Lediga jobb som Redovisningsassistent i Tyresö

Se lediga jobb som Redovisningsassistent i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Redovisningskonsult

Rätt Val redovisning AB, är en digitaliserad redovisningsbyrå som söker två redovisningskonsulter, en junior med kunskap i löpande bokföring och avstämningar och en senior i branschen med bredare kunskap och förståelse för redovisningsprocessen. Arbetet omfattar allt från ax till limpa inom redovisning och med kunder inom alla branscher. Arbetsuppgifter ? Löpande bokföring ? Avstämningar och periodiseringar ? Moms?och skattedeklarationer ? Bokslut... Visa mer
Rätt Val redovisning AB, är en digitaliserad redovisningsbyrå som söker två redovisningskonsulter, en junior med kunskap i löpande bokföring och avstämningar och en senior i branschen med bredare kunskap och förståelse för redovisningsprocessen. Arbetet omfattar allt från ax till limpa inom redovisning och med kunder inom alla branscher.
Arbetsuppgifter
? Löpande bokföring
? Avstämningar och periodiseringar
? Moms?och skattedeklarationer
? Bokslutsarbete (inget krav, men önskvärt)
? Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer (inget krav, men önskvärt)
? Hantera löner (inget krav, men önskvärt)
Kvalifikationer
? Examen inom redovisning
? Erfarenhet från redovisningsbyrå
? Viss erfarenhet av Excel och Office?paketet
? Erfarenhet av Björn Lundéns programvaror är en merit, men inget krav
? Proaktiv, positiv och initiativtagande, samt noggrann och självgående.
Vi är en växande heldigitaliserad redovisningsbyrå med höga ambitioner och mål och har en spännande resa framför oss.
Är du driven och vill få en möjlighet till utveckling, så kanske du är den vi söker? Både deltid-och heltid är av intresse
Vänligen inkom med personligt brev och CV till: [email protected]
Med vänliga hälsningar
Pia Nordgren
Mobilnr: 072-006 90 39
E-mail: [email protected]
Rätt Val redovisning AB
Pia Nordgren
Radiovägen 3
135 48 TYRESÖ
www.rattvalredovisning.se Visa mindre

Redovisningsassistant

Tyresö Konsulting & Fastighet AB söker dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som ekonomiassistent inom löpande bokföring. Vi söker just nu en ekonomiassistent inom löpande bokföring på 75 % med eventuell möjlighet att kunna arbeta 100 %. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en bred tjänst med krav på erfarenhet av löpande bokföring i något av de relevanta systemen angivna nedan. Exempel på arbetsuppgifter Löpande Bokföring i Ho... Visa mer
Tyresö Konsulting & Fastighet AB söker dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som ekonomiassistent inom löpande bokföring.

Vi söker just nu en ekonomiassistent inom löpande bokföring på 75 % med eventuell möjlighet att kunna arbeta 100 %. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta i en bred tjänst med krav på erfarenhet av löpande bokföring i något av de relevanta systemen angivna nedan.
Exempel på arbetsuppgifter
Löpande Bokföring i Hogia, Visma, Fornox
Avstämningar
Löner
Reskontra
Administration

Kvalifikationer och erfarenhet
Flytande i svenska, i tal såväl som i skrift
Meriterande med erfarenhet av bokföringssystemet Hogia, Fortnox och/eller Visma
Meriterande med erfarenhet från att ha arbetat genom REX-regelverk
Meriterande med utbildning i redovisning och beskattning

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för bokföring. Du är prestigelös, social, flexibel och noggrann samt tycker om att arbeta i samarbete med andra och att vara kommunikativ. Det är också till fördel att i kombination med detta trivas med att arbeta självständigt, strukturerat och att vara noggrann.
Start: Omgående
Placering: Tyresö
Omfattning: Ekonomiassistent, 75 % - 100 %
Bli en del av Tyresö Konsulting & Fastighet AB och skapa din framtid tillsammans med oss!
För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult i Tyresö Konsulting & Fastighet AB så är du välkommen att kontakta [email protected].
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Redovisningsassistent

Ansök    Nov 13    Randstad AB    Redovisningsassistent
Job description Redovisningsassistent till Alligo i Tyresö sökes! Inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på Randstad Finance men där övergång till anställning hos kund på sikt finns vid ömsesidigt intresse. För att vara aktuell för rollen ska du ha flera års yrkeserfarenhet av de löpande ekonomiuppgifterna som utförs på en ekonomiavdelning samt ha yrkeserfarenhet av systemadministration. I Alligo förenar starka varumärken som TOOLS, Swedol, Grolls ... Visa mer
Job description
Redovisningsassistent till Alligo i Tyresö sökes!


Inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på Randstad Finance men där övergång till anställning hos kund på sikt finns vid ömsesidigt intresse. För att vara aktuell för rollen ska du ha flera års yrkeserfarenhet av de löpande ekonomiuppgifterna som utförs på en ekonomiavdelning samt ha yrkeserfarenhet av systemadministration.


I Alligo förenar starka varumärken som TOOLS, Swedol, Grolls och Univern. Vart och ett med sin unika historia och sina unika styrkor att vara stolta över. Alligos historia tar sin början 1832 när Grolls grundas i Stockholm, Sverige. Idag med huvudkontoret på Vindkraftsvägen 2 i Tyresö där denna tjänst är placerad. Alligo är idag nordens ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter. Namnet Alligo kommer från esperanto och betyder ”något som hänger ihop”.

Responsibilities
Rollen omfattar främst leverantörsreskontra och bland annat distribuera ut fakturor eller administrera fakturor som fastnat. Det är en bred ekonomiroll och det krävs goda kunskaper i grundläggande bokföring för att axla rollen väl. Även visst administrativt arbete i systemen som att lägga till nya leverantörer och användare, göra enklare ändringar på befintliga kunder etc. Man ingår i ett team där alla gör samma uppgifter så introduktionen kommer ske av dina nya kollegor.
Working hours
08:00:00-17:00:00


Qualifications
- flera års yrkeserfarenhet av redovisningsassistent-rollen
- systemkunnig
- hög nivå av service mindness

About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward. Visa mindre