Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Tyresö

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Drift-/projektledare till LL Bolagen

Liselotte Lööf Entreprenad AB är ett bolag som ingår i den familjeägda koncernen LL Bolagen, en företagsgrupp som erbjuder sina kunder kostnadseffektiva miljölösningar inom insamling, återvinning, avfallshantering, trädgård-/markanläggningar, vinterunderhåll, fastighetsunderhåll samt sanering. Liselotte Lööf Entreprenad söker nu driftledare med placering Tyresö. Om rollen Vi söker nu en drift-/projektledare till Liselotte Lööf Entreprenad AB. I din roll ... Visa mer
Liselotte Lööf Entreprenad AB är ett bolag som ingår i den familjeägda koncernen LL Bolagen, en företagsgrupp som erbjuder sina kunder kostnadseffektiva miljölösningar inom insamling, återvinning, avfallshantering, trädgård-/markanläggningar, vinterunderhåll, fastighetsunderhåll samt sanering. Liselotte Lööf Entreprenad söker nu driftledare med placering Tyresö.

Om rollen
Vi söker nu en drift-/projektledare till Liselotte Lööf Entreprenad AB. I din roll kommer du att vara ansvarig för kunduppdrag, stora som små. Du leder tydligt och motiverande dina medarbetare. Följer upp och kvalitetssäkrar att våra tjänster utförs enligt plan. Du kommer med utgångspunkt från kundernas krav/förväntningar planera det dagliga arbetet tillsammans med övriga inom avdelningen.
Ställer krav på goda ledaregenskaper och att du har en trygghet som person.
Tjänsten är på heltid och kontoret ligger i Tyresö.
Du rapporterar direkt till avdelningschefen.
Du kommer till en prestigelös och entreprenörsdriven företagsgrupp med en härlig vi känsla.
Dina arbetsuppgifter
· Självständigt och i samarbete med avdelningen leda/koordinera verksamhetens framdrift
· Projektarbete, hantera flera samtidigt.
· Hantera befintliga långa kunduppdrag.
· Driftsätta nya uppdrag.
· Offertarbete
· Affärsutveckling
· Delta i driftmöten och ledningsgruppsmöten inom avdelningen.
· Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
· Kundkontakter.
· Koordinering, styrning och samarbete med andra avdelningar inom LL bolagen såväl som med våra underleverantörer.
· Personalansvar och rekryteringar
· Uppföljning och framtagning av statistik
· Efterlevnadskontroll KMA inom uppdragen.
· Innebär deltagande vid utbildningstillfällen


Din profil
Som person ser vi att du inger förtroende och är säker i dig själv, flexibel, serviceinriktad och kommunikativ. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt mot medarbetare och kunder.
Gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial-/högskoleutbildning inriktning mot ingenjör-/entreprenad. Alternativt införskaffat erfarenheter genom ditt arbete som vi bedömer är likvärdiga.
Körkort B, meriterande med förartillstånd för andra typer av fordon.
God datavana med kunskaper om Microsoft Office 365 och Next vilket är vårt transportledningssystem.
Branschvana och arbetar eller har arbetat inom entreprenadbranschen i arbetsledande roller. Van att arbeta i miljöer där arbetsbelastningen periodvis är hög och intensiv.
För oss är det viktigt att kompetens tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Låter det här som en tjänst som passar dig?
Välkommen med din ansökan
Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev till Anders Eriksson, Avdelningschef, [email protected] snarast möjligt men senast den 20 juni 2023.
Intervjuer sker löpande. Anställningen kommer börja enligt överenskommelse.
Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten så är du välkommen att höra av dig till avdelningschef Anders Eriksson på telefon 073-555 46 30 Visa mindre

Byggprojektledare till Strategi och Projektavdelningen/Tyresö kommun

Vad vi gör och vill Tyresö kommuns mål är att ha Engagerade medarbetare på en av Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Tillsammans stöttar vi och utvecklar varandra där vi gemensamt tar ansvar för utvecklingen av vår verksamhet, processer, mål och arbetssätt med målet att leverera en väl fungerande och hållbar infrastruktur för våra beställare, våra medborgare nu och för kommande generationer i Tyresö. Målet uppnår vi genom att på ett systematiskt sät... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö kommuns mål är att ha Engagerade medarbetare på en av Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Tillsammans stöttar vi och utvecklar varandra där vi gemensamt tar ansvar för utvecklingen av vår verksamhet, processer, mål och arbetssätt med målet att leverera en väl fungerande och hållbar infrastruktur för våra beställare, våra medborgare nu och för kommande generationer i Tyresö. Målet uppnår vi genom att på ett systematiskt sätt arbeta med organisation, kvalitét, tid, risker och ekonomi i våra projekt.

Tyresö är en expansiv kommun med visioner om att dagens 48 000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035 med en ambitiös investeringsplan för överskådlig tid framöver. Det ställer givetvis krav på att bebyggelse- och infrastrukturutvecklingen kan tillgodoses. Här har du som byggprojektledare på vår enhet för byggledning en viktig roll i kommunen!

På byggledningsenheten arbetar vi aktivt med att utveckla vår projektverksamhet tillsammans med andra avdelningar och enheter på kommunen med hög kvalitets- och resultatmedvetenhet. För oss är det viktigt att skapa goda förutsättningar för att du som projektledare ska kunna leverera bra projekt med rätt kvalitet och inom givna ramar. Det gör vi tillsammans genom kollektivt lärande och stöttar varandra på vägen. Gillar du processer och systematiskt projektarbete kommer du att trivas hos oss. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid och hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med trevliga kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Om tjänsten
Byggledning är en enhet inom projektavdelningen på kommunens samhällsbyggnadskontor. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för kommunens stadsutveckling, från första idé till och med förvaltning. Som Byggprojektledare Infrastruktur ansvarar du i rollen som beställare för anläggningsprojekt, mark- och va-projekt. Du är delaktig från tidiga skeden med planfrågor, projektering och upphandling till att genomföra projekten samt garantibesiktning inklusive överlämnande till förvaltande enhet.

