Lediga jobb Tykoflex AB i Tyresö

Se alla lediga jobb från Tykoflex AB i Tyresö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Tyresö som finns inom det yrket.

Händig och kvalitetsmedveten montör sökes!

Ansök    Dec 16    Tykoflex AB    Montör, metallprodukter
Vi söker en montör som är kvalitetsmedveten, kommunikativ och vet hur man hanterar handhållna verktyg? Du trivs med att jobba på ett familjeägt företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång! I rollen som montör arbetar du med förberedning, materialförsörjning, montering paketering och kvalitetskontroll. Arbetet ställer krav på noggrannhet, god ... Visa mer
Vi söker en montör som är kvalitetsmedveten, kommunikativ och vet hur man hanterar handhållna verktyg? Du trivs med att jobba på ett familjeägt företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång!
I rollen som montör arbetar du med förberedning, materialförsörjning, montering paketering och kvalitetskontroll. Arbetet ställer krav på noggrannhet, god kommunikativ förmåga samt viljan att ta ansvar, att både kunna arbeta självständigt och samarbeta med övriga i gruppen. Självklart arbetar vi alltid med kunden i fokus!

Du kommer ansvara för att våra kvalitetsprodukter blir rätt monterade, i ett nära samarbete med kollegorna på logistikavdelningen och övriga avdelningar. Du kommer också se till att produkterna som vi levererar alltid ger ett professionellt intryck hos kunden. Kort sagt kommer du jobba med noggrannhet, servicekänsla, deadlines och kvalité.

Utöver det operativa dagliga arbetet ansvar du även för att saldon stämmer, att gods är på rätt lagerplats, att produkter inventeras löpande och att lagret är påfyllt där det behövs. Innan veckan är slut ser du till att vår arbetsplats är skinande ren inför nästa veckas utmaningar.

Du behöver vara händig, van att hantera skruvdragare och andra handhållna verktyg, ha ett öga för hur produkten ska monteras så att alla detaljer hamnar rätt. God fysik är att krav då arbetet innebär att man står och går hela dagen och ibland innebär det även tunga lyft. Truckkörning sker både inomhus och utomhus på vår gård.

Viktiga egenskaper för att bli framgångsrik och för att trivas med arbetet på vår monteringsavdelning är att du kan hålla många bollar i luften samtidigt och att du kan hantera ett ibland högt tempo som innebär prioriteringar och god planering.

Passar detta in på dig? Då är du kanske vår nya medarbetare på vår monteringsavdelning, som kommer bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter

- Montering av våra Telecom produkter

- Orderhantering på daglig basis och inventering

- Plock av material från pallställage och lagerhiss

- Truckkörning

Formella kompetenser

- Truckkort TLP10

- God skicklighet av att arbeta med handhållna verktyg, gärna inom montering

- God förmåga att förstå, tala och skriva svenska

- God fysik

Meriterande

- Vana av att arbeta i datorsystem, gärna affärssystem ERP Monitor

- Kan ta egna initiativ och vara prestigelös

- Ha erfarenhet av ritningsläsning

Personliga egenskaper
Du har en drivande personlighet som vill utföra arbete med kvalité i rätt tid. Du trivs med arbete där man måste ”ha huvudet med sig”. Du tycker om att lösa arbetsuppgifter självständigt och du kan samarbeta. Du trivs med att arbetet till viss del innehåller monotona arbetsmoment. Du är noggrann och har ordningssinne och vill ge ett professionellt bemötande trots att arbetet ibland innebär tidspress.

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid

Tjänstgöringsort: Tyresö

Sista ansökningsdag: 2023-01-13, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker kvalitetsmedveten maskinoperatör!

Vi söker en kvalitetsmedveten maskinoperatör som är engagerad och flexibel. Du trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång! I rollen som vår nya maskinoperatör, kommer du bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tjänstens huvudarbetsuppgifter Ditt huvudsakliga ... Visa mer
Vi söker en kvalitetsmedveten maskinoperatör som är engagerad och flexibel. Du trivs med att jobba på ett företag där teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång!
I rollen som vår nya maskinoperatör, kommer du bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvar blir att producera detaljer i olika maskiner. Din insats skall bidra till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet. Du kommer att alternera mellan olika arbetsuppgifter och arbeta i olika maskiner - din arbetsdag styrs av var behovet i tillverkningen är som störst.

Arbetet består av att

- Sköta robotsvetsning

- Blästra detaljer

- Kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och utföra kvalitetskontroller

- Arbeta utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder

Formella kompetenser som krävs för tjänsten

- Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

- Kunskap i ritningsläsning

Meriterande

- Truckkort TLP10

- Erfarenhet av arbete i tillverkande industri

- Vana av att ha arbetat i datorsystem, gärna affärssystem ERP Monitor

Personliga egenskaper
Du kommer vara en viktig del i vår produktionsgrupp, som ser till att produktionen rullar med hög kvalité och utan onödiga stopp. Som person är du flexibel och tycker om att arbeta med olika maskiner och arbetsmoment och du är lösningsorienterad. I denna roll är det viktigt att ha samarbetsförmåga, god kommunikation med övriga kollegor och en förmåga att se helheten. Du är kvalitetsmedveten och sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Övrig information
Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid, dagtid, måndag - fredag

Tjänstgöringsort: Tyresö

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag: 2023-02-24, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Är du vår nya svetsare?

Ansök    Feb 7    Tykoflex AB    Svetsare, manuell
Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten svetsare som trivs med att jobba på ett företag där kvalité, teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång! I rollen som vår nya svetsare, kommer du bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tjänstens huvudarbetsuppgifter Ditt huvudsakliga ansvar blir manu... Visa mer
Vi söker en engagerad och kvalitetsmedveten svetsare som trivs med att jobba på ett företag där kvalité, teamkänsla och samarbete är viktigt. Våra värdeord är flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet - det är grundstommen för vår framgång!

I rollen som vår nya svetsare, kommer du bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar blir manuell svetsning, MIG/MAG/TIG. TIG svetsning görs i svetslägesställare. Du plockar dina egna arbeten från lager utifrån arbetsorder, du utför ytbehandling och blästring. Egenkontroll och ritningsläsning ingår i arbetet och du har maskinansvar. Din insats skall bidra till ett jämnt produktionsflöde som håller en hög kvalitet och din arbetsdag styrs av var behovet i tillverkningen är som störst.

