Lediga jobb som Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning i Tyresö

Se lediga jobb som Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning i Tyresö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tyresö som finns hos arbetsgivaren.

Utredare med utvecklingsfokus – här trivs nya tankar!

Vad vi gör och vill I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss? Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål: - Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare - Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden - Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla - Hå... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare


- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden


- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla


- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär.

För att nå våra mål behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda – tillsammans.

Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och medarbetares kunskap och engagemang ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för. Hela kommunen är inne i ett förändringsarbete för att i enlighet med vårt styr- och ledningssystem jobba med måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar.

Enheten för juridik och utredning är en stödfunktion inom kommunstyrelseförvaltningen. Enheten ska stödja förvaltningar och kontor i sitt utvecklingsarbete för att arbeta enligt styr- och ledningssystemet och för att nå de övergripande målen. Det innefattar stöd inom många olika delar så som processledning, planering och uppföljning, styrning och ledningssystem, måldelning och ständiga förbättringar. Enheten får även kommunövergripande utvecklings- och utredningsuppdrag.

Om tjänsten
Centralt i tjänsten är att arbeta med styr- och ledningssystemets processer, dels som stödfunktion till de som arbetar med kommunens övergripande planering och uppföljning, men även stödja förvaltningar/kontor i verksamhetsplanering, måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar för att uppnå kommunens övergripande mål. Denna tjänst ska också kunna stödja i planering och uppföljning av prioriterade politiska uppdrag som är kommungemensamma utvecklingsuppdrag. Det ingår även att bidra i utvecklingen av anvisningar och ramar för verksamhetsplanering och uppföljning i form av styrdokument och rapporter som gör det lätt att göra rätt.

Din roll som utredare innebär stora möjligheter att påverka, men också stort behov av lyhördhet för olika perspektiv och förutsättningar.

Som utredare arbetar du även med kvalificerat utredningsarbete. I utredartjänsten ingår att göra utredningar och underlag inför beslut i nämnderna, skriva yttranden och besvara remisser.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

I rollen kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en miljö som kännetecknas av arbetsglädje och ett öppet klimat. Vi delar med oss av vår kompetens och arbetar målinriktat med förbättringar.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, exempelvis med samhällsvetenskaplig inriktning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Du har några års erfarenhet av strategiskt och målinriktat utvecklingsarbete och erfarenhet av politiskt ledda organisationer med lednings- och styrmodeller där måldelning, uppföljning och förbättringsarbete ingår. Du ska ha erfarenhet av att utföra arbetsuppgifter av utredande karaktär.

Om du dessutom har något av följande är det meriterande:

- Utbildning och erfarenhet av att stödja andra att ta fram mål, verksamhetsplaner och uppföljning.


- Utbildning eller erfarenhet av att arbeta med syftesdrivna mål, måldelning, PDCA eller grundorsaksanalyser.


- Utbildning/erfarenhet inom process-, projekt- eller förändringsledning.Som person har du en utmärkt förmåga att bygga förtroende och relationer med andra. Du är en duktig pedagog och kommunikatör som bryter ner mål och strategier i konkreta arbetssätt, aktiviteter och uppföljning. Du är en person som drivs av att arbeta i en miljö där du förväntas ta egna initiativ och påverka.

Du får saker gjorda och har ett genuint intresse och erfarenhet av att ständigt utveckla och förbättra övergripande strategier och former för måldelning, uppföljning och förbättringsarbete - som gör det lätt att göra rätt och som gör verklig nytta. Du ser möjligheter och har förmågan att se helheten och göra bra avvägningar. Du inspirerar andra att ta ansvar och bidra till förändringar och kan röra dig i spannet mellan att vara strategisk och operativ. Du är en god skribent.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30 november 2022. Några frågor? Kontakta oss via mejl.

Enhetschef juridik och utredning, Erika Steorn, [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Lokalsamordnare till barn- och utbildningsförvaltningen

Vad vi gör och vill Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar på uppdrag av barn- och utbildningsnämnden samt gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden. Det finns cirka 2800 barn inskrivna i förskola och omkring 7000 elever som är inskrivna i grundskola i kommunen. Antal enheter fördelas enligt följande: - 24 förskolor i egen regi, - 17 förskolor i fristående regi - 13 grundskolor - en anpassad grundskola i egen regi - tre grundskolor i fris... Visa mer
Vad vi gör och vill
Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar på uppdrag av barn- och utbildningsnämnden samt gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden.

Det finns cirka 2800 barn inskrivna i förskola och omkring 7000 elever som är inskrivna i grundskola i kommunen.

Antal enheter fördelas enligt följande:

- 24 förskolor i egen regi,


- 17 förskolor i fristående regi


- 13 grundskolor


- en anpassad grundskola i egen regi


- tre grundskolor i fristående regi


- en gymnasieskola


- en anpassad gymnasieskola i egen regi


- vuxenutbildning anordnas i egen regiPå barn- och utbildningsförvaltningens kontor arbetar ett team kring myndighetsutövning samt centralt stöd i pedagogiska frågor för förskola, grundskola, gymnasieskola samt vuxenutbildning. Förvaltningen har en central barn- och elevhälsa och Bemanningsenheten.

Tyresö kommun är en expansiv kommun med visioner om dagens 48 000 invånare ska bli 60 000 invånare år 2035. Det innebär att byggtakten på bostäder väntas bli hög och därför kommer behoven av platser inom förskola och skola att öka.

Vi söker nu en lokalsamordnare med ett spännande och ansvarsfullt uppdrag att ta fram underlag för verksamheternas lokalplanering och lokalsamordningsfrågor på både kort och lång sikt. Samordna lokalfrågor och investeringar.

Om tjänsten
Rollen innebär ett ansvar att systematiskt ta fram lokalbehovsanalyser utifrån befolkningsprognoser. Du arbetar nära förvaltningschef och skolchefer och säkerställer att de får stöd i lokalsamordningsfrågor. Du är väl insatt i hur lokalbehoven ser ut för våra olika verksamhetsformer. Du ansvarar för att tillsammans med skolchefer säkerställa att hela processen fungerar från det att specifika lokalbehov uppstår till det att om-, till- och nybyggnadsprojekt genomförs. Det innebär att du skriver fram förvaltningens lokalbehovsanalyser, tjänsteskrivelser, förstudiebeställningar, projektbeställningar med mera. Du samarbetar med bland annat kommunens lokalstrateg, investeringsstrateg, förstudieledare, projektledare, och förvaltare på kommunens fastighetsenhet.

Du är processansvarig för verksamheternas investeringsbehov som gäller medel för inventarier och lokalanpassningar. Du är kontaktperson och samordnare mellan rektorer och förvaltare för Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund.

Vem är du?
Kvalifikationer:

Krav:

- Högskole-/universitetsexamen med lämplig inriktning alternativt gymnasieutbildning med lämplig inriktning och påbyggnadsutbildningar.Meriterande:

- Flerårig erfarenhet från kvalificerat arbete med utbildningsfrågor, utredningarbete, lokalsamordningsfrågor eller liknande.


- Det är meriterande om du har erfarenhet från stadsbyggnadsprocesser, projektledare inom byggområdet eller liknande.Du är självgående, lösningsfokuserad och väntas ta stort ansvar för dina uppdrag.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, kreativ, prestigelös och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har hög kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa förtroende. I din roll är du kvalitetsmedveten och arbetar strukturerat. 

För att lyckas bör du som söker vara tillräckligt erfaren för att känna dig trygg med att arbeta självständigt.

Du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift då tjänsten innebär en del skrivarbete. 

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Förvaltningschef, Elisabet Schultz, [email protected], 08-578 296 91 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html

Barn- och utbildningsförvaltningen

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kvalitetscontroller som vill göra skillnad

Vad vi gör och vill I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss? Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål: - Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare - Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden - Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla - Hållbar ... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare
- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär.

För att nå våra mål behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda – tillsammans.

Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och medarbetares kunskap och engagemang ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för. Hela kommunen är inne i ett förändringsarbete för att i enlighet med vårt styr- och ledningssystem jobba med måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar.

Enheten för juridik och utredning är en stödfunktion inom kommunstyrelseförvaltningen. Enheten ska stödja förvaltningar och kontor i sitt utvecklingsarbete för att arbeta enligt styr- och ledningssystemet och för att nå de övergripande målen.

Om tjänsten
Som kvalitetscontroller arbetar du med att granska verksamheterna individ- och familjeomsorg, funktionsnedsättning och äldreomsorg. Syftet med granskningarna är att bidra till kvalitetsutveckling i dialog med verksamheterna kring deras behov av förbättringsarbete.

Granskningen utgår från gällande lagstiftning, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd, riktlinjer och gällande avtal. Metoder som används är bland annat observation, intervjuer och dokumentgranskning. Verksamhetsbesök kan förekomma på obekväm arbetstid.

Kvalitetsgranskning sker utifrån ett medborgarperspektiv med avseende på upplevd kvalitet och rättssäkerhet för den enskilde. Granskningsrapportens innehåll återförs till verksamheten och förvaltningarna och behandlas av nämnderna.

Vem är du?
- Du har en socionomexamen eller annan liknande högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Du har minst fem års erfarenhet från arbete i socialtjänstens olika verksamhetsområden, med fördel inom äldre- och omsorg.
- Du har god kunskap om lagstiftning och myndighetsutövning inom socialtjänsten.
- Du har erfarenhet av utvecklings- och uppföljningsarbete.
- Det är meriterande om du både har erfarenhet av att arbeta som handläggare och i ledande ställning inom socialtjänstens olika områden.

Att ha arbetat på olika nivåer inom socialtjänsten och skaffat dig en bred erfarenhet av socialtjänstens verksamhetsområden är en förutsättning. Som person har du förmågan att se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och har förståelse för gruppers olikheter, behov och förutsättningar. Du har ett professionellt bemötande, en pedagogisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 28 augusti 2022.  Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon.

Enhetschef juridik och utredning, Erika Steorn, [email protected]

Kvalitetscontroller, Sofia Perez, [email protected] och 0857829211

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Här kan du läsa om vad Tyresö kommun erbjuder:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss/tyreso-kommun-som-arbetsplats/vi-erbjuder.html  

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Beredskapssamordnare till Tyresö kommun

Vad vi gör och vill En kommun ska kunna leda verksamheter effektivt vid en kris - till exempel vid långvariga avbrott i el- eller vattenförsörjningen, oväder som leder till översvämningar eller snökaos. Här ingår även att göra de förberedelser som behövs för höjd beredskap så att kommunen på sikt kan fullgöra sin uppgift inom totalförsvaret i händelse av krigsfara och krig. Vill du vara med på denna resa? Då kommer du att vara en del av det strategisk... Visa mer
Vad vi gör och vill
En kommun ska kunna leda verksamheter effektivt vid en kris - till exempel vid långvariga avbrott i el- eller vattenförsörjningen, oväder som leder till översvämningar eller snökaos.

Här ingår även att göra de förberedelser som behövs för höjd beredskap så att kommunen på sikt kan fullgöra sin uppgift inom totalförsvaret i händelse av krigsfara och krig.

Vill du vara med på denna resa?

Då kommer du att vara en del av det strategiska arbetet kopplat till Tyresö kommuns krisberedskap och uppbyggnad av civilt försvar. Arbetet innebär att du driver och stöttar verksamheterna i redan uppbyggd krisorganisation men även tar fram en beredskapsplanering för kommunen vid höjd beredskap eller krig.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att utifrån nuläge och framtida krav definiera de åtgärder Tyresö kommun måste vidta för att möta de utmaningar som arbetet med civilt försvar ställer.

Det innebär att du med nationell styrning som grund kommer arbeta med till exempel kommunens krigsorganisation, analyser, utbildning och scenarioövningar, beredskapsplanläggning inom exempelvis infrastruktur, informationssäkerhet, beredskapslager, informationsdelning, livsmedelsförsörjning och samverkan.

Du kommer behöva sätta dig in i de regelverk som styr kommunens krisberedskap samt uppgifter inför och vid höjd beredskap. Vi arbetar tillsammans med flera olika aktörer och din samarbetsförmåga är därför viktig. Du förväntas leda större och mindre projekt inom ramen för detta projektuppdrag.

I rollen ingår att vara både kravställare och rådgivare och att följa upp verksamheternas beredskapsarbete. Du omvärldsbevakar och säkerställer riktlinjer och planer, men ökar även engagemanget och kunskapsnivån i organisationen. Du driver arbetet att utveckla övergripande styrdokument, processer och rutiner, som säkerställer en politisk vilja och ändamålsenliga arbetssätt.

Tjänsten innebär nätverksbyggande både internt i kommunen och externt mot myndigheter och andra verksamma aktörer i kommunen.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100 % med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi att du har en utbildning från försvarshögskolan eller annan högskoleutbildning inom samhällsvetenskap. Vidare har du arbetslivserfarenhet som är relevant för uppdraget. Det innebär att du har erfarenhet av arbete inom t.ex. krisberedskap, säkerhet, säkerhetsskydd och civilt försvar. Vi ser också att du har goda kunskaper om totalförsvaret och den pågående totalförsvarsutvecklingen.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av säker kommunikation, projekt- och processledning samt arbete inom offentlig sektor. Vidare måste du ha förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar.

Det är många inom kommunens verksamheter som redan idag arbetar med krisberedskapsfrågor och här blir du spindeln i nätet genom god samarbetsförmåga där engagemang och delaktighet skapas.

Du är även kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig mycket väl i svenskt tal och skrift. Som person är du van att arbeta självständigt och tillsammans med organisationen har du fokus på resultat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig då är du varmt välkommen med din ansökan senast 30 augusti 2022.

Har du några frågor gällande tjänsten? Kontakta Elin via mejl:  Elin Waltersson, kontorschef, [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kvalitetscontroller som vill göra skillnad

Vad vi gör och vill I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss? Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål: - Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare - Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden - Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla - Hållbar ... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare
- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär.

För att nå våra mål behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda – tillsammans.

Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och medarbetares kunskap och engagemang ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för. Hela kommunen är inne i ett förändringsarbete för att i enlighet med vårt styr- och ledningssystem jobba med måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar.

Enheten för juridik och utredning är en stödfunktion inom kommunstyrelseförvaltningen. Enheten ska stödja förvaltningar och kontor i sitt utvecklingsarbete för att arbeta enligt styr- och ledningssystemet och för att nå de övergripande målen.

Om tjänsten
Som kvalitetscontroller arbetar du med att granska verksamheterna individ- och familjeomsorg, funktionsnedsättning och äldreomsorg. Syftet med granskningarna är att bidra till kvalitetsutveckling i dialog med verksamheterna kring deras behov av förbättringsarbete.

Granskningen utgår från gällande lagstiftning, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd, riktlinjer och gällande avtal. Metoder som används är bland annat observation, intervjuer och dokumentgranskning. Verksamhetsbesök kan förekomma på obekväm arbetstid.

Kvalitetsgranskning sker utifrån ett medborgarperspektiv med avseende på upplevd kvalitet och rättssäkerhet för den enskilde. Granskningsrapportens innehåll återförs till verksamheten och förvaltningarna och behandlas av nämnderna.

Vem är du?
- Du har en socionomexamen eller annan liknande högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Du har minst fem års erfarenhet från arbete i socialtjänstens olika verksamhetsområden, med fördel inom äldre- och omsorg.
- Du har god kunskap om lagstiftning och myndighetsutövning inom socialtjänsten.
- Du har erfarenhet av utvecklings- och uppföljningsarbete.
- Det är meriterande om du både har erfarenhet av att arbeta som handläggare och i ledande ställning inom socialtjänstens olika områden.

Att ha arbetat på olika nivåer inom socialtjänsten och skaffat dig en bred erfarenhet av socialtjänstens verksamhetsområden är en förutsättning. Som person har du förmågan att se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och har förståelse för gruppers olikheter, behov och förutsättningar. Du har ett professionellt bemötande, en pedagogisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 17 juni 2022.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon.

Enhetschef juridik och utredning, Erika Steorn, [email protected]

Kvalitetscontroller, Yvonne Lavrell, [email protected] och 08-578 293 21

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Här kan du läsa om vad Tyresö kommun erbjuder:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss/tyreso-kommun-som-arbetsplats/vi-erbjuder.html  

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Fritid- och friluftsutvecklare till Tyresö kommun

Vad vi gör och vill Vill du vara med och påverka utvecklingen av förening- och friluftslivet i Tyresö? I Tyresö ska alla ha möjlighet att idrotta, motionera och utöva friluftsliv utifrån sina förutsättningar. Hos oss får du tillsammans med föreningslivet, civilsamhället och berörda aktörer vara med och skapa goda förutsättningar för en meningsfull fritid för Tyresöborna. I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverad... Visa mer
Vad vi gör och vill
Vill du vara med och påverka utvecklingen av förening- och friluftslivet i Tyresö? I Tyresö ska alla ha möjlighet att idrotta, motionera och utöva friluftsliv utifrån sina förutsättningar.

Hos oss får du tillsammans med föreningslivet, civilsamhället och berörda aktörer vara med och skapa goda förutsättningar för en meningsfull fritid för Tyresöborna.

I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:
• Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivarare
• Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
• Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
• Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär

Kultur och fritidsförvaltningen består av 7 verksamheter: bibliotek, idrott- och fritidsanläggningar, kulturskola, fritidsgårdar, kulturenhet och fritid o friluftenhet. Förvaltning ansvarar för verksamhet till alla våra tyresöbor och med stort fokus på barn och unga.

Om tjänsten
Som fritid- och friluftsutvecklare är du en del av navet för fritid- och friluftsutveckling i Tyresö. Du arbetar kreativt och operativt med att samordna fritid- och friluftsprojekt för att skapa en meningsfull fritid för alla. Du bevakar vad målgrupperna har för behov samt vad tyresöborna efterfrågar. Som fritid- och friluftsutvecklare har du många och varierande arbetsuppgifter för att tillsammans med föreningar, civilsamhället och Tyresöborna tillgängliggöra en meningsfull fritid och ett brett varierat utbud av hög kvalité för i första hand barn och unga samt personer med en funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna innehåller dialog med invånare och föreningsliv, projektledning och samordning av särskilda satsningar, föreningsstöd, bidragshantering samt tillgänglighetsfrågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskat tillträde 1 oktober 2022 eller enligt överenskommelse. 

Vem är du
Vi söker dig som har en relevant högskola/universitetsutbildning inom idrott/friluft/hälsa och förståelse för deltagande i föreningsliv eller idrott- och friluftsverksamhet.

Det är en fördel om du har kunskap och god kännedom kring hur fritid- och friluftslivet i Sverige är uppbyggd samt erfarenhet att arbeta med tillgänglig fritid för personer med en funktionsnedsättning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som projektledare eller koordinator inom området.

För tjänsten behöver du vara ansvarstagande och strukturerad samt ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du kan anpassa din kommunikation till mottagaren och att du tycker det är viktigt med service. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegor både internt och externt och med ständiga förbättringar utvecklar fritid- och friluftslivet med fokus på Tyresöbor.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 28 augusti 2022. Vi behandlar ansökningar fortlöpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon: 

Enhetschef fritid och friluft: Susanne Svidén, [email protected] och 08-578 291 03

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Utredare med utvecklingsfokus – här trivs nya tankar!

Vad vi gör och vill I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss? Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål: - Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare - Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden - Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla - Hå... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare


- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden


- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla


- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär.

För att nå våra mål behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda – tillsammans.

Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och medarbetares kunskap och engagemang ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för. Hela kommunen är inne i ett förändringsarbete för att i enlighet med vårt styr- och ledningssystem jobba med måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar.

Enheten för juridik och utredning är en stödfunktion inom kommunstyrelseförvaltningen. Enheten ska stödja förvaltningar och kontor i sitt utvecklingsarbete för att arbeta enligt styr- och ledningssystemet och för att nå de övergripande målen. Det innefattar stöd inom många olika delar så som processledning, planering och uppföljning, styrning och ledningssystem, måldelning och ständiga förbättringar. Enheten får även kommunövergripande utvecklings- och utredningsuppdrag.

Om tjänsten
Centralt i tjänsten är att arbeta med styr- och ledningssystemets processer, dels som stödfunktion till de som arbetar med kommunens övergripande planering och uppföljning, men även stödja förvaltningar/kontor i verksamhetsplanering, måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar för att uppnå kommunens övergripande mål. Denna tjänst ska också kunna stödja i planering och uppföljning av prioriterade politiska uppdrag som är kommungemensamma utvecklingsuppdrag. Det ingår även att bidra i utvecklingen av anvisningar och ramar för verksamhetsplanering och uppföljning i form av styrdokument och rapporter som gör det lätt att göra rätt.

Din roll som utredare innebär stora möjligheter att påverka, men också stort behov av lyhördhet för olika perspektiv och förutsättningar.

Som utredare arbetar du även med kvalificerat utredningsarbete. I utredartjänsten ingår att göra utredningar och underlag inför beslut i nämnderna, skriva yttranden och besvara remisser.

Tjänsten är på heltid och är ett vikariat på cirka ett år med tillträde omgående. 

I rollen kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en miljö som kännetecknas av arbetsglädje och ett öppet klimat. Vi delar med oss av vår kompetens och arbetar målinriktat med förbättringar.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, exempelvis med samhällsvetenskaplig inriktning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har några års erfarenhet av strategiskt och målinriktat utvecklingsarbete och erfarenhet av politiskt ledda organisationer med lednings- och styrmodeller där måldelning, uppföljning och förbättringsarbete ingår. Du ska ha erfarenhet av att utföra arbetsuppgifter av utredande karaktär.

Om du dessutom har något av följande är det meriterande:

- Utbildning och erfarenhet av att stödja andra att ta fram mål, verksamhetsplaner och uppföljning.


- Utbildning eller erfarenhet av att arbeta med syftesdrivna mål, måldelning, PDCA eller grundorsaksanalyser.


- Utbildning/erfarenhet inom process-, projekt- eller förändringsledning.Som person har du en utmärkt förmåga att bygga förtroende och relationer med andra. Du är en duktig pedagog och kommunikatör som bryter ner mål och strategier i konkreta arbetssätt, aktiviteter och uppföljning. Du är en person som drivs av att arbeta i en miljö där du förväntas ta egna initiativ och påverka.

Du får saker gjorda och har ett genuint intresse och erfarenhet av att ständigt utveckla och förbättra övergripande strategier och former för måldelning, uppföljning och förbättringsarbete - som gör det lätt att göra rätt och som gör verklig nytta. Du ser möjligheter och har förmågan att se helheten och göra bra avvägningar. Du inspirerar andra att ta ansvar och bidra till förändringar och kan röra dig i spannet mellan att vara strategisk och operativ. Du är en god skribent.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30 maj 2022. Några frågor? Kontakta oss via mejl.

Enhetschef juridik och utredning, Erika Steorn, [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kvalitetscontroller som vill göra skillnad

Vad vi gör och vill I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss? Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål: - Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare - Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden - Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla - Hållbar ... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare
- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär.

För att nå våra mål behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda – tillsammans.

Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och medarbetares kunskap och engagemang ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för. Hela kommunen är inne i ett förändringsarbete för att i enlighet med vårt styr- och ledningssystem jobba med måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar.

Enheten för juridik och utredning är en stödfunktion inom kommunstyrelseförvaltningen. Enheten ska stödja förvaltningar och kontor i sitt utvecklingsarbete för att arbeta enligt styr- och ledningssystemet och för att nå de övergripande målen.

Om tjänsten
Som kvalitetscontroller arbetar du med att granska verksamheterna individ- och familjeomsorg, funktionsnedsättning och äldreomsorg. Syftet med granskningarna är att bidra till kvalitetsutveckling i dialog med verksamheterna kring deras behov av förbättringsarbete.

Granskningen utgår från gällande lagstiftning, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd, riktlinjer och gällande avtal. Metoder som används är bland annat observation, intervjuer och dokumentgranskning. Verksamhetsbesök kan förekomma på obekväm arbetstid.

Kvalitetsgranskning sker utifrån ett medborgarperspektiv med avseende på upplevd kvalitet och rättssäkerhet för den enskilde. Granskningsrapportens innehåll återförs till verksamheten och förvaltningarna och behandlas av nämnderna.

Vem är du?
- Du har en socionomexamen eller annan liknande högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Du har minst fem års erfarenhet från arbete i socialtjänstens olika verksamhetsområden, med fördel inom äldre- och omsorg.
- Du har god kunskap om lagstiftning och myndighetsutövning inom socialtjänsten.
- Du har erfarenhet av utvecklings- och uppföljningsarbete.
- Det är meriterande om du både har erfarenhet av att arbeta som handläggare och i ledande ställning inom socialtjänstens olika områden.

Att ha arbetat på olika nivåer inom socialtjänsten och skaffat dig en bred erfarenhet av socialtjänstens verksamhetsområden är en förutsättning. Som person har du förmågan att se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och har förståelse för gruppers olikheter, behov och förutsättningar. Du har ett professionellt bemötande, en pedagogisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 30 maj 2022. Några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon.

Enhetschef juridik och utredning, Erika Steorn, [email protected]

Kvalitetscontroller, Yvonne Lavrell, [email protected] och 08-578 293 21

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Här kan du läsa om vad Tyresö kommun erbjuder:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss/tyreso-kommun-som-arbetsplats/vi-erbjuder.html  

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Lokalsamordnare till äldre och omsorgsförvaltningen i Tyresö

Vad vi gör och vill Äldre och omsorgsförvaltningen har i uppdrag att tillgodose omsorg av hög kvalité till Tyresös äldre och funktionsnedsatta. På myndigheten för äldre och funktionsnedsättning ansvarar vi förutom för myndighetsutövningen även för att säkerställa att de beslut som fattas verkställs och genomförs med hög kvalité. Vi är bland annat ansvariga för att säkerställa att vi har bra och ändamålsenliga lokaler för alla våra verksamheter, så som e... Visa mer
Vad vi gör och vill
Äldre och omsorgsförvaltningen har i uppdrag att tillgodose omsorg av hög kvalité till Tyresös äldre och funktionsnedsatta.

På myndigheten för äldre och funktionsnedsättning ansvarar vi förutom för myndighetsutövningen även för att säkerställa att de beslut som fattas verkställs och genomförs med hög kvalité. Vi är bland annat ansvariga för att säkerställa att vi har bra och ändamålsenliga lokaler för alla våra verksamheter, så som exempelvis lägenheter, gruppboenden och serviceboenden för personer med funktionsnedsättning samt vård och omsorgsboenden för äldre.

Förvaltningen tillsätter nu en lokalsamordnare som kommer att ha som uppdrag att koordinera och samordna arbetet med lokalförsörjning samt förvaltning av våra nuvarande lokaler.

Vi är en glad och stabil arbetsgrupp som tycker om att gå till jobbet och har låg personalomsättning. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss och även att ha ett bra arbetsklimat i en hållbar arbetssituation.

Om tjänsten
Som lokalsamordnare kommer du att arbeta som spindeln i nätet kring allt som har med våra lokaler att göra. Detta innefattar exempelvis att vara förvaltningens kontaktperson gentemot fastighetsavdelningen, att delta i kommunens strategiska lokalgrupp samt att hålla ihop arbetet med lokalfrågor i förvaltningen på både lång och kort sikt. 

Du kommer att arbeta gentemot både externa parter i kommunen samt vara en sammanhållande länk för interna samarbeten både i vår förvaltning samt med andra förvaltningar.

Detta kommer att innebära planering av arbetet med lokalförsörjning vid såväl nyproduktion, ombyggnation som lokalanpassning/återställningar i nära samarbete med förvaltningsledning och verksamhetsansvariga. Som processledare blir du en sammanhållande länk som kan omvandla verksamheternas lokalbehov i en funktions-/verksamhetsbeskrivning och kravställan. I processen med kravställan tänker vi att du har ett innovativt förhållningssätt och kan bidra till att utmana befintliga strukturer med nya kreativa lokallösningar. Du kommer att ha löpande kontakt med kommunens fastighetsavdelning i samband med bl a projektering och förväntas då kunna svara på frågor gällande innehåll i de lokaler som skall om-/till-/nybyggas.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, gärna inom fastighetsområdet, eller annan relevant yrkesutbildning. Alternativt har du arbetslivserfarenhet som motsvarar en kunskapsnivå som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du utbildning inom hyresjuridik, BBR och/eller underhållsplanering ser vi det som meriterande.

Förståelse för ekonomi och organisation är nödvändig och då arbetet omfattar en hel del skrivande och kommunikation är det nödvändigt att ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi förutsätter också att du är en van IT-användare.

Du ska ha tidigare erfarenhet från tjänster inom fastighetsområdet på minst tre år.

Vi ser positivt på om du tidigare har arbetat inom kommunal verksamhet på beställarsidan.

För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint och moget servicetänk och drivs av att hjälpa den organisation du arbetar i att utvecklas. Du har en förmåga att kunna prioritera det som är viktigt samt förstår vikten av tydlig återkoppling och uppföljning. Du behöver ha ett ekonomiskt sinnelag och förmågan att förvalta det förtroende det innebär att arbeta inom offentlig förvaltning.

Som person tar du stort ansvar för och driver de ärenden som ligger inom ditt ansvarsområde på ett strukturerat sätt och du triggas av att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är bekväm med att vara en tydlig beställare och är en duktig förhandlare samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.

Eftersom du kommer att ha många kontakter är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer samt har god samarbetsförmåga. Som processledare är du van att skapa tydliga och transparanta arbetsprocesser som systematiskt leder arbetet framåt. Du arbetar självständigt men är lyhörd och har förmåga att skapa delaktighet och insyn i arbetet för bästa resultat.Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 13 maj 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Eva Norgren Verksamhetschef myndighet 

epost: [email protected]

telefonnummer: 08-578 295 15

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Äldre- och omsorgsförvaltningens uppdrag är att på olika sätt hjälpa Tyresöbor som är i behov av extra stöd. Våra uppgifter omfattar omsorg om äldre människor och personer med funktionsnedsättning. I ansvarsområdet ingår även den kommunala hälso- och sjukvården.Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss gör du en viktig insats för samhället – och dina medmänniskor.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Utredare med utvecklingsfokus – här trivs nya tankar!

Vad vi gör och vill I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss? Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål: - Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare - Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden - Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla - Hållbar... Visa mer
Vad vi gör och vill

I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare
- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär.

För att nå våra mål behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda – tillsammans.

Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och medarbetares kunskap och engagemang ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för. Hela kommunen är inne i ett förändringsarbete för att i enlighet med vårt styr- och ledningssystem jobba med måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar.

Enheten för juridik och utredning är en stödfunktion inom kommunstyrelseförvaltningen. Enheten ska stödja förvaltningar och kontor i sitt utvecklingsarbete för att arbeta enligt styr- och ledningssystemet och för att nå de övergripande målen. Det innefattar stöd inom många olika delar så som processledning, planering och uppföljning, styrning och ledningssystem, måldelning och ständiga förbättringar. Enheten får även kommunövergripande utvecklings- och utredningsuppdrag.


Om tjänsten

Centralt i tjänsten är att arbeta med styr- och ledningssystemets processer, dels som stödfunktion till de som arbetar med kommunens övergripande planering och uppföljning, men även stödja förvaltningar/kontor i verksamhetsplanering, måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar för att uppnå kommunens övergripande mål. Denna tjänst ska också kunna stödja i planering och uppföljning av prioriterade politiska uppdrag som är kommungemensamma utvecklingsuppdrag. Det ingår även att bidra i utvecklingen av anvisningar och ramar för verksamhetsplanering och uppföljning i form av styrdokument och rapporter som gör det lätt att göra rätt.Din roll som utredare innebär stora möjligheter att påverka, men också stort behov av lyhördhet för olika perspektiv och förutsättningar.

Som utredare arbetar du även med kvalificerat utredningsarbete. I utredartjänsten ingår att göra utredningar och underlag inför beslut i nämnderna, skriva yttranden och besvara remisser.

Tjänsten är på heltid och är ett vikariat på cirka ett år med tillträde efter överenskommelse. Vikariatet kan leda till en tillsvidareanställning.

I rollen kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en miljö som kännetecknas av arbetsglädje och ett öppet klimat. Vi delar med oss av vår kompetens och arbetar målinriktat med förbättringar.Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, exempelvis med samhällsvetenskaplig inriktning, eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har några års erfarenhet av strategiskt och målinriktat utvecklingsarbete och erfarenhet av politiskt ledda organisationer med lednings- och styrmodeller där måldelning, uppföljning och förbättringsarbete ingår. Du ska ha erfarenhet av att utföra arbetsuppgifter av utredande karaktär.

Om du dessutom har något av följande är det meriterande:

- Utbildning och erfarenhet av att stödja andra att ta fram mål, verksamhetsplaner och uppföljning.
- Utbildning eller erfarenhet av att arbeta med syftesdrivna mål, måldelning, PDCA eller grundorsaksanalyser.
- Utbildning/erfarenhet inom process-, projekt- eller förändringsledning.


Som person har du en utmärkt förmåga att bygga förtroende och relationer med andra. Du är en duktig pedagog och kommunikatör som bryter ner mål och strategier i konkreta arbetssätt, aktiviteter och uppföljning. Du är en person som drivs av att arbeta i en miljö där du förväntas ta egna initiativ och påverka.

Du får saker gjorda och har ett genuint intresse och erfarenhet av att ständigt utveckla och förbättra övergripande strategier och former för måldelning, uppföljning och förbättringsarbete - som gör det lätt att göra rätt och som gör verklig nytta. Du ser möjligheter och har förmågan att se helheten och göra bra avvägningar. Du inspirerar andra att ta ansvar och bidra till förändringar och kan röra dig i spannet mellan att vara strategisk och operativ. Du är en god skribent.Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 12 januari 2021.

Enhetschef Marika Lyman, mejl: [email protected], telefon: 08-5782 98 31

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Kvalitetscontroller med utvecklingsfokus - här trivs nya tankar!

Vad vi gör och vill I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss? Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål: - Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare - Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden - Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla - Hållbar ... Visa mer
Vad vi gör och vill
I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivare
- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär.

För att nå våra mål behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda – tillsammans.

Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och medarbetares kunskap och engagemang ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för. Hela kommunen är inne i ett förändringsarbete för att i enlighet med vårt styr- och ledningssystem jobba med måldelning, uppföljning och ständiga förbättringar.

Enheten för juridik och utredning är en stödfunktion inom kommunstyrelseförvaltningen. Enheten ska stödja förvaltningar och kontor i sitt utvecklingsarbete för att arbeta enligt styr- och ledningssystemet och för att nå de övergripande målen.

Om tjänsten
Som kvalitetscontroller arbetar du med att granska verksamheterna individ- och familjeomsorg, funktionsnedsättning och äldreomsorg. Syftet med granskningarna är att bidra till kvalitetsutveckling i dialog med verksamheterna kring deras behov av förbättringsarbete.

Granskningen utgår från gällande lagstiftning, Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd, riktlinjer och gällande avtal. Metoder som används är bland annat observation, intervjuer och dokumentgranskning. Verksamhetsbesök kan förekomma på obekväm arbetstid.

Kvalitetsgranskning sker utifrån ett medborgarperspektiv med avseende på upplevd kvalitet och rättssäkerhet för den enskilde. Granskningsrapportens innehåll återförs till verksamheten och förvaltningarna och behandlas av nämnderna.

Vem är du?
- Du har en socionomexamen eller annan liknande högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Du har minst fem års erfarenhet från arbete i socialtjänstens olika verksamhetsområden, med fördel inom äldre- och omsorg.
- Du har god kunskap om lagstiftning och myndighetsutövning inom socialtjänsten.
- Du har erfarenhet av utvecklings- och uppföljningsarbete.
- Det är meriterande om du både har erfarenhet av att arbeta som handläggare och i ledande ställning inom socialtjänstens olika områden.

Att ha arbetat på olika nivåer inom socialtjänsten och skaffat dig en bred erfarenhet av socialtjänstens verksamhetsområden är en förutsättning. Som person har du förmågan att se verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och har förståelse för gruppers olikheter, behov och förutsättningar. Du har ett professionellt bemötande, en pedagogisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 3 februari 2022 Några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon.

Enhetschef juridik och utredning, Marika Lyman, [email protected] och 08-5782 9831.

Kvalitetscontroller, Yvonne Lavrell, [email protected] och 08-5782 9321.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Här kan du läsa om vad Tyresö kommun erbjuder:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss/tyreso-kommun-som-arbetsplats/vi-erbjuder.html  

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare kultur och fritid

Vad vi gör och vill Vill du ha ett av Tyresös mest spännande jobb? Vill du arbeta tillsammans med andra och ha Tyresöbon i fokus? Vågar du ligga i framkant och använda smarta arbetssätt? Vill du vara en del i att få nöjda Tyresöbor, samarbetspartners, och medarbetare samt en del i att bidra till en attraktiv och hållbar kultur-, fritid- och idrottskommun för alla? I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbet... Visa mer
Vad vi gör och vill

Vill du ha ett av Tyresös mest spännande jobb? Vill du arbeta tillsammans med andra och ha Tyresöbon i fokus? Vågar du ligga i framkant och använda smarta arbetssätt? Vill du vara en del i att få nöjda Tyresöbor, samarbetspartners, och medarbetare samt en del i att bidra till en attraktiv och hållbar kultur-, fritid- och idrottskommun för alla?

I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång – vill du bli en av oss?

Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål:

- Motiverade medarbetare hos Sveriges bästa offentliga arbetsgivarare 
- Kvalitetsförbättringar skapar vi tillsammans, hela tiden
- Tyresö levererar bra välfärdstjänster som skapar goda livsvillkor – här finns plats för alla
- Hållbar ekonomi – kostnadseffektiv, balanserad och cirkulär

Kultur och fritidsförvaltningen består av 7 verksamheter: bibliotek, idrott- och fritidsanläggningar, kulturskola, fritidsgårdar, kulturenhet och fritid o friluftenhet.

Förvaltning ansvarar för verksamhet till alla våra tyresöbor och med stort fokus på barn och unga.

Om tjänsten

På uppdrag av förvaltningschef driver, samordnar och genomför du förbättringsarbete samt utredningar.

Som verksamhetsutvecklare arbetar du med förvaltningens systematiska hållbarhetsarbete och omvärldsspaning. Du arbetar med att tillvarata information som inhämtas från omvärlden där innovationer, forskning och lärande är en central del. Målet är att kunna leverera underlag som stödjer organisationens beslutsfattare gällande tjänsteutveckling, nya målgrupper, ledarskap och organisationsutveckling, för en hållbar samhällsutveckling.

Tillsammans med verksamheterna arbetar du för att förvaltningen på ett hållbart sätt skapar värde för dem vi finns till för. Ditt arbete går i enlighet med kommunens vision och mål, samt utifrån nämndens reglemente.

Du är en del i att skapa en kultur som bidrar till en framgångsrik kvalitets- och verksamhetsutveckling, samt en god arbetsmiljö.

Arbetet genomsyras av arbetsglädje, delaktighet och engagemang. Tillsammans med motiverade medarbetare, internt och externt, bygger du vidare på det som fungerar och identifierar utvecklingsbehov som grund för arbete med ständiga förbättringar och innovationer. Du ska kontinuerligt omvärldsbevaka samt hålla dig uppdaterad på vad som skapar värde för Tyresöbor i dag samt i framtiden, Detta för att bidra till ett attraktiv och hållbart kultur-, fritid- och idrottsliv för alla.

Vem är du?

Akademisk examen med inriktning mot statskunskap, beteendevetenskap eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant

Om du dessutom har något av följande är det meriterande:

- Erfarenhet inom förändringsledning, projektledning eller processledning
- Erfarenhet av arbete inom kultur- och fritidssektorn
- Erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation

Du brinner för att skapa värde för andra människor. Du är en lagspelare och förstår hur man tillsammans definierar och uppnår gemensamma mål. Du vågar ligga i framkant och använda smarta arbetssätt. Du driver ett målmedvetet och systematiskt förändringsarbete genom att omvärldsspana, bygga på det som fungerar och ständigt förbättra genom att våga utmana och ifrågasätta.

Du är en "doer" som har förmåga att få saker att hända samtidigt som du har en förmåga att vara analytisk, strategisk och strukturerad med ett flexibelt serviceinriktat förhållningssätt. Du kan prioritera, arbeta självständigt och arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du vill lära nytt, är inspirerande och samarbetar gärna med andra.

Du vill vara en del i att få nöjda Tyresöbor, samarbetspartners och medarbetare, och bidra till en attraktiv och hållbar stad för alla.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan senast 21 februari 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Inger Lundin, Förvaltningschef kultur o fritid, [email protected], 08-5782 97 63.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss ? här trivs nya tankar!Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för bibliotek, fritidsgårdar samt konst- och kulturarrangemang. I vårt uppdrag ingår också kulturskola, föreningsstöd, naturskola samt drift av idrotts- och fritidsanläggningar. Verksamheterna bidrar till utveckling, delaktighet och meningsfull fritid för våra invånare. Vi som arbetar här har alltid individen i fokus och samverkar för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss skapar du mervärde och livskvalitet för Tyresöborna.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Administratör till upphandlingsenheten

Vad vi gör och vill Vi är övertygade om att ett hållbart samhälle, med invånarnas bästa i sikte, byggs genom goda affärer och kloka upphandlingar. På upphandlingsenheten bidrar alla till bättre rutiner och en roligare vardag. Alla i gruppen har sin unika bakgrund och kompetenser - det är vår styrka och bidrar till bra upphandlingar. Vi jobbar med stort engagemang, bär vårt ansvar med stolthet för uppdraget och stöttar varandra vid kniviga situationer. ... Visa mer
Vad vi gör och vill
Vi är övertygade om att ett hållbart samhälle, med invånarnas bästa i sikte, byggs genom goda affärer och kloka upphandlingar.

På upphandlingsenheten bidrar alla till bättre rutiner och en roligare vardag. Alla i gruppen har sin unika bakgrund och kompetenser - det är vår styrka och bidrar till bra upphandlingar. Vi jobbar med stort engagemang, bär vårt ansvar med stolthet för uppdraget och stöttar varandra vid kniviga situationer.

Vi har högt till tak och lätt till skratt. Vi är världens trevligaste upphandlingsgäng som trivs ihop på arbetstid men umgås även efter kontorstid.

Flera av oss bor i Stockholms innerstad, med bussen från Gullmarsplan är vi på jobbet inom 20 minuter. Vi sitter normalt högst upp i Tyresö centrum, där vi bjuds på en fantastisk utsikt, förutom det ligger centrums godaste latte enbart en hisstur ner.

Under rådande omständigheter jobbar vi dock nästan helt på distans. Vi håller morgonmöten för att hålla kontakten inom avdelningen och hjälpa varandra i olika frågeställningar och möten med verksamheten sker på distans. Kommunen ser i dagsläget över policy för distansarbete men det kommer vara möjligt i viss grad även på längre sikt. 

Om tjänsten
Vi söker en person som framförallt kan hjälpas oss med en omstrukturering och uppdatering av vår avtalskatalog i Tendsign. Huvudsakliga arbetsmoment:

- strukturera avtalskatalogen samt avtalskategorier  
- lägga upp och skanna nya avtal 
- innefattar att läsa avtal och självständigt undersöka om dokument saknas
- även diarieföring i w3d3 och/eller arkivering kan bli aktuellt 

Tjänsten är en visstidsanställning till 2021-12-31 på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse.

Om behovet kvarstår kan det finnas möjlighet till en förlängning av anställningen. När kommunen rekryterar juniora upphandlare är det också vanligt att vi rekryterar personer som innehaft denna typ av tjänst. 