I rollen ingår bland annat att:

- Leda entreprenader samt byggledningsorganisationen samt vara ansvarig för produktionsfasen med alla dess processer, ex upphandling, genomförande, besiktning mm..
- Medverka i tidiga skeden, bidra till ett effektivt genomförande.
- Ansvara för hantering av myndighetskrav och kontraktskrav.
- Ansvara att projekten genomförs inom given tidsram.
- Samarbeta med andra enheter och tekniska konsulter samt drift- och fastighetsavdelningen.

Rollen utgår från kontoret i Tyresö centrum och du blir en del av enheten för Byggledning på avdelningen för Strategi- och Projekt. Körkort är meriterande. anställningsstart är den 1 juli 2023, kan dock variera beroende på dina förutsättningar.  

Vem är du?
För att vara framgångsrik i din roll vill vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom anläggningssektorn, exempelvis från entreprenadverksamhet, konsultverksamhet eller offentlig verksamhet där du har ansvarat för att driva infrastrukturprojekt. Du har förmodligen minst 5-8 års yrkeserfarenhet och goda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB04, ABT06 och ABK09) och särskilt AMA och MER. Har du även erfarenhet av att tillämpa och arbeta under LOU är det meriterande. Vi ser att du har huvudsakligen har erfarenhet från byggskedet dock är erfarenhet från projektering och framtagande av förfrågningsunderlag för utförandeentreprenader  meriterande. 

Vi ser att du har en akademisk utbildning i grunden och då företrädelsevis med inriktning bygg, samhällsbyggnad eller väg & vatten eller annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är initiativtagande, affärsmässig, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Vidare är du en kommunikativ lagspelare med en god förmåga att uttrycka dig och att skapa goda relationer och samarbeten både internt och externt. Då du i rollen som projektledare kommer att ha mycket kontakt med flera avdelningar inom kommunen krävs även en god förståelse för verksamhetsperspektivet. De flesta projekt ligger nära kontoret men det kan behövas förflyttningar inom kommunen och då är det bra att ha körkort, vilket är meriterande. 

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig och vill du bli vår nya byggprojektledare, då är du välkommen med din ansökan tillsammans med ett personligt brev senast 22 december 2023. 

Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon:

Enhetschef Byggledning, Björn Sennerfors, [email protected], 08-578 28301.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här
https://www.tyreso.se/4.75e2f4f216c0d3c5cb9bf2aa.html

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Byggprojektledare till Projektavdelningen/Tyresö kommun

Vad vi gör och vill Tyresö kommuns mål är att ha Engagerade medarbetare på en av Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Tillsammans stöttar vi och utvecklar varandra där vi gemensamt tar ansvar för utvecklingen av vår verksamhet, processer, mål och arbetssätt med målet att leverera en väl fungerande och hållbar infrastruktur för våra beställare, våra medborgare nu och för kommande generationer i Tyresö. Målet uppnår vi genom att på ett systematiskt sät... Visa mer
Vad vi gör och vill
Tyresö kommuns mål är att ha Engagerade medarbetare på en av Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Tillsammans stöttar vi och utvecklar varandra där vi gemensamt tar ansvar för utvecklingen av vår verksamhet, processer, mål och arbetssätt med målet att leverera en väl fungerande och hållbar infrastruktur för våra beställare, våra medborgare nu och för kommande generationer i Tyresö. Målet uppnår vi genom att på ett systematiskt sätt arbeta med organisation, kvalitét, tid, risker och ekonomi i våra projekt.

Tyresö är en expansiv kommun med visioner om att dagens 48 000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035 med en ambitiös investeringsplan för överskådlig tid framöver. Det ställer givetvis krav på att bebyggelse- och infrastrukturutvecklingen kan tillgodoses. Här har du som byggprojektledare på vår enhet för byggledning en viktig roll i kommunen!

På byggledningsenheten arbetar vi aktivt med att utveckla vår projektverksamhet tillsammans med andra avdelningar och enheter på kommunen. För oss är det viktigt att skapa goda förutsättningar för att du som projektledare ska kunna leverera bra projekt med hög kvalitet och inom givna ramar. Det gör vi tillsammans och stöttar varandra på vägen! Gillar du processer och systematiskt projektarbete kommer du att trivas hos oss. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid och hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med goda kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Om tjänsten
Byggledning är en enhet inom projektavdelningen på kommunens samhällsbyggnadskontor. På enheten sker arbetet med Samhällsfastigheter från tidigt skede till överlämnande och infrastruktur som är nödvändig för kommunens tillväxt. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för kommunens stadsutveckling, från första idé till och med förvaltning. Som Byggprojektledare Infrastruktur kommer du i rollen som beställare att ansvara för alla typer av projekt inom infrastruktur där det ingår markarbete såsom asfaltering, byggnation av broar, vägar med mera. Du är delaktig från tidiga skeden med planfrågor, projektering och upphandling till att genomföra projekten samt garantibesiktning inklusive överlämnande till förvaltande enhet.

I rollen ingår att:

- Leda entreprenader och vara ansvarig för produktionsfasen med alla dess processer, ex upphandling, genomförande, besiktning mm..
- Medverka i tidiga skeden, bidra till ett effektivt genomförande.
- Ansvara för hantering av myndighetskrav/projektkrav.
- Ansvara att projekten genomförs inom given tidsram.
- Samarbeta med andra enheter och tekniska konsulter samt drift- och fastighetsavdelningen.
- I rollen kan du också få delta i andra projekt som sakkunnig eller projektmedlem.

Rollen utgår från kontoret i Tyresö centrum och du blir en del av enheten för Byggledning. Körkort är meriterande. anställningsstart är den 1 juli 2023, kan dock variera beroende på dina förutsättningar.  

Vem är du?
För att vara framgångsrik i din roll vill vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn, exempelvis från entreprenadverksamhet, konsultverksamhet eller offentlig verksamhet där du har ansvarat för att driva infrastrukturprojekt. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB04, ABT06 och ABK09) och särskilt AMA och MER. Har du även erfarenhet av att tillämpa och arbeta under LOU är det meriterande.