Arbetet består av

Manuell svetsning

Kvalitetssäkring av produkter genom visuell avsyning och kvalitetskontroller

Arbete utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder

Blästring av detaljer

Formella kompetenser som krävs för tjänsten

Lägst 3-årig gymnasieutbildning inom svets, samt ett par års yrkeserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

Kunskap i ritningsläsning

Meriterande

Truckkort TLP10

Erfarenhet av arbete i tillverkande industri

Vana av att ha arbetat i datorsystem, gärna affärssystem ERP Monitor

Personliga egenskaper

Du är en engagerad person som kommer vara en viktig del i vår produktionsgrupp, som ser till att produktionen rullar med hög kvalité och utan onödiga stopp. Som person är du flexibel och lösningsorienterad. I denna roll är det viktigt att ha samarbetsförmåga, god kommunikation med övriga kollegor och en förmåga att se helheten. Du är kvalitetsmedveten och sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Övrig information

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid, dagtid, måndag - fredag

Tjänstgöringsort: Tyresö

Sista ansökningsdag: 2023-03-01, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

………………………………………………………………………………………………………………………….

Om oss

Tykoflex är ett svenskt verkstadsföretag som ingår i Lagercrantz Group, Divison Electrify. Vi produktutvecklar, producerar och säljer högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem som används inom industrin. Vi är en del av utbyggnaden av dagens och morgondagens infrastruktur! Vi har en stark position i Skandinavien och vi exporterar till länder i hela världen. Vi är ett värderingsstyrt företag och allt vi gör skall leda till flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalité för kund och medarbetare. Visa mindre

Produktionstekniker

Ansök    Jul 6    Tykoflex AB    Maskinreparatör
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där långsiktighet, flexibilitet, kvalitet och arbetsglädje är grundstommen för framgång? I rollen som produktionstekniker arbetar du med högteknologiska produkter inom telecom och bidrar på så sätt till en viktig del i samhällsutvecklingen. Här på Tykoflex ansvarar du för underhåll av produktionsutrustning samt tillverkning och underhåll av verktyg och fixturer som sed... Visa mer
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där långsiktighet, flexibilitet, kvalitet och arbetsglädje är grundstommen för framgång?

I rollen som produktionstekniker arbetar du med högteknologiska produkter inom telecom och bidrar på så sätt till en viktig del i samhällsutvecklingen. Här på Tykoflex ansvarar du för underhåll av produktionsutrustning samt tillverkning och underhåll av verktyg och fixturer som sedan används av våra operatörer ute i produktionen. Du tar fram prototyper enligt underlag från konstruktion och är också produktionstekniskt stöd i produktutvecklingsprocessen. Du är delaktig i företagets investeringar genom att tillsammans med produktionsledningen ta fram förslag på maskiner och utrustning. Här får du utveckla nya lösningar under mycket frihet och eget ansvar.

Arbetsbetsmiljö och yttre miljö är ytterligare viktiga aspekter för oss och ditt arbete förväntas främja dessa i val av utrustning och metoder.

Arbetsuppgifter

Tillverkning och underhåll av verktyg och fixturer
Felsökning och underhåll produktionsutrustning
Framtagning av prototyper efter underlag från konstruktion
Produktionstekniskt stöd i utvecklingsprocesser
Drivande i framtagande av nya maskiner och utrustning
Utarbeta nödvändiga kontrollmetoder till processerna i samråd med kontrollansvarig
Främja arbetsmiljö och yttre miljöfaktorer
Drivande i digitalisering och automation
Heltid, tjänsten startar enligt överenskommelse.

Krav

Teknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Maskinkunskap (svarv, fräs, svets)
Kunskap inom automation
Ritningskunskap
CAD kunskap på basnivå
Materialkunskap inom metall
Svenska och engelska tal och skrift.

Meriterande

Erfarenhet av arbete med att aktivt förbättra processer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är serviceinriktad, pedagogisk, kommunikativ och är tycker om att arbeta självgående och att lösa problem.

Tykoflex AB är ett modernt verkstadsföretag med egen produktutveckling, försäljningskontor och produktionsanläggning i Tyresö strax söder om Stockholm. Här tillverkar vi under egna varumärken främst: Högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav. Vi har sedan mer än 40 år tillverkat kopplingselement för rörsystem och bevattningsanläggningar. Att jobba nära våra kunder löper som en röd tråd genom vår verksamhet. Metoder för att smidigt ta fram funktionella och fältmässiga prototyper är basen för en gemensam och framgångsrik produktutveckling.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag 2022-08-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Mekanikkonstruktör

Ansök    Okt 21    Tykoflex AB    Produktutvecklare
Om företaget Tykoflex AB är ett modernt verkstadsföretag med egen produktutveckling, försäljningskontor och produktionsanläggning i Tyresö strax söder om Stockholm. Här tillverkar vi under egna varumärken främst: Högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav. Vi har sedan mer än 40 år tillverkat kopplingselement för rörsystem och bevattningsanläggningar. Att jobba nära våra kunder löper som en röd tråd genom vå... Visa mer
Om företaget

Tykoflex AB är ett modernt verkstadsföretag med egen produktutveckling, försäljningskontor och produktionsanläggning i Tyresö strax söder om Stockholm. Här tillverkar vi under egna varumärken främst: Högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav. Vi har sedan mer än 40 år tillverkat kopplingselement för rörsystem och bevattningsanläggningar. Att jobba nära våra kunder löper som en röd tråd genom vår verksamhet. Metoder för att smidigt ta fram funktionella och fältmässiga prototyper är basen för en gemensam och framgångsrik produktutveckling.

Om tjänsten

Vi söker en senior mekanikkonstruktör till vår avdelning för konstruktion och teknik. Avdelningen arbetar i 3D cad miljö med utveckling av hela vårt produktsortiment. Avdelningen består i dagsläget av två konstruktörer, en verktygskonstruktör och tre tekniker som rapporterar till vår utvecklingschef. Teamet utvecklar produkter och verktyg i allt från höglegerade rostfria material till tunnplåt.
I din roll som konstruktör kommer du att arbeta enligt interna processer i både små och stora projekt. Du är delaktig i framtagning av prototyper, testning samt verifiering. Vi arbetar med kunden i fokus och det är därför viktigt att vi jobbar i nära samverkan med våra kollegor inom produktionsteknik, marknad och inköp.

Vem kan söka tjänsten

Du har medel till lång arbetslivserfarenhet i yrket som konstruktör och innehar gymnasial teknisk utbildning eller högskola med relevant inriktning. God vana av arbete i PDM- och CAD system är ett krav, meriterande om du har erfarenhet av Solid Works. Du har gedigen erfarenhet inom konstruktion för tunnplåtkonstruktioner samt skärande bearbetning. Har du också konstruktionskunskaper för svetsade konstruktioner är det meriterande.
Goda kunskaper inom FEM-analys samt Hållfasthetsberäkningar och viss vana av delprojektledning är meriterande.
Vi ser det som självklart att du har intresse för teknik och förstår att sätta kunden i fokus. Du skall ha goda kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som är en nyfiken och lösningsorienterad lagspelare. Du vill och kan ta ansvar över ditt egna arbete och har ett visst mått av visionärt tänkande. Vi söker dig som är idérik och har kapacitet att tänka utanför boxen och se nya möjligheter.