Vem är du?
Vi tror att du antingen har arbetat som administratör för en offentlig aktör tidigare eller att du nyligen avslutat en YH-utbildning till upphandlare. 

Du behärskar svenska språket väl, framförallt i skrift, då arbetet inkluderar omfattande dokumentation. Du är en van datoranvändare då nästan alla moment i arbetet utförs helt digitalt i system som inte alltid är helt enkla att använda. 

Som person är du framförallt ordningsam och strukturerad. Du har en god förmåga att självständigt driva dina arbetsuppgifter, ta initiativ och se vad som behöver göras utifrån ett givet mål.

Följande kvalifikationer ser vi som extra meriterande för denna tjänst:

- tidigare ha arbetat i TendSigns avtalskatalog
- erfarenhet från att administrativt sammanställa större mängder dokument

Meriterande för tjänsten är även:

- erfarenhet och kunskap om avtalsuppföljning (ex. indexreglering, partsbyte pga företagsköp ed.)
- vana att läsa avtal 
- tidigare ha arbetat i kommun eller på annan myndighet
- erfarenhet av offentlig upphandling 

Stor vikt kommer även att läggas på de personliga egenskaperna.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senaste 13 September 2021. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon
Utvecklingsledare, Mikael Hörnberg, [email protected], 08-578 290 76
Tf. Upphandlingschef, Jenny Börselius Erngren, 08-578 293 76

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Tyresö kommun söker en utredare till enheten för juridik och utredning

Vad vi gör och vill Enheten juridik och utredning består av jurister, utredare, kvalitetscontrollers och en medicinskt ansvarig sjuksköterska. Vi arbetar kommunövergripande med juridiska ärenden, utredningar och kvalitetsgranskningar. Enheten bildades under 2020 och vi befinner oss i ett utvecklingsskede. Vi söker nu en medarbetare med höga ambitioner som vill utvecklas med oss. Om tjänsten Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av kvalificerat utredn... Visa mer
Vad vi gör och vill
Enheten juridik och utredning består av jurister, utredare, kvalitetscontrollers och en medicinskt ansvarig sjuksköterska.

Vi arbetar kommunövergripande med juridiska ärenden, utredningar och kvalitetsgranskningar. Enheten bildades under 2020 och vi befinner oss i ett utvecklingsskede.

Vi söker nu en medarbetare med höga ambitioner som vill utvecklas med oss.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av kvalificerat utredningsarbete inom de flesta av kommunens verksamhetsområden. I tjänsten ingår att bland annat att göra utredningar som utgör underlag för beslut i nämnderna, skriva yttranden, handlägga statsbidrag, besvara remisser. Utredarna ger också stöd till förvaltningarna i deras planering, uppföljning och utveckling av verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning, exempelvis med samhällsvetenskaplig inriktning. Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete inom en politiskt styrd organisation som statlig myndighet, region eller kommun. Vidare har du goda datakunskaper och en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

För oss är det av stor vikt att du kan samarbeta både internt och utanför organisationen. Att du är lyhörd, kan kommunicera och skapa förtroende. Du ska kunna arbeta med flera ärenden samtidigt, vara strukturerad och uppdragsfokuserad, samt vara van att arbeta under eget ansvar och med stor självständighet. Du behöver ha analysförmåga, kunna ta initiativ och se helhetsperspektiv. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan senast 21 februari 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

T.f enhetschef; Ansa Haapala, tel; 08-578 293 34, mejl; [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här https://www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Utredare till barn - och utbildningsförvaltningen

Vad vi gör och erbjuder Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för Tyresös verksamheter inom förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grundsärskola, fritidshem och barn- och elevhälsa. På förvaltningskontoret arbetar vi gemensamt med att utveckla förskolan och grundskolan i Tyresö. Vi sätter alltid barnen och eleverna i fokus. Tjänsten är placerad vid staben som är förvaltningens administrativa hjärta. Vi arbetar utifrån ett 1-16-års-perspektiv med o... Visa mer
Vad vi gör och erbjuder
Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för Tyresös verksamheter inom förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grundsärskola, fritidshem och barn- och elevhälsa. På förvaltningskontoret arbetar vi gemensamt med att utveckla förskolan och grundskolan i Tyresö. Vi sätter alltid barnen och eleverna i fokus.

Tjänsten är placerad vid staben som är förvaltningens administrativa hjärta. Vi arbetar utifrån ett 1-16-års-perspektiv med olika uppdrag inom kvalitet, styrning och administration. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Du har möjlighet att påverka dina arbetstider då vi använder flextid. Som anställd på Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård.

"Att jobba som utredare är att lyfta blicken, att få struktur och helhet, att utveckla och utvecklas. Verksamhetsnära frågor, omvärldsanalys, nätverk, processer och inte minst fantastiska kollegor, gör arbetet levande och roligt." Frida Ryholt, utredare på staben

Om tjänsten
Som utredare har du ett samarbete med chefer och medarbetare inom enheten. Du har en viktig roll att samordna frågor och ge förslag på hur verksamheten kan vidareutvecklas. Du kommer att planera och genomföra uppföljningar och utredningar, svara på remisser och utforma tjänsteutlåtanden för förvaltningens räkning. Du kommer att delta i olika arbetsgrupper och nätverk. Vi arbetar i team och stöttar varandra för att lyckas i våra uppdrag.

Tjänsten är en visstidsanställning, heltid, till och med sommaren 2020 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 
 
Vem är du?
Du som söker denna tjänst ska ha:
- examen från högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning
- minst två års arbetslivserfarenhet efter avslutad examen inom relevant område för utbildningen t ex lärare, skolledare, utredare, verksamhetsutvecklare
- mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:
- erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete
- erfarenhet av tillämpning av dataskyddsförordningen (GDPR)

Vi söker dig som är initiativtagande, flexibel och tar ansvar för din egen uppgift. Du har analysförmåga och förmåga att se helhetsperspektiv. För oss är det även väsentligt att du är bra på att kommunicera, samarbeta och samverka. Du har en god stilistisk förmåga och ett väl utvecklat sinne för kvalitet och service.

Vill du bli en av oss?
Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast den 9 september 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du några frågor? Kontakta oss via mail eller telefon:
Stabschef, Marika Lyman, [email protected] eller 08-578 298 31.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer hittar du här.

 


Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Genom helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap skapar vi en förskola och skola för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre