Lediga jobb som Marknadskoordinator i Tyresö

Se lediga jobb som Marknadskoordinator i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Fronta söker Marknadskoordinator

Ansök    Sep 13    Fronta Sverige AB    Marknadskoordinator
Fronta är Sveriges starkaste återförsäljare inom produktmedia. Våra medlemmar brinner för att skapa effekt och öka såväl försäljning som varumärkesvärden för våra kunder. Och tiden talar för oss. Produktmedia är en av de kanaler som står starkast i dagens föränderliga mediavärld. Du ska kunna arbeta självständigt, fokuserat och strukturerat. Vår bransch är omväxlande och ett kreativt sinne och framåtanda är värdefulla egenskaper- Vi ser gärna att du har u... Visa mer
Fronta är Sveriges starkaste återförsäljare inom produktmedia. Våra medlemmar brinner för att skapa effekt och öka såväl försäljning som varumärkesvärden för våra kunder. Och tiden talar för oss. Produktmedia är en av de kanaler som står starkast i dagens föränderliga mediavärld.
Du ska kunna arbeta självständigt, fokuserat och strukturerat. Vår bransch är omväxlande och ett kreativt sinne och framåtanda är värdefulla egenskaper- Vi ser gärna att du har utbildning och /eller erfarenhet inom försäljning/marknadsföring. Goda kunskaper i svenska, finska och engelska är viktigt.

Välkommen in med din ansökan!
Fronta har expansiva planer och söker nu förstärkning i vårt lilla, men engagerade team på huvudkontoret. Vi söker en marknadskoordinator som går igång på klyschan "många bollar i luften" och som bara ser möjligheter när det kommer en boll till. Visa mindre