärskar även Office-paketet väl och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i olika ärendehanteringssystem, exempelvis Vision.

Din roll som koordinator är utåtriktad med många externa och interna kontakter, vilket kräver en förmåga att informera och kommunicera på ett tydligt och pedagogisk sätt. Du har god samarbetsförmåga och är prestigelös. Du är initiativrik och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt och genomtänkt sätt. Din förmåga att väga samman olika intressen och önskemål till en god helhet är avgörande för ett gott slutresultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 16 augusti. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Tyresö kommun strävar efter blandade arbetsgrupper och vi välkomnar en mångfald av sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss:
Andrea Hedin, avdelningschef, tel. 08-578 298 58

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Tyresö växer och kommunen behöver möta ett ökande behov av bostäder och samhällsservice. Genom att samla alla verksamheter som arbetar med samhällsplanering, stadsutveckling och skötsel har vi stärkt hela kedjan, från initiering till drift. Vårt uppdrag är att genomföra översiktsplanen Tyresö 2035, samtidigt som vi förvaltar färdigställda projekt, kommunala samhällsfastigheter och kommunägd mark.

Vi bygger nu ett modernt samhällsbyggnadskontor som snabbt kan möta framtidens utmaningar och som präglas av ett nära ledarskap och en stark teamkänsla.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Assistent/administratör

Ansök    Okt 15    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vi söker dig som vill vara en av kuggarna i arbetet på kommunkansliet! Om tjänsten Som assistent/administratör ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Kommunkansliet ansvarar för att planera, samordna och bereda ärenden för kommunfullmäktige och kommunstyrelsen, valnämnden, kommunledningsutskottet och beredningen för medborgardialog och integration. Kansliet samordnar och genomför allmänna val och folkomröstningar. Övriga ansvarsområ... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en av kuggarna i arbetet på kommunkansliet!
Om tjänsten
Som assistent/administratör ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen.

Kommunkansliet ansvarar för att planera, samordna och bereda ärenden för kommunfullmäktige och kommunstyrelsen, valnämnden, kommunledningsutskottet och beredningen för medborgardialog och integration. Kansliet samordnar och genomför allmänna val och folkomröstningar. Övriga ansvarsområden är ärende- och arkivhantering. På kommunkansliet arbetar 13 personer.

I rollen som assistent/administratör arbetar du med en mängd olika uppgifter. Sammanställning av olika underlag, förberedelse av sammanträden, protokollskrivning, bokning av lokaler mm. Du kommer att vara sekreterare i något eller några råd. Du medverkar i att utveckla våra arbetssätt. Du kommer att avlasta inom registratur och posthantering och medverka i kommunens arbete med att utveckla medborgardialogen samt vara en av medarbetarna i valkansliet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet från roll som administratör/sekreterare i kommun. Du har minst gymnasieexamen från teoretisk linje. För rollen krävs att du har goda IT-kunskaper och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande med högskoleexamen, med fördel inom statsvetenskap eller juridik. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av ärendehandläggning och rollen som sekreterare samt om du har erfarenhet av att arbeta i digitala ärendehanteringssystem.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och är van att arbeta under tidspress. Du är prestigelös, initiativrik och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du har förmåga att skapa goda relationer med omgivningen och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du finner inspiration såväl i det löpande arbetet som i utvecklingsorienterade arbetsuppgifter. Du tycker att det är stimulerande att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Sök!
Vill du bli en av oss är du välkommen med din ansökan senast den 26 oktober 2020.

Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon:
Helene Bergström, kanslichef [email protected]  08-578 296 81.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här: http://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Administratör till Norra centrums förskolor

Ansök    Sep 17    Tyresö kommun    Administrativ assistent
Vi söker en serviceinriktad administratör till Norra centrums förskolor i Tyresö kommun. Tyresö kommun är inne i ett spännande utvecklingsarbete av kommunens förskolor för att skapa likvärdiga förutsättningar till en god pedagogisk verksamhet för varje barn. Sagan och Stimmets förskolor tillhör enheten Norra centrums förskolor. På Sagans förskola har vi nyligen startat en verksamhet, Hoppetossan som riktar sig till vårdnadshavare som har obekväma arbetstid... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad administratör till Norra centrums förskolor i Tyresö kommun.
Tyresö kommun är inne i ett spännande utvecklingsarbete av kommunens förskolor för att skapa likvärdiga förutsättningar till en god pedagogisk verksamhet för varje barn. Sagan och Stimmets förskolor tillhör enheten Norra centrums förskolor. På Sagans förskola har vi nyligen startat en verksamhet, Hoppetossan som riktar sig till vårdnadshavare som har obekväma arbetstider. Förskolorna ligger centralt, nära Tyresö centrum med närhet till natur och bra kommunikationer. 

Om tjänsten
Som administratör hos oss kommer du att arbeta nära enhetens rektor och samordnare för Hoppetossan verksamhet. Din uppgift blir att ansvara för de administrativa uppgifterna för enhetens förskolor. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att arbeta med schemaläggning, vårt lönesystem Heroma samt beställning och fakturahantering i Visma Proceedo. Du kommer också att vara delaktig i budgetarbetet, arbeta med andra administrativa uppgifter, så som handläggning av vikarieanskaffning, upprättande av dokument, protokollskrivning och arkivering.

Hos oss får du ett varierat arbete med stor självständighet och möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. För rätt person finns det stora möjligheter att utforma och påverka sitt uppdrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med möjlighet att arbeta hel- eller deltid(75%) enligt överenskommelse. Tillträde snarats eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som administratör och ser det som meriterande om du har en pedagogisk kunskap. Du har som lägst gymnasieutbildning, det är meriterande med en eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning. Erfarenhet av schemaläggning och god IT vana är ett krav för att du ska kunna sätta dig in i och lära dig nya system. Du kommunicerare lätt i tal och skrift. 
 
För att trivas hos oss i din roll som administratör bör du vara prestigelös, positiv, lösningsfokuserad och självständig. Du är intresserad av utveckling och har en serviceinriktad personlighet.

Välkommen med din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig, då är du välkommen med din ansökan senast 30 september 2020. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss då via e-post eller telefon:
Rektor; Yvonne Haldrup, 08-578 296 82, [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här 


Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Receptionist på 50 % till Annas Pepparkakor i Tyresö

Har du erfarenhet inom service sedan tidigare? Vill du arbeta deltid? Är du glad och positiv som person? Då kan tjänsten som receptionist/butiksbiträde hos Annas Pepparkakor i Tyresö vara något för dig! Vi söker dig som kan börja omgående. Välkommen in med din ansökan redan idag. Om tjänsten Det är en delad tjänst som receptionist samt butiksmedarbetare i deras egna gårdsbutik. Som receptionist/butiksmedarbetare på Annas Pepparkakor kommer du att vara ans... Visa mer
Har du erfarenhet inom service sedan tidigare? Vill du arbeta deltid? Är du glad och positiv som person? Då kan tjänsten som receptionist/butiksbiträde hos Annas Pepparkakor i Tyresö vara något för dig! Vi söker dig som kan börja omgående. Välkommen in med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Det är en delad tjänst som receptionist samt butiksmedarbetare i deras egna gårdsbutik. Som receptionist/butiksmedarbetare på Annas Pepparkakor kommer du att vara ansiktet utåt. Du kommer att välkomna besökare, ha hand om växeln, fakturering samt posthantering. Det ingår även enklare administrativa uppgifter samt förekomma tunga lyft. Arbetstider mån-fre mellan 9-13, finns möjlighet att se över arbetstiderna. Vid högsäsong, oktober till december, kan timmarna utöka till heltid.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och för rätt person är detta en långsiktig tjänst som löper på tillsvidare.

I din roll som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- ta emot besökare
- Kassa vana
- inkommande samtal/växel
- posthantering
- fakturering
- enklare administrativa uppgifter

Om dig
Vi söker dig som är serviceminded och vet hur man bemöter en kund på bästa sätt. Du ska ha öga för detaljer, förmåga att arbeta självständigt och kunna ta eget initiativ. Vi ser gärna att du har arbetat inom ett serviceyrke sedan tidigare och har du arbetat i en reception är det meriterande. Du är glad och positiv som person med viljan att göra det lilla extra.

Viktigt för tjänsten är:
- Serviceminded
- erfarenhet inom service sedan tidigare
- meriterande om du arbetat i reception
- Datakunskap

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Annas Pepparkakor

Läs mer om Annas Pepparkakor på deras hemsida: http://www.annas.se

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Felicia Salazar via Adecco 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avdelningsassistent

Nu söker vi en ny avdelningsassistent som kan bli vår positiva, flexibla och lösningsfokuserade administrativa stjärna Vad vi gör och vad vi vill Vi är myndigheten för äldre och funktionsnedsättning och vårt uppdrag är att ge stöd åt våra Tyresöbor som behöver praktisk hjälp i sin vardag på grund av funktonsnedsättning, sjukdom eller ålder. Vi är en glad och engagerad arbetsgrupp med god stämning och hög trivsel på arbetet. Om tjänsten Som avdelningsassis... Visa mer
Nu söker vi en ny avdelningsassistent som kan bli vår positiva, flexibla och lösningsfokuserade administrativa stjärna
Vad vi gör och vad vi vill
Vi är myndigheten för äldre och funktionsnedsättning och vårt uppdrag är att ge stöd åt våra Tyresöbor som behöver praktisk hjälp i sin vardag på grund av funktonsnedsättning, sjukdom eller ålder. Vi är en glad och engagerad arbetsgrupp med god stämning och hög trivsel på arbetet.

Om tjänsten
Som avdelningsassistent är du vår myndighets administrativa stöd. Du ser till att allt flyter på i vår administration och ansvarar bland annat för beställningar, organisering och administration av våra möten och konferenser, kring nämnden samt vårt arkiv. I uppdraget ingår ett flertal olika administrativa delar och du behöver därför vara flexibel och lösningsfokuserad samt ha en god förmåga till att skapa struktur i ditt arbete. Tjänsten tillhör organisatoriskt enheten för myndighetsutövning SoL och dina närmaste kolleger är avgiftshandläggare.

Tjänsten är en tillvidareanställning på 100 %. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse.

Vem är du?
Du har en utbildning från lägst högskoleförberedande gymnasieutbildning och har arbetat minst tre år med administration inom socialtjänstens område. Du har utbildning i och erfarenhet från att arbeta i Officepaketet. Det är en fördel om du har yrkeserfarenhet från en tjänst som arkivansvarig och/eller chefs/avdelningsassistent.

För att lyckas i rollen är du en trygg och stabil person som tycker om att arbeta strukturerat under eget ansvar. Du har sinne för detaljer och tycker om att ha stor variation på dina arbetsuppgifter. Du har en god slutledningsförmåga och tycker om att arbeta självständigt med fokus på att hitta bra lösningar. Du har lätt för att skapa förtroende, har en god samarbetsförmåga och är duktig på och tycker om kommunikation.

Välkommen med din ansökan
Vill du bli vår nya avdelningsassistent så är du välkommen med din ansökan senast 15 april 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor?
Kontakta Eva Norgren, enhetschef myndighetsutövning äldre på 08-578 295 15 eller [email protected]

Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel tel nr: 08-578 291 00.

 


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss - här trivs nya tankar!

Förvaltningen för liv och hälsas uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och människor med psykiska eller fysiska funktionsnedsättningar. I ansvarsområdet ingår även den kommunala hälso- och sjukvården, barn- och ungdomsvården, missbruksvården samt familjerätt och ekonomiskt bistånd till familjer och enskilda. Förvaltningen ansvarar dessutom för gymnasie- och vuxenutbildningar samt kultur- och fritidsverksamheter. Integration av nyanlända samt stöd och vägledning till personer som står utanför arbetsmarknaden ingår också i vårt uppdrag. Medarbetarna i förvaltningen för liv och hälsas stab ansvarar för att bistå hela förvaltningen med strategiskt stöd, övergripande verksamhetsutveckling och olika former av nämndadministration.

Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Administratör och ekonomiassistent i ett sökes

BPS AB arbetar med brunnsborrning. Vi levererar till största del bergvärme så kallad geoenergi, vilket är en naturlig energikälla. Våra kunder är VVS entreprenörer, kommuner, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi är mycket stolta över vår kreditvärdighet, ISO-certifikat samt trevliga och yrkeskunnig kollegor. Självklart är vi kollektivanslutna.ArbetsuppgifterVi söker en ordningsam administratör som har kunskap i bokföring och lönearbete. Som administratör... Visa mer
BPS AB arbetar med brunnsborrning. Vi levererar till största del bergvärme så kallad geoenergi, vilket är en naturlig energikälla. Våra kunder är VVS entreprenörer, kommuner, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi är mycket stolta över vår kreditvärdighet, ISO-certifikat samt trevliga och yrkeskunnig kollegor. Självklart är vi kollektivanslutna.ArbetsuppgifterVi söker en ordningsam administratör som har kunskap i bokföring och lönearbete. Som administratör hos oss kommer du ansvara för orderhantering, koordinering, ISO-administration, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar, momsdeklaration, lönearbete samt andra administrativa sysslor på företaget. En prestigelös VD-sekreterare med en ekonomiassistents kunskaper.Din profilVi söker dig som har ett par års erfarenhet från liknande arbete och som trivs i en roll där du får ta mycket personligt ansvar. Du sitter ensam på kontoret och därför är det viktigt att du hanterar egna prioriteringar och är van vid att jobba självständigt. Givetvis har du gott stöd från VD:n samt ett bra samarbete med de 10 anställda som jobbar ute på fält (brunnsborrarna, rörläggarna och containerchauffören). Visa mindre