Sista ansökningsdag är 30 nov, ansök snarast då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre

Logistikpersonal

Ansök    Okt 5    Tykoflex AB    Lagerarbetare
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet är grundstommen för framgång? Då är du kanske vår nya medarbetare i Logistikgruppen, som kommer bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tjänstens huvudarbetsuppgifter Din arbetsdag kommer innehålla truckkörning, packning, emballering och speditionsbokning ... Visa mer
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där flexibilitet, långsiktighet, arbetsglädje och kvalitet är grundstommen för framgång? Då är du kanske vår nya medarbetare i Logistikgruppen, som kommer bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter
Din arbetsdag kommer innehålla truckkörning, packning, emballering och speditionsbokning i olika system. Du kommer ansvara för att våra kvalitetsprodukter går i väg i tid, i ett nära samarbete med kollegorna på logistikavdelningen och övriga avdelningar. Du kommer också se till att produkterna som vi levererar alltid ger ett professionellt intryck hos kunden. Kort sagt kommer du jobba med noggrannhet, servicekänsla, deadlines och kvalité både i samarbete med andra och självständigt.

Utöver det operativa dagliga arbetet ansvar du även för att saldon stämmer, att gods är på rätt lagerplats, att produkter inventeras löpande och att lagret är påfyllt där det behövs. På veckobasis gör du beställningar av emballageartiklar i samarbete med inköp och innan veckan är slut ser du till att vår arbetsplats är skinande ren inför nästa veckas utmaningar.

God fysik är att krav då arbetet innebär att man står och går hela dagen och ibland innebär det även tunga lyft. Truckkörning sker både inomhus och utomhus på vår gård där interna leveranser ofta sker i samarbete med godsmottagning och övriga avdelningar. Viktiga egenskaper för att bli framgångsrik och för att trivas med arbetet på vårt utleveranslager är att du kan hålla många bollar i luften samtidigt och att du kan hantera ett ibland högt tempo som innebär prioriteringar och god planering.

Formella kompetenser
B-körkort

Truckkort

God fysik

Vana att arbeta i datorsystem

God förmåga att förstå, tala och skriva svenska

God förmåga att förstå engelska

Personliga egenskaper
Du har en drivande personlighet som vill utföra arbete med kvalité i rätt tid. Du trivs med ett fysiskt krävande arbete där man måste ”ha huvudet med sig”. Du tycker om att lösa arbetsuppgifter självständigt och du kan samarbeta. Du är noggrann och har ordningssinne och vill ge ett professionellt bemötande trots att arbetet ibland innebär tidspress och kan vara tungt.

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid

Tjänstgöringsort: Tyresö

Sista ansökningsdag: 2022-10-28 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

CNC-tekniker

Är du en kvalitetsmedveten och initiativtagande person? Delar du vår tro på ett företag där Flexibilitet, Långsiktighet, Arbetsglädje och Kvalitet är grundstommen för framgång? Tykoflex AB i Tyresö söker nu en kunnig, ansvarstagande CNC-tekniker, med erfarenhet och kunskap inom programmering, i huvudsak med styrsystem Heidenhain och Gibbs CAM-system. Kvalitet är en självklarhet hos oss och vi söker en driven person för arbete i vår produktion. Tjänstens ... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten och initiativtagande person? Delar du vår tro på ett företag där Flexibilitet, Långsiktighet, Arbetsglädje och Kvalitet är grundstommen för framgång?

Tykoflex AB i Tyresö söker nu en kunnig, ansvarstagande CNC-tekniker, med erfarenhet och kunskap inom programmering, i huvudsak med styrsystem Heidenhain och Gibbs CAM-system. Kvalitet är en självklarhet hos oss och vi söker en driven person för arbete i vår produktion.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter

Dina huvudarbetsuppgifter blir att självständigt programmera, rigga och producera detaljer i en flerop-fräs enligt körplaner. Din insats är att bidra till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet.

I arbetet ingår i huvudsak:

- Självständigt rigga och producera detaljer i flerop-fräs
- Tolka ritningar och kvalitetssäkra produkter med hjälp av mätdon


Formella kompetenser

- Du är en van CNC-tekniker, med erfarenhet av skärande bearbetning och programmering även med hjälp av CAM-system.
- Du är van vid att programmera Gibbs
- Du har god förmåga att förstå, tala och skriva svenska
- Du har kunskap i ritningsläsning


Personliga egenskaper

Du här en driven självständig person, som vill utföra arbete med noggrannhet i rätt tid. Du trivs med att arbeta i en skapande miljö med produkter av hög kvalitet.

Du tycker om att lösa arbetsuppgifter självständigt och du är bra på att samarbeta. Du är noggrann och har ordningssinne och vill ge ett proffsigt bemötande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid

Tjänstgöringsort: Tyresö

Sista ansökningsdag 31/5 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre

Vi söker medarbetare till vår Logistikgrupp

Ansök    Jul 6    Tykoflex AB    Lagerarbetare
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där långsiktighet, flexibilitet, kvalitet och arbetsglädje är grundstommen för framgång? Då är du kanske vår nya medarbetare i Logistikgruppen, som kommer bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tjänstens huvudarbetsuppgifter Din arbetsdag kommer innehålla truckkörning, packning, emballering och speditionsboknin... Visa mer
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där långsiktighet, flexibilitet, kvalitet och arbetsglädje är grundstommen för framgång?

Då är du kanske vår nya medarbetare i Logistikgruppen, som kommer bidra till vår mission - ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter

Din arbetsdag kommer innehålla truckkörning, packning, emballering och speditionsbokning i olika system. Du kommer ansvara för att våra kvalitetsprodukter går i väg i tid, i ett nära samarbete med kollegorna på logistikavdelningen och övriga avdelningar. Du kommer också se till att produkterna som vi levererar alltid ger ett professionellt intryck hos kunden. Kort sagt kommer du jobba med noggrannhet, servicekänsla, deadlines och kvalité både i samarbete med andra och självständigt.

Utöver det operativa dagliga arbetet så ansvarar du även för att saldon stämmer, att gods är på rätt lagerplats, att produkter inventeras löpande och att lagret är påfyllt där det behövs. På veckobasis gör du beställningar av emballageartiklar i samarbete med inköp och innan veckan är slut ser du till att vår arbetsplats är skinande ren inför nästa veckas utmaningar.

God fysik är ett krav då arbetet innebär att man står och går hela dagen och ibland innebär det även tunga lyft. Truckkörning sker både inomhus och utomhus på vår gård där interna leveranser ofta sker i samarbete med godsmottagning och övriga avdelningar. Viktiga egenskap för att bli framgångsrik och för att trivas med arbetet på vårt utleveranslager är att du kan hålla många bollar i luften samtidigt och att du kan hantera ett ibland högt tempo som innebär prioriteringar och god planering.

Formella kompetenser

- B-körkort
- Truckkort
- God fysik
- Vana att arbeta i datorsystem
- God förmåga att förstå, tala och skriva svenska
- God förståelse för engelska


Personliga egenskaper

Du har en drivande personlighet som vill utföra arbete med kvalité i rätt tid. Du trivs med ett fysiskt krävande arbete där man måste ”ha huvudet med sig”. Du tycker om att lösa arbetsuppgifter självständigt och du kan samarbeta. Du är noggrann och har ordningssinne och vill ge ett professionellt bemötande trots att arbetet ibland innebär tidspress och kan vara tungt.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid med möjlighet till flextid

Tjänstgöringsort: Tyresö

Sista ansökningsdag 1/8, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Maskinoperatör/Svetsoperatör

Är du en kvalitetsmedveten och initiativtagande person? Delar du vår tro på ett företag där Flexibilitet, Långsiktighet, Arbetsglädje och Kvalitet är grundstommen för framgång? Då är du kanske vår nya medarbetare som kommer bidra till vår mission; till ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Kvalitet är en självklarhet hos oss och vi söker en ansvarstagande, driven person för arbete i vår produktion. Tjänstens huvudarbetsu... Visa mer
Är du en kvalitetsmedveten och initiativtagande person? Delar du vår tro på ett företag där Flexibilitet, Långsiktighet, Arbetsglädje och Kvalitet är grundstommen för framgång?

Då är du kanske vår nya medarbetare som kommer bidra till vår mission; till ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.

Kvalitet är en självklarhet hos oss och vi söker en ansvarstagande, driven person för arbete i vår produktion.

Tjänstens huvudarbetsuppgifter

Dina huvudarbetsuppgifter blir att producera detaljer i olika maskiner enligt körplaner, mot kundbehov och lageruppbyggnad. Din insats skall bidra till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet. Du kommer att alternera mellan olika uppgifter och arbeta i olika maskiner - din arbetsdag styrs av var behovet i produktionen är som störst.

I arbetet ingår i huvudsak att:

- Arbeta utifrån instruktioner och arbetsorder i vårt affärssystem, Monitor.
- Arbeta med djupdragning av främst stål och aluminium, blästring, robotsvetsning, kantskärning och rillning
- Kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och kvalitetskontroll


Formella kompetenser

- Verkstadserfarenhet
- God förmåga att förstå, tala och skriva svenska
- Ritningsläsning
- Vana att arbeta i datorsystem


Personliga egenskaper

Du har en drivande personlighet som vill utföra arbete med rätt kvalité i rätt tid. Du tycker om att lösa arbetsuppgifter självständigt och du är bra på att samarbeta. Du är noggrann och har ordningssinne och vill ge ett proffsigt bemötande trots att arbetet ibland innebär tidspress och kan vara tungt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning/Tyresö

Tillträdesdag Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse

Sista ansökningsdag 31/5 Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre

Vi söker en medarbetare till vår logistikgrupp

Ansök    Sep 1    Tykoflex AB    Lagerarbetare
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där långsiktighet, flexibilitet, kvalitet och arbetsglädje är grundstommen för framgång? Då är du kanske vår nya medarbetare som kommer bidra till vår mission; ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Vi söker nu en ansvarstagande, motiverad och kvalitetsmedveten person för arbete på vårt utleveranslager. Beskrivning om tjänstens huvudarbet... Visa mer
Är du en initiativtagande och kvalitetsmedveten person? Delar du vår tro på ett företag där långsiktighet, flexibilitet, kvalitet och arbetsglädje är grundstommen för framgång?
Då är du kanske vår nya medarbetare som kommer bidra till vår mission; ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.
Vi söker nu en ansvarstagande, motiverad och kvalitetsmedveten person för arbete på vårt utleveranslager.
Beskrivning om tjänstens huvudarbetsuppgifter
Din arbetsdag kommer innehålla truckkörning, emballering och speditionsbokning i olika system. Du kommer ansvara för att våra kvalitetsprodukter går i väg i tid, i ett nära samarbete med övriga avdelningar. Du kommer också se till att produkterna som vi levererar alltid ger ett professionellt intryck hos kunden. Kort sagt kommer du jobba med noggrannhet, servicekänsla, deadlines och kvalité både i samarbete med andra och självständigt.
Utöver det operativa dagliga arbetet ansvarar du även för att saldon stämmer, att gods är på rätt lagerplats, att produkter inventeras löpande och att lagret är påfyllt där det behövs. På veckobasis gör du beställningar av emballageartiklar i samarbete med inköp och innan veckan är slut ser du till att vår arbetsplats är skinande ren inför nästa veckas utmaningar.
God fysik är ett krav då arbetet innebär att man står och går hela dagen och ibland innebär det även tunga lyft. Truckkörning sker både inomhus och utomhus på vår gård där interna leveranser ofta sker i samarbete med godsmottagning och transportör. Viktiga egenskap för att bli framgångsrik och för att trivas med arbetet på vårt utleveranslager är att du kan hålla många bollar i luften samtidigt och att du kan hantera ett ibland högt tempo som innebär prioriteringar och god planering.
Formell kompetens
Gymnasieutbildning
B-körkort
Truckkort
God fysik
Vana av att arbeta i datorsystemet MS office
God förmåga att förstå, tala och skriva svenska

Personliga egenskaper
Du har en drivande personlighet som vill utföra arbete med kvalité i rätt tid. Du trivs med ett fysiskt krävande arbete där man måste ”ha huvudet med sig”. Du tycker om att lösa arbetsuppgifter självständigt och du kan samarbeta. Du är noggrann och har ordningssinne och vill ge ett professionellt bemötande trots att arbetet ibland innebär tidspress och kan vara tungt.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Deltidstjänst på 75% /6 månaders vikariat / Tyresö
Med goda möjligheter till fast anställning
Arbetstider
Arbetstider 09.00-15.50 (32 timmar/vecka)
Viss möjlighet till flextid finns när arbetet så tillåter
Tillträdesdag
Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt och efter överenskommelse
Välkommen med din ansökan, med ditt personliga brev och CV senast 30/9
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre

Utvecklings- och teknikchef

Ansök    Feb 18    Tykoflex AB    Utvecklingschef
Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag som arbetar med tillverkning, produktutveckling och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Med andra ord är vi en del av utbyggnaden av dagens och morgondagens infrastruktur! Vi har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder över hela världen. Vi är ett värderingsstyrt företag och all... Visa mer
Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag som arbetar med tillverkning, produktutveckling och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Med andra ord är vi en del av utbyggnaden av dagens och morgondagens infrastruktur! Vi har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder över hela världen.

