Lediga jobb som Maskinoperatör, mekanisk verkstad i Tyresö

Se lediga jobb som Maskinoperatör, mekanisk verkstad i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Verkstadarbetare

Brantheim är en mekanisk verkstad som arbetar med tunnplåt. Vi är idag 30 medarbetare men ser en ökad orderingång och behöver förstärka med personal. Det vi jobbar med är allt från konstruktion till laserskärning, stansning, kantpressning, svetsning, lasersvetsning, pulverlackering och montering. Vi söker en erfaren verkstadsarbetare inom tunnplåt. Dom arbetsuppgifterna där vi behöver utöka vår styrka är montering utav fästelement, kantpressning, gradning,... Visa mer
Brantheim är en mekanisk verkstad som arbetar med tunnplåt.
Vi är idag 30 medarbetare men ser en ökad orderingång och behöver förstärka med personal.
Det vi jobbar med är allt från konstruktion till laserskärning, stansning, kantpressning, svetsning, lasersvetsning, pulverlackering och montering.
Vi söker en erfaren verkstadsarbetare inom tunnplåt.
Dom arbetsuppgifterna där vi behöver utöka vår styrka är montering utav fästelement, kantpressning, gradning, försänkning, gängning och andra förekommande verkstadsarbeten.
Du bör ha goda kunskaper av ritningsläsning samt god datorvana.
Det är viktigt att du är självgående. Visa mindre

Vi söker kvalitetsmedveten maskinoperatör!

Vi söker en kvalitetsmedveten maskinoperatör som är engagerad och flexibel. Du trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång! I rollen som vår nya maskinoperatör, kommer du bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tjänstens huvudarbetsuppgifter Ditt huvudsakliga ... Visa mer
Vi söker en kvalitetsmedveten maskinoperatör som är engagerad och flexibel. Du trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång!
I rollen som vår nya maskinoperatör, kommer du bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvar blir att producera detaljer i olika maskiner. Din insats skall bidra till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet. Du kommer att alternera mellan olika arbetsuppgifter och arbeta i olika maskiner - din arbetsdag styrs av var behovet i tillverkningen är som störst.

Arbetet består av att

- Sköta robotsvetsning

- Blästra detaljer

- Kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och utföra kvalitetskontroller

- Arbeta utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder

Formella kompetenser som krävs för tjänsten

- Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

- Kunskap i ritningsläsning

Meriterande

- Truckkort TLP10

- Erfarenhet av arbete i tillverkande industri

- Vana av att ha arbetat i datorsystem, gärna affärssystem ERP Monitor

Personliga egenskaper
Du kommer vara en viktig del i vår produktionsgrupp, som ser till att produktionen rullar med hög kvalité och utan onödiga stopp. Som person är du flexibel och tycker om att arbeta med olika maskiner och arbetsmoment och du är lösningsorienterad. I denna roll är det viktigt att ha samarbetsförmåga, god kommunikation med övriga kollegor och en förmåga att se helheten. Du är kvalitetsmedveten och sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Övrig information
Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid, dagtid, måndag - fredag

Tjänstgöringsort: Tyresö

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag: 2023-02-24, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

CNC-operatör

LW söker CNC-operatör Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig. Vilka är vi? LW är ett av Sveriges ledande företag inom tak och fasad med verkstad och huvudkontor i Tyresö. LW är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som vi månar om att hålla ... Visa mer
LW söker CNC-operatör
Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig.
Vilka är vi?
LW är ett av Sveriges ledande företag inom tak och fasad med verkstad och huvudkontor i Tyresö.
LW är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som vi månar om att hålla en hög kvalitet igenom arbetet. Vi levererar lösningar inom hela tak- och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten och vi jobbar just nu med många spännande projekt runt om i landet.
LW befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker fler Verkstadsarbetare som tycker om att arbeta på en arbetsplats med visioner där det händer något hela tiden. Vi ger dig möjlighet att växa, få och ta ansvar och bredda din erfarenhet. Hos oss är det endast du själv som sätter gränserna för din egen utveckling!
Som verkstadsarbetare hos LW arbetar du bl.a. med bearbetning, montage och till viss del tillverkning inom byggnadsplåtslagning. Vi gör varierande och spännande projekt så som nyproduktion och nytäckning, reparation av plåttak samt omtäckning av äldre hus samt kulturhus. Kika gärna in på https://lwab.se/projekt-page/ för att se ett urval av våra pågående och tidigare projekt.
Vem är du?
Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom arbete med knäck- bockmaskiner, kantpressar och liknande.
För att lyckas hos oss krävs att du är produktionsinriktad, lösningsorienterad och mycket kvalitetsmedveten. Du är självgående, van att jobba i arbetslag, noggrann och yrkesskicklig som person. Du är en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten.
Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad samtidigt som du är flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du är van vid att arbeta i projekt med krav på hög kvalitet och ser god service som en självklarhet. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus!
Vi tillämpar 6 månaders Provanställning. Visa mindre

