Lediga jobb som Kultur, media, design i Tyresö

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Projektkoordinator till Lyko Production

Vi på Lyko är inte en e-handlare bland alla andra. Vi har senaste åren byggt upp hela ekosystemet inom skönhet. Tänker du att vi bara är en återförsäljare som säljer skönhetsprodukter online och i butik? Det vore såklart inget fel med det, men vi är så mycket mer ????. Vi äger nämligen hela kedjan från idé och produktutveckling till produktion, lagerhållning, distribution och vi är tokgrymma på att bygga varumärken! ???? Inzo + Grazette = Lyko Production... Visa mer
Vi på Lyko är inte en e-handlare bland alla andra. Vi har senaste åren byggt upp hela ekosystemet inom skönhet. Tänker du att vi bara är en återförsäljare som säljer skönhetsprodukter online och i butik? Det vore såklart inget fel med det, men vi är så mycket mer ????. Vi äger nämligen hela kedjan från idé och produktutveckling till produktion, lagerhållning, distribution och vi är tokgrymma på att bygga varumärken! ????

Inzo + Grazette = Lyko Production! Vi ska bli Sveriges bästa och vassaste produktutvecklingsteam och bli den go to partnern som alla vänder sig till. Vilken härlig vision va? ???? Vi söker nu dig som vill vara med på resan – som brinner för produkter, som alltid vill utvecklas och som tillsammans med teamet vill hjälpa oss att bli absolut bäst på det vi gör! Nu behöver vi bli fler och söker därför en Projektkoordinator till Lyko Production i Tyresö!

Om rollen
Som Projektkoordinator kommer du att vara spindeln i nätet för att tillsammans med kundansvarig och formuleringsutvecklare på bästa sätt driva projekt från idé till lansering. I rollen får du en bred insikt i flera delar av R&D processen då du kommer att samarbeta och ha en nära kontakt med olika avdelningar såsom; kvalitetskontroll, labb och produktion. Ni kommer att jobba tillsammans för att utveckla de bästa produkterna till våra kunder. Utöver detta ansvarar du även för kontakten med våra kunder såväl som leverantörer.

För att göra det lite tydligare innebär det att:

- Planera, organisera och följa upp projektlistor
- Säkerställa att tids- och kostnadsramar efterföljs samt att avvikelser fångas upp så snabbt som möjligt
- Räkna på kostnadskalkyler och marginaler mot kund
- Hålla kontakten med leverantörer för beställning samt uppföljning av prover
- Hantera förpackningar såsom sourcing, offerthantering, koordinering av artwork och färgmatchning

Vem är du
Som person är du mycket strukturerad, noggrann och effektiv i ditt arbetssätt. Du har en helt outstanding organisationsförmåga och är van att hantera flera parallellt pågående projekt samtidigt. Du älskar att administrera, planera, serva och lösa problem och ta tag i dessa tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar mot tydliga deadlines, och ibland i ett högt tempo och med ständigt förändrade förutsättningar längs vägen och för att klara det på bästa sätt behöver du vara lugn, lyhörd och fokuserad på lösningar i ditt bemötande. Du har ett starkt eget driv och brinner för att ge hög kvalitet i service och leverans till alla som du samarbetar med. Att du har ett lösningsorienterat mindset goes without saying!

Om du känner du igen dig i ovan (inte i allt kanske, men i det mesta?) och har tidigare erfarenhet av produktutveckling, gärna inom kosmetik. Har du även ett genuint intresse för skönhetsbranschen samt har grym datorvana, särskilt inom Officepaketet, så borde du skicka in en ansökan bums.

Juste, kanske bra att känna till detta också ???? Anställningsformen är tillsvidare med en inledande provanställning. Arbetsdagarna sträcker sig från 08:00 till 17:00 på vardagar, alltid på plats på vår site i Tyresö. Det förkommer även resor till vår andra produktionsanläggning i Göteborg och ibland till kontoret i Stockholm City. I rollen jobbar du tätt med och rapporterar till Karin Fallgren, Head of Product Development. ????
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, så var inte rädd att söka även om du inte bockar av allt i vår önskelista! I linje med det har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor, logik- och personlighetstest när vi rekryterar. ?

Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast 28 april 2024. Urval kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten maila till Jessica Bengmark, Talent Acquisition Specialist på [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka på ”Ansök nu”. Lycka till!

Lyko är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Visa mindre

Byggnadsantikvarie för uppdrag i Stockholm sökes!

Ansök    Maj 15    Halldén Mark AB    Antikvarie
Byggnadsantikvarie för uppdrag i Stockholm sökes! Vi söker nu en erfaren och sakkunnig byggnadsantikvarie för uppdrag inom Stockholms skol- och förskolemiljöer. Uppdraget omfattar både nybyggnationer och renoveringar av befintliga byggnader. Om uppdraget Arbetet kommer att inkludera: - Antikvarisk sakkunnigbedömning vid till- och ombyggnad av skolor och förskolor. - Projektering och projektledning inom kulturhistoriskt värdefulla byggnader. - Upprätta... Visa mer
Byggnadsantikvarie för uppdrag i Stockholm sökes!

Vi söker nu en erfaren och sakkunnig byggnadsantikvarie för uppdrag inom Stockholms skol- och förskolemiljöer. Uppdraget omfattar både nybyggnationer och renoveringar av befintliga byggnader.

Om uppdraget
Arbetet kommer att inkludera:
- Antikvarisk sakkunnigbedömning vid till- och ombyggnad av skolor och förskolor.
- Projektering och projektledning inom kulturhistoriskt värdefulla byggnader.
- Upprättande av antikvariska underlag och beskrivningar.
- Samverkan i projektgrupper med projektledare och andra specialister.
- Användning av byggnadsinformationsmodellering (BIM) i projekt.

Kvalifikationer och krav
- Giltig certifiering som sakkunnig av kulturvärden (KUL), behörighet K.
- Minst fem års erfarenhet av arbete som byggnadsantikvarie inom kulturhistoriskt värdefulla byggnader.
- Erfarenhet av aktivt deltagande i minst fem projekt avseende till- och/eller ombyggnad av byggnader uppförda mellan 1960-1980.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Förmåga att arbeta självständigt och i projektgrupper.
- Dokumenterad datorvana i Microsoft Office-program och erfarenhet av BIM är meriterande.

Ansökan
Är du den vi söker? Skicka in ditt CV och referenser via angivna mejladressen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sångare, Skådespelare, Musiker, Dj?. Artister

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Vi söker nu nya skådespelare, musiker, stand up och talanger i hela Sverige. Information om oss: Vår artistförmedling och våra artistagenter hjälper er med en helhetslösning kring era behov av att boka artister i hela Skandinavien och Europa. Vi är en ledande artistförmedling och artistagent med säte i Stockholm. Låt oss hjälpa er med ert event. Boka artister till festen, ljud och ljus och allt inom nöjen. Vi bokar discjockeys, modeller, föreläsare, värl... Visa mer
Vi söker nu nya skådespelare, musiker, stand up och talanger i hela Sverige.
Information om oss:
Vår artistförmedling och våra artistagenter hjälper er med en helhetslösning kring era behov av att boka artister i hela Skandinavien och Europa. Vi är en ledande artistförmedling och artistagent med säte i Stockholm.
Låt oss hjälpa er med ert event. Boka artister till festen, ljud och ljus och allt inom nöjen.


Vi bokar discjockeys, modeller, föreläsare, världs musikalartister, stand up artister, ljud, ljus och mycket mer.
Vi väljer våra artister med omsorg då vi vill koncentrera oss på att boka artister och underhållare som är aktuella och intressanta för våra uppdragsgivare. Ett flertal av våra artister går att boka kring sin konst för vernissager, som konfrencierer, som gäst bartender, reklamuppdrag för varumärken osv förutom sina yrkesroller som artister.
Läs mer på www.swedeagency.se
[email protected] Visa mindre

Stand up artister - Komiker - Artister

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller. Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa. Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se Välkommen med din ansökan! Visa mer
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller.
Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.
Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skådespelare, artister, musiker, komiker

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Skådespelare
Vi är en ledande artistförmedling i Sverige. Söker du en agent och artistförmedling? Ansök till vår artistförmedling via vår hemsida www.swedeagency.se Visa mer
Vi är en ledande artistförmedling i Sverige. Söker du en agent och artistförmedling?
Ansök till vår artistförmedling via vår hemsida www.swedeagency.se Visa mindre

Stand up artister - Komiker - Artister

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller. Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa. Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se Välkommen med din ansökan! Visa mer
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller.
Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.
Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Modeller, artister, komiker, skådespelare , Dj?

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se. Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför. Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen. Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek. Just nu söker vi komiker, shower, mag... Visa mer
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se.
Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför.
Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen.
Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek.
Just nu söker vi komiker, shower, magiker, föreläsare, modeller, pianister, coverband m.m.
Välkomna till swedeagency.se
[email protected] Visa mindre

Artister sökes!

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Sångare
Är du artist? Och söker uppdrag? Vill du bli en del av oss? Läs mer på www.swedeagency.se Vi är en artistförmedling och agent. Vi förmedlar svenska och internationella artister i hela Europa. Vi söker nu nya talanger. [email protected] www.swedeagency.se Visa mer
Är du artist? Och söker uppdrag?
Vill du bli en del av oss?
Läs mer på www.swedeagency.se Vi är en artistförmedling och agent. Vi förmedlar svenska och internationella artister i hela Europa.
Vi söker nu nya talanger.
[email protected]
www.swedeagency.se Visa mindre

Sångare-Skådespelare-Stand up artister-Dj?

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Skådespelare
Vi söker Sångare-Skådespelare-Stand up-artister-Dj? och talanger i hela landet. Swedeagency.se är en artistförmedling och agent. För mer information och ansökan: www.swedeagency.se [email protected] Visa mer
Vi söker Sångare-Skådespelare-Stand up-artister-Dj? och talanger i hela landet.
Swedeagency.se är en artistförmedling och agent. För mer information och ansökan: www.swedeagency.se [email protected] Visa mindre

Bibliotekarie till Tyresö bibliotek

Ansök    Feb 8    Tyresö kommun    Bibliotekarie
Vad vi gör och vill I Tyresö kommun finns tre bibliotek. Biblioteken är belägna i Tyresö centrum, Trollbäcken och Strand och vi är idag 18 medarbetare. Vi har meröppet på två av biblioteken och har även en biblioteksbil. Barn och unga är en prioriterad målgrupp i kultur- och fritidsförvaltningen i Tyresö kommun och vi satsar just nu på arbetet med läsfrämjande. Om tjänsten Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på heltid under perioden 1 juni 2024 till... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö kommun finns tre bibliotek.

Biblioteken är belägna i Tyresö centrum, Trollbäcken och Strand och vi är idag 18 medarbetare. Vi har meröppet på två av biblioteken och har även en biblioteksbil. Barn och unga är en prioriterad målgrupp i kultur- och fritidsförvaltningen i Tyresö kommun och vi satsar just nu på arbetet med läsfrämjande.

Om tjänsten
Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på heltid under perioden 1 juni 2024 till 1 mars 2025. Schemalagd helg- och kvällstjänstgöring ingår.

Dina arbetsuppgifter, förutom att bemanna våra bibliotek och möta besökare, blir att arbeta med våra skolor samt med bibliotekskatalogen och e-medier. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med våra medier från omvärldsbevakning och urval till förvärv och gallring. Du har möjlighet att delta i planeringen och genomförandet av intressant och angelägen verksamhet för våra kommuninvånare på biblioteket. Du kommer att ha fasta arbetsuppgifter men har möjlighet att prova på andra uppgifter som du finner intressanta.

Vem är du?
Du har högskole- eller universitetsexamen inom biblioteks- och informationskunskap eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska och ha minst fem års erfarenhet av arbete på folkbibliotek.

Det är meriterande om du har erfarenhet av katalogarbete, arbete med e-medier, erfarenhet av arbete med skolor och skolbibliotek samt har B-körkort så att du kan köra vår biblioteksbil. 

Som person behöver du kunna arbeta självständigt, vara initiativtagande och flexibel. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad vilket behövs i mötet med besökare och samarbeten inom och utanför biblioteken

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari 2024. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Bibliotekschef, Petra Rolfsdotter Ericsson, [email protected], 08-578 275 51


Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Modeller, artister, komiker, skådespelare , Dj?

Ansök    Mar 4    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se. Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför. Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen. Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek. Just nu söker vi komiker, shower, mag... Visa mer
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se.
Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför.
Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen.
Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek.
Just nu söker vi komiker, shower, magiker, föreläsare, modeller, pianister, coverband m.m.
Välkomna till swedeagency.se
[email protected] Visa mindre

Modeller, artister, komiker, skådespelare , Dj?

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se. Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför. Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen. Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek. Just nu söker vi komiker, shower, mag... Visa mer
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se.
Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför.
Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen.
Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek.
Just nu söker vi komiker, shower, magiker, föreläsare, modeller, pianister, coverband m.m.
Välkomna till swedeagency.se
[email protected] Visa mindre

Artister sökes!

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Sångare, populärmusik
Är du artist? Och söker uppdrag? Vill du bli en del av oss? Läs mer på www.swedeagency.se Vi är en artistförmedling och agent. Vi förmedlar svenska och internationella artister i hela Europa. Vi söker nu nya talanger. [email protected] www.swedeagency.se Visa mer
Är du artist? Och söker uppdrag?
Vill du bli en del av oss?
Läs mer på www.swedeagency.se Vi är en artistförmedling och agent. Vi förmedlar svenska och internationella artister i hela Europa.
Vi söker nu nya talanger.
[email protected]
www.swedeagency.se Visa mindre

Artister-skådespelare-talanger-discjockeys

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Dansare, show
Artistförmedlingen swedeagency.se söker nu nya artister, talanger, musiker, rockband, komiker och dj ?. Vår artistförmedling förmedlar idag världsartister och svenska artister i Norden och Europa. Är du artist? Ansök om att gå med i vår artistförmedling via vår hemsida. www.swedeagency.se [email protected] Visa mer
Artistförmedlingen swedeagency.se söker nu nya artister, talanger, musiker, rockband, komiker och dj ?.
Vår artistförmedling förmedlar idag världsartister och svenska artister i Norden och Europa.
Är du artist? Ansök om att gå med i vår artistförmedling via vår hemsida.
www.swedeagency.se [email protected] Visa mindre

Skådespelare, artister, musiker, komiker

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Skådespelare
Vi är en ledande artistförmedling i Sverige. Söker du en agent och artistförmedling? Ansök till vår artistförmedling via vår hemsida www.swedeagency.se Visa mer
Vi är en ledande artistförmedling i Sverige. Söker du en agent och artistförmedling?
Ansök till vår artistförmedling via vår hemsida www.swedeagency.se Visa mindre

Skådespelare, artister, musiker, komiker

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Skådespelare
Vi är en ledande artistförmedling i Sverige. Söker du en agent och artistförmedling? Ansök till vår artistförmedling via vår hemsida www.swedeagency.se Visa mer
Vi är en ledande artistförmedling i Sverige. Söker du en agent och artistförmedling?
Ansök till vår artistförmedling via vår hemsida www.swedeagency.se Visa mindre

Artister-skådespelare-talanger-discjockeys

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Dansare, show
Artistförmedlingen swedeagency.se söker nu nya artister, talanger, musiker, rockband, komiker och dj ?. Vår artistförmedling förmedlar idag världsartister och svenska artister i Norden och Europa. Är du artist? Ansök om att gå med i vår artistförmedling via vår hemsida. www.swedeagency.se [email protected] Visa mer
Artistförmedlingen swedeagency.se söker nu nya artister, talanger, musiker, rockband, komiker och dj ?.
Vår artistförmedling förmedlar idag världsartister och svenska artister i Norden och Europa.
Är du artist? Ansök om att gå med i vår artistförmedling via vår hemsida.
www.swedeagency.se [email protected] Visa mindre

Stand up artister - Komiker - Artister

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller. Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa. Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se Välkommen med din ansökan! Visa mer
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller.
Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.
Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stand up artister - Komiker - Artister

Ansök    Okt 9    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller. Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa. Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se Välkommen med din ansökan! Visa mer
Artistförmedlingen www.swedeagency.se söker nu stand up komiker, talanger, artister, showartister och modeller.
Vi är en etablerad artistförmedling som är agent åt svenska och internationella artister i Skandinavien och Europa.
Ansök idag via vår hemsida! www.swedeagency.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arkivarie till Tyresö kommun

Ansök    Sep 12    Tyresö kommun    Arkivarie
Vad vi gör och vill Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Arkivgruppen består av fyra personer som tillsammans med nämndsekreterarna och administratör utgör kommunkansliet, 13 personer. Här hanteras all dokumentation som rör politiska nämnder, utskott och råd samt andra myndighetsdokument. Till hösten ska kommunen implementera ett nytt e-arkiv och ett nytt ärendehanteringssystem, det är mycket spännande på gång. Om... Visa mer
Vad vi gör och vill
Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen.

Arkivgruppen består av fyra personer som tillsammans med nämndsekreterarna och administratör utgör kommunkansliet, 13 personer.

Här hanteras all dokumentation som rör politiska nämnder, utskott och råd samt andra myndighetsdokument.

Till hösten ska kommunen implementera ett nytt e-arkiv och ett nytt ärendehanteringssystem, det är mycket spännande på gång.

Om tjänsten
Vi söker en arkivarie som är skulle vilja arbeta med de vanligt förekommande uppgifterna som arkivarie, där de huvudsakliga uppgifterna i en kommun är att: vara råd och stöd i frågor som rör informationshantering och arkiv, ta emot leveranser, ordna och förteckna arkiv, lämna ut allmänna handlingar, uppdatera styrdokument. Du kommer även att få hjälpa till eller hålla i utbildningar själv för kommunens förvaltningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen där 60 högskolepoäng inom arkivvetenskap ingår. Du har erfarenhet och kunskap om gällande lagstiftning inom offentlig verksamhet och därmed de bestämmelser som reglerar verksamhetsområdet, såsom offentlighets- och sekretesslagstiftning, tryckfrihetsförordningen, arkivlagen och dataskyddsförordningen.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som arkivarie, gärna i offentlig sektor. För rollen krävs att du har goda IT-kunskaper och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi förtecknar våra arkiv i Klara Arkiv och använder i nuläget W3D3 som ärende- och dokumenthanteringssystem. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med frågor inom området digital arkivering och processorienterad arkivredovisning.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 1:a oktober. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Helene Bergström, kanslichef, tele: 08-5782 96 81, mejl: [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Lagerhaus söker Visual Merchandiser till vår butik i Tyresö

Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring. Vi vill att du brinner för våra produkter och vår uppgift att erbjuda glädje i vardagen. Som visual merchandiser är du en del av säljteamet och befinner dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt huvudansvar är att til... Visa mer
Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring. Vi vill att du brinner för våra produkter och vår uppgift att erbjuda glädje i vardagen.

Som visual merchandiser är du en del av säljteamet och befinner dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt huvudansvar är att tillsammans med dina kollegor skapa en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du planerar och följer upp kampanjer samt informerar och involverar dina kollegor i processen. Du arbetar målmedvetet med säljstyrningsverktyg och säkrar att butiken alltid är välfylld och föränderlig. Genom din personlighet och professionalism i kundmötet skapar du nöjda kunder som återvänder till butiken.

- Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation
- Vi vill att du har erfarenhet av liknande uppdrag inom detaljhandeln
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hålla i projekt samt utbilda andra VMs.
- Vi förväntar oss att du är initiativrik och handlingskraftig
- Vi tror att du har en pedagogisk förmåga och lätt för att bygga relationer.
- Vi hoppas att du är en positiv person med energi, engagemang och glädje.
- Vi väntar på dig!

Övrigt:

Tjänsten är ett vikariat på 1 år men kan komma att förlängas.

Erfarenhet av visuell kommunikation är ett krav.

Placering i Tyresö med start från och med tidigast 1 september.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen sista datum.
Skicka in din ansökan idag!

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 5 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av ägarkonstellation som består av nuvarande VD Jerker Levin, Göteborgsbaserade investeringsbolaget Goodfellows Ventures samt familjen Yngvesson.

Förutom att erbjuda våra kunder heminredning med wow-faktor, prisvärda produkter och trendiga detaljer ser vi på Lagerhaus det som vår uppgift att skapa mer glädje i vardagen. För att nå hit drivs organisationen av nyfikna, engagerade och glada medarbetare. Vår framgång skapas av att alla jobbar tillsammans!

Join our happy place! Visa mindre

Arkivarie, engagemang inom digitalisering och e-arkiv

Ansök    Jul 24    Tyresö kommun    Arkivarie
Vad vi gör och vill Tyresö kommun söker en arkivarie som har ett stort intresse och engagemang för såväl digitalisering, processorienterad arkivredovisning och e-arkiv som traditionell myndighetsarkivering. Till hösten ska kommunen implementera ett nytt e-arkiv och ett nytt ärendehanteringssystem, det är mycket spännande på gång. Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Arkivgruppen består av fyra personer som tillsamma... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö kommun söker en arkivarie som har ett stort intresse och engagemang för såväl digitalisering, processorienterad arkivredovisning och e-arkiv som traditionell myndighetsarkivering.

Till hösten ska kommunen implementera ett nytt e-arkiv och ett nytt ärendehanteringssystem, det är mycket spännande på gång.

Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Arkivgruppen består av fyra personer som tillsammans med nämndsekreterarna och administratör utgör kommunkansliet, 13 personer.

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar årsarbetstid vilket ger möjlighet till flexibla arbetstider.

Om tjänsten
Som arkivarie hos oss kommer du att arbeta både med e-arkiv, digitalisering, processhantering och mer traditionella arkivrutiner. Du kommer att utarbeta riktlinjer och rutiner inom arkivområdet, och ge råd och stöd till kommunens förvaltningar i frågor inom arkivområdet. Det kommer att bli flera utbildningsinsatser inom olika områden och du kommer vara i direktkontakt med handläggare. Du kommer att utveckla och utföra den tillsyn som ska ske enligt arkivlagen på kommunens olika verksamheter.

I arbetsuppgifterna ingår också att ordna och förteckna leveranser, hantera förfrågningar och återsökningar i kommunarkivet, lämna ut allmänna handlingar och genomföra sekretessprövningar. Du kommer att hjälpa förvaltningarna med upprättande av informationshanteringsplaner och genomföra gallringsutredningar och övriga sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att medverka till att driva kommunens e-arkiv.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen där 60 högskolepoäng inom arkivvetenskap ingår. Du har erfarenhet och kunskap om gällande lagstiftning inom offentlig verksamhet och därmed de bestämmelser som reglerar verksamhetsområdet, såsom offentlighets- och sekretesslagstiftning, tryckfrihetsförordningen, arkivlagen och dataskyddsförordningen.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta som arkivarie, gärna i offentlig sektor. För rollen krävs att du har goda IT-kunskaper och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi förtecknar våra arkiv i Klara Arkiv och använder i nuläget W3D3 som ärende- och dokumenthanteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa, eller liknande system. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med frågor inom området digital arkivering och processorienterad arkivredovisning.

Vi tror att du har stort intresse för modern arkiv- och informationshantering, är omvärldsbevakande och vill utvecklas i yrkesrollen. Som person förutsätts du vara självständig, samarbetsorienterad och ha förmåga att skapa goda relationer med din omgivning. Du har en hög serviceambition och ett utpräglat ordningssinne. Du är bekväm i rollen att utbilda, guida och stötta dina kollegor. Du trivs med att växla mellan operativt och strategiskt arbete och är van vid att ta initiativ och självständigt prioritera och slutföra dina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 13 augusti 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Helene Bergström, kanslichef, [email protected]  070-488 96 81

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Teknisk samordnare/tekniker med ljudinriktning

Ansök    Maj 26    Tyresö kommun    Ljudtekniker
Vad vi gör och vill Teknikertjänsten är placerad på kulturenheten men servar hela kultur- och fritidsförvaltningen med huvudfokus på kulturenheten och Kulturskolan. I förvaltningen finns lokaler och scener för kultur, fritidslokaler, uthyrningsbara lokaler och undervisningslokaler för kulturämnen. Förvaltningen är mån om att alla våra verksamheter ska vara berikande, kvalitativa och inspirerande. Om tjänsten Vi söker en teknisk samordnare och utförande... Visa mer
Vad vi gör och vill
Teknikertjänsten är placerad på kulturenheten men servar hela kultur- och fritidsförvaltningen med huvudfokus på kulturenheten och Kulturskolan.

I förvaltningen finns lokaler och scener för kultur, fritidslokaler, uthyrningsbara lokaler och undervisningslokaler för kulturämnen. Förvaltningen är mån om att alla våra verksamheter ska vara berikande, kvalitativa och inspirerande.

Om tjänsten
Vi söker en teknisk samordnare och utförande tekniker som med kunskap och engagemang vill ta hand om förvaltningens olika uppdrag inom teknikfältet.
Fokus på ljudteknik är genomgående i tjänsten så minst grundläggande kunskap inom ljud är ett krav.

Du planerar och leder arbetet med inköp av teknisk utrustning av våra lokaler, underhåller den teknik vi har, ansvarar för den tekniska planeringen inför arrangemang och konserter, löser tekniska utmaningar och servar i teknikfrågor i största allmänhet - i smått och stort.

Stort fokus ligger på service internt, men även externt, så förmåga att kommunicera är essentiellt för att lyckas i rollen. Essentiellt är även förmågan att planera sin egen arbetstid samt vara bekväm med att arbeta i Outlook.

Tjänsten spänner med andra ord mellan planering och projektledning till enkelt praktiskt arbete av blandad teknisk karaktär.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 100 %, alternativt två tjänster med omfattning 50 % vardera. 

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd mestadels dagtid och vardag men även återkommande kvälls- som helgarbete ingår i tjänsten. Månadslön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknikerutbildning eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har:
• dokumenterad erfarenhet från liknande arbete.
• kunskap om flera, eller samtliga, tekniska områden, med fokus på ljudteknik.

För att lyckas som teknisk samordnare/tekniker hos oss har du ett gediget intresse för teknik och människor. Du är en flexibel och kreativ person som har lätt för att hitta lösningar på olika problem. Du är skicklig på att samarbeta och kommunicera, är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter och relationer.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 11 juni 2023.
Sök så snart som möjligt - vi intervjuar löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:
Chef Kulturenheten Marie Östh, [email protected], 070-488 91 04

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här; https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Arkivarie till Tyresö kommun

Ansök    Jun 1    Tyresö kommun    Arkivarie
Vad vi gör och vill Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Kommunkansliet ansvarar för ärende- och arkivhantering samt rådgivning inom dessa områden. Vi planerar, samordnar och bereder ärenden för kommunstyrelsen, kommunfullmäktige samt alla facknämnder och råd. Under valår är vi även valkansli. Här arbetar 13 personer. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar å... Visa mer
Vad vi gör och vill
Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen.

Kommunkansliet ansvarar för ärende- och arkivhantering samt rådgivning inom dessa områden. Vi planerar, samordnar och bereder ärenden för kommunstyrelsen, kommunfullmäktige samt alla facknämnder och råd. Under valår är vi även valkansli. Här arbetar 13 personer.
Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar årsarbetstid vilket ger möjlighet till flexibla arbetstider.

Om tjänsten
Som arkivarie hos oss kommer du att utarbeta riktlinjer och rutiner inom arkivområdet, och ge råd och stöd till kommunens förvaltningar i frågor inom arkivområdet. Det sker bland annat i form av utbildningsinsatser och i direktkontakt med handläggare. Du kommer att utveckla och utföra den tillsyn som ska ske enligt arkivlagen på kommunens olika verksamheter.
I arbetsuppgifterna ingår att ordna och förteckna leveranser, hantera förfrågningar och återsökningar i kommunarkivet, lämna ut allmänna handlingar och genomföra sekretessprövningar. Du kommer att hjälpa förvaltningarna med upprättande av informationshanteringsplaner och genomföra gallringsutredningar och övriga sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att medverka till att driva kommunens e-arkiv.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen där 60 högskolepoäng inom arkivvetenskap ingår. Du har erfarenhet och kunskap om gällande lagstiftning inom offentlig verksamhet och därmed de bestämmelser som reglerar verksamhetsområdet, såsom offentlighets- och sekretesslagstiftning, tryckfrihetsförordningen, arkivlagen och dataskyddsförordningen.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta som arkivarie, gärna i offentlig sektor. För rollen krävs att du har goda IT-kunskaper och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi förtecknar våra arkiv i Klara Arkiv och använder W3D3 som ärende- och dokumenthanteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa, eller liknande system. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med frågor inom området digital arkivering och processorienterad arkivredovisning.

Vi tror att du har stort intresse för modern arkiv- och informationshantering, är omvärldsbevakande och vill utvecklas i yrkesrollen. Som person förutsätts du vara självständig, samarbetsorienterad och ha förmåga att skapa goda relationer med din omgivning. Du har en hög serviceambition och ett utpräglat ordningssinne. Du är bekväm i rollen att utbilda, guida och stötta dina kollegor. Du trivs med att växla mellan operativt och strategiskt arbete och är van vid att ta initiativ och självständigt prioritera och slutföra dina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 16 juni 2023. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Kanslichef, Helene Bergström, [email protected],  08 578 296 81.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Sångare-Skådespelare-Stand up artister-Dj?-Artister

Ansök    Apr 1    Nap Group AB    Skådespelare
Vi söker Sångare-Skådespelare-Stand up-artister-Dj? och talanger i hela landet. Swedeagency.se är en artistförmedling och agent. För mer information och ansökan: www.swedeagency.se Visa mer
Vi söker Sångare-Skådespelare-Stand up-artister-Dj? och talanger i hela landet.
Swedeagency.se är en artistförmedling och agent. För mer information och ansökan: www.swedeagency.se Visa mindre

Sångare-Skådespelare-Stand up artister-Dj?

Ansök    Feb 22    Nap Group AB    Skådespelare
Vi söker Sångare-Skådespelare-Stand up-artister-Dj? och talanger i hela landet. Swedeagency.se är en artistförmedling och agent. För mer information och ansökan: www.swedeagency.se [email protected] Visa mer
Vi söker Sångare-Skådespelare-Stand up-artister-Dj? och talanger i hela landet.
Swedeagency.se är en artistförmedling och agent. För mer information och ansökan: www.swedeagency.se [email protected] Visa mindre

Artister sökes!

Ansök    Maj 19    Nap Group AB    Sångare, populärmusik
Är du artist? Och söker uppdrag? Vill du bli en del av oss? Läs mer på www.swedeagency.se Vi är en artistförmedling och agent. Vi förmedlar svenska och internationella artister i hela Europa. Vi söker nu nya talanger. [email protected] www.swedeagency.se Visa mer
Är du artist? Och söker uppdrag?
Vill du bli en del av oss?
Läs mer på www.swedeagency.se Vi är en artistförmedling och agent. Vi förmedlar svenska och internationella artister i hela Europa.
Vi söker nu nya talanger.
[email protected]
www.swedeagency.se Visa mindre

Strandskolan söker bibliotekarie

Ansök    Nov 16    Tyresö kommun    Bibliotekarie
Vad vi gör och vill Strandskolan är en F-9-skola med 750 elever i en vacker skolbyggnad. Skolan har höga resultat och ligger i ett område med en enastående natur runt hörnet. Utifrån visionen ”Vi ger våra barn rötter och vingar” erbjuder vi en utbildning där en trygg och stabil grund skapar de bästa förutsättningarna för att våga anta nya utmaningar och pröva sina vingar – att lära sig att lära. Vi är en välfungerande skola med helhetssyn på både kunsk... Visa mer
Vad vi gör och vill
Strandskolan är en F-9-skola med 750 elever i en vacker skolbyggnad.

Skolan har höga resultat och ligger i ett område med en enastående natur runt hörnet. Utifrån visionen ”Vi ger våra barn rötter och vingar” erbjuder vi en utbildning där en trygg och stabil grund skapar de bästa förutsättningarna för att våga anta nya utmaningar och pröva sina vingar – att lära sig att lära.

Vi är en välfungerande skola med helhetssyn på både kunskaper och elever. Med höga och positiva förväntningar på både elever och medarbetare når vi framgång. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Med höga elevresultat jobbar vi aktivt med skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Vi har kommit en bra bit på väg i användandet av digital teknik. Strandskolan är en fantastisk skola att verka i. Vi har årskursvisa arbetslag med arbetslagsledare i alla tre stadier F-3, 4-6 och 7-9.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagens skola. Här får du stort förtroende från ledningen och stora möjligheter att utvecklas i din roll.

Om tjänsten
Vi söker en engagerad och kreativ skolbibliotekarie som brinner för att hjälpa våra elever att hitta vägen till sin läsning.

Tjänsten är tillsvidare med omfattning 50 % och med tillträde i januari eller efter överenskommelse.

Som bibliotekarie arbetar du utåtriktat och serviceorienterat som pedagogisk resurs för elever och personal kring medie- och informationskompetenser och är en nyckelperson i vårt läsfrämjande arbete. Arbetet sker i nära samverkan med lärare och annan pedagogisk personal för att skapa engagemang för biblioteksfrågor och att främja elevens förmåga att läsa, skriva och göra sin röst hörd.

Du ansvarar, tillsammans med ledningen, för att utveckla och organisera bibliotekets mediebestånd ändamålsenligt samt att låneverksamheten organiseras på ett bra sätt.

Som skolbibliotekarie på Strandskolan kommer du att bli en viktig person för eleverna. Det är ett kreativt arbete med målet att skapa nyfikenhet runt böcker och läsning, att genom litteraturen vidga elevernas världar och tro på sig själva, att upptäcka att litteratur är en källa till glädje, samtal och reflektion. Du arbetar aktivt med läsfrämjande med insatser och du har förmågan att starta upp kreativa aktiviteter kopplat till läs- och skrivgarantin.

Hos oss är det självklart att du deltar i undervisning samt projekt och du är bekväm med att arbeta både digitalt och på plats i klassrum. I dina arbetsuppgifter ingår att hålla lektioner i källkritik och Medie- och Informationskunnighet (MIK) för både elever och pedagogisk personal.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap och som är särskilt intresserad av att arbeta med barn- och ungdomar. Du har ett stort intresse för barn- och ungdomslitteratur och gillar att på olika sätt inspirera till läsning och andra kulturella aktiviteter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom skola, bibliotek eller skolbibliotek. Att hålla sig uppdaterad inom professionen är självklart för dig och du trivs i en organisation i ständig utveckling. Du har goda kunskaper inom MIK och är intresserad av digitalt och analogt skapande.

Som person är du lyhörd och prestigelös. Genom att vara intresserad och ha förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du har ett gott bemötande och är öppen med ett positivt förhållningssätt i ditt möte med elever och kollegor. Du har förmåga att skapa goda relationer och bidrar till att se möjligheter och lösningar i vårt arbete med att utveckla en skola som möter eleverna på bästa sätt. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, drivande och självreglerande. Som person är du flexibel, har god samarbetsförmåga, är strukturerad samt har bra ledarskapsförmåga.

Vill du precis som vi vara med och göra skillnad, så är du den vi letar efter!

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 16 december 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Rektor, Monica Nyberg tel. 08-578 296 66.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Modeller, artister, komiker, skådespelare , Dj?

Ansök    Dec 27    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se. Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför. Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen. Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek. Just nu söker vi komiker, shower, mag... Visa mer
Är du artist och behöver jobb? Gå med i Sveriges nya artistförmedling och modell agentur. www.swedeagency.se.
Maila en ansökan om att gå med i vår artistförmedling med en presentation, bilder, kontakt uppgifter och de uppdrag du utför.
Artistförmedlingen swedeagency.se återkommer om ni godkänns att komma med i förmedlingen.
Detta kostar inget, en förmedlingsavgift utgår vid varje uppdrag beroende på uppdragets storlek.
Just nu söker vi komiker, shower, magiker, föreläsare, modeller, pianister, coverband m.m.
Välkomna till swedeagency.se
[email protected] Visa mindre

Stand up komiker - artister - skådespelare

Ansök    Jan 30    Nap Group AB    Stand-up-komiker
Vi är en artistförmedling och manager och söker nu nya talanger, show artister, stand up, modeller, Dj? och föreläsare osv. Läs mer om oss på www.swedeagency.se Välkomna att jobba med oss! Ansökningar görs via vår hemsida www.swedeagency.se. Med en presentation, bilder och kontaktuppgifter. Visa mer
Vi är en artistförmedling och manager och söker nu nya talanger, show artister, stand up, modeller, Dj? och föreläsare osv.
Läs mer om oss på www.swedeagency.se
Välkomna att jobba med oss! Ansökningar görs via vår hemsida www.swedeagency.se. Med en presentation, bilder och kontaktuppgifter. Visa mindre

Koordinator

Ansök    Okt 16    Audika AB    Platskoordinator
Har du hört? Audika söker ambulerande koordinator till hörselklinik i Tyresö Tycker du om att göra skillnad för människor? Vill du arbeta med engagerade och kompetenta kollegor i en av världens största koncerner inom hörselvård? Då har du kommit rätt. Om rollen På kliniken i Tyresö finns det idag en koordinator. Som ambulerande koordinator är din hemmaklinik Tyresö och vid frånvaro, semester och arbetstoppar täcker du upp på klinikerna i Nacka Forum, Skärh... Visa mer
Har du hört? Audika söker ambulerande koordinator till hörselklinik i Tyresö
Tycker du om att göra skillnad för människor? Vill du arbeta med engagerade och kompetenta kollegor i en av världens största koncerner inom hörselvård? Då har du kommit rätt.
Om rollen
På kliniken i Tyresö finns det idag en koordinator. Som ambulerande koordinator är din hemmaklinik Tyresö och vid frånvaro, semester och arbetstoppar täcker du upp på klinikerna i Nacka Forum, Skärholmen, Södertälje och Huddinge. På varje klinik finns även legitimerade audionomer.
Med ett leende på dina läppar är du den första som möter våra kunder, och du strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig välkomna och få förtroende för oss som företag. Det är viktigt att du är självgående och initiativtagande, känner dig säker i din roll samt att du har ett positivt förhållningssätt till problemlösning.
I samarbete med audionomerna säkerställer du att kundflödet fungerar optimalt. Du hanterar och ansvarar för den administration som finns på kliniken samt försäljning av tillbehör över disk.
Vem är du?
· Gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet, inom service eller direktförsäljning
· Lösningsorienterad och van att arbeta självständigt
· Brinner för service, gör alltid det lilla extra för kunden och dina kollegor
· God samarbetsförmåga, är social och förstår vikten av att arbeta mot uppsatta mål
· Noggrann och strukturerad, kan prioritera
· Tekniskt intresserad, då du kommer utföra enklare service av hörapparater direkt på kliniken
· Mycket god datorvana, som koordinator kommer du arbeta i många system
· God förmåga att uttrycka dig i tal skrift, både på svenska och engelska som är vårt koncernspråk
Du kommer arbeta nära våra kunder och kollegor och för att lyckas i den här rollen sätter vi stort värde på personliga egenskaper och din sociala förmåga. För att göra ett bra jobb hos oss bör du vara engagerad och målinriktad och gärna sätta egna mål för vad du vill uppnå.
Vi söker helt enkelt dig som alltid vill lite mer.
Vad erbjuder vi?
· En kultur med starka värdegrunder
· Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
· Heltid, 40 timmar i veckan, måndag till fredag, kontorstider
· Kollektivavtal
· Tjänstepension och tjänsteförsäkringar
· Lifeplan - tjänst för få hjälp med individuell anpassad placering av tjänstepensionen
· Friskvårdsbidrag
· Förmånsportal – värdefulla rabatter på tjänster och hos många stora aktörer
· En strukturerad onboarding och introduktion så att du ska lyckas i rollen
· Trivselaktiviteter
Ansökan
Vill du vara en lifechanger? Passar detta in på dig? Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected]
Tillträde snarast och då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 28 oktober 2022.
På Audika är vi experter på hörsel och hjälper varje år 10 000-tals människor. Vår vision är att hjälpa fler att höra bättre. Vår gemensamma värdegrund utgörs av fyra delar: Vi skapar förtroende, vi tillämpar en kan-göra-attityd, vi skapar innovativa lösningar, vi är lagspelare. Visa mindre

Produktionsmedarbetare inom Fyllning till Inzo

Ansök    Sep 1    Lyko Retail AB    Produktionsassistent
Har du någon gång funderat på att arbeta inom produktion? Nu finns chansen! ???? Vill du ha ett roligt arbete med högt tempo? Nu rekryterar vi en produktionsmedarbetare till fyllning till Lykos familjemedlem Inzo!  Inzo har funnits sedan 1996 och har varit del av Lyko sedan oktober 2021. Inom Inzo specialiserar vi oss på utveckling och tillverkning av skönhetsprodukter inom hårvård, hudvård, skägg och styling och har som mål att vara frisörernas bästa par... Visa mer
Har du någon gång funderat på att arbeta inom produktion? Nu finns chansen! ???? Vill du ha ett roligt arbete med högt tempo? Nu rekryterar vi en produktionsmedarbetare till fyllning till Lykos familjemedlem Inzo! 

Inzo har funnits sedan 1996 och har varit del av Lyko sedan oktober 2021. Inom Inzo specialiserar vi oss på utveckling och tillverkning av skönhetsprodukter inom hårvård, hudvård, skägg och styling och har som mål att vara frisörernas bästa partner! Inzo har en egen fabrik i Tyresö i Stockholm, där vi tillverkar hår- och hudprodukter för externa skönhetsvarumärken såväl som flera produkter ur Lykos egna varumärken-sortiment. Inzo har utvecklat varumärket Waterclouds som innefattar både premiumprodukter riktade till konsumenter och Waterclouds Pro-serien med behandlingsprodukter t.ex. blekning, folie samt andra specialprodukter som används dagligen av frisörer.

Lykos egna varumärken-sortiment växer hela tiden, vilket gör att vi på Inzo också växer och kommer expandera med tiden. Vi är idag det mindre bolaget som också får vara en del av det stora i Lyko och vara med och växa tillsammans.

Om rollen
Som produktionsmedarbetare på fyllning får du möjligheten till att ha ett roligt arbete som kräver god fysik och förmåga att arbeta i ett högt tempo. I dina arbetsuppgifter kommer du alltså att fylla, korka, etikettera och packa kosmetiska kemiprodukter. Detta sker antingen manuellt eller vid maskin. I rollen sker också städning av lokal och maskin enligt upprättad rutin. 

Vem är du?
Vi tror att du trivs som allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du gillar när arbetstempot är högt och när du får ha ett aktivt jobb. Som person är du en engagerad glädjespridare med god arbetsmoral. Har du arbetat i en liknande verksamhet är det självklart en merit, men vi tror inte att nyckeln till framgång ligger i vad du har gjort i ditt CV eller hur du har fått dina kunskaper. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i dina personliga egenskaper, drivkrafter och förmågan att lösa nya problem som du ställs inför.

Det är meriterande om du har:


• Arbetat med liknande tidigare
• Har en god teknisk förståelse
• Innehar truckkort

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Arbetstider: Vardagar 07.00-16.00 och 15:00-22:00. Det är två olika skift. 

Placeringsort: Tyresö

Är du vår nästa LykoStar? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev!
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss istället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. 

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast 18 september 2022. Har du frågor om tjänsten mejla [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till! Visa mindre

Ljudtekniker

Ansök    Jun 22    Tyresö kommun    Ljudtekniker
Vad vi gör och vill Teknikertjänsten är placerad på kulturenheten men servar hela kultur och fritidsförvaltningen. I förvaltningen finns lokaler och scener för kultur, fritidslokaler, uthyrningsbara lokaler och undervisningslokaler för kulturämnen. Förvaltningen är mån om att alla våra verksamheter ska vara berikande, kvalitativa och inspirerande. Om tjänsten Vi söker en ljudtekniker som med kunskap och engagemang vill ta hand om förvaltningens olika ... Visa mer
Vad vi gör och vill
Teknikertjänsten är placerad på kulturenheten men servar hela kultur och fritidsförvaltningen.

I förvaltningen finns lokaler och scener för kultur, fritidslokaler, uthyrningsbara lokaler och undervisningslokaler för kulturämnen.

Förvaltningen är mån om att alla våra verksamheter ska vara berikande, kvalitativa och inspirerande.

Om tjänsten
Vi söker en ljudtekniker som med kunskap och engagemang vill ta hand om förvaltningens olika ljudteknikeruppdrag. Du i samverkan med kollegor ansvarar för tekniken vid konserter och scenframträdanden, är behjälplig med teknik till olika arrangemang samt sköter löpande service på ljud och ljusteknik. I tjänsten ingår helhetsansvar för tekniken i de bokningsbara lokalerna, det vill säga inköp, underhåll och kommunikation med hyresgäster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 100%, alternativt två tjänster med omfattning 50% vardera. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är schemalagd såväl dagtid, kvällstid som helg.

Månadslön med individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ljudteknikerutbildning eller annan utbildning/ arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har:

- dokumenterad erfarenhet från liknande arbete.


- kunskap om ljusteknik.För att lyckas som ljudtekniker hos oss har du ett gediget intresse för ljud och ljus. Du är en flexibel och kreativ person som har lätt för att hitta lösningar på olika problem. Du är skicklig på att samarbeta och kommunicera, är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakter och relationer.

Körkort B krävs.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 22 juli 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Kulturskolechef, Christina Holm, [email protected] och 08-578 293 89 

Förvaltningschef, Inger Lundin, [email protected] och 08-578 297 63

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Sveriges största fiskgrossist söker nya medarbetare!

Nu söker vi en kollega till vår kund som är en Sveriges största fiskgrossister, vi söker dig som arbetat inom fiskproduktion och har kunskap av att filea fisk. Om Kunden Vår kund är verksamma inom livsmedelsbranschen och producerar fisk & skaldjur. Det är ett stort företag som har funnits sen 1988 deras värdeord är kunskap, kvalitet och service. Produktionsanläggningen är belägen i Farsta och är i gång hela året runt. Om tjänsten Det är ett tungt och fysis... Visa mer
Nu söker vi en kollega till vår kund som är en Sveriges största fiskgrossister, vi söker dig som arbetat inom fiskproduktion och har kunskap av att filea fisk.
Om Kunden
Vår kund är verksamma inom livsmedelsbranschen och producerar fisk & skaldjur. Det är ett stort företag som har funnits sen 1988 deras värdeord är kunskap, kvalitet och service. Produktionsanläggningen är belägen i Farsta och är i gång hela året runt.
Om tjänsten
Det är ett tungt och fysiskt jobbigt för kroppen så det gäller att vara tålig och ha uthållighet.
Du kommer att arbeta på en enhet tillsammans med ditt team och arbetstiderna är: 05.00-14.00. Så det krävs att du är morgonpigg och inte har problem att ta dig till arbetsplatsen vid den tiden.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i fiskindustrin och är en fena på att filea fisk. Det krävs att du är väldigt noggrann, plikttrogen och positiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person. Visa mindre

Mobiltekniker sökes!

Ansök    Jun 2    Zoom Mobiles AB    Preparator
Zoom Mobiles AB är grossist till Dator&Mobiltillbeh;ör och begagnade Mobiltelefoner, Surfplattor, Datorer. Vi säljer våra varor via internet och via vår butik till företag i Sverige med organisationsnummer. Det går inte att jämföra oss med våra konkurrenter på marknaden när det gäller om kvalité, service och priser. Vi arbetar bland annat med följande teknik och förväntar oss att du är bekant med: * Skärmbyte samt glasbyte på mobiler/surfplattor. * Byte av... Visa mer
Zoom Mobiles AB är grossist till Dator&Mobiltillbeh;ör och begagnade Mobiltelefoner, Surfplattor, Datorer. Vi säljer våra varor via internet och via vår butik till företag i Sverige med organisationsnummer. Det går inte att jämföra oss med våra konkurrenter på marknaden när det gäller om kvalité, service och priser. Vi arbetar bland annat med följande teknik och förväntar oss att du är bekant med: * Skärmbyte samt glasbyte på mobiler/surfplattor. * Byte av komponenter i mobiler/surfplattor och annan teknik. * Reparationer på alla typer av moderkort samt byte av chip. (Ej obligatoriskt) * Felsökningar på mobiler/surfplattor/laptop och liknande teknik såsom spelkonsoler
Vi söker dig som har god erfarenhet av tekniska reparationer på t.ex. mobiler, laptops eller surfplattor. Du ska kunna ta rollen som en ledare och förklara effektivt till kunden vad felet kan bero på och ditt utförda jobb. Du gillar att jobba intensivt och kan hantera stress. Du ska vara bekväm med att träffa nya människor. Du ska ha goda tekniska kunskaper i kombination med att du är social, hjälpsam och har en positiv inställning. Visa mindre

UI Designer

Ansök    Maj 17    Intermediate AB    Webbdesigner
We're looking for a candidate that has experience of gaming and digital media design with a specific focus on asian user experience and interaction. We require that you both can do the user experience design but also can implement visual design and create UI elements that is appealing to an Asian audience. If you have user research experience, it is considered as plus. We require that you speak English and at least one Asian language. Öppen för alla Vi fo... Visa mer
We're looking for a candidate that has experience of gaming and digital media design with a specific focus on asian user experience and interaction.
We require that you both can do the user experience design but also can implement visual design and create UI elements that is appealing to an Asian audience. If you have user research experience, it is considered as plus.
We require that you speak English and at least one Asian language.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Riksarkivet söker arkivarie till Arninge-Krigsarkivet

Ansök    Okt 13    Riksarkivet    Arkivarie
Om Riksarkivet Riksarkivet har särskilt ansvar för den statliga arkivverksamheten och för arkivvården i landet. Vi ska kontrollera den offentliga arkivverksamheten och ha nationell överblick över arkivfrågorna. Vi tar emot statliga myndigheters arkiv och arkiv från andra typer av organisationer. Vi säkrar samhällets långsiktiga informationsförsörjning och garanterar innehåll, sammanhang och äkthet. Vi fokuserar på användarnas behov när vi beskriver och ... Visa mer
Om Riksarkivet
Riksarkivet har särskilt ansvar för den statliga arkivverksamheten och för arkivvården i landet. Vi ska kontrollera den offentliga arkivverksamheten och ha nationell överblick över arkivfrågorna. Vi tar emot statliga myndigheters arkiv och arkiv från andra typer av organisationer.

Vi säkrar samhällets långsiktiga informationsförsörjning och garanterar innehåll, sammanhang och äkthet. Vi fokuserar på användarnas behov när vi beskriver och vårdar arkiven, när vi gör dem tillgängliga och när vi reglerar hur de ska hanteras.

Riksarkivets målsättningar sammanfattas i att vi är länken mellan dåtid, nutid och framtid, samhällets information är säkrad och arkiven är tillgängliga för alla.

Riksarkivet har drygt 400 anställda och finns på elva orter. Vi är inne i ett spännande och omfattande förändringsarbete med målet att bli en mer innovativ och omvärldsorienterad organisation som kan leva upp till nya förväntningar och krav.

Om Enheten Arninge-Krigsarkivet

I Täby (Enheten Arninge-Krigsarkivet) finns Riksarkivets största bestånd av arkiv från centrala myndigheter, försvaret och enskilda organisationer. Riksarkivet i Täby är inne i en spännande period av utveckling då Krigsarkivet och andra delar av myndighetens verksamheter etableras här.

Om tjänsten
Som arkivarie på enheten Arninge-Krigsarkivet (Arninge arkivsektionen) arbetar du som kvalificerad handläggare och utreder, vårdar, ordnar och förtecknar arkivbestånd samt ger råd och service till arkivets användare och besökare.

Tyngdpunkten i tjänsten ligger på att besvara förfrågningar, utföra sekretessprövningar och tillhandahålla uppgifter i läsesal/forskarexpedition. I arbetet ingår även att göra arkivbestånden tillgängliga genom ordnings- och förteckningsarbete, registrering, inventering av arkiv och att utarbeta sökmedel. I tjänsten kan även förekomma att planera, genomföra och utvärdera mottagande av arkivleveranser, utföra arkivpedagogiskt arbete genom visningar, utställningar och publikationer, samt vård av arkivbestånden. Det förekommer också att du som arkivarie deltar i olika projekt och samarbeten med andra myndigheter och kulturinstitutioner.

Vi erbjuder


• Intressanta, utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter som bidrar till samhällsnytta,
• god arbetsmiljö
• flexibla arbetstider,
• goda semestervillkor,
• generös friskvårdsersättning

Om dig
Du ska ha:

Formella krav på utbildning


• Akademisk examen om minst Fil. kand (180hp) omfattande ämnen av relevans för aktuell tjänst, vari ingår minst 60 hp arkivvetenskap.

Det är meriterande om du har:

Meriterande utbildning


• Historia, Statsvetenskap, Förvaltningsrätt

Meriterande erfarenheter


• Arbete med arkiv och arkivbildning i statlig eller kommunal verksamhet
• Arbete med enskilda arkiv eller av arbete inom enskild arkivsektor
• Självständig handläggning och prövning enligt offentlighets- och sekretesslagen
• Arbete med IT-baserade arkivsystem
• Publikt arbete i läsesal/forskarexpedition
• Digital ärendehandläggning

Kunskapskrav


• Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande kunskaper


• Kunskap om offentlighets- och sekretesslagen
• Goda kunskaper i svensk historia
• Kunskaper i andra språk som förekommer i arkivhandlingarna (exempelvis engelska, tyska, franska)
• Kännedom om de regelverk som styr arkivbildningen vid statliga myndigheter
• Kunna uttrycka sig i tal och skrift på engelska

Personliga egenskaper:

Som person är du noggrann, strukturerad, resultatinriktad  och kan ta egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad, kommunikativ, har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer. Du är också analytisk och flexibel, kan arbeta självständigt och ta stort ansvar för det egna arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Anställningsvillkor
Anställningsform:Tjänsten är ett vikariat på 14 månader.

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Arbetsplats: Täby

Tillträde: 1 december 2021 eller enligt överenskommelse.

Ansök senast: 2021-11-04 
Du måste vara svensk medborgare eftersom tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Vi kommer därför att göra en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Inför rekryteringsarbetet har Riksarkivet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tillverkning av trycksaker och monteringsarbeten

Ansök    Dec 13    Dezeta Reklam HB    Formgivare
Vi söker en medarbetare på deltid som vill lära sig om digitaltryck, och monteringsarbeten av den färdiga produkten. Det är en fördel om man har arbetat med ritprogram som bla. Corel Draw, och är praktiskt lagd, och det är viktigt att kunna ha en bra personlig kundkontakt. -Krav körkort (för manuell växling) -Kunna arbeta självständigt -Tala god svenska -Ej vara rädd för höga höjder vid vissa monteringsarbeten (stegar) Visa mer
Vi söker en medarbetare på deltid som vill lära sig om digitaltryck, och monteringsarbeten av den färdiga produkten. Det är en fördel om man har arbetat med ritprogram som bla. Corel Draw, och är praktiskt lagd, och det är viktigt att kunna ha en bra personlig kundkontakt.
-Krav körkort (för manuell växling)
-Kunna arbeta självständigt
-Tala god svenska
-Ej vara rädd för höga höjder vid vissa monteringsarbeten (stegar) Visa mindre

Kommunarkivarie till Tyresö kommun

Ansök    Mar 1    Tyresö kommun    Arkivarie
Vad vi gör och vill Som kommunarkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Kommunkansliet ansvarar för ärende- och arkivhantering samt rådgivning inom dessa områden. Vi planerar, samordnar och bereder ärenden för kommunstyrelsen, kommunfullmäktige, samt alla facknämnder och råd. Under valår är vi även valkansli. Här arbetar 15 personer. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi til... Visa mer
Vad vi gör och vill
Som kommunarkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen.

Kommunkansliet ansvarar för ärende- och arkivhantering samt rådgivning inom dessa områden. Vi planerar, samordnar och bereder ärenden för kommunstyrelsen, kommunfullmäktige, samt alla facknämnder och råd. Under valår är vi även valkansli. Här arbetar 15 personer.

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar årsarbetstid vilket ger möjlighet till flexibla arbetstider.

Om tjänsten
Som kommunarkivarie hos oss kommer du att utarbeta riktlinjer och rutiner inom arkivområdet, och ge råd och stöd till kommunens förvaltningar i frågor inom arkivområdet. Det sker bland annat i form av utbildningsinsatser och i direktkontakt med handläggare. Du kommer att utveckla och utföra den tillsyn som ska ske enligt arkivlagen på kommunens olika verksamheter.

I arbetsuppgifterna ingår att ordna och förteckna leveranser, hantera förfrågningar och återsökningar i kommunarkivet, lämna ut allmänna handlingar och genomföra sekretessprövningar. Du kommer att hjälpa förvaltningarna med upprättande av informationshanteringsplaner och genomföra gallringsutredningar och övriga sedvanliga arbetsuppgifter. Du kommer att medverka till att driva kommunens e-arkiv.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk examen inom arkivvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet och kunskap om gällande lagstiftning inom offentlig verksamhet och därmed de bestämmelser som reglerar verksamhetsområdet, såsom offentlighets- och sekretesslagstiftning, tryckfrihetsförordningen, arkivlagen och dataskyddsförordningen.

Vidare har du flerårig erfarenhet av att arbeta som arkivarie, gärna i offentlig sektor. För rollen krävs att du har goda IT-kunskaper, och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi förtecknar våra arkiv i Klara Arkiv och använder W3D3 som ärende- och dokumenthanteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa, eller liknande system. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med frågor inom området digital arkivering och processorienterad arkivredovisning.

Vi tror att du har stort intresse för modern arkiv- och informationshantering, är omvärldsbevakande och vill utvecklas i yrkesrollen. Som person förutsätts du vara självständig, samarbetsorienterad och ha förmåga att skapa goda relationer med din omgivning. Du har en hög serviceambition och ett utpräglat ordningssinne. Du är bekväm i rollen att utbilda, guida och stötta dina kollegor. Du trivs med att växla mellan operativt och strategiskt arbete och är van vid att ta initiativ och självständigt prioritera och slutföra dina arbetsuppgifter.Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 18 mars 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Helene Bergström, kanslichef, 08-578 296 81  [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vikarierande bibliotekarie med fokus på barn och unga

Ansök    Jul 15    Tyresö kommun    Bibliotekarie
Vad vi gör och vill I Tyresö finns en hög ambitionsnivå och utrymme för utveckling – både för kommunen och för dig som medarbetare. På biblioteket arbetar vi för att erbjuda angelägna mötesplatser för våra medborgare och utforma en verksamhet som är tillgänglig för alla. Som medarbetare hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och utveckla. Vi söker nu en ny kollega för ett vikariat och erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt f... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö finns en hög ambitionsnivå och utrymme för utveckling – både för kommunen och för dig som medarbetare.

På biblioteket arbetar vi för att erbjuda angelägna mötesplatser för våra medborgare och utforma en verksamhet som är tillgänglig för alla. Som medarbetare hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och utveckla.

Vi söker nu en ny kollega för ett vikariat och erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt för dig som är utåtriktad, har stor servicekänsla och som sätter besökaren i centrum. Biblioteket i Tyresö består av våra tre bibliotek och vi är idag 20 medarbetare. Vi planerar att inför meröppet på två av biblioteken och att utöka verksamheten med en biblioteksbil under hösten 2021. Barn och unga är en prioriterad målgrupp i kultur- och fritidsförvaltningen i Tyresö kommun. Barn och unga med behov av särskilt stöd är en prioriterad målgrupp utifrån bibliotekslagen.Om tjänsten
Vi söker en bibliotekarie med förmåga att inspirera barn och unga till läsning utifrån deras behov och önskemål. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du intressant och angelägen verksamhet för barn och unga både på biblioteket men också på andra platser runt om i kommunen för att uppnå våra kortsiktiga och långsiktiga mål. Dina arbetsuppgifter är att arbeta läsfrämjande både på egen hand och i samarbete med dina kollegor – analogt men också digitalt i olika kanaler, att boka in och ta emot grupper från förskolor och skolor, att bemanna våra bibliotek och möta besökare i olika åldrar och med skilda intressen. Du blir också delaktig i arbetet med medier, från omvärldsbevakning och urval till förvärv och gallring.

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på heltid under perioden 1 oktober 2021 till sista augusti 2022 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad på biblioteket som är en enhet i kultur- och fritidsförvaltningen. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara på biblioteket i Tyresö centrum men du tjänstgör ibland också på biblioteken i Trollbäcken och Strand. Schemalagd helg- och kvällstjänstgöring ingår. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde 1 oktober 2021 eller enligt överenskommelse.

Hos oss ska varje medarbetare ha möjlighet till en god balans mellan arbete och fritid. Här får du årsarbetstid, vilket innebär att du i den mån verksamheten tillåter kan styra över din egen arbetstid. Tyresö kommun erbjuder friskvårdsersättning som kan användas för förebyggande friskvårdsaktiviteter.Vem är du?
Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap. Du har kunskap om och erfarenhet av BOOK-IT eller något annat biblioteksdatasystem. Du har goda IT-kunskaper och mycket god förmåga att lära dig nya system. Du har erfarenhet av att arbeta med digitalt läsfrämjande aktiviteter och kommunicera via sociala medier. Vidare har du har erfarenhet av arbete på folkbibliotek, och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en politisk styrd organisation.

Du tycker om att arbeta med barn och unga och har god kännedom om och ett stort intresse för barn- och ungdomslitteratur och barnbiblioteksutveckling. Du ser bibliotekarieyrket som ett socialt och utåtriktat arbete, är bra på att kommunicera, samarbeta och bygga relationer. Du är också kreativ, nyfiken och omvärldsorienterad. Du känner dig bekväm med att tala inför större och mindre grupper. Du tycker om att arbeta i en verksamhet som är under förändring och utveckling. Du har förmåga att ta egna initiativ och är van vid att arbeta självständigt. Du tvekar inte att hjälpa till där det behövs och att lära dig nya saker. Är du också ansvarstagande och flexibel är du precis den person vi söker.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 23 augusti 2021. Har du några frågor vänligen kontakta oss via mejl. På grund av semestertider kommer frågorna att besvaras under vecka 33.

Intervjuer planeras att genomföras under vecka 35-36.

Bibliotekschef: Susanne Gunnarsson, mejl: [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Visual Merchandiser - PLATS

Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland, Pole... Visa mer
Vi som jobbar på KappAhl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna. Vi siktar mot att allt vi gör ska göras på ett mer hållbart sätt. Idag består 70% av våra produkter av mer hållbara material och målet är att den siffran ska vara 100% senast år 2025. 2018/2019 var omsättningen 4,9 miljarder SEK. Mer information finns på www.kappahl.se.


Till Tyresö   söker vi nu en Visual Merchandiser på 20 timmar i veckan .  Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

VISUAL MERCHANDISER PÅ KAPPAHL

Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga KappAhls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VI ERBJUDER

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Anställningsgrad: 20 timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde: 2021-08-30 eller enligt överenskommelse


Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
KappAhl-andan handlar om gemenskap och positiv energi! Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Läs mer om vår arbetsplats på  www.kappahl.se/jobba-hos-oss . 

ANSÖKAN

Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV.  Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Sista ansökningsdag: 2021 -06-27  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Jessica Rud   på 08-712 88 50. Visa mindre

Vikarierande bibliotekarie till biblioteket i Tyresö

Ansök    Okt 1    Tyresö kommun    Bibliotekarie
Vad vi gör och vill I Tyresö finns en hög ambitionsnivå och utrymme för utveckling – både för kommunen och för dig som medarbetare. På biblioteket arbetar vi för att erbjuda angelägna mötesplatser för våra medborgare och utforma en verksamhet som är tillgänglig för alla. Som medarbetare hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och utveckla. Vi söker en ny kollega för ett vikariat och erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt för d... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö finns en hög ambitionsnivå och utrymme för utveckling – både för kommunen och för dig som medarbetare.

På biblioteket arbetar vi för att erbjuda angelägna mötesplatser för våra medborgare och utforma en verksamhet som är tillgänglig för alla. Som medarbetare hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och utveckla. Vi söker en ny kollega för ett vikariat och erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt för dig som har stor servicekänsla och som sätter besökaren i centrum. Biblioteket i Tyresö består av tre bibliotek och vi är idag 20 medarbetare. Vi inför meröppet på två av biblioteken under hösten 2021 och kommer att utöka verksamheten med en biblioteksbil. Biblioteken ska enligt bibliotekslagen verka för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning. Barn och unga är en prioriterad målgrupp i kultur- och fritidsförvaltningen i Tyresö kommun.

Om tjänsten
Vi söker en engagerad bibliotekarie till våra bibliotek. Dina arbetsuppgifter är att bemanna våra bibliotek och möta besökare i olika åldrar och med skilda intressen. Att arbeta som bibliotekarie innebär att du hjälper besökare med olika frågor och ser till att biblioteksmiljön är tillgänglig, inbjudande och inkluderande. Det innebär också att du ger stöd och hjälp till besökare för tjänster och teknik som är tillgänglig via biblioteket. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med våra medier från omvärldsbevakning och urval till förvärv och gallring. Du arbetar läsfrämjande både på egen hand och i samarbete med dina kollegor – analogt men också digitalt i olika kanaler. Du planerar och genomför intressant och angelägen verksamhet för våra kommuninvånare på biblioteket men också på andra platser runt om i kommunen för att uppnå våra kortsiktiga och långsiktiga mål.

Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på heltid under perioden 1 november 2021 till sista augusti 2022 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad på biblioteket som är en enhet i kultur- och fritidsförvaltningen. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara på biblioteket i Tyresö centrum men du tjänstgör ibland också på biblioteken i Trollbäcken och Strand. Schemalagd helg- och kvällstjänstgöring ingår. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde 1 november 2021 eller enligt överenskommelse.

Hos oss ska varje medarbetare ha möjlighet till en god balans mellan arbete och fritid. Här får du årsarbetstid, vilket innebär att du i den mån verksamheten tillåter kan styra över din egen arbetstid. Tyresö kommun erbjuder friskvårdsersättning som kan användas för förebyggande friskvårdsaktiviteter.

Vem är du?
Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap. Övrigt meriterande är att du har goda IT-kunskaper och mycket god förmåga att lära dig nya system samt erfarenhet av att arbeta med digitalt läsfrämjande aktiviteter och kommunicera via sociala medier. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete på folkbibliotek, och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en politisk styrd organisation.

Du ser bibliotekarieyrket som ett socialt och utåtriktat arbete, är bra på att kommunicera, samarbeta och bygga relationer. Du är också kreativ, nyfiken och omvärldsorienterad. Du tycker om att arbeta i en verksamhet som är under förändring och utveckling. Du har förmåga att ta egna initiativ och är van vid att arbeta självständigt. Du tvekar inte att hjälpa till där det behövs och att lära dig nya saker. Är du också ansvarstagande och flexibel är du precis den person vi söker.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 14 oktober 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Bibliotekschef Susanne Gunnarsson
[email protected], 08 578 294 09

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Filmfotograf sökes

Ansök    Okt 20    ABC Sales of Sweden AB    Fotograf
Vi på ABC Sales expanderar och letar därför efter en ung initiativtagande filmfotograf! ABC Sales of Sweden AB startades 2015 sitt partnerskap med Comhem och har sedan dess utvidgat företaget i en snabb tillväxt. Vår vision är att kunna bredda företaget på alla aspekter och därför söker vi dig som brinner för att skapa och vill ta chansen att kunna jobba som filmfotograf på heltid. Det är ett kreativt arbete som innefattar resande runt om i Sverige och St... Visa mer
Vi på ABC Sales expanderar och letar därför efter en ung initiativtagande filmfotograf!
ABC Sales of Sweden AB startades 2015 sitt partnerskap med Comhem och har sedan dess utvidgat företaget i en snabb tillväxt. Vår vision är att kunna bredda företaget på alla aspekter och därför söker vi dig som brinner för att skapa och vill ta chansen att kunna jobba som filmfotograf på heltid. Det är ett kreativt arbete som innefattar resande runt om i Sverige och Stockholm.


Rollen som filmfotograf hos oss innebär ett varierande yrke och många möjligheter för att bredda sin egna kunskap av det materialet som produceras. Dina dagliga uppgifter kommer vara att redigera film och video som du själv framkallat, men även använda din förmåga att se förbättringar och ambition till resultaten. Vi ser gärna att personen är ung och vill ta chansen på en start i arbetslivet med oss!
Personen vi söker
* Ambitiös
* Viljan att lära sig
* Ser möjligheterna
* Inspirationstagande
* Vill alltid göra sitt bästa
Krav
* Har stort intresse för film och foto
* Adobe Lightroom/ Photoshop/ Premiere Pro
* Kan resa i arbetet
* Heltid
Ansök redan idag, vi rekryterar löpande.
Välkommen till ABC Sales of Sweden
#jobbjustnu Visa mindre

Arkivarie till Tyresö kommun

Ansök    Dec 29    Tyresö kommun    Arkivarie
Vad vi gör och vill Tyresö kommun växer och det finns ett stort historieintresse hos såväl etablerade Tyresöbor som nyinflyttade. Inför 2021 vill nu kommunen satsa på att skapa ett ”Tyresöarkiv”. Utöver det befintliga kommunarkivet ska kommunen ta emot och hantera kulturarvsmaterial från såväl privatpersoner som föreningar eller andra. Vill du vara med och bygga upp en efterlängtad verksamhet som gör många människor glada? Hos oss erbjuds du en stimule... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö kommun växer och det finns ett stort historieintresse hos såväl etablerade Tyresöbor som nyinflyttade.

Inför 2021 vill nu kommunen satsa på att skapa ett ”Tyresöarkiv”. Utöver det befintliga kommunarkivet ska kommunen ta emot och hantera kulturarvsmaterial från såväl privatpersoner som föreningar eller andra. Vill du vara med och bygga upp en efterlängtad verksamhet som gör många människor glada?

Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. Som anställd i Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård, årsarbetstid, semesterväxling och möjlighet till distansarbete.

Om tjänsten
Tjänsten är placerad på kommunkansliet, där du under det första året är den som organiserar arbetet med kulturarvsmaterialet, såväl fysiskt som digitalt. Det innebär även att vara delaktig i beslut om teknisk plattform och publiceringsyta. Arbetet kommer att ske som en uppstartsfas i projektform fram till 31 december 2021, därefter fortsätter ditt arbete som ordinarie verksamhet. Du kommer att samarbeta med kommunarkivarie och andra medarbetare inom flera förvaltningar samt ha en hel del kontakter med föreningar och privatpersoner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en examen inom arkivvetenskap. Du har två till tre års erfarenhet inom arkiv- och informationsförvaltning samt goda IT-kunskaper, både kunskap om olika system och överblick över arkivsektorn.

Du behöver framförallt vara en driven person som tycker att det är kul att arbeta i projekt. Du är strukturerad, mål- och resultatinriktad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är bra på att bygga nätverk.

Under resans gång behöver vi kommunicera mot medborgarna och gärna publicera material för att synliggöra arbetet så det är viktigt att du är utåtriktad och har en vilja att förmedla. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan senast 20 januari 2021. 

Har du några frågor? Kontakta oss via telefon:

Chef för kommunkansliet: Helene Bergström, 08-578 296 81

Kommunarkivarie: Maria Bring, 08-578 292 36

Kontaktuppgifter till arbetsgivarorganisationen finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vikarierande bibliotekarie

Ansök    Feb 12    Tyresö kommun    Bibliotekarie
Vad vi gör och vill Tyresö bibliotek består av kommunens tre folkbibliotek som finns i Tyresö centrum, på Kumla allé i Trollbäcken och på torget i Tyresö Strand. Vårt uppdrag är att erbjuda biblioteksverksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla. Om tjänsten Vi söker nu en vikarie för en anställd som ska vara föräldraledig under 2021 och vi erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt för dig som är utåtriktad, har stor servicekäns... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö bibliotek består av kommunens tre folkbibliotek som finns i Tyresö centrum, på Kumla allé i Trollbäcken och på torget i Tyresö Strand.

Vårt uppdrag är att erbjuda biblioteksverksamhet som är tillgänglig och angelägen för alla.

Om tjänsten
Vi söker nu en vikarie för en anställd som ska vara föräldraledig under 2021 och vi erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt för dig som är utåtriktad, har stor servicekänsla, och som sätter besökaren i centrum - både på plats i våra lokaler och digitalt.

Att bemanna våra bibliotek, att möta besökare i olika åldrar och med skilda intressen och att aktivt delta i vårt läsfrämjande arbete är några av dina viktigaste arbetsuppgifter. Här ingår referensarbete, bokuppsättning och låntagarvägledning. Arbetsuppgifterna inkluderar också olika administrativa uppgifter som är vanligt förekommande på ett bibliotek, bland annat hantering av fjärrlån. Du blir också delaktig i arbetet med medier, från omvärldsbevakning och urval till förvärv och gallring.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst sex månaders tidigare arbetslivserfarenhet från arbete på folkbibliotek, har examen i biblioteks- och informationsvetenskap och erfarenhet eller kunskap om Book-IT eller annat biblioteksdatasystem.

Du ser bibliotekarieyrket som ett socialt och utåtriktat arbete, du har lätt för att samarbeta och samverka och är bekväm med att knyta kontakter. Du har ett stort intresse för att arbeta med läsinspiration och förmedling av litteratur riktat mot barn, unga och vuxna. Är du också ansvarstagande och flexibel är du precis den person vi söker.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021, intervjuer kan komma att ske löpande.
Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Kontaktuppgifter;
Bibliotekschef Susanne Gunnarsson
[email protected]
08-578 294 09

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du här; www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Arkivarie inriktning IT till Tyresö kommun

Ansök    Maj 5    Tyresö kommun    Arkivarie
Vi söker en arkivarie med IT-kompetens och initiativförmåga som vill vara med och utveckla vår arkiv- och informationshantering Vad vi gör Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Kommunkansliet ansvarar för att planera, samordna och bereda ärenden för bland annat kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. Övriga ansvarsområden är ärende- och arkivhantering samt rådgivning i övergripande nämndadministrativa frågor. På kommunkan... Visa mer
Vi söker en arkivarie med IT-kompetens och initiativförmåga som vill vara med och utveckla vår arkiv- och informationshantering
Vad vi gör
Som arkivarie ingår du i kommunkansliet inom kommunstyrelseförvaltningen. Kommunkansliet ansvarar för att planera, samordna och bereda ärenden för bland annat kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. Övriga ansvarsområden är ärende- och arkivhantering samt rådgivning i övergripande nämndadministrativa frågor. På kommunkansliet arbetar 13 personer.

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar årsarbetstid vilket ger möjlighet till flexibla arbetstider. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du självklart subventionerad friskvård.

Om tjänsten
Kommunen inför just nu verksamhetsbaserad informationsredovisning och e-arkiv där du kommer att vara med och utveckla tillsammans med kommunarkivarien. Som arkivarie hos oss kommer du utarbeta riktlinjer och rutiner inom arkivområdet, och ge råd och stöd till kommunens förvaltningar i frågor inom arkivområdet. Det sker bland annat i form av utbildningsinsatser och i direktkontakt med handläggare. Du kommer att utveckla och utföra den tillsyn som ska ske enligt arkivlagen på kommunens olika verksamheter.

I arbetsuppgifterna ingår också alla vanligt förekommande arkivuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk examen inom arkiv- och informationsvetenskap. Du har erfarenhet och kunskap om gällande lagstiftning inom offentlig verksamhet och därmed de bestämmelser som reglerar verksamhetsområdet, såsom offentlighets- och sekretesslagen, tryckfrihetsförordningen, arkivlagen och personuppgiftslagen.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta som arkivarie, gärna i offentlig sektor. För rollen krävs att du har goda IT-kunskaper, och en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi förtecknar våra arkiv i Klara Arkiv och använder W3D3 som ärende- och dokumenthanteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa, eller liknande system. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med frågor inom området digital arkivering och verksamhetsbaserad informationsredovisning.

Vi tror att du har ett stort intresse för modern arkiv- och informationshantering, är omvärldsbevakande och vill utvecklas i yrkesrollen. Som person förutsätts du vara självständig, samarbetsorienterad och ha förmåga att skapa goda relationer med din omgivning. Du har en hög serviceambition och ett utpräglat ordningssinne. Du är bekväm i rollen att utbilda, guida och stötta dina kollegor. Du trivs med att växla mellan operativt och strategiskt arbete och är van vid att ta initiativ och självständigt prioritera och slutföra dina arbetsuppgifter.

Sök!
Vill du bli en av oss är du välkommen med din ansökan senast den 24 maj 2020. 

Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon:
Helene Bergström, chef kommunkansliet, [email protected]  08-578 296 81
Maria Bring, arkivarie, [email protected] 08-578 292 36

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

 Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Biblioteksassistent

Ansök    Dec 18    Tyresö kommun    Bibliotekarie
Vad vi gör och vill På biblioteket i Tyresö arbetar vi för att erbjuda angelägna mötesplatser för kommuninvånarna och utforma en verksamhet som är tillgänglig för alla. Vi söker nu en ny kollega som tillsammans med andra kollegor representerar Tyresö kommun och biblioteket.  Vem är du? Vi söker dig som vill ha ett extrajobb under helger och kvällar. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt för dig som har ett genuint intresse för serv... Visa mer
Vad vi gör och vill
På biblioteket i Tyresö arbetar vi för att erbjuda angelägna mötesplatser för kommuninvånarna och utforma en verksamhet som är tillgänglig för alla. Vi söker nu en ny kollega som tillsammans med andra kollegor representerar Tyresö kommun och biblioteket. 

Vem är du?
Vi söker dig som vill ha ett extrajobb under helger och kvällar. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt jobb som passar utmärkt för dig som har ett genuint intresse för service och människor samt tidigare erfarenhet från att arbeta på bibliotek. Du har påbörjat någon form av eftergymnasial utbildning inom litteratur, läsfrämjande, biblioteks- och informationsvetenskap eller någon annan utbildning som är relevant för tjänsten. Du har mycket goda IT-kunskaper, det är meriterande om du har kunskaper i biblioteksdatasystemet Book-IT. Du är självständig, stresstålig, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du talar flytande svenska och engelska, andra språk utöver det är meriterande.

Om tjänsten
Tyresö kommun har tre folkbibliotek, du jobbar tillsammans med en kollega med att bemanna informationsdisken på biblioteket i Tyresö centrum under helger och kvällar och ibland också på röda kalenderdagar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att vara bibliotekets ansikte utåt i mötet med besökarna, att utgöra stöd och hjälp till bibliotekets användare för tjänster och teknik som är tillgänglig via biblioteket. Du utför och deltar i arbetet med bibliotekets mediehantering och andra administrativa uppgifter kopplade till bibliotekets verksamhet. 

Tjänsten är en tidsbegränsad under perioden 2020-02-01 till 2020-12-31 och omfattningen är cirka 20 timmar per månad förlagd till helger och kvällar. Individuell lönesättning tillämpas.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig, då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2020.

Har du några frågor? Hör av dig till:

Susanne Gunnarsson,
Bibliotekschef
epost: [email protected]
tel. 08- 578 294 09

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här.
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!

Förvaltningen för liv och hälsa ansvarar för gymnasie- och vuxenutbildning, bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också naturskola, kulturskola, föreningsstöd och drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra medborgare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat.

Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Vi söker AV-tekniker, Ljud och Ljustekniker

Ansök    Maj 28    Sound Of Thunder Sweden AB    AV-tekniker
Vi söker AV-tekniker, Ljud & Ljus, Rigg Personal samt personal för produktionssupport. Vi är ett växande företag inom event branschen som strävar efter att jobba med den modernaste och bästa tekniken. Nu behöver vi bli fler. Kanske är du den vi söker? Som tekniker hos oss kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på dina tidigare kunskaper och våra kunders behov. Arbetet sker både i våra egna lokaler och ute hos våra kunder. Vi arbetar främst i det cent... Visa mer
Vi söker AV-tekniker, Ljud & Ljus, Rigg Personal samt personal för produktionssupport.
Vi är ett växande företag inom event branschen som strävar efter att jobba med den modernaste och bästa tekniken.
Nu behöver vi bli fler. Kanske är du den vi söker?
Som tekniker hos oss kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på dina tidigare kunskaper och våra kunders behov. Arbetet sker både i våra egna lokaler och ute hos våra kunder.
Vi arbetar främst i det centrala Stockholmsområdet men arbete och utbildning kan förekomma nationellt såväl som internationellt.
Arbetstider kommer att variera mellan dagar, kvällar och nätter samt helger. Före, under och efter event.
Vi tror att du…
- Är genuint intresserad av ljud-, ljus-, bild- och videoteknik med ambitionen att fördjupa dina kunskaper inom ett eller flera av dessa områden för att utveckla dig själv såväl som verksamheten.
- Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom medieteknik, certifikat/diplom eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Störst vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.
- B-körkort är ett Krav
Du ska…
- Vara fokuserad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten.
- Ha förmåga att planera och genomföra ditt arbete självständigt och i team.
- Ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
- Vara stresstålig och kan anpassa dig väl till nya förutsättningar med kort varsel.
Som Teknisk och produktionssupport du ska ha..
- Goda kunskaper i Auto CAD
- Indigo
- Sketchup
- Adobe Creative suite
Meriterande:
- Körkort C-behörighet och körvana.
- Tredje språk.
- Erfarenhet av arbete som ljud-, ljus eller AV-tekniker.
- Resolume
- Watchout Visa mindre

Webbdesigner, utvecklare, underhåll för e-handelsplatser

Ansök    Okt 29    Ease Joy & Glory AB    Webbdesigner
Söker dig som kan skapa och drifta e-handelsplatser och har goda erfarenheter och meriter av detta. Visa mer
Söker dig som kan skapa och drifta e-handelsplatser och har goda erfarenheter och meriter av detta. Visa mindre

Junior CAD - ritare till Tyresö

För kunds räkning söker vi efter en junior CAD-ritare till ett företag med kontor i Tyresö. Det här är ett konsultuppdrag via Poolia Engineering med start så snart vi hittar rätt person. Uppdraget pågår i inledningsvis 3 månader. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten Vår kund är ett litet men globalt företag som har huvudkontor och utveckling i Tyresö. Där sitter 20 kollegor som nu vill ha förstärkning i form av en CAD-ritare. Konsultuppdraget är i... Visa mer
För kunds räkning söker vi efter en junior CAD-ritare till ett företag med kontor i Tyresö. Det här är ett konsultuppdrag via Poolia Engineering med start så snart vi hittar rätt person. Uppdraget pågår i inledningsvis 3 månader. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Vår kund är ett litet men globalt företag som har huvudkontor och utveckling i Tyresö. Där sitter 20 kollegor som nu vill ha förstärkning i form av en CAD-ritare. Konsultuppdraget är inledningsvis 3 månader långt och då blir du anställd hos Poolia Engineering. Uppdraget startar så snart vi hittar rätt person och omfattningen är heltid.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Företaget kommer inom kort lansera en ny hemsida och innan dess ska underlag och basdata gås igenom. Du kommer ta ut ritningsunderlag och måttsätta företagets produkter så att dessa kan presenteras korrekt på hemsidan. Du kommer använda Autodesk Inventor för att generera ritningsunderlag och efter det samarbetar du med teamet som även finns där om du har frågor.Vem är du?
Vill du skaffa dig värdefull erfarenhet i ett kul projekt?
Du som söker är effektiv, flexibel och lyhörd för krav och detaljer. Du har antagligen tagit examen i juni eller är sugen på att byta bransch.
Du har en teknisk utbildning där Autodesk Inventor eller annat CAD-program ingick i kursplanen.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.


Ansökan

Vad säger du? Låter det här som något för dig? Ansök redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Om du har frågor kring tjänsten eller Poolia är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail eller telefon. Däremot tar vi inte emot ansökningar via mail.

Välkommen till Poolia! Visa mindre

Skribent Copywriter

Ansök    Okt 14    Gms International AB    Webbredaktör
Vi är ett utbildningsföretag och arbetar i  huvudsak i Norden men även i resten av Europa vi har vårt kontor i Stockholm på  Solkraftsvägen 2 ,  alternativt arbetar du hemifrån www.gmsgroup.se Vi vill att du har erfarenheter att skriva för hemsidor och digitala portaler samt grundläggande kunskaper i Google hur det fungerar Vi är i behov av en Skribent / Copywriter vilken kan uppdatera våra texter på olika portaler.  Konsult välkommna... Visa mer
Vi är ett utbildningsföretag och arbetar i  huvudsak i Norden men även i resten av Europa vi har vårt kontor i Stockholm på  Solkraftsvägen 2 ,  alternativt arbetar du hemifrån
www.gmsgroup.se
Vi vill att du har erfarenheter att skriva för hemsidor och digitala portaler samt grundläggande kunskaper i Google hur det fungerar Vi är i behov av en Skribent / Copywriter vilken kan uppdatera våra texter på olika portaler.
 Konsult välkommna Visa mindre

Visual Merchandiser - Tyresö

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med 370 KappAhl- och Newbiebutiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna. I dag är 57% av bolagets produkter hållbarhetsmärkta. 2017/2018 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i tio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer inform... Visa mer
KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med 370 KappAhl- och Newbiebutiker i Sverige, Norge, Finland, Polen och Storbritannien samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till de många människorna. I dag är 57% av bolagets produkter hållbarhetsmärkta. 2017/2018 var omsättningen 4,8 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i tio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se

Till Tyresö söker vi nu en Visual Merchandiser på 25 timmar i veckan .  Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

VISUAL MERCHANDISER PÅ KAPPAHL

Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga KappAhls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VI ERBJUDER

Anställningsform: Vikariat 
Anställningsgrad: 25 timmar i veckan
Start: 2019-09-01, till 2020-01-13 med möjlighet till förlängning 
Sista ansökningsdag: 2019-08-28 

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
KappAhl-andan handlar om gemenskap och positiv energi! Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Läs mer om vår arbetsplats på  www.kappahl.se/jobba-hos-oss . 

ANSÖKAN

Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV.  Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Jessica Rud på 08 712 88 50. Visa mindre