Vi är ett värderingsstyrt företag och allt vi gör skall leda till långsiktighet, flexibilitet, arbetsglädje och kvalitet, både för kund och anställd.

Miljö och kvalité är viktigt för oss och sedan lång tid tillbaka är vi certifierade mot ISO9001 och ISO14001.

Till vårt kontor i Tyresö söker vi nu en:

Utvecklings- och teknikchef

Tykoflex befinner sig i ett mycket expansivt och spännande läge och söker en chef för Utveckling, konstruktion och produktionsteknik.

Är du en person som vill bidra med både din tekniska kompetens och ditt ledarskap? Vill du arbeta i ett flexibelt företag med mycket kundfokus? Då kan denna tjänst vara något för dig.

Om tjänsten

Avdelningen för utveckling, konstruktion och produktionsteknik består av tre konstruktörer och tre produktionstekniker, som du har personalansvar för. Du kommer att ansvara för fördelning av resurser, projektledning och uppföljning av övergripande mål samt med att delta i utvecklingsarbetet. Tjänsten består dels av operativt arbete tillsammans med konstruktörer och tekniker där du fungerar som bollplank i utvecklingsarbetet, dels av nära samarbete med sälj och produktion kring tekniska lösningar för produkter och produktion. Du kommer också att arbeta strategiskt i företagets ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter

Arbete med CAD och PDM. Framtagning av nya produkter eller produktvarianter i samråd med sälj- och kundönskemål. Tillhandahålla teknisk dokumentation samt kvalitet-, miljö och dokumentstyrning. Nära samarbete med produktionschefer, affärsutvecklare och säljavdelningen. Strategiskt arbete i ledningsgruppen. Personalansvar för sex personer.

Vem söker vi

För denna tjänst söker vi dig som har relevant högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet inom konstruktion och produktutveckling. Vi vill att du har goda kunskaper i CAD- och PDM-system samt flera års dokumenterad erfarenhet av ledarskap som chef eller projektledare. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete och om du har kunskaper i Solidworks och plåtkonstruktion.

För att vara framgångsrik i rollen ska du ha stor teknisk kunskap och vilja bidra både med din tekniska kompetens såväl som ditt ledarskap. Som person är du prestigelös, noggrann och du har en förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation. Du har ett intresse för hela företagets utveckling och förmåga att se både till arbetsgruppens såväl som till företagets intressen.

Tillträdesdag

Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse

Sista ansökningsdag 28/2 2022.

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre

Vi söker en svetsare till vår tillverkning

Ansök    Jul 8    Tykoflex AB    Svetsare, manuell
Vår mission - I en ständigt föränderlig värld skall vi bidra till ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tycker du, precis som vi, att det är ett viktigt uppdrag? Tror du på att vägen dit grundar sig på arbetsglädje, långsiktighet, kvalité och flexibilitet? Då är det kanske du som skall bli en del av vårt Dreamteam! Vi söker dig som är svetsare och som har ett gott öga för detaljer och noggrannhet. Du kommer att arbeta i et... Visa mer
Vår mission - I en ständigt föränderlig värld skall vi bidra till ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.
Tycker du, precis som vi, att det är ett viktigt uppdrag? Tror du på att vägen dit grundar sig på arbetsglädje, långsiktighet, kvalité och flexibilitet? Då är det kanske du som skall bli en del av vårt Dreamteam!
Vi söker dig som är svetsare och som har ett gott öga för detaljer och noggrannhet. Du kommer att arbeta i ett team på en avdelning där arbetsuppgifterna varierar mellan manuell svetsning (MIG/MAG/TIG), arbete i robot samt halvautomat och att du plockar dina egna arbeten från lager efter arbetsorder. Arbetet innehåller också viss ytbehandling i form av blästring.
Som svetsare hos oss är det viktigt att löpande arbeta med egen kontroll av arbetet, då du är ansvarig för att följa företagets uppsatta krav på kvalité. Du förväntas kunna arbeta i team och stötta dina arbetskamrater men arbetet innebär också att du genomför dina uppgifter på egen hand. Till viss del kommer du att byta fixturer och rigga maskiner. Vidare ställer vi höga krav på att kunna ta ansvar för att maskiner och arbetsplatsen hålls ren och iordningställd efter genomfört arbete.
Du har en viktig roll i produktionen och ditt arbete blir avgörande för att vi tillsammans skall kunna säkra rätt kvalité till kunden i rätt tid.


Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvar blir att efter arbetsorder producera detaljer främst inom produktområdet kopplingar. Din insats skall bidra till nöjda kunder genom produkter som håller en hög kvalitet.
I arbetet ingår det i huvudsak att:
- Manuell svetsning av koppling med metoden MIG/MAG/TIG
- Sköta robotsvetsning
- Blästra detaljer
- Kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och utföra enklare kvalitetskontroller
- Arbeta utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder i vårt affärssystem, monitor
- Bidra till teamets utveckling och delta i arbetet med ständiga förbättringar på avdelningen

Personliga egenskaper:
Likt övriga kollegor i vår produktion, kommer du här att få en nyckelroll.
För att vår produktion skall rulla med hög kvalité och utan onödiga stopp behöver vi dig som tar ansvar för att utföra dina uppgifter med noggrannhet, kvalité och flexibilitet.
Vi behöver dig som sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Som person är du nyfiken och ser det som utvecklande att alternera mellan manuell svetsning och robotsvetsning. Du är duktig på att samarbeta och att du kan ta instruktioner och hanterar det svenska språket väl ser vi som en självklarhet.
Vi arbetar mot deadlines och det är därför viktigt att du är självdriven.


Krav för denna tjänst är:
- Lägst 3-årig gymnasieutbildning inom svets, eller arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.
- Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift


Meriterande:
- Det är en fördel om du har erfarenhet inom tunnplåt samt har en genomförd och godkänd svetsarprövning.


Övrig:
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag
Omfattning: Heltid
Anställningsform: 6 månader visstidsanställning med ambition till tillsvidareanställning.


Sista ansökningsdag: 19 augusti

Vi är en arbetsgivare som tror på mångfald & ser gärna att du som söker kan bidra till detta. Dina personliga egenskaper är av stor betydelse.
Urval av sökande sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Junior mekanikkonstruktör till företag i utveckling

Vi söker en mekanikkonstruktör med 2-5 års arbetslivserfarenhet till vår avdelning för konstruktion och kontroll. Avdelningen arbetar i 3D cad miljö med utveckling av hela vårt produktsortiment. Avdelningen består i dagsläget av två konstruktörer samt kontrollant och kontrollansvarig som samtliga rapporterar till vår utvecklingschef. Teamet utvecklar produkter i allt från höglegerade rostfria material till tunnplåt. Vi arbetar också med 3D skrivare. I di... Visa mer
Vi söker en mekanikkonstruktör med 2-5 års arbetslivserfarenhet till vår avdelning för konstruktion och kontroll. Avdelningen arbetar i 3D cad miljö med utveckling av hela vårt produktsortiment. Avdelningen består i dagsläget av två konstruktörer samt kontrollant och kontrollansvarig som samtliga rapporterar till vår utvecklingschef. Teamet utvecklar produkter i allt från höglegerade rostfria material till tunnplåt. Vi arbetar också med 3D skrivare.

I din roll som konstruktör kommer du att arbeta enligt interna processer i huvudsak i mindre och avgränsade projekt. Du är delaktig i framtagning av prototyper, testning samt verifiering. Du kommer att ta fullt ansvar för hela utvecklingsprocessen rörande kundanpassningar inom befintlig produktflora. Du förväntas arbeta proaktivt med konstruktionsförbättringar utifrån kundönskemål och tillverkningseffektivitet. Det kommer därför att krävas att du arbetar i nära samverkan med marknad och kunden samt vår produktionsavdelning.

Vid behov kommer du att stötta kollegor inom projekt med utveckling av nya produkter.


Vi erbjuder: På Tykoflex får du ta stort eget ansvar och här är dina idéer kring förbättring alltid välkomna. Vi erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar och nära till samtliga professioner. Hos oss står en god arbetsmiljö högt på agendan med friska och engagerade medarbetare i fokus. Som anställd erbjuds du friskvårdsbidrag, , kiropraktor och flexibla arbetstider. För dig som vill finns möjlighet att nyttja verkstaden för privat bruk under våra hobbykvällar.


Vem kan söka tjänsten: Du innehar gymnasial teknisk utbildning eller högskola med relevant inriktning. Du har god vana av arbete i PDM- och CAD system, meriterande om du har erfarenhet av Solid Works. Vidare är det ett plus om du har erfarenhet inom tunnplåtkonstruktioner & skärande bearbetning. Har du också konstruktionskunskaper för svetsade konstruktioner är det meriterande.
Vi ser det som självklart att du har intresse för teknik och eftersom en stor del av ditt arbete kommer att innebära kundanpassade lösningar har du erfarenhet av att ha arbetat med kunden i fokus. Kanske har du arbetat som konsult eller så kommer du från det mindre företaget med vana av att vara lyhörd för interna önskemål.  
Du skall ha ett par års relevant yrkeserfarenhet och du skall behärska det svenska språket mycket väl samt ha goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper: Vi letar efter dig som är en nyfiken och lösningsorienterad lagspelare. Att få ta fullt ansvar över att driva projekt från start till mål skapar engagemang hos dig och för att klara detta är du ansvarstagande och strukturerad som person. Du är kommunikativ och duktig på att prioritera rätt. Vi söker dig som vill arbeta med ständiga förbättringar och som får energi av att det ibland är snabba svängningar där din flexibilitet kommer till stor användning. Du är duktig på att snabbt hitta lösningar men samtidigt se till helheten och tänka långsiktigt
Välkommen med din ansökan med sista ansökningsdag den 1 april till [email protected]

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker en lagspelar till vår monteringsavdelning

Ansök    Jun 16    Tykoflex AB    Montör, metallprodukter
Är du en fingerfärdig person med truckkort? Vill du arbeta i en stabil organisation med stor tillväxt? Är goda arbetskamrater och teamkänsla viktigt för att du skall trivas på arbetsplatsen? Då kan tjänsten som montör hos oss vara rätt för dig! Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslinga... Visa mer
Är du en fingerfärdig person med truckkort? Vill du arbeta i en stabil organisation med stor tillväxt?
Är goda arbetskamrater och teamkänsla viktigt för att du skall trivas på arbetsplatsen?
Då kan tjänsten som montör hos oss vara rätt för dig!

Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Med andra ord är vi en del av utbyggnaden av dagens och morgondagens infrastruktur. Vi har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.

Vi har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av våra produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Tykoflex har idag 76 anställda med en omsättning på 130 MSEK år 2019 och vi befinner oss i ett expansivt och mycket spännande läge.

Kvalitet?är en levande och integrerad del av vår verksamhet och 1997 erhöll vi ISO 9001 certifiering. Miljö?är viktigt för oss. Vi har systematiserat vårt miljöarbete ytterligare och erhöll ISO 14001 certifiering i februari 2009.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Till Tykoflex söker vi nu en montör. Tjänsten som montör innebär att arbeta med hela monteringsförloppet. Du kommer att utföra olika typer av monteringsuppdrag enligt körplan. En order kan innehålla arbetsuppgifter såsom förberedning, materialförsörjning, montering, paketering och kvalitétskontroll. Arbetet innebär även att genomföra inventeringar och påfyllnad av lagret. Som montör kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor i teamet för att på bästa sätt kunna hjälpa Tykoflex kunder.

Arbetet ställer krav på noggrannhet, god kommunikation samt vilja att ta ansvar och samarbeta med övriga i gruppen. Vidare krävs det att du trivs i en flexibel roll där du prioriterar utifrån var behovet är som störst för stunden. Självklart arbetar vi alltid med kunden i fokus!

I rollen som montör kommer du till exempel att:
· plocka ner material från lagerhissar samt ställage
· Montering av produkter
· Förberedelse av underliggande material inför slutmontering
· Plock och paketering av order
· Truckkörning

Tjänsten passar dig som trivs i ett ägarlett bolag som främjar teamkänsla och samarbete.

KRAV
Vi söker dig som är kommunikativ och har ett helhetstänk i ditt arbetssätt.
För att lyckas i rollen som montör krävs:
· Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
· Genomförd gymnasieutbildning

Vidare är det meriterande om du har:
· Truckkort kategori A & B
· Erfarenhet av att arbeta inom någon slags produktion, gärna kopplat till montering
· God skicklighet inom verktygsanvändning såsom popnitstång, skruvdragare etc.
· Datorvana
· Vana av arbete i affärssystemet Monitor

Vi ser att du som söker är en person som är stresstålig, noggrann och ansvarstagande. I rollen som montör är det viktigt att förstå hela arbetsprocessen och att varje del i arbetet är lika viktig för att få ut order till kund. Vidare ser vi att du som söker har en förmåga att ta egna initiativ samt är prestigelös för att kunna ta direktiv av kollegor eller ledning. I din roll som montör tillhör du ett team där ni tillsammans fördelar arbetet. Men på daglig basis kommer du delvis att arbeta självständigt. Därför är det av stor vikt att du kan läsa och förstå instruktioner. Visa mindre

Vi söker en verkstadsarbetare till ett samhällsviktigt uppdrag!

Vår mission - I en ständigt föränderlig värld skall vi bidra till ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar. Tycker du, precis som vi, att det är ett viktigt uppdrag? Tror du på att vägen dit grundar sig på arbetsglädje, långsiktighet, kvalité och flexibilitet? Letar du efter ett arbete med variation? Då är det kanske du som skall bli en del av vårt Dreamteam! Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika uppgifter i vår produkt... Visa mer
Vår mission - I en ständigt föränderlig värld skall vi bidra till ett tryggt och fungerande samhälle genom säkra infrastrukturlösningar.
Tycker du, precis som vi, att det är ett viktigt uppdrag? Tror du på att vägen dit grundar sig på arbetsglädje, långsiktighet, kvalité och flexibilitet? Letar du efter ett arbete med variation? Då är det kanske du som skall bli en del av vårt Dreamteam!
Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika uppgifter i vår produktion. Ditt uppdrag blir att säkra rätt kvalité till kunden i rätt tid genom att utföra arbete i de maskiner där behovet är som störst. Du har en viktig roll i produktionen och ditt arbete blir avgörande för att vi tillsammans skall kunna leverera i tid.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvar blir att, efter avstämning med chef och kollegor, producera detaljer i olika maskiner. Din insats skall bidra till ett jämt produktionsflöde som håller en hög kvalitet. Du kommer att alternera mellan olika uppgifter och arbeta i olika maskiner – din arbetsdag styrs av var behovet i tillverkningen är som störst.
I arbetet ingår det i huvudsak att:
Arbeta med djupdragning av främst stål och aluminium
Sköta robotsvetsning
Blästra detaljer
kvalitetssäkra produkter genom visuell avsyning och utföra enklare kvalitetskontroller
Hämta och lämna delar
Arbeta utifrån skriftliga instruktioner och arbetsorder i vårt affärssystem, monitor
Framföra pallastare


Personliga egenskaper:
Likt övriga kollegor i vår produktion, kommer du här att få en nyckelroll. För att vår produktion skall rulla med hög kvalité och utan onödiga stopp behöver vi dig som tar ansvar för att utföra dina uppgifter med noggrannhet, kvalité och flexibilitet.
Egenskaper som är särskilt viktiga i denna roll är samarbetsförmåga, god kommunikation med övriga kollegor och en förmåga att se helheten. Vi behöver dig som kan se var behovet av din arbetsinsats är som störst och med enkelhet kan lämna en påbörjad uppgift för att ta dig an en ny. Du är kvalitetsmedveten och sätter stor stolthet i att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.
Som person trivs du i roller där du får vara generalist. Du finner glädje i att arbeta på bredden framför djupet. Du är också en social och samarbetsvillig kollega med en lösningsorienterad inställning. Vi arbetar mot deadlines och det är därför viktigt att du är självdriven.
Krav för denna tjänst är:
goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

Övrig:
Start omgående
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag
Omfattning: Heltid
Anställningsform: 6 månader visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Visa mindre

Produktionschef

Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. De har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU. Företaget har funnits sedan 1958 och tillverkning samt u... Visa mer
Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. De har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU. Företaget har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av dess produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Tykoflex har idag 75 anställda med en omsättning på 130 MSEK år 2018 och befinner sig i ett expansivt och mycket spännande läge.

Tykoflex AB söker nu en

PRODUKTIONSCHEF

Som produktionschef på Tykoflex AB har du ett fullt ut delegerat ansvar för bolagets produktion som omfattar produktionsplanering, produktionsteknik, skärande bearbetning, CNC, press och svets, nitning, ytbehandling och montering. Produktionsteamet består av produktionstekniker, produktionsledare och operatörer, totalt ca 50 personer. Bolaget står inför en expansionssatsning främst internationellt och det kräver en väl anpassad och utvecklad planering i hela produktionsflödet. Ditt uppdrag blir att bereda och säkerställa bolagets produktionskapacitet och med det säkerställa att produktionen drivs rationellt och anpassat efter marknadens behov. Din insats blir viktigt för att kunna ta bolaget till nästa nivå.
I din roll som produktionschef säkerställer du avdelningens förmåga att leverera enligt uppsatta mål avseende bland annat produktivitet, effektivitet, kvalitet och leveransprecision. I ditt arbete ingår även aktivt arbete med lagerstyrning och flödesoptimering.

Ditt ansvar är att arbeta strategiskt i ledningsgruppen, att utveckla hela produktionsorganisationen, involvera ditt produktionsteam och att nyttja den potential av kompetens och erfarenhet som finns i organisationen. Med dig i rollen som produktionschef skapas förutsättningar för engagemang hos våra medarbetare, införande av genomtänkt produktionsfilosofi och en väl planerad organisation med optimala flöden. Produktionschefen rapporterar till VD och placeringsorten är Tyresö.

Den vi söker
För att lyckas i detta uppdrag har du erfarenhet att driva och utveckla produktionsorganisation, produktionsfilosofi med verktyg för ständiga förbättringar, lay-out för flödesoptimering och effektiv god arbetsmiljö. Du har lång erfarenhet av produktion inom tillverkande industri, varav minst fem år som produktionschef. Då bolaget har en fullt ut producerande tillverkande process med utmaningar som investeringar, lagerstyrning och lay-outmässiga justeringar krävs att du har god kompetens inom produktionsekonomi och produktionsstyrning. Den vi eftersöker måste ha ett genuint intresse för människor och för att medarbetare får växa och utvecklas. Det är av stor vikt att du är en skicklig lagledare med omtalat god förmåga att verka genom dina medarbetare, tar vara på kompetens och coachar din organisation. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsför. Du har god vana vid facklig samverkan och förhandlingar. För uppdraget har du en relevant högskolexamen och behärska det engelska och svenska språket väl.

Tykoflex AB erbjuder dig som söker
Vi erbjuder en arbetsplats där friska och engagerade medarbetare står i fokus. För rätt person erbjuds stort handlingsutrymme, korta och snabba kommunikations- och beslutsvägar och möjligheten att spela en mycket stor roll för bolagets framgång.