Robotsvetsare sökes till TykoFlex i Tyresö

Tjänstebeskrivning Har du tidigare erfarenhet av att jobba med maskinell tillverkning i en produktion? Är du noggrann och har ett gott öga för detaljer? Då söker vi på PerformIQ just dig! Arbetsuppgifter PerformIQ söker just nu för TykoFlex räkning, två personer som ska jobba med robotsvetsning och blästring i deras produktion. I arbetet ingår det i huvudsak: - Automatsvetsning i maskiner - hantering och underhåll av maskiner - kvalitetssäkring av p... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av att jobba med maskinell tillverkning i en produktion? Är du noggrann och har ett gott öga för detaljer? Då söker vi på PerformIQ just dig!
Arbetsuppgifter

PerformIQ söker just nu för TykoFlex räkning, två personer som ska jobba med robotsvetsning och blästring i deras produktion.

I arbetet ingår det i huvudsak:

- Automatsvetsning i maskiner
- hantering och underhåll av maskiner
- kvalitetssäkring av produkter genom visuell avsyning
- blästring
- Hämta och lämna detaljer med hjälp av truck
- övrigt produktionsarbete som krävs


Krav på person
Vi söker dig som har ett gott öga för detaljer och är noggrann. Arbetet är emellanåt enformigt men det ställer höga krav på god kvalité och du behöver förstå vikten av att lämna ifrån dig en godkänd produkt. Att du är duktig på att ta instruktioner och kan hantera det svenska språket på ett bra sätt ser vi som en självklarhet. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med svetsning eller maskiner i verkstadsmiljö är det mycket meriterande.

Krav för denna tjänst är:

- goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift
- truckkort


Övrigt
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag
Omfattning: Heltid, ena tjänsten är av kortare karaktär ca 3-4 månader och den andra 6 månader med chans till förläning.
Plats: Stockholm, Tyresö


Företagspresentation
Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Tykoflex har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till konsultchef Christoffer Bergström på [email protected]

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Verkstadsarbetare

LW söker Verkstadsarbetare Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig. Vilka är vi? LW är ett av Sveriges ledande företag inom tak och fasad med verkstad och huvudkontor i Tyresö. LW är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som vi månar om att h... Visa mer
LW söker Verkstadsarbetare
Är du redo för nya arbetsuppgifter och utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett nytänkande och roligt företag med utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig.
Vilka är vi?
LW är ett av Sveriges ledande företag inom tak och fasad med verkstad och huvudkontor i Tyresö.
LW är ett snabbväxande företag inom byggbranschen med målet att ständigt utveckla och modernisera hantverkartraditionen samtidigt som vi månar om att hålla en hög kvalitet igenom arbetet. Vi levererar lösningar inom hela tak- och fasadområdet, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten och vi jobbar just nu med många spännande projekt runt om i landet.
LW befinner sig nu i en expansiv fas och vi söker fler Verkstadsarbetare som tycker om att arbeta på en arbetsplats med visioner där det händer något hela tiden. Vi ger dig möjlighet att växa, få och ta ansvar och bredda din erfarenhet. Hos oss är det endast du själv som sätter gränserna för din egen utveckling!
Som verkstadsarbetare hos LW arbetar du bl.a. med bearbetning, montage och till viss del tillverkning inom byggnadsplåtslagning. Vi gör varierande och spännande projekt så som nyproduktion och nytäckning, reparation av plåttak samt omtäckning av äldre hus samt kulturhus. Kika gärna in på https://lwab.se/projekt-page/ för att se ett urval av våra pågående och tidigare projekt.
Vem är du?
Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom arbete med knäck- bockmaskiner, kantpressar och liknande.
För att lyckas hos oss krävs att du är produktionsinriktad, lösningsorienterad och mycket kvalitetsmedveten. Du är självgående, van att jobba i arbetslag, noggrann och yrkesskicklig som person. Du är en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten.
Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad samtidigt som du är flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du är van vid att arbeta i projekt med krav på hög kvalitet och ser god service som en självklarhet. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus!
Vi tillämpar 6 månaders Provanställning. Visa mindre

Verkstadsarbetare sökes till Tykoflex i Tyresö

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom en verksamhet med verkstadsproduktion? Är du på jakt efter ett arbete som grundar sig på arbetsglädje, långsiktighet, kvalité och flexibilitet? Och är du på jakt efter varierande arbetsuppgif... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom en verksamhet med verkstadsproduktion? Är du på jakt efter ett arbete som grundar sig på arbetsglädje, långsiktighet, kvalité och flexibilitet? Och är du på jakt efter varierande arbetsuppgifter? Då kan tjänsten som verkstadsarbetare till Tykoflex vara något för dig!

Hos Tykoflex får du möjlighet att arbeta med olika uppgifter i deras produktion. Ditt uppdrag blir att säkra rätt kvalité till kunden i rätt tid genom att utföra arbete i de maskiner där behovet är som störst. Du har en viktig roll i produktionen och ditt arbete blir avgörande för att vi Tykoflex ska kunna leverera sina produkter i tid.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar blir att, efter avstämning med chef och kollegor, producera detaljer i olika maskiner. Din insats bidrar till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet. Du kommer att alternera mellan olika uppgifter och arbeta i olika maskiner – din arbetsdag styrs av var behovet i tillverkningen är som störst.

I arbetet ingår det i huvudsak att:

• Arbeta med djupdragning av främst stål och aluminium
• Sköta robotsvetsning
• Blästra detaljer
• Kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och utföra enklare kvalitetskontroller
• Hämta och lämna delar
• Arbeta utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder i vårt affärssystem, monitor
• Framföra pallastare

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och som är flexibel. Du kommer att få en nyckelroll i att se till att produktionen rullar med hög kvalité och utan onödiga stopp.
Viktiga egenskaper för denna roll är samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga samt en förmåga att kunna se helheten. Tykoflex behöver dig som kan se var behovet av din arbetsinsats är som störst och med enkelhet kan lämna en påbörjad uppgift för att ta dig an en ny. Du är kvalitetsmedveten och sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.
Det är viktigt att du är en person som uppskattar att jobba med flera typer av arbetsuppgifter och du finner glädje i att arbeta på bredden framför djupet. Du är också en social och samarbetsvillig kollega med en lösningsorienterad inställning. Tykoflex arbetar mot deadlines och det är därför viktigt att du är självdriven.

Krav för denna tjänst är:

• goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som verkstadsarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrig:
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag
Omfattning: Heltid
Anställningsform: 6 månader visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos Tykoflex.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christoffer Bergström på mailadress [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Tykoflex arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Med andra ord är Tykoflex en del av utbyggnaden av dagens och morgondagens infrastruktur. Tykoflex har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.
Tykoflex har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av sina produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Tykoflex har idag 76 anställda med en omsättning på 130 MSEK år 2019 och befinner sig i ett expansivt och mycket spännande läge.
Kvalitet är en levande och integrerad del av deras verksamhet och 1997 erhöll Tykoflex ISO 9001 certifiering. Miljö är viktigt för Tykoflex och därför har de systematiserat sitt miljöarbete ytterligare och erhöll ISO 14001 certifiering i februari 2009.
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre