Lediga jobb Oh Poké Group AB i Tyresö

Se alla lediga jobb från Oh Poké Group AB i Tyresö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Tyresö som finns inom det yrket.

Restaurangbiträde till Oh Poké Tyresö i Stockholm, Heltid

Ansök    Jan 23    Oh Poké Group AB    Restaurangbiträde
Är du intresserad av att jobba i en snabbväxande restaurangkedja tillsammans med fantastiska medarbetare? Nu söker vi restaurangbiträde till vår restaurang Oh Poké Tyresö i Stockholm för att göra Sveriges bästa Poké Bowls. Du älskar att jobba med mat och människor. Att skapa bästa möjliga service och kundupplevelse är självklart för dig. Du är positiv och utåtriktad. Du är stresstålig då du ibland kan jobba ensam. Som restaurangbiträde hos Oh Poké kommer d... Visa mer
Är du intresserad av att jobba i en snabbväxande restaurangkedja tillsammans med fantastiska medarbetare?
Nu söker vi restaurangbiträde till vår restaurang Oh Poké Tyresö i Stockholm för att göra Sveriges bästa Poké Bowls. Du älskar att jobba med mat och människor. Att skapa bästa möjliga service och kundupplevelse är självklart för dig. Du är positiv och utåtriktad. Du är stresstålig då du ibland kan jobba ensam.
Som restaurangbiträde hos Oh Poké kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork.
På Oh Poké får våra gäster varje dag uppleva en känsla om att vi är det närmaste Hawaii de kan komma.
Vi söker nu Heltid.
Vänligen skicka CV och personligt brev till e-mail adress: [email protected] och märk Tyresö. Visa mindre