Vi ser att du har en akademisk utbildning i grunden och då företrädelsevis med inriktning bygg, samhällsbyggnad eller väg & vatten eller annan utbildnings som arbetsgivaren anser lämplig. Alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är initiativtagande, affärsmässig, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Vidare är du en kommunikativ lagspelare med en god förmåga att uttrycka dig och att skapa goda relationer och samarbeten både internt och externt. Då du i rollen som projektledare kommer att ha mycket kontakt med flera avdelningar inom kommunen krävs även en god förståelse för verksamhetsperspektivet. De flesta projekt ligger nära kontoret men det kan behövas förflyttningar inom kommunen och då är det bra att ha körkort, vilket är meriterande. 

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig och vill du bli vår nya byggprojektledare, då är du välkommen med din ansökan tillsammans med ett personligt brev senast 9 april 2023. 

Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon:

Enhetschef Byggledning, Björn Sennerfors, [email protected], 08-578 28301.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer finner du här
https://www.tyreso.se/4.75e2f4f216c0d3c5cb9bf2aa.html

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Junior Projektledare till spännande bolag

Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Junior Projektledare! Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö. Tjänstebeskrivning Du driver och ansvarar för projekt... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Junior Projektledare!

Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö.

Tjänstebeskrivning
Du driver och ansvarar för projekt som är varierande i både utförande och omfattning. Du kommer att jobba med kalkyl, offert, planering och genomförande. I driften har du kontinuerlig kontakt med beställare och ditt arbetslag. Som projektledare arbetar du tätt ihop med övriga medlemmar i projektgruppen.
För att du ska få en god förståelse i hur vi jobbar kommer du liksom övriga i verksamheten få utbildning i hur reparbete fungerar.
Om företaget

Klätterservice är ett professionellt entreprenadföretag. Våra hantverkare är certifierade reptekniker och utför sina arbetsuppgifter från rep, den överlägset bästa metoden för att nå svårtillgängliga platser och utrymmen, både högt och lågt. Våra kunder hittar du främst inom bygg- och fastighet, förvaltning, brf & industri.


Personprofil
I den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en självgående, resultatorienterad och strukturerad person som både nyfiken och framför allt trygg i dig själv. Du kommer troligen från bygg- eller fastighetsbranschen där du haft någon form av ansvar ute på plats. Det är meriterande om du har kännedom om de olika delarna i driften av ett projekt, såsom mötesstruktur, dokumentation och ÄTA-arbeten. Vidare ser vi att du besitter egenskaper som..

• Du är personen som ser lösningar i det mesta och har förmågan att prioritera och planera ditt arbete
• Du har erfarenhet av arbetsledning i någon form och är tydlig i din kommunikation där du uppskattar en öppen och professionell dialog med både medarbetare och kunder
• Körkort B
• Flytande svenska i både tal och skrift, bra engelska i tal och skrift.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Kontorstider, flextider.
Plats: Stockholm, Tyresö

Klätterservice är kollektivanslutna och har goda villkor såsom tjänstebil, mobil, dator, generöst friskvårdsbidrag. Anställning kommer att ske per omgående när rätt person är tillgänglig.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start omgående. Visa mindre

Projektledare ombyggnad till Tyresö Bostäder

Tyresö Bostäder söker nu en projektledare med god erfarenhet av att driva bostadsprojekt inom ombyggnad. Vi söker dig som är en god lagspelare, affärsmässig, prestigelös och trygg med en strategisk förmåga. Du har ett fokus på hur du tillsammans med dina kollegor kan skapa värde och kvalitet, både för hyresgästerna och utvecklingen av det gemensamma fastighetsbeståndet. Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrä... Visa mer
Tyresö Bostäder söker nu en projektledare med god erfarenhet av att driva bostadsprojekt inom ombyggnad. Vi söker dig som är en god lagspelare, affärsmässig, prestigelös och trygg med en strategisk förmåga. Du har ett fokus på hur du tillsammans med dina kollegor kan skapa värde och kvalitet, både för hyresgästerna och utvecklingen av det gemensamma fastighetsbeståndet.
Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter och lokaler. Vi är en del av Sveriges Allmännytta och erbjuder ett varierat boende – ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt, därför förvaltar och underhåller vi våra byggnader och mark långsiktigt, med människor och miljö i åtanke. Vi arbetar för ett tryggt, trivsamt och inkluderande samhälle och vill bidra till en ökad biologisk mångfald. Vi verkar aktivt för att bli mer energieffektiva och minska vår klimatpåverkan.
Om rollen som projektledare
Som projektledare ombyggnad är du med och driver våra ombyggnads- och underhållsprojekt såsom omläggning av tak, fasadrenovering och stambyte. I rollen har du ett helhetsansvar från projektidé, projektering och genomförande till överlämning av underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du samarbetar tätt med våra förvaltare och med hyresgäster, entreprenörer, konsulter, kommun och myndigheter.
I ditt ansvar ingår
Du är ansvarig projektledare och ekonomiskt ansvarig för byggprojektet från start till färdigställande. Du ansvarar för att genomförande av projektet sker. Tillsammans med inköpsavdelningen genomför du förfrågan och upphandling av entreprenader. Du ansvarar också för att lämplig organisation tas fram i respektive projekt. Du ser till att upprätta och behålla relationer med entreprenörer, kommuner och andra intressenter samt ansvarar för rapportering av projektstatus och måluppfyllelse. Du deltar i utveckling av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning av enhetens projekt. Du arbeta tillsammans med kommunikation för att på enkelt och tydligt sätt kommunicera i projektet till berörda parter (som hyresgäster, lokalhyresgäster och andra intressenter). Du genomför en tydlig överlämning till förvaltningen efter färdigt och slutfört projekt.
Bakgrund/krav
Vi söker dig med akademisk examen inom bygg/fastighet alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är meriterande om du har civilingenjörsutbildning.
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av projektledning med fokus på ombyggnation av bostäder. Du har goda kunskaper i bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler. Vi ser också att du har erfarenhet av projektering och produktion inom husbyggnadsområdet samt kunskaper om LOU och material- och entreprenadupphandling. Tidigare erfarenhet från offentliga verksamheter är meriterande. Du har erfarenhet av ansvar för ekonomi och ekonomisk rapportering och är van att leda flera projekt samtidigt. Du uttrycker dig väl i svenska i både skrift och tal. Vi tror också att du som oss har ett genuint intresse för utveckling av bostäder och goda livsmiljöer. Körkort (lägst behörighet B) är ett krav.
Om Tyresö Bostäder och våra värderingar
Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna.
Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:
Dialog – vi lyssnar och återkopplar.
Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.
Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.
Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.
Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Bertil Ekvall, Förvaltningschef, på telefon 08-682 61 93. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-chef, på telefon 08-682 61 32. Fackliga företrädare, Ann-Sofie Persson, Vision, nås på telefon 08-682 61 61 och Rolf Sundell, Fastighetsanställdas förbund, på telefon 08-682 61 08.
Varmt välkommen till oss på Tyresö Bostäder! Mer information om oss och vår verksamhet hittar du på vår hemsida Visa mindre

Projektledare till spännande bolag

Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Projektledare! Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö. Tjänstebeskrivning Du driver och ansvarar för projekt som är... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Projektledare!

Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö.

Tjänstebeskrivning
Du driver och ansvarar för projekt som är varierande i både utförande och omfattning. Du kommer att jobba med kalkyl, offert, planering och genomförande. I driften har du kontinuerlig kontakt med beställare och ditt arbetslag. Som projektledare arbetar du tätt ihop med övriga medlemmar i projektgruppen.
För att du ska få en god förståelse i hur vi jobbar kommer du liksom övriga i verksamheten få utbildning i hur reparbete fungerar.
Om företaget

Klätterservice är ett professionellt entreprenadföretag. Våra hantverkare är certifierade reptekniker och utför sina arbetsuppgifter från rep, den överlägset bästa metoden för att nå svårtillgängliga platser och utrymmen, både högt och lågt. Våra kunder hittar du främst inom bygg- och fastighet, förvaltning, brf & industri.


Personprofil
I den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en självgående, resultatorienterad och strukturerad person som både nyfiken och framför allt trygg i dig själv. Du kommer troligen från bygg- eller fastighetsbranschen där du haft någon form av ansvar ute på plats. Det är meriterande om du har kännedom om de olika delarna i driften av ett projekt, såsom mötesstruktur, dokumentation och ÄTA-arbeten. Vidare ser vi att du besitter egenskaper som..

• Du är personen som ser lösningar i det mesta och har förmågan att prioritera och planera ditt arbete
• Du har erfarenhet av arbetsledning i någon form och är tydlig i din kommunikation där du uppskattar en öppen och professionell dialog med både medarbetare och kunder
• Körkort B
• Flytande svenska i både tal och skrift, bra engelska i tal och skrift.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Kontorstider, flextider.
Plats: Stockholm, Tyresö

Klätterservice är kollektivanslutna och har goda villkor såsom tjänstebil, mobil, dator, generöst friskvårdsbidrag. Anställning kommer att ske per omgående när rätt person är tillgänglig.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start omgående. Visa mindre

Byggprojektledare Infrastruktur till Tyresö Kommun

Har du tidigare erfarenhet från en roll där du ansvarat för infrastrukturprojekt med fokus på infrastruktur såsom vägar, gator, broar, gång- och cykelvägar, m.m? Motiveras du av att arbeta i en utvecklande roll med stor möjlighet att vara med och forma framtidens Tyresö? Missa inte chansen att bli del av ett motiverat och engagerat team som är både hjälpsam, prestigelösa och som sprider mycket glädje. Välkommen till en kommun med höga ambitioner. Vi växer... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet från en roll där du ansvarat för infrastrukturprojekt med fokus på infrastruktur såsom vägar, gator, broar, gång- och cykelvägar, m.m? Motiveras du av att arbeta i en utvecklande roll med stor möjlighet att vara med och forma framtidens Tyresö? Missa inte chansen att bli del av ett motiverat och engagerat team som är både hjälpsam, prestigelösa och som sprider mycket glädje.

Välkommen till en kommun med höga ambitioner. Vi växer starkt för framtiden - vill du vara med?

Om tjänsten
Tyresö är en expansiv kommun med visioner om att dagens 48 000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035 med en ambitiös investeringsplan för överskådlig tid framöver. Det ställer givetvis krav på att bebyggelse- och infrastrukturutvecklingen kan tillgodoses. Här har du som byggprojektledare på vår enhet för byggledning en viktig roll i kommunen!

Byggledning är en enhet inom projektavdelningen på kommunens samhällsbyggnadskontor. På enheten sker arbetet med Samhällsfastigheter från tidigt skede till överlämnande och infrastruktur som är nödvändig för kommunens tillväxt. Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för kommunens stadsutveckling, från första idé till och med förvaltning. Som Byggprojektledare Infrastruktur kommer du i rollen som beställare att ansvara för alla typer av projekt inom infrastruktur där det ingår markarbete såsom asfaltering, byggnation av broar, vägar med mera. Du är delaktig från tidiga skeden med planfrågor, projektering och upphandling till att genomföra projekten samt garantibesiktning inklusive överlämnande till förvaltande enhet.

I rollen ingår att: Ansvara för att driva projekten genom projektering och produktion med alla dess processer, ex upphandling, genomförande, besiktning mm.
Medverka på bland annat byggmöten.
Hitta de bästa lösningarna tidigt i projekten och vara kostnadseffektiv.
Ansvara för hantering av myndighetskrav.
Ansvara att projekten genomförs inom given tidsram.
Samarbeta med arkitekter, tekniska konsulter samt drift- och fastighetsavdelningen.
I rollen kommer du dels att driva egna projekt, men också delta i andra projekt som sakkunnig eller projektmedlem.
Rollen utgår från kontoret i Tyresö centrum, och du blir en del av Enheten för Byggledning.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg- och fastighetssektorn, exempelvis från entreprenadverksamhet, konsultverksamhet eller offentlig verksamhet där du självständigt ansvarat för att driva infrastrukturprojekt. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB04, ABT06 och ABK09) och AMA och MER. Har du även erfarenhet av att tillämpa och arbeta under LOU är det en stor fördel.