Vill du vara med och bidra i vår tillväxtresa? Då är du välkommen att sända oss din intresseansökan.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Din intresseansökan vill vi få oss tillsänd senast den 23 april 2019. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redo för nästa steg i karriären? Vi söker en driven produktionsledare

Nu söker vi dig som är utvecklingsdriven, positiv och som vill vara med från början på vår förändringsresa i produktion. Här kommer du att mötas av ett gäng med stor yrkesstolthet och vilja till förändring. När du är på plats startar vi också upp arbetet med ökad digitalisering!  Vad jobbet hos oss innebär:  Tjänsten som produktionsledare innebär operativt ansvar samt utveckling avseende personal och arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Du komme... Visa mer
Nu söker vi dig som är utvecklingsdriven, positiv och som vill vara med från början på vår förändringsresa i produktion.
Här kommer du att mötas av ett gäng med stor yrkesstolthet och vilja till förändring. När du är på plats startar vi också upp arbetet med ökad digitalisering! 
Vad jobbet hos oss innebär: 
Tjänsten som produktionsledare innebär operativt ansvar samt utveckling avseende personal och arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Du kommer att ha ansvar för ett utav två produktionsteam och du förväntas på ett strukturerat sätt leda och coacha din avdelning till delaktighet och högt engagemang i den dagliga driften. Du kommer tillsammans med företagets produktionschef att bedriva förändringsledning och effektivisering av produktionsprocessen och du förväntas därför komma med nya idéer och en vilja att arbeta med ständiga förbättringar.  

Du har fullt personalansvar för en grupp på ca 20 personer och du rapporterar till företagets produktionschef. 

 

 

Vad vi kan erbjuda dig: 

Hos oss kommer du att få chansen att vara med på, och inneha en viktig roll, i vår förändringsresa. Med ett stort eget mandat kommer du tillsammans med vår produktionschef och övriga kollegor, att bygga en hållbar och effektiv produktion.  

Vi erbjuder en arbetsplats med arbetsmiljö i fokus, korta beslutsvägar och möjligheten att förena privatliv med utveckling i din yrkesroll.  

 

Vem vi söker: 

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att leda människor. Antingen i rollen som chef eller så har du arbetat som projekt-/teamledare eller på annat sätt haft ansvar för att leda en grupp av människor. Det viktigaste är att du känner dig trygg i en ledande roll, är duktig på att inkludera och att du kan entusiasmera andra.  

Vi behöver dig som är handlingskraftig och beslutsför och som arbetar efter principen ”hellre förr än senare”. För dig är det självklart att arbeta strukturerat genom att sätta upp tydliga mål och leda efter dem. 

Du är en lösningsorienterad person som är duktig på att se helheten. Vidare är du rak och tydlig i din kommunikation och har förmåga att fatta välgrundade beslut. Du är engagerad och driven i det du tar dig för och du trivs med att leda i förändring.  
 

Krav: 
Självklart skall du ha ett genuint intresse för människor och för att få dina medarbetare att växa. Du har också: 

Tidigare erfarenhet av ledarskap samt av arbete med ständiga förbättringar.  
Du behärskar det engelska och svenska språket väl. 
Ett stort tekniskt intresse.  
En eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenheter som vi bedömer likvärdiga. 

 
Önskvärda egenskaper: 
Om du har erfarenhet av arbete i tillverkande industri eller montering så är detta meriterande, likaså kunskaper inom systematiskt arbetsmiljöarbete samt standardiserat arbete. 


För att söka tjänsten: 
Du är välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt till [email protected] dock senast den 20 januari 2020.  Urval kommer att ske löpande.  


För frågor om tjänsten vänligen kontakta HR chef Weronica Borgeström Prytz, 08 – 505 949 92 
Vi undanber vänligt men bestämt påringning från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Senior mekanikkonstruktör

Om tjänsten: Vi söker en senior mekanikkonstruktör till vår avdelning för konstruktion och kontroll. Avdelningen arbetar i 3D cad miljö med utveckling av hela vårt produktsortiment. Avdelningen består i dagsläget av två konstruktörer samt kontrollant och kontrollansvarig som samtliga rapporterar till vår utvecklingschef. Teamet utvecklar produkter i allt från höglegerade rostfria material till tunnplåt.I din roll som konstruktör kommer du att arbeta enligt... Visa mer
Om tjänsten: Vi söker en senior mekanikkonstruktör till vår avdelning för konstruktion och kontroll. Avdelningen arbetar i 3D cad miljö med utveckling av hela vårt produktsortiment. Avdelningen består i dagsläget av två konstruktörer samt kontrollant och kontrollansvarig som samtliga rapporterar till vår utvecklingschef. Teamet utvecklar produkter i allt från höglegerade rostfria material till tunnplåt.I din roll som konstruktör kommer du att arbeta enligt interna processer i både små och stora projekt. Du är delaktig i framtagning av prototyper, testning samt verifiering. Du förväntas ha en tät dialog med teamet och kontrollansvarig. Vi arbetar med kunden i fokus och det är därför viktigt att vi jobbar i nära samverkan med våra kollegor inom produktionsteknik, marknad och inköp. I vår produktion utför vi skärande bearbetning, djupdragning, svets, kontroll, och montering.Vi erbjuder: På Tykoflex får du ta stort eget ansvar och här är dina idéer kring förbättring alltid välkomna. Vi erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar och nära till samtliga professioner. Hos oss står en god arbetsmiljö högt på agendan med friska och engagerade medarbetare i fokus. Som anställd erbjuds du friskvårdsbidrag, rikskortet, kiropraktor och flexibla arbetstider.Vem kan söka tjänsten: Du har lång arbetslivserfarenhet i yrket som konstruktör och innehar gymnasial teknisk utbildning eller högskola med relevant inriktning.God vana av arbete i PDM- och CAD system är ett krav, meriterande om du har erfarenhet av Solid Works. Du har gedigen erfarenhet inom konstruktion för skärande bearbetning och tunnplåtkonstruktioner. Har du också konstruktionskunskaper för svetsade konstruktioner är det meriterande.Goda kunskaper inom FEM-analys samt Hållfasthetsberäkningar och viss vana av delprojektledning är meriterande.Vi ser det som självklart att du har intresse för teknik och förstår att sätta kunden i fokus. Du skall ha goda kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal som skrift.Personliga egenskaper: Vi letar efter dig som är en nyfiken och lösningsorienterad lagspelare. Du vill och kan ta ansvar över ditt egna arbete och har ett visst mått av visionärt tänkande. Vi söker dig som är idérik och har kapacitet att tänka utanför boxen och se nya möjligheter. Om företaget: Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Vi har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.Företaget har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av våra produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Vi är idag 75 anställda med en omsättning på 130 MSEK år 2018 och befinner oss i ett expansivt och mycket spännande läge. Visa mindre