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning i grunden och då företrädelsevis med inriktning bygg, väg vatten. Alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är initiativtagande, affärsmässig och ansvarstagande. Vidare är du en kommunikativ lagspelare med en god förmåga att uttrycka dig och att skapa goda relationer och samarbeten både internt såsom externa. Då du i rollen som projektledare kommer att ha mycket kontakt med flera avdelningar inom kommunen krävs även en god förståelse för verksamhetsperspektivet.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tyresö kommun med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord:  Infrastruktur. Projektledare, VA, mark, asfalt, väg, vatten, anläggning Visa mindre

Junior Projektledare till spännande bolag

Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Junior Projektledare! Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö. Tjänstebeskrivning Du driver och ansvarar för projekt... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Junior Projektledare!

Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö.

Tjänstebeskrivning
Du driver och ansvarar för projekt som är varierande i både utförande och omfattning. Du kommer att jobba med kalkyl, offert, planering och genomförande. I driften har du kontinuerlig kontakt med beställare och ditt arbetslag. Som projektledare arbetar du tätt ihop med övriga medlemmar i projektgruppen.
För att du ska få en god förståelse i hur vi jobbar kommer du liksom övriga i verksamheten få utbildning i hur reparbete fungerar.
Om företaget

Klätterservice är ett professionellt entreprenadföretag. Våra hantverkare är certifierade reptekniker och utför sina arbetsuppgifter från rep, den överlägset bästa metoden för att nå svårtillgängliga platser och utrymmen, både högt och lågt. Våra kunder hittar du främst inom bygg- och fastighet, förvaltning, brf & industri.


Personprofil
I den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en självgående, resultatorienterad och strukturerad person som både nyfiken och framför allt trygg i dig själv. Du kommer troligen från bygg- eller fastighetsbranschen där du haft någon form av ansvar ute på plats. Det är meriterande om du har kännedom om de olika delarna i driften av ett projekt, såsom mötesstruktur, dokumentation och ÄTA-arbeten. Vidare ser vi att du besitter egenskaper som..

• Du är personen som ser lösningar i det mesta och har förmågan att prioritera och planera ditt arbete
• Du har erfarenhet av arbetsledning i någon form och är tydlig i din kommunikation där du uppskattar en öppen och professionell dialog med både medarbetare och kunder
• Körkort B
• Flytande svenska i både tal och skrift, bra engelska i tal och skrift.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Kontorstider, flextider.
Plats: Stockholm, Tyresö

Klätterservice är kollektivanslutna och har goda villkor såsom tjänstebil, mobil, dator, generöst friskvårdsbidrag. Anställning kommer att ske per omgående när rätt person är tillgänglig.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start omgående. Visa mindre

Junior Projektledare till spännande bolag

Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Junior Projektledare! Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö. Tjänstebeskrivning Du driver och ansvarar för projekt... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta tillsammans med höjdare? Klätterservice AB söker nu en Junior Projektledare!

Vill du vara med att utveckla och driva en spännande och växande bransch? Du kommer att ha en central roll och tillhöra ett härligt gäng där vi har roligt på jobbet och arbetar prestigelöst, professionellt och med modernt ledarskap. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Tyresö.

Tjänstebeskrivning
Du driver och ansvarar för projekt som är varierande i både utförande och omfattning. Du kommer att jobba med kalkyl, offert, planering och genomförande. I driften har du kontinuerlig kontakt med beställare och ditt arbetslag. Som projektledare arbetar du tätt ihop med övriga medlemmar i projektgruppen.
För att du ska få en god förståelse i hur vi jobbar kommer du liksom övriga i verksamheten få utbildning i hur reparbete fungerar.
Om företaget

Klätterservice är ett professionellt entreprenadföretag. Våra hantverkare är certifierade reptekniker och utför sina arbetsuppgifter från rep, den överlägset bästa metoden för att nå svårtillgängliga platser och utrymmen, både högt och lågt. Våra kunder hittar du främst inom bygg- och fastighet, förvaltning, brf & industri.


Personprofil
I den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en självgående, resultatorienterad och strukturerad person som både nyfiken och framför allt trygg i dig själv. Du kommer troligen från bygg- eller fastighetsbranschen där du haft någon form av ansvar ute på plats. Det är meriterande om du har kännedom om de olika delarna i driften av ett projekt, såsom mötesstruktur, dokumentation och ÄTA-arbeten. Vidare ser vi att du besitter egenskaper som..

• Du är personen som ser lösningar i det mesta och har förmågan att prioritera och planera ditt arbete
• Du har erfarenhet av arbetsledning i någon form och är tydlig i din kommunikation där du uppskattar en öppen och professionell dialog med både medarbetare och kunder
• Körkort B
• Flytande svenska i både tal och skrift, bra engelska i tal och skrift.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Kontorstider, flextider.
Plats: Stockholm, Tyresö

Klätterservice är kollektivanslutna och har goda villkor såsom tjänstebil, mobil, dator, generöst friskvårdsbidrag. Anställning kommer att ske per omgående när rätt person är tillgänglig.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start omgående. Visa mindre

Är du en erfaren, driven och kompetent projektledare för underhåll?

Tyresö Bostäder förstärker sitt underhållsteam och söker en rutinerad och utåtriktad projektledare! Vi söker dig som är ingenjör med gedigen erfarenhet av projektledning. En byggledare som har förmågan att utveckla och underhålla ett befintligt fastighetsbestånd. Om du känner igen dig och dessutom vill vara med och påverka hur underhåll bäst ska planeras och genomföras i en fas med stora satsningar på renovering och underhåll, då ska du söka tjänsten som P... Visa mer
Tyresö Bostäder förstärker sitt underhållsteam och söker en rutinerad och utåtriktad projektledare!
Vi söker dig som är ingenjör med gedigen erfarenhet av projektledning. En byggledare som har förmågan att utveckla och underhålla ett befintligt fastighetsbestånd. Om du känner igen dig och dessutom vill vara med och påverka hur underhåll bäst ska planeras och genomföras i en fas med stora satsningar på renovering och underhåll, då ska du söka tjänsten som Projektledare Underhåll hos oss!
Om Tyresö Bostäder
Tyresö Bostäder AB är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3 400 hyresrätter och vi gör det med visionen att Tyresö ska vara en plats där människor vill leva och bo. Som hyresvärd arbetar vi därför ständigt med hela upplevelsen, både den inomhus och den utomhus. Vår tanke om att skapa boendeglädje innebär att våra fastigheter och bostäder är attraktiva och passar för hyresgästernas behov tillsammans med en yttre miljö som är trygg och känns trevlig. Mer information om Tyresö Bostäder hittar du på www.tyresobostader.se.
Om uppdraget som Projektledare Underhåll
Tyresö Bostäders verksamhet är organiserad i två huvudprocesser – Kund och Fastighet. Du kommer att tillhöra avdelningen Fastighet som består av fyra team: Förvaltning, Utemiljö, Drift & Energi samt Underhåll. Unikt för oss är att vi inte har rena fastighetsförvaltare utan teamen jobbar tillsammans med fastighetschefen för att ta fram de bästa och mest hållbara lösningarna. Det gör att det är viktigt att du är en lagspelare som vill bidra med erfarenhet och idéer och ser det som en fördel att kunna påverka dina projekt mer än vad som kanske är normalt. I den fas av mycket stora satsningar på renovering och underhåll som vi nu går in i, blir du en viktig del i underhållsteamet som består av fyra personer. I rollen rapporterar du till din teamledare.
Som projekt- och byggledare hos oss jobbar du med spännande och varierande arbetsuppgifter inom underhåll. Du arbetar självständigt och samordnar, projekterar, upphandlar och leder alla typer av underhållsprojekt genom alla faser. Du är den som säkerställer kvaliteten och bär det ekonomiska ansvaret i dina projekt. Eftersom det i många fall handlar om underhållsprojekt som varar flera år och med budgetar väl över 50 miljoner behöver du ha stor vana av att driva denna storlek på projekt.
Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
Ansvar för projektens alla faser från framtagande av förstudie, projektering, anbud, upphandlingar, genomförande och uppföljning till avslut och överlämning.
Upprättande av underhållsplaner i samarbete med andra funktioner.
Ansvar för ekonomi och ekonomisk rapportering
Kontakter med hyresgäster, entreprenörer samt andra intressenter.

Om dina kunskaper och förmågor
För att bli framgångsrik i denna kvalificerade roll som Projektledare Underhåll ser vi att du behöver:
Ingenjörsexamen från högskola eller likvärdig utbildning.
Minst 5 års erfarenhet av projektledning, arbetsledning och entreprenadsamordning.
Tidigare ansvar från både stora och små ROT-projekt och större stambyten med kvarboende.
Vana av att arbeta i processform samt en stor erfarenhet av behovsanalys, planering och uppföljning vad gäller underhåll och fastigheter.
Stark vilja till samarbete med förmågan att lyssna, prestigelöst bidra med kompetens och omsätta egna och andras idéer till hållbara lösningar.
Kunskaper i bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler.
Stor beställar- och förhandlingsvana.
Kunskaper om LOU samt material- och entreprenadupphandling.
Körkort (lägst behörighet B).

Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet från offentliga verksamheter.
Om dig
Då du blir en viktig kraft i vårt underhållsteam blir din förmåga till helhetssyn, samarbetsförmåga och tidigare erfarenhet värdefulla delar i vårt arbete framåt. Som person är du därför social, utåtriktad och uppskattar att nå resultat genom samarbete med andra. Du är också samordnande, kommunikativ och vill få saker i mål. Att ta ett helhetsansvar och vara affärsmässig i dina bedömningar är självklart för dig. Du delar vår värdegrund och vill vara med och bidra i allmännyttan. Med en stark servicekänsla förstår du vikten av att hålla struktur och tidsplaner i ditt arbete. Du har alltid en positiv grundsyn och arbetar engagerat tillsammans med kollegor, entreprenörer och hyresgäster.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och använder oss därför av personlighets-kartläggning vid denna rekrytering.
Vad du får
Du kommer att arbeta från vårt nybyggda kontor nära Tyresö centrum. Här erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö med trevligt arbetsklimat och balans mellan arbete och fritid. Vi är cirka 50 kollegor med bra villkor och kollektivavtal (Vision, K-avtalet). Här gör alla skillnad och våra prestationer märks. Vi är stolta och månar om vårt fina bostadsbolag och vad vi tillsammans gör för alla som bor i våra fastigheter. Välkommen till oss!
?Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Om du tycker tjänsten passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, är du välkommen att mejla din ansökan till vår rekryteringspartner Ylva Nyhlén, [email protected]. Märk ansökan ”Projektledare Underhåll”. Sista ansökningsdag är 6/6. Du kan också nå Ylva på 070-799 49 69 om du har några frågor kring tjänsten. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan! Visa mindre

Projektledare skador

Tyresö Bostäder söker en erfaren projektledare skador till avdelning underhåll Har du erfarenhet av skador i fastigheter och vill vara med och driva projekt för att förbättra Tyresö Bostäders framtida underhållsarbete? Gillar du att utveckla processer och sätta struktur för underhållsprojekten? Är du en person som både kan leda och samverka samt har en gedigen byggteknisk förståelse? Då kan tjänsten som projektledare skador hos Tyresö Bostäder vara nästa s... Visa mer
Tyresö Bostäder söker en erfaren projektledare skador till avdelning underhåll
Har du erfarenhet av skador i fastigheter och vill vara med och driva projekt för att förbättra Tyresö Bostäders framtida underhållsarbete? Gillar du att utveckla processer och sätta struktur för underhållsprojekten? Är du en person som både kan leda och samverka samt har en gedigen byggteknisk förståelse? Då kan tjänsten som projektledare skador hos Tyresö Bostäder vara nästa steg för dig!

Om tjänsten
Tyresö Bostäders verksamhet är organiserad i två huvudprocesser – kund och fastighet. Du kommer att tillhöra avdelningen fastighet som består av fyra team: förvaltning, utemiljö, drift energi samt underhåll. Unikt för Tyresö Bostäder är att de inte har rena fastighetsförvaltare utan teamen jobbar tillsammans med fastighetschefen för att ta fram de bästa och mest hållbara lösningarna. Det gör att det är viktigt att du är en lagspelare som vill bidra med erfarenhet och idéer samt ser en fördel att kunna påverka dina projekt.

I den fas av stora satsningar på renovering och underhåll som Tyresö Bostäder nu går in i blir du en viktig del i underhållsteamet som består av fyra personer. Rapportering sker till din teamledare.

Som projektledare skador jobbar du bland annat med försäkringsskador såsom brand-, vatten- eller garantiskador inom underhåll. Du arbetar självständigt med att göra en besiktning, samordna och leda alla typer av underhållsprojekt från skada, avtalshantering till färdigställande. Det är du som säkerställer kvaliteten och ansvarar för den ekonomiska uppföljningen i projekten du driver. I rollen kommer du också ha många kontaktytor, både med externa samarbetspartners och inom bolaget såsom förvaltning, drift, kundservice och uthyrning. 

Arbetsuppgifter Ansvar för skadeprojektens från framtagande av förstudie av skadan, avtalshantering, samordning och uppföljning till avslut och överlämning.
Vara behjälplig i framtagande av underhållsplaner i samarbete med andra funktioner.
Ansvar för projektens ekonomi och ekonomisk rapportering.
Kontakter med hyresgäster, entreprenörer samt andra intressenter.
Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i denna kvalificerade roll som projektledare skador ser vi att du behöver: Ingenjörsexamen från högskola, KY eller likvärdig utbildning.
Minst 5 års erfarenhet av projektledning, arbetsledning och entreprenadsamordning.
Vana av att ansvara för ekonomisk uppföljning och rapportering.
Erfarenheter av skador i fastighet exempelvis försäkringsskador.
Erfarenhet av upphandling av underentreprenörer enligt avtal.
Kunskaper i bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler.
Kunskaper om LOU samt material- och entreprenadupphandling.
Körkort (lägst behörighet B).
Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet från offentliga verksamheter.

Om dig
Då du blir en viktig medarbetare i underhållsteamet blir din förmåga till helhetssyn, samarbetsförmåga och tidigare erfarenhet värdefulla delar i vårt arbete framåt. Vi ser därför gärna att du är social, utåtriktad och uppskattar att nå resultat genom samarbete med andra samt att du är samordnande, kommunikativ och vill få saker i mål.

Att ta ett helhetsansvar och vara affärsmässig i dina bedömningar är självklart för dig. Du delar Tyresö Bostäders värdegrund och vill vara med och bidra i allmännyttan. Med en stark servicekänsla förstår du vikten av att hålla struktur och tidsplaner i ditt arbete. Du har alltid en positiv grundsyn och arbetar engagerat tillsammans med kollegor, entreprenörer och hyresgäster. Du har också en stark vilja till samarbete med förmåga att lyssna, prestigelöst bidra med kompetens och omsätta egna och andras idéer till hållbara lösningar.

Vad erbjuder Tyresö Bostäder
Du kommer att arbeta från Tyresö Bostäder nybyggda kontor nära Tyresö centrum. Här erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö med trevligt arbetsklimat och balans mellan arbete och fritid. Det är cirka 50 engagerade och hjälpsamma kollegor med bra  arbetsvillkor, generöst friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Här gör alla skillnad och allas prestationer märks. Vår kultur präglas av gemenskap och stolthet över vårt arbete för ett tryggt, trivsamt och hållbart boende.  

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som projektledare skador passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För Tyresö Bostäder är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I den här rekryteringen samarbetar Tyresö Bostäder med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.?Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på [email protected] eller 073-289 999 75. Sista ansökningsdag är den 14 januari 2021.?Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. Visa mindre

Projektledare skador

Tyresö Bostäder söker en erfaren projektledare skador till avdelning underhåll Har du erfarenhet av skador i fastigheter och vill vara med och driva projekt för att förbättra Tyresö Bostäders framtida underhållsarbete? Gillar du att utveckla processer och sätta struktur för underhållsprojekten? Är du en person som både kan leda och samverka samt har en gedigen byggteknisk förståelse? Då kan tjänsten som projektledare skador hos Tyresö Bostäder vara nästa s... Visa mer
Tyresö Bostäder söker en erfaren projektledare skador till avdelning underhåll
Har du erfarenhet av skador i fastigheter och vill vara med och driva projekt för att förbättra Tyresö Bostäders framtida underhållsarbete? Gillar du att utveckla processer och sätta struktur för underhållsprojekten? Är du en person som både kan leda och samverka samt har en gedigen byggteknisk förståelse? Då kan tjänsten som projektledare skador hos Tyresö Bostäder vara nästa steg för dig!

Om tjänsten
Tyresö Bostäders verksamhet är organiserad i två huvudprocesser – kund och fastighet. Du kommer att tillhöra avdelningen fastighet som består av fyra team: förvaltning, utemiljö, drift energi samt underhåll. Unikt för Tyresö Bostäder är att de inte har rena fastighetsförvaltare utan teamen jobbar tillsammans med fastighetschefen för att ta fram de bästa och mest hållbara lösningarna. Det gör att det är viktigt att du är en lagspelare som vill bidra med erfarenhet och idéer samt ser en fördel att kunna påverka dina projekt.

I den fas av stora satsningar på renovering och underhåll som Tyresö Bostäder nu går in i blir du en viktig del i underhållsteamet som består av fyra personer. Rapportering sker till din teamledare.

Som projektledare skador jobbar du bland annat med försäkringsskador såsom brand-, vatten- eller garantiskador inom underhåll. Du arbetar självständigt med att göra en besiktning, samordna och leda alla typer av underhållsprojekt från skada, avtalshantering till färdigställande. Det är du som säkerställer kvaliteten och ansvarar för den ekonomiska uppföljningen i projekten du driver. I rollen kommer du också ha många kontaktytor, både med externa samarbetspartners och inom bolaget såsom förvaltning, drift, kundservice och uthyrning. 

Arbetsuppgifter Ansvar för skadeprojektens från framtagande av förstudie av skadan, avtalshantering, samordning och uppföljning till avslut och överlämning.
Vara behjälplig i framtagande av underhållsplaner i samarbete med andra funktioner.
Ansvar för projektens ekonomi och ekonomisk rapportering.
Kontakter med hyresgäster, entreprenörer samt andra intressenter.
Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i denna kvalificerade roll som projektledare skador ser vi att du behöver: Ingenjörsexamen från högskola, KY eller likvärdig utbildning.
Minst 5 års erfarenhet av projektledning, arbetsledning och entreprenadsamordning.
Vana av att ansvara för ekonomisk uppföljning och rapportering.
Erfarenheter av skador i fastighet exempelvis försäkringsskador.
Erfarenhet av upphandling av underentreprenörer enligt avtal.
Kunskaper i bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler.
Kunskaper om LOU samt material- och entreprenadupphandling.
Körkort (lägst behörighet B).
Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet från offentliga verksamheter.

Om dig
Då du blir en viktig medarbetare i underhållsteamet blir din förmåga till helhetssyn, samarbetsförmåga och tidigare erfarenhet värdefulla delar i vårt arbete framåt. Vi ser därför gärna att du är social, utåtriktad och uppskattar att nå resultat genom samarbete med andra samt att du är samordnande, kommunikativ och vill få saker i mål.

Att ta ett helhetsansvar och vara affärsmässig i dina bedömningar är självklart för dig. Du delar Tyresö Bostäders värdegrund och vill vara med och bidra i allmännyttan. Med en stark servicekänsla förstår du vikten av att hålla struktur och tidsplaner i ditt arbete. Du har alltid en positiv grundsyn och arbetar engagerat tillsammans med kollegor, entreprenörer och hyresgäster. Du har också en stark vilja till samarbete med förmåga att lyssna, prestigelöst bidra med kompetens och omsätta egna och andras idéer till hållbara lösningar.

Vad erbjuder Tyresö Bostäder
Du kommer att arbeta från Tyresö Bostäder nybyggda kontor nära Tyresö centrum. Här erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö med trevligt arbetsklimat och balans mellan arbete och fritid. Det är cirka 50 engagerade och hjälpsamma kollegor med bra  arbetsvillkor, generöst friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Här gör alla skillnad och allas prestationer märks. Vår kultur präglas av gemenskap och stolthet över vårt arbete för ett tryggt, trivsamt och hållbart boende.  

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som projektledare skador passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För Tyresö Bostäder är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I den här rekryteringen samarbetar Tyresö Bostäder med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.?Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på [email protected] eller 073-289 999 75. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se. Visa mindre

Byggprojektledare till Tyresö kommun

Hej byggprojektledare! Vi söker en byggprojektledare med höga ambitioner och en vilja att utvecklas med Tyresö. Tjänsten är placerad på byggledningsenheten inom stadsbyggnadsförvaltningen, som ansvarar för planering, projektering och genomförande av de tekniska delarna av kommunens investeringsprojekt. Idag består enheten av 5 medarbetare. Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som byggprojektledare har du tät kontakt med ... Visa mer
Hej byggprojektledare! Vi söker en byggprojektledare med höga ambitioner och en vilja att utvecklas med Tyresö.
Tjänsten är placerad på byggledningsenheten inom stadsbyggnadsförvaltningen, som ansvarar för planering, projektering och genomförande av de tekniska delarna av kommunens investeringsprojekt. Idag består enheten av 5 medarbetare. Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som byggprojektledare har du tät kontakt med enhetschefen samt medarbetare på enheten och kommunens projekteringsledare samt väg- och va-projektörer. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med goda kollegor och där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid.

Om tjänsten
Som byggprojektledare deltar du i projekt från tidigt planeringsskede fram till och med slutbesiktning. Byggledningsenheten, där tjänsten är placerad, ansvarar för planering och anläggande av kommunens nyinvesteringar i infrastrukturen. Byggprojektledaren deltar därtill i projekteringsskedet av exploaterings- och omvandlingsområden. I arbetet ingår samordning med entreprenörer, ledningsägare och exploatörer.

Arbetet innebär att du har stor inblick i hela processen med möjlighet att påverka utformning och tekniska lösningar. Entreprenaderna varierar i storlek och ditt ansvar anpassas utifrån din kompetens och erfarenhet. Vi arbetar i projektform där en projektgrupp består av flertalet olika kompetenser såsom planarkitekt, exploateringsingenjör, trafikingenjör, kommunekolog och landskapsarkitekt. Som byggprojektledare projektleder du genomförandeskeden tillsammans med en exploateringsingenjör. I tidiga planeringsskeden deltar du som projektresurs.

Kommunen kommer under 2019 även gå in i ett strategiskt partneringsamarbete med en portfölj bestående av 10-talet projekt i omvandlingsområden samt trafiktäta Tyresövägen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller bygg och anläggning. Vi ser gärna att du har någon form av arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen, samt har kompetens inom byggprojektledning och anläggningsentreprenad. Tidigare erfarenhet från entreprenadbranschen ser vi som mycket meriterande. Du bör ha kunskap inom entreprenadjuridik samt AMA anläggning.

Som person är du strukturerad, flexibel, noggrann och har mycket god prioriterings- och initiativförmåga. Du trivs med att arbeta i högt tempo och ha ett stort antal varierande uppgifter. Du har god samarbetsförmåga och hanterar det svenska språket väl i tal och skrift då du i arbetet har både skriftliga och muntliga kontakter internt och externt.

Vad händer i Tyresö?
Tyresö kommun är en av landets snabbast växande kommuner och vi har en vision att vara 60 000 invånare år 2035. Hela centrum ska förnyas, nya bostadsområden ska utvecklas och delar av Östra Tyresö omvandlas till permanentboende. Vi på stadsbyggnadsförvaltningen driver kommunens planering och gestaltning av bostäder och infrastruktur. Förvaltningen är en attraktiv arbetsplats som präglas av utvecklingsvilja och handlingskraft.

Välkommen med din ansökan!
Vill du bli en av oss? Ansök senast 2 juni 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon;
Enhetschef Martin Wallin tel. 08-578 292 96 eller [email protected]

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00.

 


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Tyresö kommun be?nner sig i en stark utveckling. Dagens 47 000 invånare ska bli 60 000 fram till år 2030. Hela centrum ska förnyas, nya bostadsområden ska utvecklas och Brevikshalvön omvandlas för skärgårdsnära permanentboende.

Vi på stadsbyggnadsförvaltningen driver kommunens planering och gestaltning av bostäder och infrastruktur. Vi ansvarar också för bland annat bygglov, kommunens naturreservat, kart- och mätningsarbeten, GIS och mark- och exploateringsfrågor. Vi är en attraktiv arbetsplats som präglas av utvecklingsvilja och handlingskraft.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre